keskiviikko 25. elokuuta 2010

Mustavalkoista ja väliin vähän värejäkin..




Vaikka rakastankin värejä, niin nyt syksyn tullen olen löytänyt itsestäni jotain uutta ja huomaan pitäväni yhä vaan enemmän mustasta ja valkoisesta. Hiljaa sitä tuntuu hiipivän kaappeihin lisää ja lisää..
Tämä Moonkidsin setti onkin sitten täydellinen, koot meni nappiin kanssa; paita 110cm ja housut 104cm. Tilattu Niilo ilosta, kiitos sinne!



Mutta ne värit, voi miten nekin vaan jaksaa olla ihania!
Värinälkään kävin hyödyntämässä minäkin Lindexin 10e alekampanjan viikonloppuna. Tämä mörköpaita (kuten Emil sanoo) on Emilin itse netistä valitsema. Tossut sopii lähes joka paitaan, niin äiti ei enää jaksanut niitä vastustaa. ;)



Traktoripyjama jemmaan jo seuraavassa koossa (110/116cm) ja pörrötakkeja raaaaakaastan! Nämä Lindexin on ihan parhaita, kokona 98/104cm.



Fixin raitakauluri ja lapaset Emilille myös ja vuorelliset kurahousut jemmaan 110cm. Ihan vaan kevättä ajatellen, kun muistelin ettei keväällä näitä saisi.
Vihreä fleecesetti on Prismasta Ciraf merkkinen. Vaikutti hyvältä fleeceltä ja edullinenkin vielä. Tytöille oli muuten pinkkinä. Oli takkeja, housuja ja haalareita 128cm saakka.



Musta lippapipo löytyi myöskin Prismasta, hinta huimat 3,95e. Näitä on haettava lisää, koska riitahan tuosta puhkesi. ;)
Raidallinen pipo KappAhlista Oliverille.


Posti toi jotain ihanaa jo maanantaina, nimittäin ne ihanat Po.p:n paidat joista vasta hetki sitten haaveilin. Kuviolliset Emilille 110/116cm jo, koska kyseisen merkin 104cm on just nyt ihan sopivia. Raidallinen Oliverille 134/140cm. Näistä iso kiitos blogiystävälle! :)



Muistatte varmaan kun jokin aika sitten tilasin Ellokselta läjän Vertbaudetia? No nämä siitä jäi meille. Vihreät kengät vaikuttaa oikein hyviltä ja kumpparit oli niin hauskat/halvat, että nekin sai jäädä. Noissa kumppareissa on irroitettava tuo teddyvuori.
Paitojakin tuli läjä, mutta olivatkin turhan sopivia isoille pojille. kootkin oli tuolla netissä väärin, siellä kun oli 140cm niin paidassa se koko olikin 138cm. Samoin mikä piti olla 110cm olikin 108cm.
Toisaalta vastasi nuo hvyin sitä kokoaan, mutta meillä 9v on nyt juuri jotain 138cm..

Muutama päivä sitten tilasin Ellokselta myös Kavatit, joten niitä odotellessa. Sinne oli siis nyt tullut niitä uusia Kavatin kenkiä myyntiin, mutta ei tietty niitä värikkäitä.

Eikä nämä ostokset tähän jäänyt. Me&I:n paketti tuli tänään ja siitä enemmän toisena päivänä. ;)
JA jottei menisi yhdeksi osteluksi, niin tasapainon vuoksi nyt olisi syötetty huuto.nettiä toppavaatetuksella. Kurkkikaapas olisiko sopivaa!


26 kommenttia:

  1. Minäkin olen ensimmäistä kertaa innostunut lasten vaatteissa mustavalkoisesta. Juurikin nuo Moonkidsin mustat paita & body tuli hankittua tytöille, ne on tosi kivan näköiset! Ja niihin passaa ihan mika väri vain kaveriksi. Kummallista, kun lapsille ei halutakaan ostaa yltiövärikästä vaan mustaa, valkoista ja vaalenpunaista.

    Ihania ostoksia, ja mustavalkoinen yhdistelmä sopii Emilille kuin nenä päähän!

    VastaaPoista
  2. Meillä mä oon nyt löytänyt värit. tähän asti on aika pitkälle kaapissa ollut tummaa ja sinistä eriäsävyissä. Nyt koitan saada tehtyä muutakin väriä sinne. Nuo popin paidat on kyllä hienoja uskallako kysyä että mistäs oot ostanu ne?

    Huutonetistä olisin ryhtynyt huutamaan jos olisi koot natsannu kohdallee. :D Että toivottavasti saat kaikki kaupan.

    VastaaPoista
  3. Meillä on tuo sama Moonkidsin setti! =) On kyllä ihana!

    Saako Prismasta noin hienoja hattuja? Täytyy varmaan käydä ostamassa jos täältä meidän kylän Prismasta tuommoista löytyy!

    VastaaPoista
  4. Voi itku, miten ihanat on nuo vihreät kengät! Maxille tarvitsisin juuri sellaiset, mutta olivat jo Ellokseltakin loppu.

    Kivoja kaikki muutkin ostokset, hyvältä näyttää tuo mustavalkoinen setti :)

    VastaaPoista
  5. Onpa Emil ison pojan näköinen! Näyttää eka kuvassa ihan Oliverilta :). Minäkin tilasin tytölle tuon Moonkidsin mustavalkoisen raitapaidan (NiiloIlosta myös :)), samankokoisenkin. Hyvä koko, menee nyt, mutta sopii varmasti aika pitkään, kun on hihoissa hyvin pituutta. Mustia housuja en ottanut, ettei mene liian poikamaiseksi ;). Meillä pidetään farkkujen ja vaaleanpunaisten sammareitten kanssa.

    VastaaPoista
  6. Kivoja ostoksia :) Paljon tuo cirafin fleecesetti maksoi? näyttää kivalta ja on ilmeisesti semmosta ohkasta fleeceä joka on hyvä ulkovaatetuksen alla?
    Harmi kun multa meni taas ohi se lindexin kampanja, niin oottelin sitä tulevaksi kun olisi sieltä ostettavaa...ei vaan viiti täältä peräkylästä lähteä kaupoille joka päivä.

    VastaaPoista
  7. Onpa aivan ylikivan näköiset nuo Moonkidsit! Tarvittaiskohan meilläkin, hmm...
    Myös Po.pin raitapaita miellyttää tosi paljon ja nuo vihreät kengät, iiik :)

    VastaaPoista
  8. Ihania vaatteita sun blogissa! <3 Osaisitko neuvoa tietämätöntä, kumpikohan ois parempi koko Ticket to heaven haalariin.. 80 vai 86cm? Tuota baggieta olen juuri haaveillut. Pojalla käytössä nyt 86 ja 92cm vaatteet. Poika nyt unilla niin en pääse mittaamaan... mutta kun ois sitten kiva että haalari menis koko talven. Mutta jos ostaisin 86cm niin onkohan kuinkin jättiläinen alkutalvesta..? Oon yrittäny mittojakin ottaa mutta kun on sitten päällä kuitenkin niin eri asia.
    Kiitos jos voit auttaa! :)

    VastaaPoista
  9. Ihanaa toppaa teillä huutiksessa :)

    VastaaPoista
  10. Täällä kuopuksen (sekä äidin) ihan lempparipaita on ollut Popin mustavalkoraidallinen paita. Hihat alkaa olla uhkaavan pienet, mutta kun ei raaskisi luopua :)
    Mustaa ja vaölkoista saa tulla meillekin lisää, tykkään.

    VastaaPoista
  11. Mittasin pojan, tasan 86cm. Kumpaa kokoa suosittelet? :)

    VastaaPoista
  12. Siis täh?!? Mustaa ja valkoista! Teillä! :) On kyllä todella ihan setti ja sopii todella hyvin mielestäni kantajalleen... ;) On niin kiva asukokonaisuus, että pitäisiköhän käydä kurkkimassa Niiloilon nettikauppaa...
    Minäkin tilasin nuo limenväriset Vertbaudetit. Sopivat kivasti sen ruudullisen Jonathanin takin kanssa. Ne ei ole vielä tullut, joten niitä odotellessa..
    Psst. pstelli saattaa avata ovensa lokakuussa, kera uusien omistajien ja uuden nimen!

    VastaaPoista
  13. Katsoin netistä tuota raidallista kauluria, mutta täytyis ensin tarkistaa onko meillä tarvetta. Pitkähihaisia /-lahkeisia pyjamia ainakin tarvitaan esikoiselle ja kuopukselle fleecevaatteet. Kiitos Prisman vinkistä! Mistä koosta fleecet lähti, oliko 86cm?

    Onko sulle tullut sähköpostia Lindexiltä? Mulle ei ole tullut aikoihin eikä mitään tietoa ollut 10e ale hommasta. Alekupongithan pitäis sähköisesti tulla..

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  14. kivoja ostoksia! prisman pipo-osasto on yllättänyt meidätkin positiivisesti monesti.

    osaatko sanoa, mihin hävisi lindexin uutuuksista ne raitapaidat, joissa eläin edessä? oli kahdenlaista, muistaakseni toinen turkoosi-valkoinen-punainen ja toinen musta-valkoinen-vihreä, olikohan jälkimmäisessä kettu. kaupoissa en niitä ole nähnyt eikä noita näytä olevan enää tuolla lindexin nettishopissakaan. vai menikö ne samantien, jos olivat jo myynnissä?

    VastaaPoista
  15. Marjuli; Ihmeen kivasti sopii, itsekin ihastelin. :)
    Siis mustavalkoraidat on taatusti teidän tytöilläkin tosi söpöt!

    Anne T; Lisään vielä huutikseen asusteita, villa- sekä fleecevaatetta. Kurki siis nyt parin päivän sisään vielä, jos sattuisi sopivaa. ;)
    Ystävä osti meille nuo Po.P:n paidat ihan liikkeestä viime viikolla ja lähetti kirjeissä. Tosi ihanaa kun tälläisiä ystäviä!

    MrsAgatha; Joo siis tuollaisia yksivärisiä oli, taisi olla joku muukin väri. Tuo lippamallinen on vaan poikien hitti, että pakkohan niitä on ostaa. ;)

    Vauhtivekaroiden äiti; No voi miten nopsaan nekin on loppuneet. :(

    Mindianna; Emil on tosiaan kasvanut ihan liikaa! ;)
    Noissa Moonkidsin paidoissa on ihana tuo malli, kun ovat just ihonmyötäisiä. Taatusti tosi magee tytölläkin!

    Heidi; On just sellaista mukavan ohutta, fleeceä. Mutta toisaalta napakkaa, kun sisäpinta on sellanen sileä, ei siis fleecepintainen.
    Takki maksoi 8e kieppeillä ja housut taisi olla 4,95e.
    Tosi nopsaan oli täällä vaan mennyt koot, kun oli muutamat hassut enää jäljellä ja tulleet siis viime viikolla!

    San-na; Tottakai tarvitaan! ;D

    Riihitonttu; Kiitos! :)
    Minusta tuo baggie vastaa sitä seuraavaa kokoa mikä lapussa on. Eli 80cm vastaa 86cm ja 86cm taas 92cm.
    Nyt jos ajatellaan että poikasi ehtii kasvaa varmasti pariin kuukauteen sen 2-3cm ja olisi talven alkaessa n.89cm. Lopputalvesta varmaan jo 92cm ellei pidempikin..
    80cm haalari varmasti menisi alkutalven, mutta tosiaan meneekö lopputalvesta enää. Ompas hankala valinta! ;)
    Ehkä itse kuitenkin ostaisin sinuna sen 86cm, kun talveahan saattaa olla huhtikuulle saakka ja sitten ei saata 80cm mahtua enää.
    Emilillähän oli tuo lime 92cm baggie jo viime talvena, kun oli n.92-94cm ja hyvin pystyi jo pitämään kun on niin notkeaa kangasta.

    Hipsu; ;)

    Katja; Tuo on kyllä parasta kun ei raaskisi loupua jostain kivasta vaatteesta millään!, sinun tarttee ostaa vastaava tilalle. ;)

    Hanna; Niin ajattele! ;D
    Nuo kengät tosiaan sopii kauniisti siihen ruututakkiin, ihana kun saa tälläisiä värillisiäkin välillä.
    Kiitos Pastelli infosta, sitä odotellessa siis. :)

    Äiti ja pienet pojat; No kun täällä oli enää muutamat noita fleecejä jäljellä, niin en ole varma mista koosta lähti.. Mutta ainakin 92cm oli. :)
    Joo siis minulle tuli reilu viikko sitten Lindexiltä s-postia ja siinä oli mukana -30% alelappu.
    Tuosta 10e alesta ei tullut tietoa minullekaan.

    Äiti seinäjoelta; Kiitos! ;)

    VastaaPoista
  16. Poikien äiti; Ei ne ainakaan menneet minusta ole, kun kauppoihinkin tulee vasta vkolla 36meidän Lindexin myyjän mukaan. Eli vasta ovat tulossa ja ne on kuuluu kuulemma johonkin kampanjaan, olisiko siis sitä All kids-sarjaa.. ;)

    Olen huomannut, että tuolta Lindexin sivulta häviää joskus hetkeksi jotkut tulossa olevat vaatteet ja palaavat sitten näkyviin kun siirtyy uutuuksiin. :)

    VastaaPoista
  17. Kiitos avusta! Ehkä me tosiaan otetaan se 86cm. :)

    VastaaPoista
  18. Ei nuo kegät mihinkään loppuneet oo. :) ks. http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=35390&productId=288249&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=#

    Meillekin kotiutui tytölle ja pojalle kyseisen merkin kengät. Hyvältä vaikuttavat! :)

    VastaaPoista
  19. Mäki kattelin noita popin paitoja, tosi ihania!!!!

    VastaaPoista
  20. Poikien äiti; :o)

    Riihitonttu; Uskoisin että se on hyvä valinta. ;)

    Prinsessa ja sen pojat ja Tia; :)

    KA; Ahaa, siis Vauhtivekaroiden äiti nyt vaan shoppaamaan. ;)

    VastaaPoista
  21. Ostin myös ensin yhden tuollaisen lipallisen pipon Prismasta (hintaa hämmästellen) ja sit haettiin heti seuraavana päivänä 2 lisää :D

    Samoin minä värikylläisen lastenvaatekaapin alihankkijana olen yhtäkkiä innostunut mustavalkoisesta :)

    -nunju-

    VastaaPoista
  22. Kiitosta vaan. :D Arvaa oliko ihan pakko tilata meille nuo mustat froteehousut ja tuo musta-valkoraidallinen paita. Mäkin meinaan värien ystävänä olen nyt jotenkin tosi tykästynyt mustaan ja valkoiseen.

    Po.piltakin olin menossa ensin ostamaan sen sini-vihreä raidallisen hupparin pojalle mutta kun pääsin kauppaan niin se ei sitten enää ollutkaan livenä niin ihana kun se musta-harmaa raidallinen niin niitähän lähti sitten paitana, hupparina ja sukkina meille. :D

    Samoin Lindexiltä tilasin kahdessa koossa sen mustan collegetakin missä tähti rinnuksessa. Kun ne oli niitä ota 3, maksa 2 -tuotteita. :D

    Ulkovaatteissa kyllä edelleen suosin väriä vaikka musta toki on tyylikäs ja sen kanssa olisi niin helppo yhdistellä asusteita.

    Musta ja valkoinen sopii teidän pojalle kyllä kuin nakutettu. :)

    VastaaPoista
  23. nunju; ;D Tuo muuten kutistui pesussa jonkin verran tuo pipo, eli ei taida meidän 11v:lle mennä pesun jälkeen..

    Lauruska; Sanos muuta! :)
    Minäkin katsoin niitä mustia collegetakkeja Lindexin nettikaupasta, että sellanen pitää saada! ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)