torstai 19. elokuuta 2010

Shoppailuapuja? (uutta Poppia ja imurikysymys)


Ajattelin nyt tunkea kaksi ihan eri aiheen kysymystä samaan postaukseen, mutta kun apuja tarvitaan molempiin. ;)

Eli ensin alkuun uudet Po.p:n paidat, jokos olette bonganneet ja valinneet suosikkinne?
Siis nuohan on just eikä melkein meidän tyylisiä ja juoksisin jo hakemaan, mutta kun sinne lähimpään Po.p:iin on satoja kilometrejä.. Todellakin loppuis kunto kesken!

Mutta jos joku on menossa lähiaikoina kyseiseen kauppaan, niin taas kyselisin kiltisti nappaisitko kolme paitaa meillekin? :)
Jos avustajaa löytyy, niin laita vaikka minulle s-postia (välit pois);
poikientyyliin @ gmail.comViidakkopaidasta ja talopaidasta haavelen ja kokona saisi olla 110/116cm.


Kivoja nämäkin..Kuin myös nämä. Harmittelen taas samaa vanhaa, siis sitä ettei kokoja ole noissa kuviollisissa 122/128cm isompana..
Raitapaitaa pyörittelin jo lomareissulla kädessäni, mutta jätin vielä kauppaan. Siitä saa isojakin kokoja, joten sen haluaisin 134/140cm.

Siis kolme paitaa, jotka on nyt vaan ihan pakko saada. ;)Hypätkäämme sitten ihan toisenlaiseen aiheeseen..
Imurini on vedellyt tässä jo puoli vuotta viimeisiään, kuten kuvasta huomaa niin teippiä kuluu (letku puoliksi poikki ja samoin suulakkeen muoviosa napsahtanut poikki). Lisäksi imuroidessa tuon suulakkeen renkaat sinkoilee jatkuvasti karkuun.
Joten nyt tässä vaiheessa lukuisien paikkauskertojen (ja noitumisen) jälkeen, on pakko todeta ettei tuosta ole kaveriksi enää.

Mutta mitäs sitten tilalle?(Imurien kuvat www.hobbyhall.fi)

Olen täysin kyllästynyt pölypusseihin!, siksi ajatuksena olisi nyt sellainen pölypussiton imuri.
Kuitenkaan mitään tietoa ei niiden toimivuudesta tai kannattavuudesta ole, niin kyselen täällä kokemuksia?
Suurinosa tuntuu olevan pussittomissa versioissa niitä rumia pömpeleitä, kun haluaisin mielummin ihan perinteisen mallin. Hintaa saisi olla kuitenkin max. 200e, joten saako sillä edes kunnon versiota vai kärsiikö sitten tehot?
VAI onko sittenkin kannattavampaa satsata perinteiseen pussilliseen versioon?, joista ainakin saa monilla ominaisuuksilla mieleisensä ja hiljaisen version.. Hmm.
Millaisia imureita teiltä löytyy?


49 kommenttia:

 1. Miun suosikki on tuo autopaita! Ystävä lupautu jo sen käydä ostaas, mutta sitten iski nuukuus :-D eli ei meille sitä nyt sitten tule.

  VastaaPoista
 2. En tiedä riittääkö 200€ mutta itse ainakin sijoittaisin vaikka vähän enemmänkin jotta saisin sellaisen dysonin :)

  Meillä itsellämme on keskuspölynimuri, mutta usealla ystävälläni on dyson ja kehuvat todella paljon sen erinomaisuutta.

  Työni kautta olen tutustunut useisiin eri imurimalleihin ja sanoisin että dysonia lukuunottamatta kaikki pussittomat on ihan p..stä.

  VastaaPoista
 3. Olen menossa Poppiin mutta varmaan oletkin saanut jo yhteydenottoja asian tiimoilta. Tosin meidän Poppiin tuntuu uutuudet tulevan vähän viiveellä että mahtaako näitä olla vielä siellä.
  Viidakkopaitaa ajattelin.

  VastaaPoista
 4. Mulla on sellainen käsitys, ettei alle 200e saa pölypussitonta, ainakaan kunnollista...Viisaammaat saavat korjata ellen ole tietojeni kanssa ajan tasalla=D

  Valitettavasti Poppiin ei ole mitään asiaa eikä muillekaan kaupoille, olen hiukan latenssivaiheessa shoppailuissa...Talopaita on upea kyllä. Toivottavasti saat haluamasi.

  VastaaPoista
 5. Minä harmittelen aina myös tuota iloisten poikien vaatteiden kokojen loppumista niin pieniin. Oma eskarilainen käyttää kokoja 130 - 140 cm. Toivottavasti saat Po.p-apua!

  Imuriasiaan suosittelen Dysonia. Taitaa olla just niitä rumia pömpeleitä :D mutta meillä loppui imurimurheet moisen hankintaan. On kestänyt wanhassa hirsitalossakin jo moninkertaisesti noiden perusimurien eliniän ja imuteho säilyy. Me oltiin jo varauduttu teollisuusimurin ostoon, mutta kokeiltiin Dyson vielä ja yllätyttiin iloisesti.

  VastaaPoista
 6. Meillä on toi Popin raitapaita. Ekalla kerralla mäkin jätin sen vielä tankoon, mutta tokalla kauppareissulla otin mukaan ja onneksi. Aivan ihana paita, lisäksi meillä on ne siihen kuuluvat sukkikset.Aikamoista väri-ilottelua, mutta mä tykkään.Meidän poitsu on tosin vasta 1v, mutta sille ainakin sopii loistavasti.Niin ja Lindexiltä löytyy just tohon sopivat turkoosit collarit.. Viidakkopaita on kanssa kiva, vaikka raitafani yleensä oonkin.

  Meillä on pölypussiton Electrolux Ultraactive, en kyllä enää vaihda pölypussilliseen. Ne oli aina loppu enkä ikinä muistanu kaupassa mikä merkki meillä oli..

  VastaaPoista
 7. Moikka!

  Mä voin sulle nuo paidat käydä Po.pista hakemassa, mullahan on sinne se ihan hurja 10 minuutin matka (en mä kyllä silti taida sitä jaksaa juosta;))

  VastaaPoista
 8. Meillä on Dysonin imuri ja ihan huippu kyllä!Hintaa on enemmän kuin tuo 200, mutta takuuta on se 5 vuotta eikä menetä imutehoaan missään vaiheessa vaikka säiliö olisi täynnäkin.

  VastaaPoista
 9. Ihana POP syksy!!

  Imurista kyselit. Ystäviltäni löytyy niitä pussittomia ja ihan tässä soitin tiedustellakseni onko ne olleet minkälaisia... Kolmesta ystävästä kukaan ei ostaisi toista kertaa pussitonta imuria.
  Kyselin hintaluokkaa, heillä kaikilla 200e maksanut imuri, kuulemma ikävä puhdistaa, yhdellä tulee pölyä takaisin ilmaan.

  Meillä on jo viisi vuotta palvellut Mielen tylsä tummansininen imuri, jossa täysin ympäri kääntyvät pyörät.
  On tehokas ja erittäin mukava käyttää, kun ei jumitu minnekään, vaan kulkee kauniisti perässä. Suuttimia pidän erinomaisina, varren pituudensäätöä erittäin nopeana ja helppona käyttää yhdellä kädellä.
  Taukopidikkeestä plussaa silloin kun puhelin soi :), sillä imuri hiljenee täysin kun varren nostaa taukotelineeseen.

  http://www.miele.fi/fi/kotitalous/tuotteet/1325_11896.htm taitaa löytyä tuon linkin takaa.

  Uskallan suositella lämpimästi tätä imuria!

  VastaaPoista
 10. Minä haaveilen Dysonista! Se on pölypussiton, mutta muut kriterisi tässä ei täyty. Eli hinta on alimmillaan tarjouksessakin 250e mitä olen nähnyt, muoto on aika ruma (mulle tämä seikka on ihan yhdentekevää, koska kummiskin säilytetään kaapissa katseilta piilossa) ja ääni on kuulemma aika kova (ainut miinus tässä imurissa). Imuteho on sitten mitä mainioin eikä pölypussejakaan tartte enää ostella.

  Dirt Devil saa edullisemmin ja on myös ilman pusseja, mutta on täysi susi, näin olen kuullut kertovan.

  Tiedä sitten....

  VastaaPoista
 11. Tätä päivää meillä on tuo H20 vac turbo tilattu twins.comista. Hyvin on pelittänyt ja on tykätty; mies todella paljon pitänyt imurista.

  Tuota ennen meillä oli Voltan pussiton imuri ja sekin oli kyllä aivan hyvä ja käytössä paljon tietenkin. Meillä kun oli ennen karvaturri koira ja karvaa löytyi niin haluttiin pussiton imuri.

  VastaaPoista
 12. Meillä on joku pari vuotta vanha Electroluxin imuri. Taisi olla sellainen keskihintainen. Hyvin on toiminut, ja itse tykkään Electroluxin imureista eniten. Meillä on pölypussillinen imuri, enkä kyllä pölypussitonta huolisikaan mistään hinnasta. Pölypussittomassa imurissa mua eniten mietityttää, että miten sen oikein todella saa puhtaaksi...siis onko se oikeesti tarpeeksi hygieeninen.

  VastaaPoista
 13. Me hankittiin Philipsin pölypussiton imuri (FC8734). En suosittele, kauhea meteli ja tekisi mieli putsailla pölysäiliö vanhalla pölypussillisella imurilla :) tyhjentely on siis sottaista puuhaa....

  VastaaPoista
 14. Ainakaan Selloon ei ollut vielä noita paitoja tullut, mun blogissa kävijät tiesivät kertoa. Että voi olla että hetken joudut odottaan. Mä oon muuten käsittänyt että Po.p lähettää yksityisille asiakkailleen postiennakolla vaatteita!

  Imuri asiassa en osaa auttaa. Suosittelen kuitenkin menemään alan liikeeseen ja haastattelemaan myyjiä. Mun kaveri osti just jonkun ihan peen Voltan ja joutu ostaa parin viikon päästä uuden. Ääntä tuli mutta roskat jäi lattialle. Selitti mulle jostain wattilukemasta mikä ei kerro mitään, pitää kuulemma jotain muuta lukua katsoa. No joka tapauksessa oli lopulta saanut hyvän infon alan liikkeestä ja saanut kunnon imurin!

  Sorry. pitkä tarina!

  VastaaPoista
 15. Meillä on nyt toisen kerran pölypussiton imuri :)
  Olikohan tämä viimeisin Hoover, jotain satasen pintaan hinnalta. Hyvin toimii ainakin meillä tuo pussittomuus.
  Suosittelen :)

  VastaaPoista
 16. suosittelen pussittomana imurina dysonia, mutta taitaa maksaa yli 200e vielä. ton olisin meille hankkinut jos ei olisi keskuspölynimuria.

  ihania noi popin paidat mutta aika reippaan hintaisia.

  VastaaPoista
 17. Moikka! Ihan pakko mainostaa Dysonia, vaikka se maksaakin yli sen 200e.. ;) Meillä on dc19 mutta hepasuodattimella, eli periaatteessa allergya vastaava malli. Maksoi muistaakseni vähän päälle 300e. Ei pölypussia, ja toimii todella! Lue niiden sivuilta kehut, ne on tosiaan ihan totta. Ollaan imuroitu Dysonilla pian vuoden päivät ja tykätty kovasti! Ihan lahjakkaan kova ääni siinä on, siis sellainen tavis-imurin ääni mutta sen kuuntelee mielellään siitä hyvästä, mllaista jälkeä se tekee. Imaisee lattian kunnolla puhtaaksi, ei jää mitään pientäkään tomua lattiaan, tuntuu kosteapyyhityltä kun sormella kokeilee - eli puhdasta tulee. Ei haise ollenkaan, vaikka puhaltaakin melko kuumaa ilmaa kun pitempään imuroi, eli suodatus toimii erinomaisesti. Ja näin paljon ompelevalle on ihan ehdoton edellytys juuri se pölypussittomuus. =) Jos kiinnostaa kuulla lisää niin tule blogiin kyselemään, nyt en ehdi tämän enempää ylistää... ;D

  VastaaPoista
 18. Imureista.
  Itse en huoli muuta kuin Mielen imurin (sama pätee aika moneen muuhunkin kodinkoneeseen). Mulla on sama onko pusseja vai ei -teho ja ulkonäkö sekä kestävyys ratkaisee. Imuroin liki päivittäin joten imuri on yleensä esillä ja käyttömukavuus on isossa roolissa.

  Vanha Mielemme oli jo 15 vuotta vanha ja se ei vain suostunut hajoamaan, oli imutehoiltaankin parempi kuin moni uusi imuri mitä olen kokeillut. Oli valkoinenkin.

  Koska halusin kuitenkin hieman siromman tilalle, sovittiin äidin kanssa että hän saa vanhan _valkoisen_ Mielemme ja hain itselleni Prismasta uuden _valkoisen_ Mielen. Minusta hintaa oli alle 200 e ja voi TAIVAS. Siis ihana! Ketterämpi ja kevyempi kuin vanha, 2 taukoasentoa putkelle ja pieni ja siro. Sikäli kun tunnen yrityksen ja tuotteet, tulee tuokin kestämään seuraavat yli 20 vuotta ...että toivosti ei värimieltymykset muutu! ;)

  VastaaPoista
 19. Ai vitsit, miten ihania noi paidat! Kuumailmapallo-paita on ainakin saatava, talo-paitakin on nätti.
  Mutta kun se kauppa on vaan niiiiin kaukana....

  Imureista muuten, meillä oli vähän aikaa sellainen pölypussiton imuri, mutta kauaa sitä ei jaksanut tyhjennellä, kun siinä ainakin säiliö oli paljon pienempi, kuin pölypussin koko on.
  Nyt on pari vuotta ollut Mielen Ambiente, jota en enää vaihtaisi mihinkään. :)

  VastaaPoista
 20. Mä ostin pari vuotta sitten Dysonin. Se oli kyllä törkeen kalis (muistaakseni jotain lähemmäs 400e) mutta päivääkään en kyllä oo katunut sitä ostosta. meillä on pakko olla sellanen imuri missä ei oo pussia koska pussi olis heti kaen imuroinnin jälkeen täys...

  -anelia-

  VastaaPoista
 21. Meillä on tuo Electroluxin ultrasilencer ja olen tykännyt kovasti! Me ostettiin se joskus alkukeväästä. Mietin kanssa silloin pölypussitonta, mutta ainoa mistä luin positiivisia kokemuksia oli Dysonit ja en vaan halunnut maksaa niin paljoa imurista.

  VastaaPoista
 22. Meille ostettiin alle 200 euron pölypussiton imuri ja puolen vuoden kuluttua vaihdettiin pölypussilliseen takaisin... Imuteho oli pussittomassa olematon ja säiliötä sai puhdistaa joka toisella imurointikerralla. Eli kannattaa katella tarkkaan ne imutehot sun muut ennen kuin ostaa!

  -elia

  VastaaPoista
 23. Miksi ette hommaa vain uutta putkea ja suulaketta jos itse "imuri" on kunnossa?

  VastaaPoista
 24. Juu ei ollut tullut vielä meidän Poppiin kun aamulla kävin, odottelevat kuumeisesti että milloin.

  VastaaPoista
 25. Tuota raitapaitaa mäkin olisin halunnut, mutta koko meni jo :(. Eikä ole tulossa lisää kuulemma :(.

  VastaaPoista
 26. Kiitos kaikille avusta!, näissä tulikin hyviä vinkkejä. :)

  Eli niin se siis taitaa olla ettei halvalla sitten saa hyvää pölypussitonta imuria, voi siis olla että päädyn tavan imuriin vielä. Mutta Dyson olisi siis sellainen, joka pussittomista olisi hyvä, joten harkitsen sitäkin.
  Ne Dysonit on vaan just minun makuun vähän liian pönttöjen näköisiä. ;D

  Mielen imuria meillä ei ole koskaan ollut, mutta tässä tuli nyt niin kovasti kehuja, että ehdottomasti tutustun niihinkin.
  Täytyy koittaa hetki pärjätä vanhalla ja katsella tarkkaan vaihtoehtoja vielä. :)

  Milla; Tuon imurin imutehotkaan ei ole enää mielestäni riittävät ja tosiaan letku on kahdesta kohtaa halki, renkaat tippuu, muoviosia halki NIIN ja se taukopidite rikki itse imurissa kanssa jne. Joten mielummin satsaan uuteen kunnon imuriin, kun käyn tuohon uutta ostelemaan. ;)

  VastaaPoista
 27. mäkin tulin ehdottamaan uuden suulakkeen ja muiden osien uusimista. suulakkeen saa 25eurolla ja putkikaan ei varmasi paljoa maksa. jos siis imuri muuten on kunnossa.

  VastaaPoista
 28. VIELÄ LISÄKYSSÄRI!
  Mihin siis kannattaa eniten kiinnittää huomiota imuria ostaessa? eli mitkä on mielestänne ne tärkeimmät ominaisuudet? :)

  Hele; Kiitos tarjouksesta!, palaan asiaan mikäli ei löydy toista kautta. Sain siis jo yhden ystävän avuksi ja käy nyt tänään kurkkimassa joko noita löytyy. :)

  VastaaPoista
 29. Nuo Po.Pin paidat on ihania, mutta meillä ei taida olla tarvetta trikoopaidoille ainakaan esikoisen osalta, vauvalle tosin tekisi mieli joku paita ostaa. Tämän kuun loppuun mennessä vain pitää maksaa tontin lohkomiskuluja ja liittymämaksuja, joten lastenvaatehankinnat on vähäksi aikaa "jäissä". :)

  Meillä on imurina Electrolux ergospace. Imuri on pienikokoinen ja siinä on pitkä johto. Olen kyllä ollut todella tyytyväinen tuohon imuriin.

  VastaaPoista
 30. Kävin eilen kyselemässä popin paitojen perään ja olivat kuulemma tulleet, mutta eivät ole vielä esillä. Muutaman päivän sisään lupasivat saada esille, joten alkuviikosta löytyy viimeistään ainakin meiltä.

  Imurin suhteen peesaan kans Dysonia. Hintansa arvoinen mielestäni!

  VastaaPoista
 31. Pakko laittaa semmosta kommentia, että PO.P:in paidoista olet valmis maksaa sen 60 e (vai onko enemmänki?!) Ja sitten pölyimurista max 200 e?
  Jätä paidat ostamatta ja laita satanen lisää niin ehkä löydät kunnon imurin.
  Ei millään pahalla, mutta maalaisjärkeä.

  VastaaPoista
 32. Mä tulin kans puhumaan Mielen puolesta, tosin pussittomista ei oo mitään kokemusta. Minusta olennaisinta on imutehon lisäksi poistoilman suodatuskyky, eli suosisin kyllä sellaista mallia, jossa on hepa- tai allergiasuodatin tms, millä nimellä niitä nyt kutsutaankaan. Mielellä taitavat olla niitä S-malleja. Koska mitä järkeä on imuroida, jos suuri osa pölystä palaa takaisin huoneilmaan imurin kautta käyneenä...

  VastaaPoista
 33. Po.p toimittaa myös postiennakolla kun soittaa ja kysyy.

  VastaaPoista
 34. Paita asiaan. Soittelin juurikin Tampereen Polarn O Pyretiin ja siellä kertoivat, että paidat olivat juuri saapuneet. Varasin meille eläin ja autopaidat :)

  VastaaPoista
 35. Po.pin paidat on meille tänään löytyneet, kiitos siis kaikille! :)

  Anonyymille tiedoksi, että kyllä meillä satsataan laadukkaisiin kodinkoneisiin myös, mutta joku hintaraja on niissäkin oltava ja mielestäni 200e imurista on jo iso raha..
  Olemme esim. vasta pari kolme viikkoa sitten ostaneet uuden taulutelevision, kun entinen oli vanhaa mallia ja veteli viimeisiään. Maksoimme tv:stä 800e, joten ehkä on kohtuullista miettiä mitä nyt laitan imuriin, vai kuinka??
  Lastenvaaterahat on meillä erikseen, joten niihin eikä niiden summaan ei vaikuta kodinhankkinat!

  VastaaPoista
 36. Meillä Mielen s5310 ja on hyvä. ihan tajuttoman hyvä. tosin ei taida ihan 200e riittää, mut paitarahat lisää niin alkaa saamaan. ;)

  VastaaPoista
 37. Niin siis tuo imurin hinta ei ole millään tavalla yhteydessä noiden paitojen hintaan.. Eli sen takia ei se takaraja ole 200e, vaan jos haluaisin laittaa imuriin enemmän niin laittaisin, ostimpa paidat tai en! ;)
  Sitä paitsi, ei se niin kymppien päälle ole tuo imurin hinta. Jos löydän 250e hyvän niin ostan sen ja jos taas saan alle 200e hyvän niin mielummin se. Mutta siis suunnilleen 200e.

  VastaaPoista
 38. Kato, että imurissa on piiiiiiiiiiiiitkä johto. Omassani on turhan lyhyt. Ärsyttää, ku sitä johtoa joutuu irrotella tämän tästä. Joo ja sitte kannattaa kattoa, että se mahdollisesti ketterä imuri ei kaatuile, ku sitä kiskoo. (Paria mallia on huomannut kotona kiskovansa kyljellään, ku ovat olleet niin ketteriä).

  VastaaPoista
 39. Ihania Poppeja! :) Siskoni muutti parisen viikkoa sitten Lahteen. Nyt onkin sitten hyvä syy käydä siskoakin moikkaamassa useammin... Heh! Voin aina viestitellä, kun sinne päin suuntaan, jos vaikka olisit jotain vailla.

  Meillä imuri laukesi n. vuosi sitten. Pölypussittoman olisin halunnut. Soitin Giganttiin mieheni veljelle ja sanoin haluavani parhaimman mahdollisen. Nyt meillä on tosi tosi hyvä imuri ja pussillinen versio! Maksoi sekin ihan sikana, mutta mitään moittimista ei ole. Malliltansa se on Philips FC 9171, jota SUOSITTELEN kovasti!
  Äidilläni on ollut kaksi Voltaa. Toinen 20 vuotta vanha ja tämä nykyinen pari vuotias mikä on ihan surkea!!
  Tsemppiä imurikauppoihin!

  VastaaPoista
 40. selloon oli uutuudet tänään saapuneet. tuo talopaita oli aivan ihan luonnossa ja täytyy myöntää, että sorruin :o)

  VastaaPoista
 41. Tampereella tuli tosiaan nuo popin paidat tänään myyntiin. Nuorimmaiselle meillä tuli eläin-ja talopaita. Vanhimmalle auto- ja lentokonepaita. Ovat aivan ihania!!!!!

  Imuriasiaan en osaa kommentoida, mutta täällä on tullut tosi hyviä vinkkejä;)

  VastaaPoista
 42. Hei!

  Meillä on ollut nyt varmaan viidettä vuotta tuollanen Elektroluxin Oxygen -imuri ja hyvin on toiminut. Käytän sitä lähes päivittäin kun on nuo kaksi karvakorvaa sotkemassa poitsun lisäksi:)

  VastaaPoista
 43. pakko minunkin kommentoida tuota imuriasiaa.. meillä siis oli kolmisen vuotta pölypussiton imuri ja sen kokemuksen perusteella EN suosittele. Melkein joka imurointi kerralla oli tyhjennettävä säiliö,muuten ei imuteho ollut juuri minkäänlainen. Tosi rasittavaa ja sotkuista puuhaa..
  jos siis välttämättä pölypussittoman version haluaa,niin tuo dyson varmaan on hyvä ja laadukas!!
  Tällä hetkellä meillä on Siemensin normimalli ja tykkään! Myös Mielen imureista olen kuullut paljon hyvää :)
  Imuria ostaessa kannattaa ottaa huomioon ehottomasti imuteho, säiliön koko ja äänekkyys. Myös suuttimen malli/koko yms.kannattaa tarkistaa!

  -Ansku

  VastaaPoista
 44. Imuriasiaan: Meillä on LG:n pölypussiton ja jos oikein muistan niin siinä on ne hepasuodattimet ja muut härpäkkeet, että ei ilmaan pääse takaisin sitä pölläkkää. Olen ollut todella tyytyväinen. Se säiliöhän ei ihan herkullisimman näköinen ole, mutten sitä juuri ole putsaillut sen kummemin, kippaillut vaan roskikseen sieltä pölyt sun muut imuroidut roskat. Imuteho on hyvä ja kuten joku johdon pituudesta mainitsi, niin tässä on pitkä johto ainakin, mikä on kyllä kiva ollakin. Maksoi kai jotain 250 tai vähän enemmän. En tarkkaan muista. Todella tyytyväinen ole ollut :-) Pussillista imuria meille ei varmaan enää tule.

  VastaaPoista
 45. Mitä paitoihin tulee, niin tältä päivältä:

  POLARN O. PYRET Tampere Huikeat talo-, viidakko- ja autopaidat ovat saapuneet. Tervetuloa valitsemaan oma suosikkisi!

  VastaaPoista
 46. Monet vannovat nyt Dysonin nimeen! :) ja semmonen kyllä minuakin houkuttaisi. esim. huomasin net.anttilassa että tätä samaa merkkiä saa moneenkin eri hintaan tiedä sit mikä niissä on erona =)

  VastaaPoista
 47. Popin paidat aivan mahtavia!!Meille voisi tulla montakin noista,täytyypä alkaa katselemaan onko tuo Tampere lähin vai olisiko Vaasassakin....Imureista sen enempää en osaakkaan sanoa:) Meillä on ollut yli 5 vuotta philipsin pussillinen imuri,tehoa löytyy vieläkin ja joka päivä melkein imuroin.

  VastaaPoista
 48. Kiitos taas viimeisimmille! :)
  Edelleen harkitsen ja käyn huomenna kaupoilla kurkkimassa vaihtoehtoja. Miele nyt eniten sai kehuja tavan imureista ja Dyson pölypussittomista.
  Nyt siis vaan täytyy päätyä johonkin, kerron sitten mikä meille tulee. :)

  VastaaPoista
 49. Meillä LG pussiton, kaunis helmenvalkoinen ja säiliö läpinäkyvä vihreä. Meinasin ostaa dysonin mutta siinä on niin kova ääni. Tässä sama teho mutta desibelit matalemmat. Ihan loistava on, hobbyhallista oisko ollut just sen parisataa. Voi olla siellä vieläkin - puol vuotta sitten hankittu.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)