maanantai 26. heinäkuuta 2010

Lindexin ostoksia ja ostoslistalla


Olen ollut pari päivää heilurikuumeessa, lisäksi limaa on tuolla jossain hengitysputkessa niin ettei meinaa saada yskimällä pois. Kaupanpäälle sain tänään mukavahkon päänsäryn joka ei taltu särkylääkkeillä. Ihan kökköä sanon minä!

Välissä parempana päivänä ehdin käydä pikakierroksella kaupoilla, Lindexiltä olen jo pariin otteeseen käynyt kurkkimassa muutamaa uutuutta jota en viitsisi nettikaupasta tilata, jos siis vaan omalle Lindexille ne ilmestyy. Jotain kivaa mukaan jo tarttui ja toiset pysyy vielä ostoslistalla.
Huomaan muuten harhailevani Lindexin tyttöjen osastolla ja taas kerran harmittelen oi miksi ei pojille.. On se vaan niin tylsää, että tytöt saa kaikkea värikkäämpää ja kivempää enemmän. Ainakin näin poikien äidin näkökulmasta. ;)



Sekin on on ihan jostain syvältä, että ne pienten poikein osaston koot loppuu jo 122cm. Oliverille ei siis saa enää mitään sieltä, koska en vielä halua siirtyä 6v:n kanssa teiniosastolle!
Ja entäs sitten Emil, oikein yllätyin kun tänään testasimme näitä Lindexin uutuuksia. 104cm on juuri sopiva!, pojalla on kuitenkin ikää vasta 2v9kk. Tällä menolla siis siirrymme teineihin jo 4-5v. Huoh..



Vasemmalla olevat ota 3 maksa 2 sarjaa, otin sitten jo koossa 110/116cm. Oikealla ihana fleecetakki 110cm ja hauskasti tikatut collegehousut 104cm. Tuossa fleecessä on muuten kiva turkoosi tähti takana helmassa.



















Ostoslistalle jäi tuo vihreä collegetakki, kun nuo on mielestäni parhaita välitakkeja syksyyn/talveen.
Vielä yksi asia josta nyt tähän motkotan on nuo ota 3 maksa 2 velourtakit. Nehän oli ennen unisex mallia, meni siis kivasti pojallekin. No nyt on tietysti pitänyt tehdä niistäkin tyttömallisia rypytyksineen, ettei taatusti voi pojalle ostaa. Tuo petroli olisi ollut tosi kiva, mutta pöh!



Raitaveloureja odottelen vielä kanssa ja samoin noita tyttöjen osaston ruskeita vakosamettihousuja, niitä ei sentään ole pilattu tyttöleikkauksin.




















Nettisivulla on lisäksi jo jonkin aikaa ollut näitä syksyn sadevaatteita. Tai siis ei nuo ole perinteisiä kumipintaisia, vaan ihan tavallisia kankaisia teipatuin saumoin. Kokoja takissa ja housuissa on peräti 170cm saakka, joten tuossa olisi ratkaisu meidän 11v:n vedenpitävän ulkolusetin tarpeeseen. Tytöille oli takkia pinkki/mustana. Hintakaan ei ollut ollenkaan paha.
Vauvoille oli sadehaalaria teipatuin saumoin ja koot peräti 98cm saakka.

Taidan taas kerran (kai neljännen) käydä laittamassa vähän palautetta Lindexille s-postitse, ei tästä marisemisesta ole muuten mitään hyötyä! ;)

P.s. Muistakaa hyödyntää edellisen postauksen Moonkids lukijatarjous.


17 kommenttia:

  1. Kiva tuo ekan kuvan pusero, joka teillä on Emilin päällä. En olekaan hetkeen käynyt Lindexissä, kun ei sieltä tunnu koskaan löytyvän mitään. Poikien valikoimat huomattavasti tylsempiä kuin tyttöjen. Ja vauvaosastolla olisi kaikenlaisia kivoja kuoseja, mutta ei isompien. :/

    VastaaPoista
  2. Onko tuo Emilin päällä oleva paitakin piilotettu netissä johonkin tyttöjen puolelle, kun en tuollaiseen ole törmännyt...? :D Vai eikö ne kaikki vaan näy siellä...? Oliko muita värejä?

    Mua kanssa masentaa nuo poikien valikoimat. Sama juttu melkein kaikkialla. Mutta aina sinä jotain kivaa sentään löydät :D

    Paranemisia!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  3. Aikasta ihana tuo eka paita.Täytyypä tänään suunnistaa lindexille päin kun niillä nurkilla liikutaan:)Se on niin totta ettei pojille oo läheskään niin paljonkivoja juttuja mitä tytöille:(

    VastaaPoista
  4. Onpas osa ihania! Varsinkin nuo raitavelourit täytyy kotiuttaa, kunhan tästä vatsataudista selviän:(

    Itse saan jatkuvasti huomata, kuinka pojille on vaan niin paljon vähemmän kaikkea ihanaa. Ja koot tosiaan loppuu siihen 128cm viimeistään:(

    VastaaPoista
  5. Huomasin itse saman : ei enää niin voi tyttöjen osastolta kaapata mitä tahansa :o(

    Mutta onpa teidän Emil iso poika jo ! Mie ostelin meille 98cm:n puseroita ja nekin vielä ovat reilut :oD Housuista puhumattakaan...

    Mutta saapas nähdä mitat kun meillä on 3v -neuvola torstaina.

    ps. noita velourhousuja täälläkin varrotaan.

    VastaaPoista
  6. Niin samaa mieltä! Esikoiseni 6v ei saa Lindexiltä oikein mitään, paitsi teinipuolelta yksivärisiä legginsejä tms. Eilen ostin kuopukselle 98cm ja pieniä oli. En usko että mahtuu pesun jälkeen päälle ja meillä ikää siis 1v10kk!! Ne on niukkaa kokoa ja pienten koot saisi olla tosiaan johonkin 140cm asti.
    Yritin eilen hyödyntää tuota moonkids tarjousta, mutta ei toiminut naperonutun sivut =(, haulla ei löytynyt uutuudet. Nyt toimikin äsken.

    VastaaPoista
  7. Onpas kumma tuo petroli lindexin takki. Minusta ainakin mitä ihanin pikkupojan väri, mutta tyttö rypytykset... Minä en ainakaan meidän vauvatytölle (hän on lähes hiukseton, eli näyttää pojalta sinisessä yms) tuollaista väriä ostaisi. Joo tiedän ettei kaikki äidit ole niin vaaleanpunaisen yms "tyttövärien" ystäviä, mutta mä taatusti olen, ainakin niin kauan että saadaan tytölle hiuksia päähän ;)
    Mutta jos jotain hyvää näiden ruotsalaisketjujen välikoimasta, H&M syyskuvastosta löytyi mun mielestä isoille 9-vuotiaille pojille aivan mielettömän mageita vaatteita!
    Ja edulliseen hintaan tietty!
    Pikkupojille ei sitten ollut mitään, mutta eipä hirveesti pikkutytöillekkään (toki muutamia helmiä heille löytyi). Vauvatytöille taas oli kaikkea:)
    -elly-

    VastaaPoista
  8. Ihana tuo eka paita.
    En meijän lindexiltä vielä löytänyt moista.

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo paita mikä on Emilin päällä.:) Meilläkin menee jo Lindexin paidoista 104cm, kun pesussa ne pikkuisen kutistuu aina. Pikkuneidille ostin 86cm vaatteita ja leggarit ja paidat oli ennen pesua juuri sopivat, joten saa nähdä sopiiko enää pesun jälkeen... Neiti on kuitenkin vasta 77cm pitkä ja hoikistunutkin jo.;)

    Tänään käväsin Lindexillä ja sinne oli tullut kyllä ihan kivoja paitoja pojille. Vauvojen uutuuksia ei vielä ollut juurikaan tullut.

    VastaaPoista
  10. Täytyy laittaa ostoslistalle tuollaiset raitavelourit. Harmi tosiaan, ettei Lindexiltä löydy enemmän ns. unisex-vaatteita. Viimeksi löytyi tummanvihreät velourit tyttöjen puolelta, mutta monet vaatteet on "pilattu" juuri noilla rypytyksillä..

    VastaaPoista
  11. Minä käväisin tänään lasten kanssa Lindexillä ja 5v. poikani harmitteli suureen ääneen itsekin, että tytöille on paljon enemmän kaikkea kivaa kun pojille. Tuota ylimmässä kuvassa olevaa paitaa koitin taivutella, että olisi ottanut sen, muttei sitten halunnut. Tytöt (2kpl) löysivät itselleen niin paljon vaikka mitä, että piti ihan karsia heidän sylistään osa takaisin rekkeihinkin ;-D

    VastaaPoista
  12. Sande: Joo, vauvaosastolla on nyt taas kaikkea niin ihanaa. Huoh.. ;)

    Jamina: Tuota en itsekään netissä nähnyt, vaan yllätykseksi löysin Lindexiltä. Toinen väri oli turkoosisävyinen ja punaisilla kanteilla.

    Vekarana: On! :( Palautetta koitan laittaa aina kun vaan ärsyttää, mutta ihan jatkuvasti ei viittis valittaa. Onneksi sentään aina jotain saa.. ;)

    Myrmeli: Oi, paranemisia!

    Äiti kuudelle: Emil on tosiaan mallia hujoppi, ihan hirvittää miten pitkä tuosta tulee. On nimittäin ollut kokoajan meidän pojista se pisin iässään. ;D

    Riikka: Jospa siellä oli ruuhkaa, onneksi tarjous on keskiviikkoon voimassa. :)
    No ihan tosissaan voisi olla paljon isompiakin kokoja pienten poikien kuten tyttöjenkin osastolla!

    Elly: Uskon että en minäkään pukisi tuota petrolia takkia pienelle tytölle. ;)
    H&M:ltä tulikin meillä kasa housuja isoille just ja voisin tosiaan meille lisääkin tilata. Harmi vaan kun niin moni vaate oli inhoamani tummansininen. ;D

    ankkis: Tuo oli ihan uutuus, varmasti tulee pian sinne teillekin. :)

    Helmi: Tuntuu että onkohan Lindexin koot pienentyneet entisestään! Jostain saa vielä vain 116cm saakka (esim.Eemeli vaatteet), tosi tylsää.

    Tantta: Ihan tosi. :(

    VastaaPoista
  13. Satu: Tytöillä taitaa olla geeneissä tuo shoppailu. :D
    Tosiaan pojat jo itsekin hoksaa miten paljon tytöille on valinnanvaraa.

    VastaaPoista
  14. Hih, kävin juuri kaupassa ja poikkesin Lindexille. Ja samaa paitaa lähti kaksin kappalein mukaan, joka Emilillä on kuvassa päällä =) Meille tosin kotiutui se turkoosin sävyinen versio. Ja noita collegetakkejahan raahasin kotiin jo viime viikolla ;) Kovin on siis samat ostokset...

    Ja ihan samaa olen purnannut noiden velourtakkien kanssa! Miksi ihmeessä niistä on nyt tehty tyttöjen juttu, kun aikaisemmin malli on ollut molemmille sopiva. Jos nyt on ihan pakko Lindexin tehdä tytöille tuollainen malli, niin eikö sitä vanhaa sitten olisi voinut pitää siinä rinnalla... pöh, kun ärsyttää =(

    VastaaPoista
  15. Poikien puoli on kyllä erityisen masentavaa. Ihania aplikointeja tytöille ja pojille ei mitään. luulisi kuitenkin että meitä ostajia olisi :)

    VastaaPoista
  16. Meille tuli kanssa tuo autopaita, turkoosina, koska siinä on sitä meidän pojan punaista mukana =)

    Housuja olen kahminut pojalle jo nyt. Musta poikien värit ovat taas olleet niin ihanan syksyisiä... tyttöjen taas ehkä vähän liiankin värikkäitä. Varsinkin ne Muumi-kuteeet ja bamset.

    VastaaPoista
  17. Ja siis, toivottavasti tervehdyt!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)