perjantai 13. elokuuta 2010

Back to school


 Sinne isot taas läks, toinen kolmoselle ja toinen jo viidennelle! (minulle on edelleen hiukan vaikeuksia ymmärtää että missä ne äidin vauvat on, kun eihän aika näin voi juosta eihän? ;))
Molemmat sai uudet reput, kun vanhat jo irvisteli siihen malliin. Prismasta valitsivat ihan itse reppunsa, paitsi yhdessä katsottiin että niistä löytyy kaikki vaadittavat ominaisuudet. Näissä on sellanen paksu nahan tyyppinen pohja, jonka luulisi kestävän hiukan kauemmin kulutusta kuin ihan tavallisen. Pohjat tuntuu nimittäin ohentuvan ainakin meidän poikien käytössä. Taskuja on useampi ja tilaa riittävästi.
11v halusi mustan ja 9v musta/ruskean. Kaikki tarvittavat härpäkkeet ripusteltiin roikkumaan, kuinkas muuten. Reppuvalinnassa tärkeää on minusta myös se että sitä on hyvä kantaa, kun ne tuppaa painamaan hurjan paljon. Selkäosan ja kantohihnojen on hyvä olla pehmustetut. Lannehihna on myös todella hyvä varsinkin pyöräilevälle koululaiselle, pysyy kunnolla selässä.
Meiltä on koululle n.3,5km ja nyt vitosen aloittanut ei enää saa koulukuljetusta, vaan matkan on taitettava pyörällä tai kävellen. Täällä kunta siis kustantaa kaikkien yli 3km päässä asuvien koulumatkat neljännen luokan loppuun saakka. Onneksi meiltä on hyvät pyörätiet erillään valtatiestä koululle saakka, ei tartte olla äidin sydän syrjällään joka päivä.
Niin ja nuo penaalit ja kynät on valittu ihan itse tietenkin. Äiti on kai vähän out kun ei tiennyt kuka hitsin Tony Hawk. :DKouluvaatteet katsoovat itse illalla valmiiksi. Äidin ohje on vain se, että ne edes jotenkin sopii yhteen. Aika hyvin valittu vai mitä?
Vasemmalla 9v:n setti ja oikealla 11v:n.
Molempien pitkät farkkushortsit sekä hupparit Lindex ja t-paidat H&M.
Tuo esikoisen musta/valkoinen huppari on Lindexin uutta Back to school-mallistoa.

Nyt kun pojat viettää päivänsä koulussa, otin projektiksi käydä heidän kaappinsa läpi ja samalla homman edistyttyä hiljaksiin naputtelen tilausta vähän sinne ja tänne..Lindexin Back to school-mallistosta tilasin resorifarkut 9v:lle ja H&M:n kangashousut tulikin jo ennakkopaketissa samaiselle pojalle. Nuo H&M:n housut oli muuten ennakkokuvastossa 9,95e ja nyt ne on sitten virallisessa syyskuvastossa 14,95e! Hinta oli siis noussut kesän aikana aikamoisesti..Myös H&M:n ruskeat vuorelliset housut tuli tilattua joka pojan kaappiin, kun kerta sai kerrankin ruskeita. Keltainen huppari oli 11v:n toivelistalla.

Kaapit kyllä tyhjeni siihen tahtiin taas pienistä vaatteista, että täydennystä kaivataan vaikka kuinka. Syysuutuksia siis isoille odotellessa..
Niin ja turvallista koulumatkaa kaikille koululaisille! :)


7 kommenttia:

 1. Kiitos.
  Teidän poikasille myös.
  Turvallista matkaa. On teillä mukava kunta, kun niin pitkälle kustantavat koulukuljetuksen. Hyvä niin.

  VastaaPoista
 2. Kivat nuo Lindexin resorifarkut ja tuo keltainen huppari.

  VastaaPoista
 3. Mäkin ihmettelen aina samaa, että mihin se aika menee... Meidän reipas pikkuinen taapero, kun just keräili innoissaan käpyjä mökillä, menee jo yläasteelle eikä paljoa enää kävyt kiinnosta!!

  Meillä koulu alkaa vasta maanantaina ja huomenna tulee kesäleiriltä. Sunnuntai siis aikaa haalia kaikki koulukamppeet.. Mutta me ollaankin aina viime tipassa joka asiassa :o)

  Ja sama juttu täällä ton kuljetuksen kanssa; 1-4 lk rajana on 3 km ja 5 lk ylöspäin 5 km

  VastaaPoista
 4. Tosi kivannäköisiä vaatteita, sekä jo olemassa olevat että tilatut. :)
  Vau, miten hienosti pojat ovat valinneet asukokonaisuudet kouluun,kehenhän lienevät tulleet. ;)

  VastaaPoista
 5. minä tiedän kuka tony hawk on, mutta vain koska mulla on -00 syntynyt pikkuveli ;) pitää huolta että sisko ei elä ihan pimennossa..

  VastaaPoista
 6. Tyttötiimi; Turvallista koulutietä myös teidän tyttösille! :)

  Anonyymi; Ne on minustakin tosi kivat ja kivaa kun iso poikakin tahtoo väriä. :)

  Pirjo; No mut parempi myöhään.. ;)
  meillä on sama 5km nyt nelosille rajana.

  Emmi; Kiitos! ;D

  Zallaah; Kätevää. ;) Meillä pojat ihan tohkeissaan kertoa, että äiti ainakin kolmella muulla oli sama penaali.

  VastaaPoista
 7. Turvallista koulun alkua pojille :)
  Mäki muuten tiedän kuka Tony Hawk on. Sitä taas en tienny että se on vieläki SE juttu ton ikäsillä poikaisilla

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)