keskiviikko 5. tammikuuta 2011

H&M - kevään ulkoiluun


Ominaisuudet paranee vuosi vuodelta myös H&M:n ulkovaatetuksessa.
Ei siis ole pakko valita sitä kallista merkkiulkoilua, jos mieleistä ja rahapussille sopivampaa löytää myös perinteisestä ketjusta.
Kevääksikin luvataan vedenpitävyyttä ja jopa teipattuja saumoja, on kuoritakista softshell mallistoon. Mistään vesipilareista ei puhuta mitään, mutta hinta on varsin kohtuullinen. 
Testaamisen arvoisia?





Kuvat www.hm.com

Poikien mallisto on taas.. no liian perinteinen sininen minun makuun, tytöille jälleen kivempi. Tuo keltainen takki olisi kiva pojillekin, mutta melkosen hailakka sävyltään.
Jos ei pienille pojille, niin ainakin isoille upposi. Esikoinen 11v "tilasi" itselleen valkoisen kuoritakin ja nuo mustat housut. Ei paha setti äidistäkään, jos vielä pitää vettä ja tuulta kuten luvataan. Koossa 158cm alkaa olla muutenkin kivat/edulliset vaihtoehdot vähissä ja näissä hintakin jää 60e. Äiti ja kukkaro kiittää. ;)




16 kommenttia:

  1. Pallotakki voisi sopia meidän tytölle. Pitää käydä kaupassa toteamassa miltä oikeasti näyttää ja myös tuo koko. Odottelen tänä vuonna kuitenkin kaikki muutkin ensin, ennen kuin teen päätöksiä takin suhteen ;D

    Meille olisi haussa takit, jotka ovat yksivärisiä ja joita voi pitää kaupunkitakkeina. Päiväkotitakki löytyy ainakin pojalle ja aiempina keväinä ei ole tullut sitten hirveästi käyttöä takeille. Päiväkoti vetää kuravaatteet päälle ja me ei sateella kuitenkaan ulkoilla niin paljon. Lindexin keväthousujen kosteussuoja on kestänyt.

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut H&M:stä ulkovaatteita ja on kyllä tykätty! Meidän pojat vielä kun pelailee ulkona kaikenlaista ja polvet on aina puhki, niin näitä malttaa ostaa tarvittaessa uudetkin :)

    VastaaPoista
  3. Ihan kivan näköisiä ovat :) Itse päädyin kuitenkin ostamaan pojalle 8848 Altituden kuoritakin, jolle alessa jäi hintaa saman verran ja luulisin, että laadussa peittoaa nämä.

    Mutta muuten on kokemusta H&M:n ulkovaatteista ja tyytyväinen olen ollut.

    Hyvää alkanutta vuotta!
    Rose

    VastaaPoista
  4. Mahtavia nämä katsaukset, kiitos!♥

    VastaaPoista
  5. Meillä testattiin viime syksynä kuoritakkia ja housuja, eikä valittamista löytynyt. Piti tuulen ja veden ihan sadetakin tavoin. Mitoitus on etenkin takeissa minusta niukka, tosin meillä on pitkäselkäinen tyttö, takki siis n. metrin mittaisella oli kokoa 110, housuissa meni kuten normaalistikin kokoa pienempi.

    Värit on minunkin makuuni vähän tylsät, komerossa kyllä odottaa tämän vuoden välikausia alesta ostetut viime vuoden mallit. Ei nekään kyllä värikkyydellä pilattuja taida olla, tumma violetti ja farkun sininen. :)

    VastaaPoista
  6. Kokeilimme tänä vuonna ensimmäisen kerran hm:n toppavaatteita, koska eihän täällä rannikolla mitään kunnon talvea koskaan ole...

    Kahden lapsen takki ja housu -setit sekä kolmen lapsen fleecet ynnä jokunen pipo maksoin saman kuin eräänä vuonna yhden lapsosen takki ja housut.

    Pullea makkaratoppis ja löysät toppahousut pitivät viluisen tyttöseni hyvin lämpimänä. Poikani vähän ohuempi lautailutakki fleecen kera ja laskettelupöksyt toimivat myös.

    Pienimmälle en uskaltanut ko merkkiä ostaa, vaan suomalaista.

    VastaaPoista
  7. Kiitokset. Lähti isommalle takki ja housut. :)
    Ellokselta lähti tilaukseen turkoosi tähtitakki.
    Tänä talvena on pojalla ollu h&m halvat toppahousut. Tykännyt niistä kun niissä ei ole vyötäröllä nappeja. Saa nopeasti vedettyä jalkaan.

    VastaaPoista
  8. Kaverin pojilla oli viime keväänä nuo softshellit ja olivat todella hyviä kuulemma... Minusta takin väri voisi olla jokin muu, sitten voisin harkita :)
    Meillä on H&M:n ulkoilua ollut aika vähän. Esikoisell oli muutama vuosi sitten toppatakki ja -housut. Minä tykkäsin niistä ja olivat kestäviäkin (menivät pikku veikan käyttöönkin), tosin niissä ei ollut mitään vedenpitävyyksiä...

    VastaaPoista
  9. tulin ensi kertaa vierailulle blogiisi. Minulla on kolme poikaa ja katsoin, että sinä laitat yhdellä paremmaksi:) Itse kävin juuri ihastelemassa POP aleissa, mutta hypistelin vain:)

    VastaaPoista
  10. Meillä ei ole ikinä ollut mitään ulkoilua henkkamaukalta, käyn ko. kaupassa ehkä kerran pari vuodessa...
    Ei mua varten.

    VastaaPoista
  11. H&M ulkoilu on kyllä ollut tosi hyvää, kestää isommallakin. Housut vain on hankittava muualta, mutta yhdistelmä HM takki ja icepeak - housut on hinta-laatu-suhteelta ollut super. Vaihtoehtona ollu housuissa myös Jonathan ja Businokin

    VastaaPoista
  12. Isompien tyttöjen puolelta pari takkia oli ihan harkittavia juu :)

    VastaaPoista
  13. Mari A.; Pallotakki olisi kyllä teidän tytön näköinen, toivottavasti malli ja mitoitus on hyvä tosiaan. ;)
    Minäkin odottelen kaikki mallistot näkyviin eri merkeiltä ja alan tehdä päätöksiä vasta sitten.

    Heli-Paula; Sanos muuta, voi reilusti ostaa parit housut jemmaan. :)

    Rose; Joo alella jos saa laatumerkkejä, niin toki kannattaa ostaa. Ei nämä varmasti peittoa laatumerkkejä, mutta ehkä jo isommalla ei niin kuluttavalla ainakin kestää. :)
    Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

    Hipsu; ;)

    Riikka; No ihan samaa mietin, että tylsät värit. Olisi tuonne vähän värikkäämpääkin voitu lisätä. ;)

    Ikuinen vauvakuume; Meillä on kanssa isoilla ollut H&M:n toppaa parina talvena ja olen tykännyt. Kestää siinä missä kalliitkin. :)

    Maritz; Meilläkin on vanhimmalla sellaset H&M:n halvat toppahousut ja tosiaan tykätyt meilläkin.
    Se Elloksen tähtitakki oli kiva. ;)

    Hanna; Joo, hyvää nyt sekin että vedenpitävyyttä on alkanut tulla ja teipattuja saumoja. Parannusta. ;)

    Kaaponkammari; Hei vaan, kiva kun tulit lukemaan. :)
    Po.P:lla on kyllä ihanuuksia kanssa..

    ninnu; ;)

    Mustikoita ja puolukoita; Meillä taas H&M:n housut on todettu paremmiksi kuin Icepeakin, siis kestävyydeltään. Jonathan on kyllä tosi hyvä kanssa. :)

    Sokrutin; Minusta tuo pinkki kuviollinen isojen tyttöjen takki on ihana. ;)

    VastaaPoista
  14. Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, sulla on kivoja vinkkejä. Mulla on sekä poika,että tyttö ja kyllähän se niin on, että tuon tytön saa vaatetettua kivasti pienemmällä vaivalla ja usein edullisemminkin. Onneksi noita kirkkaita värejä on jo suht kivasti tarjolla pojillekin, meiltä kun löytyy 5-vuotias, jonka lempivärien lista on punainen, vaaleanpunainen, oranssi ja keltainen. :)

    H&M mallisto taitaa tulla meille kokeiluun, kun ei ole hinnalla pilattu-useamman setin saa taas kuitenkin kevääksi ostaa. Lindexin topat ostettiin täksi talveksi kokeiluun ja varsin toimivat ja kestävät kyllä ovat olleet. Onko kellään kokemusta Minymon vk-puvuista? Minymon toppahaalarit on nyt käytössä ja hyvät ovat olleet-kestävyyttä vaan kevätoloissa mietin, kun nythän puvut eivät ole lumimäärästä johtuen kauhealle rasitukselle joutuneet.

    VastaaPoista
  15. Meillä on ollut monena talvena h&m:n ulkovaatteita. Housut ovat olleet enimmäkseen ns. kaupunkikäytössä. Meillä lapsen leikeissä eivät ne lumilukot pidä lunta vaatteen ulkopuolella. Juuri eilen oli lapsella h&m:n toppikset pihalla ja sisälle tullessa olivat sukat ja sisähousut nilkoista ihan märät.

    Välikausihousuja lapsella on ollut yhdet. Olivat nihkeän tuntuista kangasta, mutta lapsen mielestä olivat ihan mukavat päällä eli eivät tainneet hiostaa.

    VastaaPoista
  16. sufee; Kiva kun heitit kommenttiakin väliin. :)
    Se on kyllä totta, että nykyisin saa edes vähän pojillekin väriä. Ainakin jos vertaa jotain 6v taaksepäin olleeseen tilanteeseen. Mutta tosiaan tytöille edelleen löytää kaikkea kivaa helpommin ja edullisemmin.

    Minullakaan ei ole kokemusta Minymon välikaudesta, toppaa on ollut kyllä ja tosiaan hyviä ovat. :)

    Kaari; Meillä on ollut toppaa vain isoilla H&M:lta, ne on olleet toimivia. Pienillä varmasti vaaditaan hiukan enemmän tuon kestävyyden yms. suhteen, mutta tosiaan kaupunkikäytössä varmasti ainakin toimivia. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)