sunnuntai 30. tammikuuta 2011

KappAhl Proxtec & Woxo kevät 2011


Näitä minä odotin, KappAhlin vedenpitäviä Proxtec ja Woxo mallistoja. Viime kevään kokemuksella nämä todellakin ovat loistavia, etenkin jos hintaa katsoo. Sitten jos vielä käsilaukusta löytyy sellanen -25% alelappunen, niin johan lähtee mehevään hintaan. ;)
Jo viikko sitten bongasin Kappiksen sivulla uudet välikausimallin housut ja eilen sitten viimein kaupoille päästyäni syöksyin kurkkimaan liikkeeseen joko niitä löytyy ja löytyihän niitä.



Emilille kaipailin jotain uutta. Jotain muuta kun turkoosia ja vihreää. Nappasin raikkaan oranssin takin, tosi kaunis sävy. Ei liian persikkainen, mutta ei myöskään liian vahva oranssi.
Mitoitusta tutkiessani huomasin että se on hiukan parantunut aiempaan verrattuna, hihoihin oli mielestäni tullut joku sentti lisää.
Otin siis takin ja housut koossa 110cm, hyvin voi jo pitää n.103cm pojalla kevään ja menee taatusti syksynkin.
Takki maksoi 39,95e ja housut 29,95e.



Nämä Proxtec malliston välikausihousut on parhaat malliltaan mihin olen koskaan törmännyt. Vyötäröllä on sivussa vetoketju ja kiristettävä kuminauha. Istuu hyvin hoikalle lapselle.
Ja nuo hauskat heijastimet on ihan huiput ja hyvin näkyy.



Nappasin kamerakännyllä teidän iloksi kuvan koko mallistosta.
Takkia saa siis punaisena, kirkkaan sinisenä ja tytöille ihanan vaaleanpunaisena. Koot Proxtec mallistossa 86-128cm. 128cm housuissa on suora lahje, muissa koossa tuo kuminauha.



Tässä ne vaaleanpunaiset ja siniset housut.



Meidän 11v:n kevätkaappiin ostin myöskin vedenpitävän Woxo sarjan takin. Tämä iskee niin äidin kuin pojankin makuun, on muuten ihanan keväisen raikas!
Noin 150cm pojalle otin 152cm, koska 158cm oli jo loppunut. Ajatuksena oli että vaihdan jos tarvis, mutta hyvin tämäkin koko menee ainakin kevään. Kokoja oli 128-170cm.
Takki maksoi 59,95e.
Housut H&M:n kevät uutta (vedenpitävät).



Tytöille tätä Woxon takkia oli musta/lila sävyssä.



Isoille oli myös Softshell takit näissä väreissä.



Kevätvaate inventaarion tehdessäni muistin, että meiltä löytyy jemmasta Oliverille ja 10v:lle myös Proxtecia ja Woxoa.
Oliverille (vasen) on viime kevään musta setti. Takki on kokoa 140cm ja oli tuolloin himpun reilu, joten menee nyt. Mielestäni vuosi sitten näissä oli lyhyemmät hihat kuin nyt. Housut oli Oliverilla jo viime kevään-syksyn ja menee vieläkin, koko 128cm.

10v:n (oikea) takki on syksyn Woxo softshell mallistoa koko 146cm (poika on 139,5cm) ja vuosi sitten Proxtec housuja sai isommillekin joten ne on 134cm, kuten näkyy mittaa on.
Meillä on muuten 6v:n ja 10v:n housukoko muutenkin melkein sama..
Oliverin pipo ja fleecesormikkaat Reima. 10v:n pipo Lindexin Fix.



KappAhlin sivulta ei vielä paljoa kuvia löytynyt, mutta jokunen.
Tuossa näkyy tytöille toistakin takki kuosia Woxo mallistosta.

Niin ja mikäli tykästyit, niin suosittelen kipittämään kiireesti KappAhliin. Nimittäin meidän liikkeessä oli jo osa kokoja loppunut, myyjän mukaan olivat menneet hurjaa vauhtia vaikka oli vasta laitettu esille.


50 kommenttia:

  1. Kiva kun informoit mäistä :) Olenkin olut aikeissa ostaa tytölle nuo vk-housut mustana. Viime vuonna oli samanlaiset ja hyvät oli meidän tarpeisiin!

    VastaaPoista
  2. Tuo Emilin setti on kyllä nätti. Kivat heijastimetkin (?).

    VastaaPoista
  3. Edulliset ja hyvät housut. MUTTA aika kova hinnankorotus, vuosi sitten maksoivat 24,90...!

    Muistatko tuleeko näitä syksyllä lisää vai pitääkö nyt jo varautua siihen, jos viimevuotiset ei mahdukaan enää syksyllä?

    VastaaPoista
  4. Kivoja värejä tässä mallistossa!! Minäkin nappasin meille tänään mukaani välikausihousut vaaleanpunaisena, ettei vaan jäädä ilman :)

    Tuo teidän 11-vuotiaan takki on kyllä todella mahtava!! Tuollaista ei vielä meidän kappiksessa näkynyt, mutta pitää kyllä käydä katsomassa.

    VastaaPoista
  5. Kivoja värejä ja malleja,
    ainoastaan tuota valkoista vetoketjua hieman kammoksun...
    Näitä on pakko käydä katsomassa,
    talvihousut ainakin oli/on aivan mahtavat,erittäin hyvä hinta-laatusuhde!
    Asiasta sivuten; löysin Kappahliin loppualesta tytölle Woxon toppahanskat kolmella eurolla:)
    Hyvä löytö,ihmettelin vain miten niitä oli muka aleen vielä jäänyt?!

    VastaaPoista
  6. Voi kun kivan näkönen toi Emilin setti! Tosi raikas ja hyvin istuvan näköinen.

    Kiitos vinkistä. Meillä tarvitaan ainakin housuja kevääseen, joten täytyypä käydä noita tsekkaamassa. Olin mol.isommille popin housuja ajatellut, mutta jos vähän säästäisin ;) Pojalle noissa riittäis vielä koko.

    VastaaPoista
  7. Onko tuo v.pun luonnossakin saman värinen kuin kuvassa? Kävin tänään katsomassa Polarn O Pyretin pinkkiä takkia joka oli luonnossa aivan eri värinen kuin kuvissa :/

    T:Neepuli

    VastaaPoista
  8. Oikein kiva tuo musta-oranssi Emilillä! Mun paras alelöytö kappiksen tammialeista oli tuo softshell takki, samanikäiselle (10v) samassa koossa (146) :) hinta huimat 16 euroa!
    -elly-

    VastaaPoista
  9. Nelly; Hyvä jos oli hyötyä! :)

    Lumikettu; Nuo heijastimet on tosi kivat, tykkään kanssa.

    Anonyymi; Niinkö? En yhtään muista edes viime kevään hintaa..
    Minusta syksyllä tulee vain toppavaatetta, eli kannattaa varautua.

    Johanna; Eikös olekin ihana!, kerrankin voi sanoa isojen poikien vaatteesta että ihana. ;D
    Voi nuo vaaleanpunaiset housut oli todella kauniit.

    Niinu; Oi mikä löytö! :)
    Meillä on kanssa eiskoisen toppa Woxot olleet tosi hyvät.

    Ida-Antonia; Kannattaa testata, istuvuus on tosi hyvä noissa ja kyllä ne vähän kestääkin. Ainakaan meillä ei Oliver noita puhki saanut kevät-syys kausilla. :)

    Neepuli; Minusta se oli ainakin melkein just sama kuin näissä kuvissa, en tarkkaan niitä tutkinut kun ei ole tyttöä jolle ostaa, mutta kunnon vaaleanpunainen se oli kuitenkin.

    Elly; Oho, oot saanut halvemmalla kuin minä. Nimittäin itse ostin jostain synttäritarjouksesta tuon softshell:n 20e. ;D

    VastaaPoista
  10. Hyvältä näyttää Emilin vaatteet!

    Täytyypä itsekin käydä noita housuja hakemassa. Viime vuotiset tosin on teippien kohdalta melkein puhki, mutta malliltaan nuo on hoikalle lapselle ihan parhaat.

    VastaaPoista
  11. Oliver on pitkä poika :)
    Taas niin teijän tyylisiä vaatteita.
    Mä mietin tota samaa settiä minkä Emilille oot hommannu ni syksyksi jemistellä mutta mietin kuitenki onko liika kapea meijän pitkän matkan painijalle :D

    VastaaPoista
  12. Arvostan värejä! Sellaiset selkeät ja kirkkaat :)
    Meillä viime vuonna palautui tytön housut kauppaan, saumateippi hankasi sisäsaumat täyteen reikiä. Pojan housut reikiintyivät mtös alle viidellä käyttökerralla. Hän on hoikka joten housut valuvat ja nämäkin siis lahkeiden alaosasta hajosivat. Eli housuja kapparista ei ainakaan meille tule. Jossain toisessa blogissa oli sama tarina mutta nyt en muista missä.

    VastaaPoista
  13. Kiitos tästä! Kiva kun on muitakin värejä kuin sininen pojille! :)Saattaa hyvinkin olla, että meillekin tulee joku noista...En ole vielä oikein tehnyt inventaariota kaappeihin, enkä mieleeni. :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kivoja settejä teidän pojilla! Hyvät värit/kuosit, ja vaatteiden mitoituskin näyttää hyvältä!

    Meillä ei ole Kappiksen ulkovaatteita ollut vielä käytössä, kuosit eivät ole aiemmin miellyttäneet. Mutta näitä voisi meidänkin kevätvaatetukseen eksyä :)

    VastaaPoista
  15. Meillä on vielä viime keväänä ostetut housut käyttämättä, ja hyvä näin kun hinta noussut.
    Malliltaan näyttävät tosiaan hoikalle hyviltä.

    VastaaPoista
  16. Pyörittelin myös näitä KappAhlissa perjantaina. Livekaupoilla tulee vain käytyä tosin harvoin nykyisin, joten nämä menee aina ohi, tosin tulevaksi välikaudeksi ei ole enää mitään tarpeitakaan. Näitä ei vaan taida aleen jäädä, jos ensi vuodeksi;)

    VastaaPoista
  17. Tosi kivat! Luulen, että nuo housut on pakko hakea. Itsekin ajattelin popin housuja, mutta saisi kahdet yhden hinnalla. Oranssi takki on superihana. Mietin mielessäni, kummalle meidän pojista sen voisi ostaa, mutta en oikein saa perusteltua sitä edes itselleni. Saati sitten miehelle :D

    VastaaPoista
  18. Kivasti sopii Emilille setti ja Oliverinkin setti ihan kiva, vaikka aika tavalla kammoksun noita kasarikuoseja.

    VastaaPoista
  19. Meillä on kirpparilta löydetyt tuommoiset turkoosit välikausihousut ja ne on ihan tosi tiukat vyötäröltä! Manu on hoikka mutta silti tuntuu että ne on liian tiukat, ei vois kuvitellakaan että vielä kiristäis lisää...Muuten tosi hyvät, varsinkin nuo heijastimet.

    VastaaPoista
  20. Aivan ihana oranssi-musta setti !
    Pitää käydä tsekkaamassa kappiksessa miltä nuo näyttää livenä.
    Meilläkin hoikkia poikia niin noi housut vois olla hyvä vaihtis.
    Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  21. Tuo housujen malli on tosiaan hyvä, mutta meillä pari vuotta sitten hankitut välikausihousut hajosivat aika vähäisen käytön jälkeen sauman teippausten kohdalta. Nyt voisin ehkä antaa näille kuitenkin uuden mahdollisuuden, koska nuo siniset voisivat värinsä puolesta sopia esikoiselle alesta ostamani PO.Pin sinisen ruututakin kanssa kivasti yhteen. :)

    VastaaPoista
  22. Voi iik. Mustille housuille olis tarvetta, mutta noi vaaleanpunaiset olis niiiiiin herkut. Ja meidän välikauden kun piti olla jo kasassa. Teillä muuten oli ne molon vk-housut, yritin sitä postausta etsiä, mutten löytänyt. Minkälaista matskua ne housut on? Eihän vaan mitään ohutta liurua? Ja entäs minkälainen mitoitus, vastaako kuin hyvin kokoaan? Viime vuoden softshellit kun oli ainakin tosi pientä kokoa.

    VastaaPoista
  23. Housujen hintalapussa oli hinta 24,90 mutta sen päällä oli tarrahintalappu jossa tuo 29.95e... Netissä housujen hinta oli tuon 29,95e. Alelapulla kuitenkin saa ihan kivaan hintaan :)

    VastaaPoista
  24. Oi kun kivoja isommillekin pojille oot löytäny :o)

    Meillä vasta suunnitellaan kevätvaatetusta... Puuttuu ja paljon. Tuutkos kerhoon esittelee noita Jonathaneja ? Seur. kerta ois huomenna ja sit taas kahen viikon päästä ;o)

    VastaaPoista
  25. Tosi kivan näköinen tuo oranssi takki! Pitääpä tänään käydä katsastamassa livenä noi=)

    VastaaPoista
  26. Hei.

    Kivoja juttuja olet laittanut. :) Vähän aiheen vierestä: Mistä on tuo ihastuttava tähtikangas/päiväpeitto, joka näkyy sängyllä poikain jalkojen alla? Sopisi meille kuin nenä päähän. ;)

    VastaaPoista
  27. Ihania. Vaan tässä tulee valinnan vaikeus eteen pian. Eivät vissiin ole kovin reiluja? Meidän kohta 5v esikoinen joutunee siirtymään kokoon 134cm, kun pituutta on jo reilut 125. Hmm... toi Woxon takki olis kyllä kiva. =)

    Keskimmäiselle kävis sitten tuo oranssi tai punainen takki. Oliskohan 104cm, ihan jätti, kun ukkelilla pituutta ehkä noin 95cm? Toisaalta Småfolkin vihreä ompputakkikin olis kiva. Minkäköhän hintaisia noi Småfolkin välikausitakit on ruukanneet olla? On tämä vain vaikiaa =)

    Kiitos sinulle tuhannesti, kun viitit näitä ihanuuksia poimia yhteen ja samaan paikkaan esille.

    VastaaPoista
  28. Onpa kivannäköinen tuo musta-oranssisetti ja hyvän mallinen.

    VastaaPoista
  29. Kiitos vinkistä. Oli pakko kiertää kappiksen kautta, vaikka meni vähän tiukaksi päivä...

    Meillä poika saa jotkut toiset housut, en osaa luottaa kappiksen laatuun...

    VastaaPoista
  30. Ihana tuo Emilin setti. Nyt täytyykin äkkiä käydä katsomassa, josko saisin meidän pojalle saman setin. Tosin ehkä punaisella takilla..

    VastaaPoista
  31. kiitoksia vaan taas kerran hyvistä vinkeistä!

    VastaaPoista
  32. hieno mallisto:)taidan hakea pojille kans.meill on ollut kolmevuotiaalla Kappiksen kaksiosainen toppis ja on ihan kuin uusi vaikka joka päivä käytössä.ei mene vesi läpi ja istuu kuin valettu.Minymon haalari on meillä toisena,mutta poju haluaa aina takin ja housut:)kiitti vinkeistä!

    VastaaPoista
  33. Ahaa, tuo onkin minulle ihan uutta että housuissa olisi ollut teippausten kohdalla reikiintymisongelmaa. Meillä tosiaan oli yhden kevät-syyskauden Oliverilla kovassa käytössä ja mitään kulumaa en edes löydä! :O
    10v:n housujen lahkeen suut ovat kuluneet, koska ovat suorat ja siksi hanganneet välillä maahan..

    Mutta siis hyvä tietää, minä ainakin kiikutan heti takas ja reklamoin jos noin käy.

    Helmi; Tosiaan hoikalla parhaat. Harmi että teillä on housut noin kuluneet.

    ankkis; Oliver on. :) Naureskelinkin tuossa, että kohta on 10v ja Oliver saman koon vaatteissa. Ovat siis nyt peräkkäisissä koossa.

    anana; Joo siis ihan uutta, en ollut kuullutkaan aiemmin. Tosi kummaa, että noin on käynyt.
    Hyvä että sait palautettua!

    Tiina; Tosiaan kiva ja just tuollaisia unisex värejä. Oranssi ja punainen menee kivasti molemmille, eikä pojille tartte ostaa vain sinistä. :)

    Vauhtivekaroiden äiti; Testaa ihmeessä. :)

    ninnu; On hoikkikselle tosiaan ihan parhaat.

    Oliviah; Joo menekkiä voi olla, meidän kappiksella ei viime keväänä jäänyt ainakaan aleen housuja..

    Myrmeli; Sinun tarttee miettiä perustelut tarkkaan. :D

    jarna; Heh, minä en tykkää kasarikuoseista ihan kamalasti, mutta minusta nuo ei ole taas yhtään kasaria. ;D

    Heidi; Tosiaan hoikan housut, meillä joutuu hiukan Emilille kiristämään kuminauhaa. Eli aika hoikkis on. :D

    Wanilja; Tutustumisen arvoisia ehdottomasti ja tuo housujen malli on oikeesti hyvä.

    Kanerva; Kun tuota hajoamista on tapahtunut näköjään monelle, niin kannattaa ehkä testata nyt näitä uusia. Luulisi nimittäin, että ovat saaneet palautetta ja korjanneet asiaa uusiin housuihin..

    Mari; Meillä ei ole ollut vielä Molon välikausihousuja, sekoitatkohan toiseen?..

    Johanna; Oho, jopas outoa. :D

    Äiti kuudelle; Tulen! On sovittu jo että tulen 8.3. ;)
    Siksi tuolloin, koska saan esittelykappaleet vasta vko 7 ja se kävi parhaiten kuulemma..

    -Sat-; Se on ihana. ;)

    Anonyymi; Tähti päiväpeitto on ostettu viime talvena Citymarketista. Toinen puoli on vihreä, jossa l.valk. tähdet. :)

    Minna; Housut on minusta reilumpaa mitoitusta kuin takit, takit vastaa ehkä paremmin kokoaan tai ovat jopa hiukan niukkoja mitoitukseltaan.
    Meillä siis Oliver on 128cm ja hälle menee kevään vielä 128cm housut. Emil on n.103cm ja hälle tuo 110cm on reilu, mutta ei hirmu jätti.
    Uskoisin että teidän 95cm se 104cm voisi mennäkin takista, housuista en ottaisi 98cm isompaa.
    Samoin isommalle takista 134cm ja housuista 128cm. :)
    En kyllä yhtään osaa noiden Småfolkien hintaa nyt sanoa..

    Äitee; :)

    Mari A.; No mut et kerkesit! ;D

    avista; Se punainen oli kiva kanssa. :)

    Sannalinnea; :)

    VastaaPoista
  34. Kuten anonyyminä lauantaina vinkkasin, mallisto löytyi kaupoista. Oranssi on tosi hyvän sävyinen ja vaaleanpunainen ei ole liian hailakka. Ja tytölle tosiaan ostin vaaleanpunaiset housut ja oranssin takin kun näyttivät jopa paremmalta yhdessä kuin molemmat vaaleanpunaista. (Ja tuntuu tuo väriyhdistelmä löytyvän kevään mallistoista esim. Cup Cakelta...jonka ihania vaatteita en sitten kuiteskaan raaskinut ostaa kun kangas tuntui melko ohuelta ja vedenkesto ominaisuuskin oli pienempi verrattuna esim. näihin Kappiksen vaatteisiin.)

    Kappiksen ulkovaatteita meillä ei ole aikaisemmin ollut (mutta kokemusta löytyykin lähes kaikista muista merkeistä...), joten päätin kokeilla. En viitsisi päiväkodin hiekkapihalle melkoisen menevälle tytölle kovin kallista settiä ostaa ja mielenkiinnolla kokeillaan millaiseen kuntoon tyttö nämä saa. Päiväkotia ajatellen näissä on se hyvä puoli, että kaappikuivaus haaleassa lämmössä on sallittu.

    Muutoin välikauteen on varastossa oranssi ja pinkki Ticketin Plain Rain sekä Legon vaaleanpunainen haalari, jonka jo viime kesänä löysin huutiksesta uudenveroisessa kunnossa ja vastaa ominaisuuksiltaa Reimateciä ym. Vielä kun löytäisi oransseja ja pirteän vaaleanpunaisia käsineitä ja oranssi-vaaleanpunaraidallisen pipon.

    Anonyyminä taas palstan aktiivinen lukija...joka voisi allekirjoittaa nimimerkillä Woops

    VastaaPoista
  35. Voi jee kun ihana asu! Ihan takuulla koot on mennyt kun ylihuomenna ennätän ostoksille..

    VastaaPoista
  36. Kiitos tästä vinkistä :) Tänään kävin hakemassa meidän pian kolme veelle tuon ihanan oranssin takin samassa koossa kun teillä Emilillä!

    harmittamaan jäi etten ottanut tuolle pikkuveikallekkin kun on kyllä niin ihanan värinen!

    kiva kun jaksat näitä esitellä! Tykkään kovasti käydä blogissasi kun täällä niin monipuolisesti esittelet näitä vaatteita niin näiltä halvemmilta kun kalliimmiltakin merkeiltä!

    ja meilläkin kaksi poikaa ja kolmas tulossa (la tasan viikon päästä) eli varsinkin nämä poikain kamppeet kiinnostaa!

    VastaaPoista
  37. Onpas kaikilla pojilla ihanat vk-vaatteet!

    VastaaPoista
  38. Viimeksi jäin ilman housuja ja taidan jäädä nytkin jos koossa 128cm on suora lahje. Toisaalta jos siihen saisi itse laitettua kuminauhan? Kokemusta ei siis ole, mutta hipelöiden vaikuttivat oikein hyviltä!

    VastaaPoista
  39. Minäkin ajattelin noita meidän esikoiselle :) En vaan osaa päättää takin väriä... Toivottavasti löytäisin sen alelappusenkin :) En vaan muista onko se enää voimassa... Eipä taida?!

    VastaaPoista
  40. Anu; Eipä kestä kiittää. :)

    Woops; Kiva kuulla että olet aktiivinen lukijani. :)
    Cupcaket on tosiaan melko ohutta materiaalia, vaikka ihania ovatkin niin kyllä minuakin hiukan hirvitti pitä viime kevään tähtitakkia 6v pojalla..
    Tuleppa sitten infoamaan miten nämä Kappikset kesti päiväkotikäytön. Meillä nimittäin on Emilillä vain kotikäytössä, kun kotona vielä on ja Oliver ei ole kova rymyämään. ;)

    Prinsessa pieni; Toivottavasti vielä löytyy! :)

    Tiina; Oi kiitos kauniista palautteestasi! :)
    Ihana myös kuulla, että vain poikien äitejä löytyy muitakin. Joskus tulee fiilis että oonko ainut jolla kaikki on poikia. ;D
    Onnea sinulle pian syntyvästä vauvasta!

    brb bob; Kiitos! :)

    Katja; Jaa, eipäs tullut tutkittua.. Harmi minusta että se 128cm ei voi olla kanssa kuminauhalahkeella, se kun on paljon toimivampi systeemi ja lahkeensuut ei kulu puhki.

    Hanna; En yhtään muista mihin asti se lappu on voimassa.. Mutta eiköhän sieltä tule heti uutta perään. ;D

    VastaaPoista
  41. Nyt löytyi puvut sitten meidänkin lapsille, kiitos kaunis vinkistä! :)) Kävin heti tänään hakemassa ettei jäädä ilman, vaikka yövuoroviikko töissä shoppailuintoa rajoittaakin. Selkeät ja reippaan oloiset puvut, testataan nyt sitten nämäkin, kun ei hintakaan ollut paha.

    Itse ostin pojalle punaisen takin ja mustat housut, tyttö sai puolestaan mustien housujen kaveriksi vaaleanpunaisen takin. Oranssia mietin alkuun isommalle, mutta oli livenä liian hailea mun makuun, päädyin sitten punaiseen kun poikakin siitä tykkää. Vaikka poika olisi kyllä varmaan kaikkein mieluiten halunnut vaaleanpunaisen, tykkää väristä todella paljon-harmi vaan, että poika vaaleanpunaisessa takissa olisi ympäristölleen melkoinen huutomerkki, joten tyydytään jatkossakin vaaleanpunaiseen paidoissa. Tuo vaaleanpunainen on kyllä aika ihanan värinen, saa nähdä miten arka käytännössä meidän vauhti-neidillä. ;)

    Tuo Oliverin viime keväinen musta-lime setti on kyllä tosi herkku ja tyylikäs. :b Kelpais mullekin tuo väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
  42. Mä oon varmaan nähnyt unta :DD

    VastaaPoista
  43. Tosi kiva nähdä katsausta myös koululaisten ulkovaatemuotiin. Todella kiva tuo teidän 11v:n takki!
    Mä ostin loppualesta vastaavantyyliset Kappiksen ulkoiluvermeet (toppana) kuin noissa kuvissa noi pienempien lasten vaatteet, vaikuttavat laadukkailta.

    VastaaPoista
  44. Mullakin on poikia, kolme kappaletta... :D Kivalta näyttää nuo vaatteet. Meillä vielä keskimmäisen välikausitakki hankkimatta, tuota oranssia voisin harkita, mikäli vaan oikea koko löytyy.

    VastaaPoista
  45. En oo mikään oranssin ystävä, mutta eilen mitä Kappiksella tuon takin näin, niin on todella nätti :) Mustat housut olisin ostanut esikoiselle varahousuiksi, jos olisi ollut alekuponki. No... Tänään löysin siivotessani alekupongin, joka meni eilen vanhaksi :p Taitaahan niitä kuponkeja aika usein tulla, joten ehkä vielä onnistun saamaan housut.

    Lindexin pandapaita on aivan huippu ja Tutan musta kypärämyssy. Meille ne kans!

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  46. Kävin hakemassa tytölle pinkin takin ja mustat housut. =)

    Harmittaa, että ei saa isoille pojille enää samoja, nuo Woxot ei uppoa edelleenkään.. =( Onneksi jostain alesta olen saanut jemmattua 140cm mustat housut meille, samanlaiset, kuin nuo tämän kevään! Olisin vaan niiiiin mielelläni ottanut miiden kaveriksi 8v:lle tuon oranssin takin. =/

    Mimma

    VastaaPoista
  47. Ihailin näitä täällä ja tänän olin menossa ostamaan. Petyin kun olikin aivan eri sävyä tuo oranssi mitä kuvittelin. Jäi kauppaan.

    Onneksi on vielä molokids ja villervalla, jos jommaltakummalta löytys sitä kaipaamaani väriä.

    Mutta kiitos kuitenkin vinkistä, löyty muuta kivaa shoppailureissulla :)

    VastaaPoista
  48. Kiva kun on värejä. Sopii hyvin Emilille tuo setti.

    Tuo woxon takki näyttää yksinään haalukan levottomalta, mutta 11-vuotiaan päällä tosi kivalta.

    Meillä ei juuri kappiksen lastenvaatteita ole. Lapsi kun ei tuota "sammakkoörkkiä" kelpuuta päälleen. Muuten kyllä ostaisin nuo välikausihousut.

    VastaaPoista
  49. Aivan ihanat nuo heijastimet!
    Ja aiemmin postauksesi panda-paita kotiutuisi meille heti jos vain asuttaisi vielä siellä.

    VastaaPoista
  50. Moikka =)

    Pakko oli nyt kommentoida..

    Ensiksi: Kiva blogi sinulla!

    Toiseksi: Tein tänään hurjan löydön KappAhlista; tuo oranssi takki uutena 12.50€!!!! En ole aiemmin raskinut pojalle ostaa, mutta nyt kyllä tarttui mukaan =)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)