lauantai 14. elokuuta 2010

Lindexin syys/talvi pläjäys


Ilokseni olen seurannut Lindexin nettisivuille päivittyviä syys/talvivaatteita. Aika värikästä vai mitä?
Erityisesti Fix-malliston talvivaatteita olen odotellut, koska niistä meillä on vain hyviä kokemuksia takana ja hinta on sopiva laatuun nähden (parasta jos vielä onnistuu hyödyntämään jonkun alelappusen tai kampanjan).
Näistä meille taatusti jotain kotiutuu;




Nämä Fix-malliston takit on Lindexin tietojen mukaan vesitiiviitä hiihtotakkeja, joissa on irroitettava fleecevuori (59,90e). hassusti ilmaistu. ;)
Näissä kuvissa mielestäni kaikki muut värit näyttää hiukan tunkkaisilta, paitsi pinkki. Toivottavasti ovat livenä kauniimman sävyisiä.. Kokoja saatavilla 86-140cm.



Fixin tuulenpitävät fleecetakit (29,90e), pinkki taas raikkaampi minun silmiin. 86-140cm.



Näistä haalareista en saanut selvää, että ovatko talvi vai syys pukuja? Lukee että vuorellinen, mutta millainen vuori..
Kuitenkin vedenpitävä ja teipatut saumat. Fix 86-122cm (69,95e).



Shoftshell takit 86-122cm (34,95e).




Näistä fleecevuorillisista sadepuvuista innostuin kovasti, turkoosi näyttää raikkaalta. Olisi vastaava kuin Ticketin Rubber rain.
Erityisesti nuo housut on meillä todettu todella hyviksi, joten vähän taas harmittaa kun suurin koko on 122cm.
Takki 34,95e ja housut 19,95e.



Tytöille löytyi myös tälläistä kivaa.
Toppatakki 86-128cm (mitä kummaa 128cm?) 29,95e ja Bamse-haalari 80-122cm (tämä näkyy Ruotsin nettisivulla).

Ehdin myös nähdä jo aiemmin vihreitä sekä mustia henkselimallisia toppahousuja, mutta nyt on mystisesti kadonneet Lindexin sivuilta. Kummaa!
Mutta mitäs pidätte näistä?

P.s. Tää lähtis huomenna nuuskuttamaan ihan uunituoretta vauvaa (oikeesti edellisen ihan uuden vauvan näkemisestä on ikuisuus!, no 1,5v ainakin. Heh). Vähän jännittää iskeekö se taas, siis se vauvakuume. ;)
onneksi tuo pieni rakas poika on nuuskuteltavissa vaikka monta kertaa viikossa, kun on niin läheisen ja rakkaan sukulaisen suloisuus. ♥


26 kommenttia:

  1. Mä en ymmärrä noita irrotettavia fleecevuoria. jos on talvitakki, miksi jotain pitää ottaa pois, kun meillä kaikillahan on vk-takit erikseen eikä puolenvuoden talven jälkeen haluta katsoa samaa talvitakkia vuorettomana, vai miten?

    Noin muuten täti ruskea on kai tänä vuonna täti vihreä, lapsellahan ei toistaiseksi ole sanavaltaa eikä suurta vaatimustakaan, kun noita mallistoja on katsellut... siirrytään ruskeasta (jota ei juurikaan ole) vihreään (jota on runsaasti ja on ok...)

    VastaaPoista
  2. Pinkit on kyllä aika ihquja!!

    Jos se vauveli on kerran niin likellä, et varmasti välty vauvakuumeelta =) Varsinkin kun sitä saa käydä nuuskuttelemassa aina uudelleen...

    VastaaPoista
  3. Ihan ok, tykkään että on yksinkertaisia ilman mitään erikoisempia printtikuoseja.

    Välikausivaatetta on ollut Lindexiltä, ja ihan hyvää kamaa.
    Nyt ei ole tarvetta varmaankaan ostaa.

    VastaaPoista
  4. kiva kuulla, että lindexin ulkovaatteet ovat hyviä!

    alelappusista tuli mieleen, vieläkö niitä tulee? minä ahkerasti korttia vilautan, mutta eipä ole pitkiin aikoihin alelappuja tullut.

    VastaaPoista
  5. Ihania! Meille ainakin tuo pinkki toppis ja sitten ehkä jopa Bamsehaalarikin...Pojalle en osaa sanoa, pitää päästä hiplaamaan...

    VastaaPoista
  6. Ei iske ei. Mulla on käynyt nyt monta kertaa Lindexin vaatteiden kanssa niin, että netissä näyttää kivalta, ja kauppaan kun pääsen katsomaan, niin narunpätkän pilkaa ja neuleet ovatkin ohuempia ja värit ihan erilaisia. En ole ostanut sitten oikeastaan mitään. Juuri Fix-mallisto näytti kivalta ja jätin kuitenkin kauppaan. Jotenkin kaikki tunikat on ihan out meillä.

    Ja nuo takit ja haalarit, taitaa jäädä ilman tänä vuonna meidän lapset. Taidan yrittää etsiä edellisvuosisia.... Värit näissä ovat jo netissä suoraan sanoen kamalat.

    Mulla oli yhdessä postauksessa ne vihreät housut. Koko oli 128 alkaen.

    VastaaPoista
  7. Tulee mieleen P.O.P.in vaatteet ja väritys. Siellä on ollut nyt myös noita "tunkkaisen" sävyisiä vihreitä ja turkooseja...

    VastaaPoista
  8. Nuo windstopperit on tänä vuonna täysin kopiot Po.pin vastaavista! hiharesoreita myöten, huh.
    Mutta fixin hita-laatusuhde on meillä todettu hyväksi ja ainakin haalarit kiinnostavat.

    VastaaPoista
  9. Itsekin ihmettelin tuon pinkin toppatakin kokoa 128. No toivottavasti on totta :D Se olisi meille oiva kauppatakki, mikäli väri ei ole luonnossa noin räikeä. Onko joku jo nähnyt livenä?

    'Pienten' mallisto voisi todellakin olla kokoon 128 saakka.

    VastaaPoista
  10. Näitä mä olenkin odotellut, Kiitos Mia. Täytyykin käydä myymälässä kattelemassa kun sinne saapuu, että miltä näyttää luonnossa.

    VastaaPoista
  11. Jees,
    näillä on hyvä täydentää...:)

    VastaaPoista
  12. Kävin juuri tällä viikolla Lindexissä ja siellä myyjä kertoi että siirtyvät kokonaan pois paperisista alekupongeista ja tarjoukset tulevat ainoastaan sähköpostiin.

    Meillä on tollainen ruskea Fix-haalari odottelemassa talvea, löytö kevään alesta 20 euroa! Ainakin näin äkkiseltään näyttää todella samalta kuin viime vuoden haalari, mikä oli siis toppahaalari.

    VastaaPoista
  13. Mun koneessa täytyy olla värien säädössä jotain häikkää, siis toi haalari on sittenkin musta??? Ruskea oli siis meillä ja tarkemmin kun katsoo kuvaa niin kyllä tuo näyttää ohuemmalta kuin se toppahaalari. Talvihaalarissa oli myös sellaiset neppareilla kiinni olevat töppöset vaunuilua varten.

    VastaaPoista
  14. Lindexin vyötärömalliset vedenpitävät housut ovat olleet kyllä hyvät, eikä pahan hintaiset. Yksien verran on kokemusta. Onko teillä kellään kokemusta Molo Polaris talvihaalarista? Talvihaalareita netissä katselin ja kiinnostais joko vihreä, ruskea tai turkoosi niistä, mutta onkohan turkoosi miten arka väri 4 v pojalla? Ruskea ja vihreäkin ovat kyllä kivoja. Mukavat sivut Mia sinulla; käyn usein täällä lukemassa ja meillä on hyvin samanlainen maku vaatteiden suhteen. Meillekin on Ellokselta tulossa ne kivan vihreät kengät; joten kiitos siis siitäkin vinkistä!

    VastaaPoista
  15. Haalari voisi tulla kuopukselle jos on tosiaan talvihaalari. Välikauteen on jo kaikki :)

    VastaaPoista
  16. Meillä oli viime keväänä tollaset mustat fleecevuorelliset välikausihousut, alesta ostettuna maksoin niistä kympin (!) ja toimivat ainakin meidän loskaleikeissä hyvin :) Tyttöjen pinkki on ihanan värinen, jotenkin haaleita noi poikien värit ainakin kuvissa..

    VastaaPoista
  17. Kiva postaus, nimittäin meillä olisi softshell ja fleece-vajausta vaatekaapissa;-) itsekin selailin näitä sekä henkan että Pop:n että tanskalaisten merkkien vastaavia, mutten vielä tilannut mitään.

    Onko sulla ihan omakohtaista kokemusta noista Fixin softshelleistä tai vedenpitävistä fleeceistä?-hengittävätkö ne myös sisältäpäin niin ettei leikkivä lapsi ole nihkeä sisälle tullessa?
    Hintahan noissa on edullinen, tosin henkan vst. fleece taisi olla vielä edullisempi:-) mutta en kuitenkaan mitään "hikiloukku" takkeja haluaisi ostaa, maksan sitten mieluummin enemmän että tulee hyvät. (ps. nyt mulla vahvimpina Ticketin tai Pop:n vst.)

    Leppoistaa viikonlopun jatkoa teidän Poppolle!

    ps. ja olet kyllä oikeassa, värit ovat "likaisen" väriset noissa kuvissa. Turkoosi ja pinkki näyttävät tosiaan raikkailta muihin verrattuna!

    VastaaPoista
  18. Hei, olipa ihana tuo tyttöjen pinkki toppatakki, tilasin sen samantien :) Kiitos taas vinkistä. Tyttöjen bamse haalarikin ihan kiva... Muulle nyt ei kuitenkaan tarvetta, eikä oikein miellyttänytkään tuo muu valikoima.

    VastaaPoista
  19. Meillä ei ole softshelliä ollu ku miehellä ja esikoisella enkä ole oikein päässyt jyvälle sen käytöstä. Täällä pohjoisessa kun saa siirtyä lähes suoraan välikausitakista toppatakkiin, olisko softshell sitten se kauppatakki kun ei tarvii ihan topan lämpöä ??

    VastaaPoista
  20. Niin siis meillä hm softshelliä ollut vain.. ja urheiluvaatemerkeiltä

    VastaaPoista
  21. Anonyymi; Meillä oli toissatalvena Fixin samanlainen talvitakki irroitettavalla fleecevuorella. Nuo takit oli ainakin silloin topattuja eli se fleecevuori oli vaan ekstraa siinä, ajoi vähän niin kuin villatakin virkaa. Meillä se fleece oli kiinni ihan vaan kovimmilla pakkasilla, niin ei tarvinnut mitään erillistä lämmikettä laittaa. Mutta pienemmillä pakkasilla oli ilman fleecetakkia.
    Eli siis toppatakki se on (tai ainakin oli) ilman fleecetakkiakin, ei niin ohut kuin välikausitakki. ;)
    Ruskeaa saa tosiaan harmillisen vähän, toisaalta kivaa kuitenkin että vihreää saa. :)

    Minttu; Sanos muuta, oli se vaan niin ihanuus! huoh..
    Tuo ihan vastasyntyneen aika saisi olla aina pidempi, kun se on vaan mielestäni niin ainutkertaista. :)

    ninnu; Niin se onkin parasta, että ovat yksivärisiä lähes kokonaan ja tosiaan laadusta pidän minäkin.

    Poikien äiti; Alelappusia ei enää lähetetä, vaan nyt jatkossa tulee kaikki alelappuset s-postitse. Näin kertoi myyjä viikko sitten. Eli onneksi kuitenkin sinne kolahtaa. ;)

    Jarna; Tuo olisikin ihan teidän nöpön näköinen tuo pinkki. :)

    Mari A.; Höh, minä en taas ole koskaan löytänyt Lindexin vaatteista niitä narunpätkiä. H&M:ltä tilatuissa vaatteissa niitä taas on jatkuvasti meillä. :D
    Minustakin nuo on kuvissa hiukan tunkkaisia, mutta toivon että livenä olisi kivemmät..

    Anonyymi; Joo samaa tosiaan on.

    San-na; Totta, mikä on minusta kuitenkin kiva että saa edullisemman vaihtoehdon halutessaan. ;)

    Helmikkä; Minusta se voisi olla jo 134cm, koska meillä se koko on kohta jo Oliverin koko. Hurjaa, kun toinen on vasta 6v. :O
    Ihmeellistä tosiaan että tuo yksi toppis olisi 128cm saakka!

    Äitee ja Sannalinnea; :)

    Vera; Ai sinäkin sait siis saman infon. :)
    Joo tuo on nyt ihan mysteeri tuo haalari, jospa se pian selviää..
    Muistan sen ruskean haalarin, se oli vauvoille eikös? :)

    Anonyymi; Meillä oli viime talvena Molo kidsin Polaris haalari Emilillä ja olin todella tyytyväinen siihen.
    Kangas tosi laadukkaan tuntuinen ja vahva, vaikka haalari oli mukava ja notkea lapsen päällä.
    Helppo pukea ja istui kauniisti. Suosittelen kyllä! :)
    Koko ei ollut mitenkään reilu vaan vastasi just ja just sitä mikä lapussa oli, ellei jopa hiukan naftia mitoitukseltaan.
    Oliverilla oli viime talven turkoosi haalari (kylläkin Kappahl) ja ihmeen siistinä pysyi, eli toki pientä jälkeä tuli, mutta ei ne mitenkään suuresti siitä turkoosista erottunut.
    Kiva että tykkäät käydä lukemassa! :)

    Katja: Meillä ei taida olla talveksi mitään, syksyn vaatteet on katsomatta vielä. Ei mitään kiirettä. ;D

    Tantta; Minustakin nuo housut on tosi hyvät. :)

    Aamunkukka; Minulla ei ole noista vedenpitävistä fleeceistä kokemusta ollenkaan, ei ole vielä tarttunut matkaan. ;)
    Softshell takki on meillä esikoisella ja ainakin hänellä se on toiminut hyvin, ei ole valittanut että hiostaa ja haluaisi pitää sitä aina. :)
    Joten minusta ei tainnut nyt kauheasti olla apuja..
    Mukavaa sunnuntaita!

    kati; Hienoa, että heti oli vinkistä hyötyä. :)

    VastaaPoista
  22. Mustikoita ja puolukoita; Meillä on esikoisella ollut sellasena välikelin takkina, siis kuivalla kelillä +5-15 asteilla.
    Tietty jo välikautta ei kunnolla ole, niin sitten on varmaan melko turha. ;)

    VastaaPoista
  23. Ihan kivalta näyttää ja hyvältä kuulostaa vedenpitävyys sekä teipatut saumat haalareissa.
    Kun näitä jossain vaiheessa Lindexille ilmestyy täytynee käydä ihastelemassa, sillä meillä taidetaan tänä vuonna tarvita talvihaalareita ainakin :)

    VastaaPoista
  24. toi vihree toppa ja etenki softshell meille varmaan tulee :)

    VastaaPoista
  25. Aika paljon murrettuja sävyjä. Lapset ovat niin "puhdaspiirteisiä", että kirkkaammat värit sopisivat hyvin.

    Lapsella on ollut lindexin tuulenpitävä fleece ja se oli selvästi hiostavampi kuin po.p:n vastaava.

    VastaaPoista
  26. Hipsu; Lindexiä täytyy kyllä kiittää siitä, että vedenpitäviäkin ulkovaatteita löytyy mukavasti. :)

    ankkis; :)

    kaari; Sanos muuta!
    Kiitos tuosta fleecekokemuksesta, minulla kun ei tosiaan ole kokemusta näiden eroista.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)