torstai 26. elokuuta 2010

Mitä sieltä Meandilta tuli?



Maanantaina kannoin paksun Me&I:n paketin postista. Olihan noissa omissakin, mutta kun anoppi tilasi samaan muutaman vaatteen. ;) Ihanan värinen kasa sieltä paketista tulikin.



Emilille Kaivuripaita ja velourhousut taskuttomina 98/104cm.



Oliverin itsensä valitsemat; Kaivuripaita, työkalupaita ja taskulliset velourhousut 134/140cm.



Äidillekin jotain ihanaa.. pari tunikaa siis.
Silmät kierossa tilasin myös äidin salaisen vaatteen (16e), kun jostain kumman syystä luulin saavani jotain ihanaa. Kuten esim. kolmannen tunikan tai jotain. No, ei sitten ollut mitä odotin. Sieltä tuli valkoinen pitkähihainen trikoopaita. Voi plääh!



Ison tilaajan etuna sain lisäksi nämä ylisöpöt velouriset tyynynpäälliset ♥

Hiphei, huutista taas syötetty ja sama urakka jatkuu huomenissa! ;)


22 kommenttia:

  1. Hei!

    Ihania vaatteita! Tuo sudenkorentotunika on tosi nätti.

    Joko teillä on nämä??

    http://www.naperonuttu.fi/metsola-autohaalari-lime-p-1062.html?manufacturers_id=7

    Niiiin ihanat olisi ja kokojakin kokojakin näköjään löytyisi, muttei meidän iso poika enää haalareita suostu pitämään.. :(

    t. mami75

    VastaaPoista
  2. Dragonfly löytyy omastakin kaapista, minä olisin hihkunut onnesta jos saisin sen valkean pitkähihaiset, olen metsästänyt sitä S koossa jo vuoden päivät. Minulla on se mustana ja se on paras pitkähihaisen minkä olen eläessäni omistanut:)

    VastaaPoista
  3. Mielettömät ostokset ja ihanat kaupanpäälliset :)

    VastaaPoista
  4. No höh, ei ihan meandin tyylistä tuollainen valkoinen trikoopaita.. vähän pliisu juttu, uskon että muutkin pettyvät siihen.

    VastaaPoista
  5. Voi vitsi, odottelen kauhulla josko saan salaisena samaisen valkoisen paidan, luin toiselta palstalta että sielläkin oli yhdelle tullut valkoinen trikoopaita (otti koon L) ja toiselle viimekeväinen geishatunika (otti koon XL). Tasan ei käy onnenlahjat :/

    VastaaPoista
  6. Mulle on tulossa myös tuo sudenkorentotunika, se on ihana :) en malta odottaa että paketti tulee.
    Ihanat nuo tyynyt. Mie arvoin pitkään että otanko jomman kumman noista tyynyliinoista vai pilkkubizzarini tyynyliinan tuplaemännän lahjaksi ja päädyin sitten kuitenkin bizzariiniin kun harmittaa vieläkin etten saanut sitä paitaa Manulle viime syksynä...No nyt Manu sai huoneeseensa sängyn päälle sen liinan kuitenkin :)

    VastaaPoista
  7. Minäkin olen menossa tänään jo toisille kutsuille, saapa nähdä tarttuuko mitään tällä kertaa mukaan. ;) Viimeksi tilasin vauvalle sen ylisöpön kärpässienihaalarin ja -bodyn. Noita äidin vaatteita mietin, mutta kun haluaisin pienentyä ensin... ;)

    VastaaPoista
  8. Minä oon niin kateellinen tuosta sudenkorentotunikasta. En vaan millään raaski ostaa itelleni, kun olis taas talvikenkää ja rukkasta ja kumpparia lapsille hommattava.

    VastaaPoista
  9. Kiva kasa syksyyn kampetta. Olisin mieluusti ottanut itsellenikin tuon harmaan tunikan ja kirjavammankin. Ja valkoiset teepparit on ehdoton kaapin täyte itellä mutta toki aikuisten vaatteet ovat kalliita niin olishan tunika ollut ihan se juttu salaisena.

    Koululaisten vaateblogeja lukisin enemmän kuin mielelläni. Varsinkin ulkovaatteita käsittelevää. Tämä on kieltämättä vaikea vaihe keikkua lastenvaatteen viimeisessä koossa ensi talvi ja toisaalta naisten xs ja s koot - niissä on kummallisia sisäänottoja ja leikkauksia rinnuksissa. Mitäs sinne neljäsluokkalinen laittaa vielä kuin pienet nöpöt ja hartiat roikkuvat olkapään alla kuin suruliputus. Tosi inhottavaa.

    PO.Pin koot loppuvat 146 senttiä ja heidän vaatteet ei luojan onneksi ole naisellisia. Vastaavia toivotaan. Lindexin 130-164 senttiset ovat kaukana meistä-todella tylsiä ja henkan samoin. Jotain uutta ja edullista sietäisi nyt keksiä. Mitäs se voisi olla?

    Olisi mukava nähdä blogissasi koululaisten vaatteiden tyyliä kuvina ja kenkiä myös.

    VastaaPoista
  10. Tämä on vaarallista kattoa näitä kuvia täältä. Itse olen menossa kutsuille viikonloppuna ;) Hienoja on vaatteet ja erittäin raikkaita..

    VastaaPoista
  11. mami75; Ei ole, ihanat kyllä ovat!
    Ajattelin tilata tuota kuosia paitana jostain, vaikka haalaritkin ois kivat.. ;)

    Mari; No hei, hyvä tietää että laatu on ainakin hyvä. :)

    Hipsu; :)

    Tiina ja Jennies; Jotenkin sitä tosiaan odotti jotain kivempää.. :/
    Ja onhan se tosi epäoikeudenmukaista että jotkut saa paljon arvokkaamman tunikan ja toiset taas halvemman trikoopaidan. Empä taida toista kertaa tilata salaista..
    Minulle tuo tuli kanssa koossa L.

    Heidi; Mutta sehän onkin hyvä tapa korvata puuttuva paitakuosi. :D

    Henna; Minäkin olen odottanut sitä pienentymistä, mutta on oo näkyny! ;D
    Oli sitten pakko tilata jotain sopivaa näilläkin läskeillä. Heh.

    Minttu; Sanos muuta! Minä tilasin ajatuksella, että maksan sitten tarvittaessa erissä. ;)

    tyttötiimi; Tuossa koossa lapset on just vähän väliinputoajia, kun missään ei ole oikein mitään kivaa. :/
    Lupaan postailla koululaisten vaatteista/kengistä myös! :)

    AnneT; ;) Mukavia kutsuiluja!

    VastaaPoista
  12. Niiin ihania vaatteita ja ihanat murut sinulla, meillä yksi poika vähemmän, pitäisiköhän vihjasta Ukolle ;)

    VastaaPoista
  13. Sarppu; Kiitos! :) Ehdottomasti vihjaat! ;D

    VastaaPoista
  14. Nyt tuli minunkin pakettini ja sieltä löytyi salaisena L-koossa geishatunika. Tosi jännä että samassa koossakin voi saada niin eri hinatisen vaatteen... Minulta tosin jo löytyy tuo sama M-koossa eli menee takaisin eikä sinänsä ollut minullakaan siis hyvä tuuri, mutta silti tosi erikoista.

    VastaaPoista
  15. Minäkin olin eilen kutsuilla ja tilasin myös itelleni salaisen. Mulla on tuo valk.paita jo ja se on kyllä tosi laadukas ja mukava päällä. Kyllä toinenkin samanlainen kelpais.

    Nyt tilasin myös lapsille salaisia, lisäksi tyttövauvalle ruskeat plyysihousut, pojalle myös plyysihousut ja itelle harmaat legginssit. Pidän myöhemmin omat kutsut joten pitää sinnekin jättää jotain tilattavaa...

    Tuo sudenkorentotunika on nätti, sovitin sitä mutta se ei oikein istunut mulle, koko oli tosin väärä mutta epäilen että ei oikeakaan koko sovi. Tilasin itelle sen limen plyysitunikan.

    VastaaPoista
  16. Jennies; No just, ei tasan reilua. ;) Toisaalta ei tuo geisha-tunika taitaisi olla ihan minun värinenkään..
    Saako salaisia palauttaa?, siis en tajunnut yhtään ja pein jo sen paidan. :O

    Imdina; Minua jäi kaivelemaan vielä kanssa se lime tunika. ;)

    VastaaPoista
  17. Joo salaisia saa palauttaa kuulemma mutta ei voi vaihtaa. Olisi lainvastaista jos ei olisi palautusoikeutta.

    VastaaPoista
  18. Imdina; No empä tuota tiennyt tai edes tullut ajateelleeksi, kiitos tiedosta siis! :)

    VastaaPoista
  19. Ihanat tyynyliinat!! :)

    Kun katselin ekan kerran kuvia tästä uudesta Meandin mallistosta, olin hiukan pettynyt -nyt kuitenkin muiden blogeista kuvia katsellessa ne ovat alkaneet näyttää paremmilta!

    VastaaPoista
  20. Ei kannata harmistua siitä meandin valkoisesta paidasta. Itselläni on ollut se sama paita nyt kohta 2 vuotta ja se on paras paita mitä mulla on koskaan ollut! Kestänyt tosi hyvänä pesusta toiseen ja parit valkaisutkin (kiitos vauvan puklailujen). Aina se vaan on yhtä pehmeä ja kiva päällä. Mä tosin pidän paljon lyhythihaisia / hihattomia tunikoita ja mekkoja talvellakin ja tuo on siellä alla ihan ykkönen. :)

    VastaaPoista
  21. Jos olet myymässä noita päällisiä niin ooh...ostaisin<3 etsinyt kauan!

    bibis_zone@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Myisitkö tuota pinkkiä sammakkopäällistä? :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)