keskiviikko 11. elokuuta 2010

Meandin värikäs syksy


Odotettu Me&I mallisto ilmestyi taas!
(Näitä varmasti näkyy vähän joka blogissa, mutta laitanpa omat suosikit esille kun kuvat kerkesin napata reilu tunti sitten ja nyt nuo sivut jumittaa..)
Minusta tosi kiva mallisto, paljon ihanampi kuin keväällä oli ja niin tykkäs Oliverkin. Ihanaa siis että 6v saa nyt kivaa värikästä vaatetta, joissa koot riittää. :)
Tykkäättekö te??




Kaikki nämä paidat kuulemma saa tulla Oliverille. :D



Velourhousut on just nappiväreissä, mutta nyt kamppailen itseni kanssa että maksanko todella 30e yhdistä velourhousuista. Toisaalta 128-134cm ei tunnu mistään saavan velourhousuja..



Vauvoille oi voi!



Tytöille ja äideille oli kivaa kanssa. Itselle tulee taatusti pari vaatetta tilattua.
Perjantaina pääsenkin näitä ihastelemaan livenä ja miettimään mitä meille tulee. Emännöin kutsuja, joten jos asut täällä Punkaharjun lähiympäristössä (Savonlinna/Imatra suunnalta kanssa) niin tervetuloa klo.17.30 hypistelemään! :)


36 kommenttia:

  1. Jos meillä olis vauva niin jompikumpi noista ihanista haalareista saisi mielellään tulla meille! Muuten ei kyllä ole meidän tyyliä nuo. =)

    VastaaPoista
  2. En enää syty Meandille.
    Varmaan sekin tehnyt tehtävänsä kun ei poitsu useinkaan suostu enää mitään tuollaista laittamaan ylleen. Listaan meidän Meandit loputkin huutikseen.

    Mutta ihan varmasti teidän näköisiä=)

    VastaaPoista
  3. Tylsää, ei iske. Kaivuripaita on kyllä ihan kivan värinen.

    Nuo aasialaiset vauvelitaaperot voisin ottaa. Saiskohan ne jostain :D

    VastaaPoista
  4. Nuo vauvojen vaatteet on ihania! Saattaapa tulla meille. ;) Muista en osaa vielä sanoa mielipidettä, ensin täytyy enemmän katsella ja mielellään nähdä livenäkin.

    VastaaPoista
  5. On kyllä ihan Oliverin näköisiä paitoja :). Nuo velourit on minulla ainoat mitä mietin, nuo kun on vissiin sitä hieman leveämpää malliakin, niin sopisi esikoiselle vallan mainiosti. Mutta hinta tosiaan kirpaisee. Muuten ei nopealla vilkaisulla oikein iskenyt.

    Miksi niitä Lindexin veloureita ei ole isompana, miksi? Mihinköhän tuosta pitäisi valittaa?

    Hitsi jos olisi vähän lyhempi matka, niin tulisin viivana kutsuille.

    VastaaPoista
  6. voi mustat tattihaalarit!!!

    menen tänään livenä katsomaan tuusikselle. :)

    VastaaPoista
  7. Työkalupaita, housut ja sienihaalarit on oikein kivat! :)

    VastaaPoista
  8. Nuo sieni haalarit on saatava! :) Ihanat!
    Paidat ei niinkään nappaa.

    VastaaPoista
  9. Vauvan asusteet suloisia ja tuo pupupaitakin, mihin samaa kuosia oleva pipo, ovat aika kivoja. Velourhousuissa on ihana väritys, mutta itse koen kyllä 30e velourhousuista ihan liian kalliina, kun niitä ei kuitenkaan voi oikein pitää kuin sisähousuina.

    VastaaPoista
  10. Minäkin tykkäisin meidän pitkälle eskarilaiselle näistä, mutta tällä kertaa miettyttää laatu. Alkuun olivat tosi hyviä vaatteita, mutta laatu tuntuu laskevan koko ajan ja kahden viimeisen malliston kanssa laatu on ollut mielestäni heikko suhteessa hintaan.

    Harmi, vaatteet kun kuosiltaan ovat niin äidin kun pojankin makuun!

    Susanna

    VastaaPoista
  11. Toi työkalupaita on kiva!!
    Ja pöksyt!

    VastaaPoista
  12. Ihania vauva-vaatteita, samoin nuo velourit! Muutkin kuosit kivoja, vähän häiritsee vanhojen kuosien uudelleen käyttö..

    Varmasti tulee meille jotakin :)

    VastaaPoista
  13. Minä olen isolle pojalleni tilannut velourhousuja www.onnilainen.fi olen laatuun todella tyytyväinen.

    VastaaPoista
  14. värit on kyllä tosi kivat, mutta mutta. kaivuripaita meillä oli T-paitana tänä kesänä käytössä (viime kesäinen mahtui vielä), joten en heti lämpene samalle kuosille, kai. avaruuspaita on tosi kiva, mutta meillä on lindexin musta pyjama avaruuskuosilla käytössä, tulee ihan se mieleen, ehkä. veloureita meillä on edellisistä mallistoista vaikka kuinka monet ja alkavat olla vasta sopivia, joten niitäkään ei tarvitse, ellei sitten vihreä. vauvoille olevat olis ihania, mutta ei valitettavasti tarvetta niille. itselle olis kivoja, mutta nää ei oikein istu mun päällä kuten malleilla :/ joten mietintään vielä.

    T: poikien äiti

    VastaaPoista
  15. Tykkäsi kovasti mallistosta! Ihania vaatteita etenkin tytöille ja äideille. Poikien vaatteissa ei niinkään mitään erityistä suosikkia löytynyt.

    VastaaPoista
  16. Vauvojen haalarit vois tulla meille. Saiko näitä muuten tilattua jotenkin, jos ei kutsuja ole tiedossa?

    VastaaPoista
  17. Vauvojen haalarit on ihania! Ja tyttöjen kukkatunika myös. Lisäksi tykkään tyttöjen koiratunikasta ja naisten velourtunikasta, jossa sudenkorento helmassa (niistä ei ollut sinulla kuvia).

    VastaaPoista
  18. Tämä syys mallisto paljon kivempi kuin viime kevään!
    ainut mihin olen pettynyt on se että housujen kiristys mahdollisuus on kumpparista muuttunut nauhoihin. Kumppari vyötärö on ollut tällaisten hoikkien tyttöjen äidin mieleen.

    VastaaPoista
  19. Mä oon tosi onnellinen tosta kaivuripaidasta :) Tulee meille. Musta avaruuspaita muistuttaa tosi paljon Popin paitaa ja samanvärinen mörköpaitakin meillä on jo ollut. Veluurit ajattelin ostaa vihreänä vaikka hinta onkin kova. Väri on vaan niin <3 Tytöille ei musta ollut mitään niin mukavaa kun esim. viime syksynä jolloin oli pinkki pususammakko tunika. Mutta eiköhän meidän tytöllekin tuolta jotain löydy. Mä pääsen kans huomenna kutsuille. Ja meidän Eemil 2,5v haluaa tulla ehdottomasti mukaan :D

    VastaaPoista
  20. Ihana kaivuri <3 se tulee meille iha varmasti :)

    VastaaPoista
  21. Kävin päivällä katsomassa vauvojen vaatteet, kun muistin että mallisto tuli tänään. Molemmista haalareista tykkään, joten jos jotain meille tulee niin jompikumpi noista. Isompien paitoja vaikka mitä kivoja, mutta niille ei ole tarvetta. Nytkään ei meinaa esikoisen vaatteet kaappiin mahtua..

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  22. Tylsä mallisto mutta jos meillä olisi vauva niin nuo vauvojen jutut ostaisin.Minäkin olen tilannut onnilaisesta mutta laatuun en ollut tyytyväinen.

    VastaaPoista
  23. Hei tosi kiva kun bloggasit näistä. Kävin täällä bloggerissa aiemmin päivällä vilkuilemassa kun meandin omat sivut olivat (ylläri) ihan tukossa..

    Minä olin tehnyt jo ennen malliston näkemistä periaatepäätöksen, että tilaan tälläkertaa vain plyysivaatteita. Laatu on noissa plyysseissä hyvä ja huutiksen kautta kierrätettynä saa niistä vielä ihan mukavasti rahojaan pois.

    Pääsin siis jo kutsuille tänään ja meille kotiutuu kärpässienihaalarit, t-rex plyysipaita & pipo, sekä pinkki kruunutunika :).

    VastaaPoista
  24. Vauvasydänhaalari on kuin kopio Mysplyschin vaatteista, kärpässieni kiva. Meillä on kaivuri ja työkalu vaihe jo ohitse ;).

    VastaaPoista
  25. Minusta tämä ei ole tylsää nähnytkään! :D
    Siis kun itse miellän mustat, tummansiniset, harmaat ja muut tavan värit tylsiksi. Mielestäni värikäs on tosi harvoin tylsä, mutta tämä nyt on vaan minun mielipide. ;)

    Tietty se on totta, että uusia kuoseja katselisi mielummin kun samoja vanhoja eri väreillä.
    Tuo kaivurikuosi on minusta kuitenkin aivan huippu, kun en tajunnut silloin aiemmin sitä t-paitana tilata ja olen harmitellut jälkeenpäin. Nyt siis saan korjattua vahingon! :)
    Tuo avaruuskuosi on tosiaan aika sama kuin Po.pin ja se Lindexin pyjamassa ollut. Mutta meillä ei niitä kumpaa ole, niin nyt tästä voisin tuon hankkia. On vielä läpivärjätty musta, joten ehkä värikin kestää?

    Velourhousut on varmaan ainakin vihreänä tilattava, kun tosiaan mistään ei halvalla enää isommalle saa.
    Mutta siis kaikkiaan ihanampi mallisto kuin kevään! ♥

    VastaaPoista
  26. Perla; Ihmeessä kannattaa Lindexillä laittaa s-postilla valitusta!, itse olen monet kerrat laittanut palautetta ja nyt on samasta asiasta tarkoitus laittaa palautetta siihen suuntaan. ;)
    Tosi tylsää ettei niitä veloureja saa ainakin sinne 134cm saakka!

    Anonyymi; Kiitos tuosta onnilainen.fi vinkistä!, pitää käydä kurkkimassa. :)

    Oliviah; Joo näitä voi tilata suoraan kotimyyjän kauttakin ilman kutsuja. Tuolta nettisivulta kun menet ostaminen kohtaan, niin sieltä löytyy ohjeet. :)

    VastaaPoista
  27. Ei näissä ollut mitään mikä kiinnostaisi, jotensakin alkaa toistamaan itseään tuokin merkki.
    Ja taaskin napisen siitä laadusta...

    VastaaPoista
  28. Minustakin mallisto on pettymys. Tosi paljon tummaa, se pisti rekistä ekana silmään. Ja samojen kuosien pyöritys, esim kaivuria on ollut jo aika monena vuonna.
    Lapset kyllä löysi velourvaatteista mieluisia, joten iso tilaus lähti kuitenkin.

    VastaaPoista
  29. Kiitos anonyymille housuvinkistä.

    Itsekin rupesin miettimään, että kaipa siellä Lindexin sivuilla joku yhteydenottomahdollisuus on ja laitoinkin sieltä viestiä menemään. Ja sain vastauksenkin, en mitään automaattisellaista vaan ihan erikseen kirjoitetun. Eli kaikki veloureihin tykästyneet vaan laittamaan sieltä viestiä, niin ehkäpä niitä tulee isompanakin.

    VastaaPoista
  30. Minä taas koin malliston vähän liian "levottomaksi". Osa väreistä näytti tosi räikeiltä ja kuosi sekavalta. Ensimmäistä kertaa petyin mallistoon, mutta toisaalta säästyypähän rahaa muihin ostoksiin ;)

    Tilaus kuitenkin lähti heti eteenpäin; paidoista tulee päivähoitokäyttöön kaivurit ja työkalut, limet kapeat velourit, t-rex hatut ja pienemmälle tuo ihana turkoosi velourhaalari. Itselle ei tällä kertaa löytynyt mitään :(

    VastaaPoista
  31. Mä tykkäsin, en kauheena mutta livenä nuo varmasti ovat paremman näköisiä vielä. Vauvan sienihaalari tulee varmastikin meille ja plyysipaitaa&tunikoita. Nuo kaikki vaatteet naisille olivat mun mieleen, tulen varmaan suurimman osan niistä hankkimaan, viimeistään aleaikaan. Ihan normihinnalla en kaikkea vaan raatsi ostaa. Käytän itse paljon meandin naisten vaatteita ja ne on niin mun mieleen. Tosi nättejä ja mukavia päällä.

    Kutsuille pääsen kuun lopussa ja aattelin omat kutsut pitää lokakuun loppupuolella, ehkä silloin on tullut jo lisäyksiä mallistoon.

    VastaaPoista
  32. no niin, vannomatta paras :o) eilen illalla ehdin paremmin mallistoa tutkia ja aamulla vielä yhdessä poikien kanssa käytiin paidat läpi ja kaikenlaista löytyi...että aika iso tilaus :o)

    VastaaPoista
  33. Sorry, ei liity nyt aiheeseen...Koska P.O.Pin talvivaatteet ovat kaupoissa ja mitä värejä mahtaa olla tulossa?

    VastaaPoista
  34. Poikien äiti; :D Niin siinä sitten helposti käy. Minultakin lähti sellanen suht reilu tilaus.

    Anonyymi; En tiedä koska talvivaatteet ovat Po.pilla myynnissä, mutta väreistä sen verran tiedän että on ainakin Keltainen, turkoosi, musta, violetti ja pinkki yksivärinen haalari/takki tulossa. :)

    VastaaPoista
  35. Mäkin tein juuri me& I tilauksen :)

    Muutamat kuosit valloitti.

    Sulla on kiva blogi! Kiva seurata poikien vaatejuttuja kun itsellänikin kaksi poikaa.

    Tervetuloa vierailemaan blgiini :)

    VastaaPoista
  36. Janie; Tulen ehdottomasti vierailemaan blogissasi. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)