perjantai 30. huhtikuuta 2010

Pikeepaita, tennispaita, kauluksellinen trikoopaita...


Ettekö voi sietää vai tykkäättekö?
Minun täytyy myöntää että olen koukussa, näitä on pojille niin monta kivaa että tekisi mieli hankkia tusina ja miten kivalta ne näyttääkään yhteen sopivien shortsien kanssa. Oi oi..
Meillä näitä löytyy siis joka pojan hyllystä pari tai jopa kolme isommilla. Olen ajatellut tennispaidat siistimpään menoon, mutta nyt mietin että miksikäs ei noita voisi pitää ihan reilusti kesällä menossa kun menossa. Onko se muka sellanen parempi paita vai ihan vaan kesäpaita? ;)



















Lindexin Fix-sarjan raita pikee ja ihan Lindexin tavis pikee.



















Vasemmanpuoleinen myöskin Lindexiä ja oikealla Po.P.



KappAhlista saisi isoille pojille aikas kivat.



H&M:n valikoima on hyvä, tuo viistoraitainen olisi aika vinkee!
Loggin yksiväriset on joka kesän pakolliset, nyt meiltä löytyy jo nuo kaikilta neljältä pojalta (kaksi vaaleanpunaista ja kaksi vihreetä). ;)



Mutta mitä teki taas H&M:n nettikauppa, uutuuksien seasta löysin nämä neljä ihanuutta ja tilaukseenhan ne läks. Pakko oli, kun tuossahan on selvästi ajateltu neljää poikaa! ;D




30 kommenttia:

  1. Meillä kaulukselliset paidat on iha vaan käyttövaatteita muiden joukossa jokka tarvittaessa taipuu siistimpäänkin menoon. Ei siis harrasteta erillisiä juhlavaatteita. Ja pikeehän on mitä mainioin kesäpaita pojille :)

    VastaaPoista
  2. mä miellän nämä paidat meillä siistimpään rentoon menoon, eli en hiekkalaatikolle meillä pue. mutta onhan esikoisella nyt se tuomas veturi pikee ja ihan päiväkotipaitana sitä käytetään :o) jokunen löytyy aina kaapista. viime kesänä oli tuo popin vihreäraitanen, tykkäsin kovasti. kiva jos niitä saa tänä vuonnakin, täytyy ostaa esikoiselle, kun hänen viime kesäinen siirtyi kuopukselle. jostain syystä joka koossa löytyy pikee myös tummansinisenä. kivan näköisiä olet bongaillut.

    VastaaPoista
  3. Tykkään enemmän tavallisista t-paidoista, mutta kyllä meillä pikeepaitojakin käytetään vaihtelun vuoksi. Minustakin juuri HM:llä on hyvät valikoimat, sieltä tulee hankittua.

    Tosiaan tuo alin setti on kuin ajateltu neljälle pojalle :)

    VastaaPoista
  4. Tämä taitaa olla sellainen vaate, josta pojille on enemmän tarjontaa kuin tytöille. Muutamia paitoja olen hypistellyt, mutta todennut liian leveiksi meille. Pitkähihaisina meiltä löytyy pari Gantin paitaa kauluksilla, mutta lyhythihaiset vielä puuttuvat.

    VastaaPoista
  5. Minä en kauheesti lämpene noille arkipaitana, ainakaan vielä, ehkä kun tuo poika kasvaa... eli tällä hetkellä käyttäisin jossain paremmassa menossa.

    VastaaPoista
  6. Minä tykkään!
    Meillä on pikeitä arkikäytössä.

    Pari kesää sitten hamstrasin pojille varastoon, kun Mexiltä löytyi hyvälaatuista trikoota, jossa oli kiva valkoinen kangaskaulus. Niillä on menty, kun tarvitaan siistimpää, mutta ei ihan perinteistä kauluspaitaa tarvitse kiskoa päälle.

    Pojilla on myös ollut Ralph Laurenin ja Girandolan valkoisia pikeitä, joissa siniset somistukset. Niitä on pidetty juhlissa ja sit arjessa. Ne on mun suurimmat suosikit, mutta meidän hottentoteilla juhlakäyttökerrat saattavat jäädä yhteen :(

    No H&M uutuudet näyttää niin kivoilta, että pitää vissiin katsastaa joku päivä, että saisiko niitä myymälästä.

    VastaaPoista
  7. Mä taas en tykkää eikä itse asiassa poikakaan...

    Ennemmin sitten lyhythihainen kauluspaita, mutta sekin vain johonkin "juhlaan".

    -Rose

    VastaaPoista
  8. Ihania =)
    Eli täällä kans tykätään bikee-paidoista vai millä nimellä noita nyt sit kutsutaankaan.
    Oih, noi uutuudet on mageita...saattaa lähteä nyt kyl tilaus, kun hihattomia meinasin muutenkin kohta tilailla.

    HYVÄÄÄ VAPPUA ! =)


    - Wanilja -

    VastaaPoista
  9. Meillä taitaa Onnilla olla muutama kauluksellinen t-paita. Ihan normimenossa ovat päällä, silloin kun herra sille päälle sattuu, että kelpaavat ;) Hän kun itse valitsee vaatteet kaapistaa, niin kyllä sieltä ensin ne kuvalliset paidat tulee käyttöön ennen yksivärisiä tai raidallisia...
    Aiemmin mä vähän vierastin pikeepaitoja sen kankaan karheuden vuoksi, mutta ainakin tuo mikä nyt on H&m:ltä, on ihan suloisen pehmeä! Eli voisin ostaa lisääkin =)

    VastaaPoista
  10. Juu, ei ole tennispaidat meidän juttu. Itse ehkä saattaisin vielä yhden jotenkin kestää, mutta mies ei siedä tennispaitoja silmissään. Mistä lienekin moinen kammo. Ei ole hän ainakaan niitä lapsuudessaan joutunut käyttämään.

    Siis tavallaan nuo paidat on ihan kivannäköisiä, mutta eivät taida meidän perheen tyyliin passata ollenkaan.

    VastaaPoista
  11. Mä tykkään! Menee siistimpinä vaikka synttäreillä mutta myös arki menossa ja pojan kaapista löytyy vino pino Laurenin, Gapin, H&M:n, Zaran... myönnän, nää on mun heikkous, mutta aika simppeleinä versioina. H&M:ltä lähtee niitä yks värisiä aina mukaan, mut mä oonkin tylsimys;)

    Aiaka hauskat nuo alimmaiset. Ja kyllä, juuri teidän poika nelikoille tehdyt!!! :))

    VastaaPoista
  12. Huomenta! Minä en ole näihin kovin ihastunut, eikä meillä yhtään ole vielä näkynyt. Sama tytön vaatteissa, kaikki pikee-/kaulussysteemit ei vaan iske. Noi poikien paidat alkaa kyllä pikkuhiljaa näyttää vähän paremmalta..;)

    VastaaPoista
  13. Mä kuulun siihen porukkaan joka ei voi sietää! Näitä ei siis tulla meidän sällin (eikä muunkaan perheen...) päällä näkemään!
    Ainoa kauluksellinen paita jota siedän on havaiji-paita (siis sellanen missä havaiji-tyylistä kuviota...)! =)

    Nämä kuuluu sarjaan: joillekin sopii, joillekin ei!

    VastaaPoista
  14. Hiplailin samoja paitoja eilen Lindexillä =O Ovat kyllä pirteitä, meillä yksi kaulusteepaita hankittu alesta, kuulemma poika tykkää, muttei ole vielä päälleen laittanut. Saa nähdä, tuleeko hitti vai huti...

    VastaaPoista
  15. Hei, minä tykkään! Ja siis ihan tytöllekkin sopii mainiosti niin paremmaksi paidaksi kuin ihan farkkujenkin kanssa. Iloista Vappua teidän perheelle! -Tiina

    VastaaPoista
  16. Kyllä, mäkin tykkään pikeistä ja varsinkin nyt kun molemmat pojat ovat jo ohi "vauva-iän". Pienillä vauvoilla nuo kaulukset yms. turhat härpäkkeet kauluksen ympärillä ovat liikaa;-)

    Ja jos olisi tyttö,jota pukea niin silloin ainakin fanittaisin näitä. Annin blogissa on aina niin rennon tyylikkäitä pikeemekkoja, aivan mahtavia ihan arkisiin leikkeihinkin.

    Aika kiva tuo alimmainen "neljän värisuora";-).

    Ihanaa vappua teille kaikille!

    VastaaPoista
  17. Minä tykkään! ja poikakin :)

    Mielestäni kauluksellinen paita on paljon pukevampi ja särmemmän näköinen. On meillä toki tavallisiakin teeppareita mutta yleensä silloin kun lapsi on pihalla omissa leikeissään. Monen mielestä pikeet yms. kauluspaidat ovat kasaria, minusta ne ovat vain klassikkoja. Sopii minkä tahansa alaosan kanssa ja loppuvaikutelma on mielestäni paljon huolitellumpi.

    VastaaPoista
  18. Meillä pojat itse eivät ole toistaiseksi olleet innostuneita, muttatuota vaaleanpunaista kapiksen paitaa tekis mieli ehdottaa seiskaluokkalaiselle, saattai vaikka innostua=)

    Ihan kivojahan pikeepaidat on.

    VastaaPoista
  19. Kun isommat lapset oli pieniä, nuo oli niiin in, ja silloin kovasti tykkäsinkin.

    Sain silloin myös yliannoksen joten nyt en 9-v:llä ainakaan pikeepaitoja käytä ;)

    VastaaPoista
  20. Meillä on aika peruskäytössä nuo pikeepaidat muiden t-apitojen ohella. parempaan menoon on sitten ihan kauluspaidat (siis sellaiset paitapuserot tai miksi niitä kutsutaankaan).

    3-vuotiaalle olisi ruskea vielä hakusessa, on Zarasta ja HM:stä vaaleanpunaista, valkoista ja sinistä jo ;)

    VastaaPoista
  21. Tytöillä on kokeeksi nyt kaikilla Lindexin pallo pikeemekot ja name itin aprikoosin väriset pikeemekot. Mulla ei oo yhtään pikaa, mekot S Ö P I K S I Ä tyttöjen päällä.

    VastaaPoista
  22. Mä niin tykkään sun tyylistä. Käyn säännöllisesti lukemassa sun blogia. Meillä myös Eemil 2v 5kk. Ja on vielä aika teidän Emilin näköinen ja oloinenkin ;) Ja sulla on hyvä vaatemaku. Kävin juuri keskiviikkona Lindexillä eikä ollut vielä tota ihanaa krokotiilipaitaa. Se on pakko saada. Sulta saa muutenkin aina hyviä vaatevinkkejä. Kiitos ja hyvää vappua :) <3

    Mari

    VastaaPoista
  23. Meiltä näitä löytyy myös ja bodyn kanssa on käytetty talvellakin. :) Tuo Po.Pin vihreä on niin herkullisen värinen!

    VastaaPoista
  24. Niin ja piti vielä lisätä, valkoinen peruspikee on kesällä ihan must, menee kaikkien alaosien kanssa ja on siistin näköinen - ainakin päälle pukiessa:)

    VastaaPoista
  25. Meillä on kanssa arkikäytössä pikeet nuorimmaisella (ja miehellä). Käteviä ja siistin näköisiä kesäpaitoja. Vauvalle on hankittu jo muutama pikeemekko, ne on kyllä suloisia.

    Ihanat värit noissa H&M:n paidoissa. Meillä on aika paljon Ralph Laurenin, Lacosten, Gantin ja GAP:n pikeitä, mutta myös H&M:n pikeet ovat olleet laadultaan iloinen ylläri.

    VastaaPoista
  26. En diggaile juurikaan, meillä ei ole käytössä ei arkena eikä juhlana ainakaan toistaiseksi.

    VastaaPoista
  27. Mä tykkään myös. Sekä tytölle että pojalle. Tytölle pienillä rypytyksillä hihoissa...

    VastaaPoista
  28. Ihania paitoja, meillä näitä pikee paitoja pidetään aikalailla, kotonakin. Olen alesta taas viime kesänä haalinut isot pinot näitä joten ihan arkikäyttöön pääsevät.

    VastaaPoista
  29. Hyvin jakaa pikeet mielipiteet. Voin kertoa että en itsekään näistä ennen pitänyt yhtään ja nyt tosiaan tykkään hupsuna. ;)

    Vielä olen löytänyt mieluisimmat ihan H&M:n mallistosta, mutta ehkä täytyy joku kerta tutustua myös noihin kalliimpiin merkkeihinkin. Onko sitten laatuero niin huima että tulisi maksettua niin paljon enemmän, hmm.. Eihän sitä kokeilematta tiedä, mutta olen ollut tyytyväinen H&M:n laatuun. :)

    Meillä siis tosiaan 10v etenkin näistä tykkää ja täksi kesäksi halusi pari vaaleanpunaistakin.
    Uskon että mekin tänä kesänä pidetään näitä ihan arkikäytössä, ei nyt urheilukentälle, mutta siis muuten. ;)

    Kiitoksia kaikille vapun toivotuksista ja samoin teille!

    VastaaPoista
  30. Marille suuri kiitos kauniista kommentista! ♥
    Aina väliin on mukavaa kuulla, että blogistani on todellakin iloa ja vinkkiä. :)
    Hyvää vappua sinullekin!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)