torstai 22. huhtikuuta 2010

T-paitojen metsästysOlen etsiskellyt Oliverille kivoja t-paitoja kesään, jotain kivaa ja sopivan lapsellista. Raitaa ja tavan teeppareita on kyllä missä vaan, mutta sellasia kivoja 6v:lle sopivia koossa 128cm on hankalampi löytää.
Nettisurffailuni tuotti osittain tulosta, mutta kyllä se niin vain on että monissa kivoissa koot loppui jo siihen 122cm. Ilmankos Emilille onkin jo kertynyt "muutama" t-paita odottamaan. ;) Aika vähän on yleensäkin t-paitoja nettikaupoissa, ehkä niitä on vielä tulossa?
Tässä kuitenkin katselmuksen tuloksia;
Po.P:n t-paitoja saisi iloisissa väreissä, tosin näissäkin hassusti koot. Kun tuota formulapaitaa saa vaan 122/128cm saakka ja purjevenepaitaa 146/152cm. Mielummin itse olisin laittanut koot toistepäin ja ostanut formulat Oliverille.Småfolk on kyllä siitä kiva merkki että kokoja on isommillekin. Robottipaidan voisin tilata meille ja tuon toisen ihanuuden Emilille.

Dunsilta saa kanssa kivasti 140cm kokoja ja sieltä onkin kohta tulossa kesäuutta, sitä siis odotellessa. Tuo kalapaita olisi kyllä aika kiva.. Snoozyn laadusta tykkään ja kokoja on sielläkin 134/140cm saakka.


Design Heroesin koot ei taitais enää riittää, mutta on nuo kyllä hauskoja. Metsolan ladapaidan saisi kyllä, mutta meille on jo tulossa pitkähihaisena tuo paita. ;) Lindexiltä saisi nyt traktoripaitaa keltaisenakin, mutta tietty vain 122cm saakka. Tylsyys.. H&M:n moottoripyöräpaidasta varmaan riittäisi se 122/128cm, mutta kun tuo on jo melkein liian tavis minun makuun.LipFish hai-paita olisi liikuttavan ihana, mutta vaan Emilille. Entäs tuo Ubang hai-paita sitten, oi oi.. näissä vaan alkaa molemmissa olla ylitetty minun hintaraja t-paidalle. Minusta kun 25e maksimissaan pitäisi riittää..

Mitäs teidän t-paidat saa maksaa?, löytyykö näistä mieleisiä vai joko on kunnon kasa hankittuna? :)

32 kommenttia:

 1. Kivoja paitoja :) Itse olen pähkinyt samaa ongelmaa, eli 128 cm t-paitoja pitäisi löytää. Meillä tosin poika valitsi Lindexiltä paitoja kasan ja luotan, että 122 cm menee vielä hyvin hänelle.

  Itse olen sitä mieltä, että 10€ t-paidasta on maksimi.... Olenkin tilannut aikalailla paitoja jenkeistä, mm. Gymboreella on kivoja!

  Rose

  VastaaPoista
 2. Meillä on kasa =) hankittu sieltä täältä, kun jotain kivaa löytyy. Mutta nyt meidän poika helpottaa asiaa sillä, että mikään lapsellinen ei enää kelpaa, kun päiväkodissa niitä ei ilkeä pitää, jos ei ole vähintään monsterautoa kuvana. Joten meillä suunnataan HenkkaMaukkaan hakemaan niitä tavispaitoja, kas kun niitä on 'kaikilla muillakin'. JA Lindexin traktorit on raitoina. Ne meillekin nyt viimeisen kerran, koko 122.

  VastaaPoista
 3. Mä taidan olla sieltä toisesta päästä noiden hintojen suhteen. Paras hinta t-paidalle on 5-8 euroo ja kipuraja on 13 euroa. Voihan se kyllä olla että tää meidän taloudellinen tilannekkin vaikuttaa tuohon aika paljon. Saahan nähä minne kipurajat kipuaa, kunhan Ikkällä rupeaa se palkka juoksemaan ihan aikuisten oikeesti =)

  VastaaPoista
 4. Voi mä voisin ottaa nuo kaikki, ihania =) taidan joutua formulapaidan hakuun. Meillekin on tulossa pikku pojille lada-teepparit, piti ottaa pienimmälle 104cm joka normisti käyttää 86cm ja isommalle 116cm satanelosen sijaan. Onneksi näin livenä ennen tilausta, on kyllä tosi kippania tai sit se on makukysymys (mä en tykkää nakinkuoripaidoista...).

  VastaaPoista
 5. Jotain kivaa olet kuitenkin löytänyt! Nyt, kun mulla on se kauppa, niin paljon on saanut kuulla kommentteja siitä, kun isommille lapsille ei valmisteta enää lastenvaatteita, vaan tosi aikasessa teinivaatteet. Harmi kyllä. Täytyy ehkä alkaa suoraan valmistajiin olla yhteydessä ja esittää toiveita :o)

  Meillä yleensä t-paidat maksaa parinkympin luokkaa, mutta jotain kalliimpiankin on. Jos tulee sellaisia pakko saada juttuja eteen..

  VastaaPoista
 6. Hei! Oletpas kaivanut kivoja kesäpaitoja esiin! Nuo po.p-paidat on ihan mielettömän kivat! Tosi reippaat ja raikkaat! Toivottavasti näitä on myös pieniä kokoja, pitääkin käydä heti kurkkaamassa. :)
  Småfolkista ja dunsista en oikein jaksa enää innostua. Vaikka kuosi olisi kuinka kiva, niin nämä menevät mielestäni molemmat ihan liian pian tosi käytetyn näköiseksi. Toki voi myös olla, että pesen jotenkin väärin..:)
  Tuo kipuraja t-paidan hinnassa onkin hankala kysymys.. Esim. noista hai-paidoista en maksaisi edes 20e, kun taas noista popin paidoista maksaisin kyllä sen 25e, jos sen verran maksaisivat. Itselläni siis makuasia, jos joku on vaan niin hieno, että se on saatava, niin siitä maksaa enemmänkin. Tuota 25 euroa enempää tuskin tavallisesta t-paidasta maksaisin.
  Eri asia onkin sitten nuo tyttöjen hörselöt, ne lyhythihaiset kesäpaidat, jotka saattavat maksaa sen 40e, mutta ovat vaan niin ihania, ja tietysti ihan eri asia kuin perus teepparit..:)

  VastaaPoista
 7. Mie olen todennut saman. Meidän poika käyttää nyt n. 150 cm kokoa ja kuosit on joko tyyliin " pässiä ja devil-tekstiä " tai sitten jotain tosi lapsellista.. sellaisia peruskivoja teeppareita on tosi vaikea löytää ilman , saatikka että olisivat pojan mieleen. Tytöille on niiin paljon enemmän vaihtoehtoja. Onneksi pieni mies koossa 86 pukee vielä kiltisti kaiken mitä äiti tarjoaa :) :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on t-paitoja ihan kivasti, vielä muutama saisi tulla! =)

  Noi LipFishin paidat on kyllä hauskoja!

  VastaaPoista
 9. Hihii, ihania..sais melkein kaikki tulla meillekin, muutama mistä en niin välitä. ;)

  T-paidoista maksan yleensä max 15e, noita "kalliita" ostan siis alesta vaan yleensä. Pääasiassa meidän kukkarolle sopii Lindexin ja KappAhlin OTA 3 MAKSA 2-paidat. ;) Nyt KAppAhlissa oli kivantuntuisia teeppareita, kestää varmaan iha hyvin - Lindexin omat yleensä nyppyyntyy ja saa karvapeitteen jo ekassa pesussa. :/
  Tuli postia eilen. ;) Kiitos!!! Olen jo kuviakin näpsinyt niistä, pitäisi postailla mutta kuvat on tossa toisella koneella, joka nyt varattuna.

  VastaaPoista
 10. Kivoja olit löytänyt. Itse etsin t-paitoja vasta koossa 98, joten ei ole samaa ongelmaa. Mutta kivoja "lapsellisia" ja/tai värikkäitä paitoja itsekin etsin. Ja todellakin MAX 25 e.

  Meidän pojan vaatekaapista löytyy kesäksi pari t-paitaa Dunsilta (just toi kalapaita), pari Marimekon tasaraitapaitaa, POPin sydänpaita, pari Meandin nettikaupasta ostettua... Marimekon Booboo-autopaita houkuttaisi, mutta saattaa ylittää tuon kipurajan... Kiva kuulla että Dunsilta tulee uutta, niistä tykkään kovasti.

  Lindexiltä, H&M:ltä tai Kappahlilta en ole löytänyt tänä vuonna yhtään mieleistä t-paitaa.

  - Tiitiäinen

  VastaaPoista
 11. Tuo prätkäpaita on tosi kiva! Paitsi että en pidä väristä, mutta kuva on kiva.
  Meillä on t-paidat hankittu kirpparilta kaikki. Saavat maksaa 0,50e max.

  VastaaPoista
 12. Kyllä on tullut t-paitoja jo keräiltyä iso kasa. Mies hieman kummeksuen katsoi korkeaa paitakasaa, ja kommentoi jotain siitä että lumetkin vielä maassa =) Mutta on siihen tuo Po.P:n formulapaita kyllä ihan pakko hankkia. Aivan ihana.

  VastaaPoista
 13. Hei, mä olen aina ollut sellainen shoppilija joka ei kauheasti panosta laatuun vaan määrään... 25€t-paidasta, sanon auts! Mitähän mä olisin valmis maksamaan... Ehkä max 10€. Mutta niin meitä on erilaisia. Ehkä opin joskus vielä panostamaan ennemminkin laatuun. Ehkäpä sen huomaa sitten jos toinen lapsi joskus suodan ja vaatteita haluaisi kierrättää... -Tiina

  VastaaPoista
 14. Aika heikosti tuntuu olevan kivoja t-paitoja tarjolla. Meilläkin tarviis pojalle muutaman paidan lisää. LipFishin paidat on kivoja ja yhden sellaisen ajattelin raskia meillekin tilata.:)

  VastaaPoista
 15. Kivoja paitoja olet löytänyt. Toi popin autopaita on tosi kiva, sellanen pitää varmaan hankkia meidän 3veelle. Ootko muuten katsonut Bodenin tarjonnan. Sinne oli tullut poikien puolelle aivan ihania eläinaiheisia t-paitoja.

  T:Mona

  VastaaPoista
 16. Meilläkin siis suurinosa on sitä halvempaa t-paitaa, tyyliin Lindex/KappAhl/H&M. Mutta sitten ihan jotain (ehkä kaksi) pakko saada juttuja löytyy, joissa on hinta ollut 20-25e. Eli en minäkään kaikkia t-paitoja ostais noin kalliina, mutta pari voin. ;)

  Eniten tosiaan harmittaa se ettei noista edullisimmista kaupoista enää löydä 6v:lle (OIKEESTI!) lapselle sopivia t-paitoja, teiniksi tai synkkyyksiin kun en halua noin pientä vielä pukea.

  VastaaPoista
 17. Tosi kivoja kaikki!
  Meillä menee tytöllä vielä osa viime kesäisitä paidoista mutta pojalla ei ole juuri mitään vielä.. hänellä siis ikää 1v7kk ja olenkin pähkäillyt kumpia pitäisi hankkia,t-paita bodeja vai oikeita t-paitoja..?vielä kuitenkin vaippa käytössä..

  itse maksaisin t-paidasta korkeintaan 10e mutta EHKÄ saattaisin maksaa enemmänkin jostain oikein kivasta :D

  VastaaPoista
 18. Minusta popin hinnat on nousseet. Se vajaa 25e alkaa olla kipukynnys jo aika pahasti.
  Samaa mieltä olen auto- ja purjevene t-paidasta. Koot olisi saaneet olla toisinpäin.

  VastaaPoista
 19. Kivoja varsinkin nuo småfolkin, popin ja metsolan t-paidat. Muutama t-paita pitäisi Manulle kesäksi hommata. Kaapista löytyy jokunen viime kesäinen ja jopa muutama toissa kesäinen :D T-paidoissa on hyvä se että menevät pitempään kuin pitkähihaiset, ainakin meillä. Manun koko on nyt 104/110cm mutta niin vaan meandin 86/92cm rottapaita menee vielä päälle :D Ohan se aika vartalonmyötäinen mutta eipä haittaa.

  VastaaPoista
 20. Ps. IdaT:llä näytti olevan kivat mustekala-, valas- ja sammakkopaidat. Meille taitais tulla osa niistä.

  Noista poikien paidoista puuttuu edelleen ötökät, joita meidän 5-vee rakastaa, Bamsen ötökkäpaita oli kokoon 116 asti, Lindexin hämis/rapu kokoon 122 asti (pojalle onneksi mahtui se vielä). Cupcakella on ainoastaan ollut ötökkäpaita.

  Hei haloo! Pojat alle kouluikäiset rakastavat pikkuötököitä, niin kuin viime kesän murkkupaita oli se must.

  Autoja ja kuormureita ja etenkään traktoreita ei meidän 'never seen traktoria' -poika oikein rakasta, mutta pitää paremman puutteessa. Nosturit, siivousautot, paloautot, bussit jne. Missä viipyvät lastenvaatteista? Monsoonilla on ollut jo monta vuotta ja Po.pilla.

  Samoin nuo merenelävät, IdaT:ltä ja Mini Bodenilta löytyy. Niitä meilläkin rakastetaan, kun ollaan katsottu niin monta luontodokkaria.

  Ac/dc-paita on jotenkin öh, kulunut juttu? Ala-asteella kaikilla oli sellainen jo, siis noin 30 vuotta sitten...

  VastaaPoista
 21. Jos joskus saisi ajatuksensa loppuun asti myös näppäimille: laadun puolesta suosittelen Snoozya, koska sille ei ole koskaan käynyt mitenkään. Dunsiin en luota edelleenkään, meillä kaksi pitkähihaista paitaa on venynyt ja nukkaantunut ihan normikäytössä. Småfolkilla pääsääntöisesti hyvä laatu, mutta sitten joissakin paidoissa on kangas erilaista ja paitaan tulee nukkaa helpommin.

  VastaaPoista
 22. mistä on tuo småfolkin robottipaita? sellainen voisi kotiutua meille, on sopivan vahvat värit. olen tässä huomannut, että haaleat sävyt ei ole oikein mun juttu, mielestäni vahvat sävyt sopii paremmin meidän pojille. tosin johan noita T-paitoja on tälle kesälle, mutta aina yksi joukkoon mahtuu :o)

  VastaaPoista
 23. Meidän pitäisi myös lähteä teeppariostoksille, kun tuntuu että poitsulla alkaa vaatteet käydä vähiin tai valikoima äidin mielestä liian suppeaksi:)

  Meillä lasten t-paita saa kyllä maksimissaan maksaa vain 15 euroa ja sitten täytyy kyllä olla tosi mielekäs ja laadukas vaate.

  Että semmosta tämmöstä, käykäähän kurkkimassa meidänkin "Unelmia ja Muita Hommia" blogissa:)

  VastaaPoista
 24. Rose; Minulla on nuo erikoisemmat merkit esim. just Gymboree jäänyt ostamatta, kun Suomesta ei taida saada?. Ulkomailta en tilaile koskaan. ;)

  Mari A.; Sama voi olla meilläkin edessä ensi syksynä, kun esikoulu alkaa. Harmi sinänsä, että siellä taatusi kaikilla on jotain tavis hirviö/printti yms. paitoja, jotka nyt on vaan minun makuun rumia. ;D
  Toivottavasti Oliverille kelpaisi jotkut värikkäämmät kuitenkin ja kivalla kuviolla.
  NIIN ja tuossa laatuluokittelussasi olen täysin samaa mieltä!, Duns on ikävä kyllä hintaansa nähden huonoa laatua. Silti niitäkin meille joskus aina eksyy kivojen kuosien takia.
  Ötököitä voisi tosiaan olla enemmän, meilläkin ne olisi taatusti suosittuja. oliveria harmitti jo se ettei sille riittänyt Lindexin hämähäkkipaidasta koot. :(
  Niin ja miten ois eläimet kuten leijona, norsu, karhu ja kaikki muut hiukan hurjemmat?? Harmi että ei juurikaan ole..
  IdaT:n koot taitaa loppua siihen 128cm?, ainakin monessa Suomalaisessa nettikaupassa. Niiden mitoitus on sen verran nafti, ettei 128cm enää meille riittäis..
  Joo ja ne AC/DC paidat plääh.. Miks niitä tarjotaan pienille??, isoille olisi ok mutta ei ne meillä kelpaa edes isoille!

  Minttu; Minulla se on käynyt jotenkin salakavalasti tuo hintarajan nouseminen, varmaan siksi kun aika harvoista taviskauppojen vaatteista isommille pojille pidän. ;)

  Sanna; Niinkö? Voi näinköhän meidänkin tuleva 128cm ladapaita täytyy vaihtaa isompaan. Oletin että ovat reilua mitoitusta.. Pöh.

  Pirjo; Ehdottomasti minultakin samaiset terkut ja laita ihmeessä valmistajillekin tuo toive. Etenkin värejä täytyisi saada isompien poikienkin vaatteisiin! :)

  Mustikoita ja puolukoita; Just tosiaan pojille on tuota välikokoa vähän kivaa, ei kiinnosta minuakaan pukea 6v:tä teinikuteisiin. :/

  Emmi; Noin se menee minullakin, jos joku kuosi on tosi kiva, niin olen valmis maksamaan sen 25e. Mutta sit pitääkin olla tosi kiva! ;)
  Meillä on Småfolkit pysynyt hyvänä, mutta Duns on hintaansa nähden huonoa laatua.

  MrsAgatha; Nuo LipFishit on!, harmi kun hinta on niin kova..

  Pieni Lintu; Meillä Lindexit kestää hyvin, hintaansa nähden etenkin tykkään laadusta. Kappahlin kestää meillä kanssa.
  Hyvä et postia tuli, ajattelin vaan varmistella että tuli perille varmasti. :)

  Tiitiäinen; Dunsilta oli kivoja kuoseja tulossa, toissapäivänä mitä katselin. ;)
  Harmi että ne tahtoo hiukan venähtää käytössä, kuosittelu pesun jälkeen auttaa asiaa.

  Zanne; Meille ei juurikaan kirpparilta löydy mitään, ei siis vaan ole minun makuun. Ois kyllä huippua kun löytyisi ja tohon hintaan. ;)

  Mari; Onneks meillä ei mies käy juuri poikien vaatekaapeilla. ;D

  Tiina; Kyllä minullekin tärkeintä on se määrä eli mielummin ostan 10paitaa ihan hyvää laatua, kuin 5 kallista ja ehkä hiukan parempaa laatua. ;)
  Mutta kuosi on minulle erittäin tärkeä myös ja siitä olen valmis maksamaan, jos en saa edullisilta merkeiltä kivoja kuoseja.

  Helmi; Toivottavasti t-paitoja tulee lisää, kun nyt toukokuulle mennään. :)

  Mona; Boden on kanssa sellanen merkki jota meillä ei ole, enkä ole muutenkaan tutustunut. Saako sitäkään Suomesta?, ulkomailta kun en tilaile. ;)

  TiiJa; Meillä oli vuosi sitten (Emil silloin 1v7kk-1v10kk) käytössä vielä bodeja, tykkäsin kun vaippa pysyi napakammin paikoillaan. T-paitojakin oli muutama, eli minä suosittelisin hankkimaan molempia. :)

  Katja; Minusta nuo Po.Pin paitojen koot on hassut, siis kun selvästi tuo formula kuosi on isomman pojan kuosi. ;)

  Heidi; Meandit on tuosta hauskoja, kun ne menee pitkään. Ne on kapeita, mutta suht pitkiä ja siksi varmaan käyttöikä on pidempi. :)

  Poikien äiti; Småfolkin paidan kuva on napattu Småfolkin omilta nettisivuilta, siellä oli kesämallisto esillä. ;)
  Missään nettikaupassa en noita vielä nähnyt.

  Liisa; Käynkin kurkkimassa sinun blogisi. :)

  VastaaPoista
 25. Liisa; En löydäkään blogiasi, kun profiiliasi ei näy. Eli laita linkki, niin voisin tulla vierailemaan. ;)

  VastaaPoista
 26. Aivan mahtavat nämä hai paidat!

  Jos hinta on kova niin voihan sitä itse aina tuunata jotain saman tyylistä :D

  VastaaPoista
 27. Mari A.; Ahaa, hyvä tietää! oon ketsellut sitten ihan vääristä Suomalaisista kaupoista. ;)

  VastaaPoista
 28. Tuli vaan mieleen, että etkös sinä(kin) ole ihan näppärä käsistäsi ;), niin kangasväreillä vaan painamaan yksivärisiin paitoihin ihanilla väreillä kuvia. Ruttunuttu-blogissa näkee usein NIIN ihania painatuksia!! Ja tiedän, se aika, se on mulla ainakin jonkinmoisena esteenä....

  -Eerika

  VastaaPoista
 29. Olen jo useamman kuukauden ajan lukenut blogiasi ja nyt piti sitten ihan ilmoittautua viralliseksi lukijaksikin kun näin tässä pari yötä sitten sellaista unta että olit meillä kylässä ja tuo Ubangin hai-paita roikkui keittiön tuolin selkänojalla ja sitä ihasteltiin :D

  Itsekin kahden pojan äitinä (ja lastenvaatefriikkinä) tykkään kovasti blogistasi, kauniita kuvia ja lapsia on ilo katsella ja täältä saa aina parhaimmat vinkit uutuuksista lastenvaaterintamalla. Kiitos siis mahtavasta blogista! :)

  VastaaPoista
 30. -Eerika; Tuo olisikin hyvä idea! Täytyy joku kerta kokeilla, kun vaan tosiaan sitä aikaa olisi. ;)

  Sonja; Voi mikä uni! :D Voin kuvitella tilanteen, heh.
  Kiva kuulla että tykkäät blogistani ja todella mukavaa että liityit lukijaksi. :)

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)