perjantai 7. tammikuuta 2011

Lindexin kevättä 2011


Tänään oli ilmestynyt Lindexin nettisivuille lisää ulkovaatetta.
Tuttuun tapaan väriä riittää, hyvä. :)




Fixin vedenpitävissä takeissa on kivat värit, tulisipa värejä vielä lisää.. Nuo mustat kaistaleet kyljissä ei ole oikein minun mieleen, yksivärisenä olisi paremmat. Koot on näissä 86-140cm.




Softshell takeissa on ihanan herkulliset värit, harmi vaan että näitä ei saa kun 86-122cm.



Ruutukuosinen Softshell olisi vaihtelua, tämäkin 86-122cm.
Tyttöjen kukkatakki taitaa olla kuivan kelin takki, koot 86-122cm.




Velourhousujen uudet värit on melko keväisen hempeät, kauniit kyllä. Mutta jälleen suunnattu enempikin tyttöjen suuntaan. Toki oli mustat ja harmaat lisäksi, mutta silti.
Poikien osastolta löytyy vain collegehousuja turkoosina (kuvassa oikealla), ruskeana, mustana, tummansinisenä ja harmaana. Melko mielikuvituksetonta sanon minä.. Missä ne limet, oranssit, keltaiset ja kaikki muut unisex värit taas on? Huoh.


16 kommenttia:

  1. No eipä niin ole kovin ihmeellistä. En usko, että näitä(kään) hankitaan.

    ps. tuo sun linkkisi ei toimi - enkä mä vieläkään löydä sitä tähtitakkia lindexin se.-sivuilta.

    VastaaPoista
  2. Ps. nyt mä löysin tähtitakin, siellä on toinenkin kommer snart -osasto, nyinkommet.
    No joo, mutta ei se takki silti mahdu pojalle..

    VastaaPoista
  3. Mari A.; Joo se tähtitakki oli siirretty kommer snart-osastolta nyinkommet-osastolla minun eilisen postauksen jälkeen. ;)

    Joo onhan nää aika samaa kuin ennenkin, mutta silti kivaa kun on väriä. Parempi näin kuin että olisi perus tummansinistä ja muita ihan perusvärejä. :)
    Mutta vois välillä olla jotain uutta, vaikka kuvioita tai jotain..

    VastaaPoista
  4. Ainiin, tuo linkki toimii minulla toisella yrittämällä. Ensin ei toiminut, mutta siis toisella klikkauksella ja siitä eteenpäin joka kerta. Kummaa..

    VastaaPoista
  5. Minäkään en pidä noista mustista kaistaleista. Vihreä softshell on kyllä kiva :) Mäkään en voi ymmärtää, miksi noissa poikien veloureissa on aina noin tympeät värit. Olisi edes keväisin vaikka raikkaammat...

    VastaaPoista
  6. Hassu linkki =)

    Tuo punainen voisi tulla pojalle, jos se mahtuisi. Mutta jään nyt kyttäämään mini a turen punaista, on hieman pidemmän mallinen ja juuri sellainen kuin suunnittelin pojalle kevääksi. Pojaltahan tietysti ei kannata kysyä mitään ;D
    Ja sitten mä taisin tilata villervallat, vaikka ahistun niistä taas.
    Ja en todellakaan mene tilaamaan ensimmäisiä takkeja, jotka näen. Enpä.

    VastaaPoista
  7. Meillä loppuu näköjään Lindexiltä ostelu kuin seinään esikoisen osalta, nyt kun pitää olla vähintään 128. Harmillista. Toi Fixin takki on kyllä aika kivannäköinen.

    VastaaPoista
  8. Noi softshellit on ihan kivoja, niitä vois harkita :). Toi ruudullinen vois tosiaan mukavaa vaihtelua yksi värisiin.

    velourhousujen väreissä ei oo kyllä mielikuvitusta paljoa käytettyä :/. Eiks viime keväänä ollut tuota samaa vaaleaa turkoosia. Niitä ei meille kyllä enää ainakaan tuu...niissä on heti liat niin hyvin näkyvissä :/.
    Samaa mieltä olen siitä, että missä ovat pirteämmät värit :)

    VastaaPoista
  9. meillä oli se viime kevään (vai oliko se jo syksyä...) Lindexin turkoosi softshell, mutta se on jotenki tosi tönkkö :( Ei siis ollenkaan riittävän pehmeää matskua mun makuun. Mua myös haittaa nuo mustat kaistaleet, ja softshelleissä tuo vetoketjutasku rinnan kohdalla.
    Värit on kyllä tosi jees :)
    Ens kevään takit meillä on Po.Pin windfleecet ja varmaan joku kuoritakki pitää ainaki 3-vuotiaalle ostaa lisäksi. Malttamattomana oottelen Po.Pin kevään värejä :)

    VastaaPoista
  10. Peruskamaa. Lime ja turkoosi softshell on kyllä aika namuja :)

    Ja samoin kaipailen minäkin reippaita sävyjä veloureihin, keltaiset olisi esim. aivan ihanat! Joku keltainen kausi menossa ;)

    VastaaPoista
  11. Nuo "tyttöjen" vaalen turkoosit velourihousut näyttää melkein aivan täysin samalle mitä meille ostettiin viime keväänä jo sieltä läjä :0

    VastaaPoista
  12. Mä oon kans kyllästynyt tuohon poikien housutarjontaan! Mustaa, ruskeaa, harmaata ja tummansinistä. Onneksi edes paitoja saa yleensä värikkäänä varsinkin kun kesään päin mennään : )

    VastaaPoista
  13. Nuo yksiväriset softshellit näyttävät kivoilta. Tosin hiukan leveän oloisia ovat ainakin kuvissa.

    Sisähousujen pastellisävyt ovat aika karmeat.

    VastaaPoista
  14. Harmi, ei kauheasti säväytä nuo Fix:in takit, muutenkin jäin ihmettelemään että miksi niissä on noin kummalliset heijastin viritelmät toisessa hihassa hmph....

    VastaaPoista
  15. Saa nähdä tuleeko näistä Fixin takeista muita värejä, housut on varmaan sitten mustat kaistaleista päätellen..

    Aika moni taitaa kaivata jotain uutta?, niin kyllä minäkin. ;)
    Mutta vaikea sanoa mitä uutta sitä kaipaisi, yksikään mallisto pojille 92cm ylöspäin ei ole vielä tälle keväälle minuunkaan suuresti kolahtanut. Ihan kivoja, mutta ei sellaista "pakko saada" osastoa. ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)