tiistai 15. kesäkuuta 2010

Muumit tulee taas ja muuta mukavaa


Joko bongasitte nämä?
Vaikka meillä ei Muumit erityisemmin ole poikien fanituksen kohteena, niin äiti tykkää poikienkin edestä. Emil kuitenkin tykkää Muumien kuvista, joten onneksi äiti saa ostaa Muumijuttujakin vähän. Näissä on sitä jotain, sellaista aitoa fiilistä. Nyt kun vaan osais päättää mitkä kaksi ostaa, kun ei kai sitä kaikkia voi hankkia?? ;)



















Lindexin nettisivun mukaan Muumit saapuu myymälöihin viikolla 27.



















Bongasin samalla muutakin. Vauvoille oli nimittäin tosi söpöjä bodeja myynnissä, voi kun olisikin käyttäjä. Ai että olisi kivaa, jos tuota kuosia tulisi isommille paitoina!



















Tytöille (tietenkin) on tulossa ihanaa bambikuosia leggareina ja myös kivoja paitoja oli myös jotka sopii kivasti näihin.
Ja voi tuota vauvojen pyjamaa.. Miksiköhän tuotakin ei voi olla isommille myös?, ei yhtään vauvakuosi ja meillä ainakin Oliverkin pitäisi. Huoh.

Löytyykö jo suosikkia? :)


41 kommenttia:

  1. Onpa ihania taas kerran, nuo vauvojen kuosit etenkin.

    VastaaPoista
  2. Ihania kaikki! Luulin jo olevani kyllästynyt Muumeihin mutta nämä kyllä yllättivät positiivisesti.

    Ihan ehdottomasti meille tulee ainakin tuo turkoosi- ja vihreäpohjainen Muumipaita ja Juliukselle tuo vauvapuolen pyjama :)

    VastaaPoista
  3. Veikkaan, että nuo muumit on meidän pojan mielestä liian pelottavia, häntä kun tuntuu nykyään jatkuvasti pelottavan.;) Jotenkin nuo ei oikein mullekaan iske, mutta täytyy nähdä livenäkin...

    Eipä ollut "meidän" Lindexillä mitään uutuuksia tänään kun kävin...

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo Muumi-paidat! Kuvat ovat melkein kuin kirjoissa, joten niissä on sitä aitoa "muumi-tunnelmaa".

    Meillä alkaa isompi vasta innostua Muumeista, joten pääsen varmaan pari paitaa meille ostamaan ;)

    VastaaPoista
  5. muumit oli kivoja ja nuo vasemman puoleiset paidat saattaapi eksyä meidänkin pojan kaappii, eli vasemman puoleiset paidat miellytti :)

    VastaaPoista
  6. Tuo ylhäällä oikealla oleva on hieno. Melkein sääli, ettei lapsi huoli muumeja päälleen.

    VastaaPoista
  7. Tuo Muumi-paita jossa Pikku Myy pitää punaista sateenvarjoa käsissään on kyllä mun suosikki! =)

    VastaaPoista
  8. Tykkään uusista Muumeista, varmaan ainakin yksi paita pitää kuopukselle käydä hakemassa - hän kun on tällä hetkellä kovin innoissaan Muumeista. Tuleekohan tytöille ollenkaan? Tai voisihan noitakin toki tytölle laittaa, mein neiti vaan tykkäisi vähän vaaleammista sävyistä :)

    VastaaPoista
  9. Voi ei, ihania! Meillä tykkää muumeista niin äiti kuin esikko;) Nuo kaksi ylintä paitaa tulevat meille ehdottomasti. Ja kuopukselle voisi kyllä hankkia tuon tosi kivan bodyn! Nuo 2-osaiset vauvojen pyjamat ovat ihania ja onkin tosi tyhmää, ettei noilla kuosilla voisi tehdä sinne vähän isompiinkin kokoihin, tuo meidän 3vee kun varmasti tykkäisi.

    VastaaPoista
  10. Nmä yllätti positiivisesti. ovat todellakin kuten miitu sanoi sellaisia vanhan ajan kunnon muumin kuvia:)
    Tuo pyjamakin on kiva:)

    VastaaPoista
  11. Nuo Bambit ovat upeita, tulis jo myyntiin, että pääsen hamstraamaan!!

    Muumit ei vielä iske, ehkä pienellä viiveellä niin kuin viime vuonnakin :)

    VastaaPoista
  12. Kivoja Muumeja, tosiaan ihan niin kuin alkuperäisistä Muumi-kirjoista. Nuo bambileggarit tulee meille, kun Lindexiltä voi nyt tilatakin. Ja bambipaitaa ehdotin tytölle, mutta sanoi, ettei halua sitä, vaan vihreän lintupaidan :). Saa sitten sen varmaan.

    VastaaPoista
  13. Kivoja nuo muumit, kun ovat juuri tuollaisia "aitoja". Synkät värit ehkä vähän tökkii ( mikä tietysti kuuluu näihin alkuperäisen kaltaisiin kuviin), muuten tahtoisin meille heti. Nyt joutuu miettimään kahdesti. ;)

    Alimpien kuvien vaatteet ovat ihania! Leggarit ja se näihin kuuluva paita on kyllä saatava pampulalle ja pyjaman voisin vielä yrittää tunkea piiperön päälle.;)

    VastaaPoista
  14. Ihania ihania ihania muumeja!!

    Meille nuo vasemmanpuoleiset, kiitos :)

    Tuo oikea alareunakin olisi ihana, muttei meidän värinen..

    VastaaPoista
  15. Tosi kivoja Muumi-paitoja, tulee kyllä meille. Tosiaan pitää miettiä, mitkä kaksi..?

    VastaaPoista
  16. Muumit menee vielä täälläkin, ainakin välillä. Minulla vaan tuli noista puseroista mieleen yöpaita... Onkohan bodyja mihin kokoon asti, meidän pojalla käytössä 86cm ja Lindexin koossa saa ottaa aina yhden isomman...Body vois lähteä meille.

    Viime viikolla ostin Lindexiltä aika samanlaisen vauvapyjaman mitä alimmainen kuva, siinä oli housutkin kuviolliset. Aivan ihana.

    VastaaPoista
  17. Musta muumipaita on tsekattava.Bambileggarit sounds good=)

    VastaaPoista
  18. Tosi usein kyllä harmittaa, kun "vauvojen puolelta" löytyy ihania kuoseja, mutta sitten loppuu koot kesken ja isommille onkin ihan tylsiä. Nuo muumit on kyl aika kivat, varsinkin tuo mustalla pohjalla oleva ja tummempi sininen.

    VastaaPoista
  19. Kivat Muumipaidat. Täytyy toivoa, että olisi bodyna myös. Jos satun paikalle, niin tuosta saisi kivasti jokaiselle pojalle erilaisen Muumipaidan. Olisi kiva olla melkein samiksissa :) Meillä on jonkin verran samisvaatteita ja aina meinaa lipsahtaa väärän pojan päälle.

    VastaaPoista
  20. Kivoja nuo muumit on, vaikkakin hiukan synkkiä. Toivottavasti tytöillekin tulisi muumia koska meillä alkaa olemaan muumi vaatteet loppuun kulutettuja! :)

    VastaaPoista
  21. Muumit on ihania, nämä varsinkin! :) Hiukan eri tyylisiä kuin mitä on totuttu näkemään. Toivottavasti näitä tulee myös vauvakokoja, joutuu muuten ostamaan jemmaan.

    VastaaPoista
  22. tykkään kanssa kahdesta vasemman puoleisesta. Mahtaisko musta kelvata esikoiselle? Näyttää tarpeeksi pelottavalle...;D

    VastaaPoista
  23. Kerrankin sellaisia muumipaitoja joita kuopus suostuisi pitämään! Ihania!

    VastaaPoista
  24. Ihania. Noita muumeja on pakko käydä hakemassa. Noista varmaan mieskin tykkäisi, kun tykkää alkuperäisistä kuvista. Ja kyllä tytölle varmaan on haettava vähän taloja ja bambeja =)

    VastaaPoista
  25. Aivan ihania nuo muumit! Meille voisi tulla vaikka kaikki! ;D Ja nuo tyttöjen legginssit bambien kuvilla on ihanat. Saa nähdä jääkö niitä paljoa pyörimään rekkeihin... :)


    -Katja-

    VastaaPoista
  26. Voi että, vauvoille löytyy taas kaikkea kivaa.

    Noita muumeja meille ei varmaan kotiudu nytkään niinkuin ei ennenkään. Kivaltahan ne kyllä näyttää. Varsinkin noista kahdesta ylimmästä tykkään.

    VastaaPoista
  27. Ihania! Muumit tulee meille ehdottomasti!!! Harmi, kun ei ole enää vauvaa, kenelle ostella.

    VastaaPoista
  28. Hmmm, minä en hirmuisesti tykästynyt näihin muumeihin. Olisikohan siksi, kun värit on tummemmat, jotenkin syksyiset ja ei vielä ole siinä moodissa tai sitten näissä on liikaa kuvioita minun makuun.

    Edelliseen postaukseen vielä, olet jotenkin "itsesi näköinen" siis sen näköinen, millainen mielikuva minulle on tullut. Täälläkin paino junnaa eikä ole jaksanut tsempata ruokavalion kanssa riittävästi. Pitäisi taas ottaa itseään niskasta kiinni ja jättää herkut pois.

    VastaaPoista
  29. toi vesisade muumi varmasti päätyy meille :)

    VastaaPoista
  30. hei, nuo Muumit näyttää todellakin kivoilta. Kiva tyyli piirroksissa. -Tiina

    VastaaPoista
  31. Voihan kääks. Pakko ostaa kaikki muumipaidat, ei voi mitään!

    VastaaPoista
  32. Innolla jo odotankin syksyn uutuuksia...oisko luvassa jotain kivaa uusretroa?!?

    VastaaPoista
  33. Täällä yksi muumifani! Ja onneksi poika on vielä sen ikäinen, ettei välitä siitä mitä päällä on :) Mä haluan ehdottomasti Toukalle yhden noista! Vihreän tai sitten tuon mustan... Mutta voi kun noitten kauppoihin tulo viivästyisi tai aikaistuisi tai etteivät ainakaan ihan heti loppuisi kaupoista kun tuolloin ollaan just matkalla!

    VastaaPoista
  34. Mia, sullahan on kaksi pientä poikaa, miksi et ostaisi jokaiselle 2 t-paitaa! ;-D

    VastaaPoista
  35. Maritz: Kivoja paitoja. Harmittaa niin vietävästi kun ekaluokalle menevälle pojalleni ei mahdu enää "pienten" vaatteet. On 132cm pitkä. No onneksi on tuo 3vee. :) Nuo kaksi vasemmanpuoleista on minunkin suosikkejani.

    VastaaPoista
  36. Nämä taitaa juurikin olla sellaisia että joko tykkää tai ei tykkää. Minä ihastuin. :)
    Voisinhan ostaa eri koossa Emilille noista kolme, kun tuosta sinisestä jossa Myy ja sateenvarjo en tykkää (ihan vaan siksi että se on liian sininen ;)).

    Saa nähdä tuleeko näitä lisää mallistoon ja tytöillekin, luulisi ainakin.
    Tian tavoin tovon että nyt viimein tulisi uusretroa taas, sitä kun on toivottu ja niin moni muukin.
    Lindexilläkin myyjät on kertonut että heillä oli suurin menekki lastenvaatteissa silloin kun oli uusretroa. ;)

    Zenne; Ostaisinkin, mutta Oliverille ei mene enää pitkähihaisista 122cm (eli isoin koko näissä). Pitää olla jo 128cm ja ajattele toinen on vasta just 6v. Tylsyys! :(

    VastaaPoista
  37. Yhtään ei uutta tarttis, mutta jos sittenkin vaikka jonkun noista.. hmm..

    VastaaPoista
  38. Kivat ja nuo kalat olisivat suosikkeja täällä =D

    VastaaPoista
  39. Piti tämän postauksen luettuani käydä heti lindexin shopissa katsomassa, josko vauvoillekin olisi muumia tulossa, mutta ei ainakaan lupauksia vielä ollut. Tosi kiva, että jotain lapsenmielisiäkin vaatteita tullut valikoimiin, eikä aina kaikki jotain örkki vaatteita :)!

    VastaaPoista
  40. titti; Sanos muuta! :) Luulisi että vauvoillekin tuulee näitä Muumeja vielä ja tytöille..

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)