keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Ei niin mitään asiaa..


Minulla ei oikeestaan taaskaan ole mitään asiaa, kunhan vaan kiusaan teitä kuvilla. ;)
Viimepäivät on taas mennyt huutiksen parissa, kun sais kaiken ylimääräsen kaapeista ja laatikoista pois. Varasin ensi kuulle kirppiksenkin pariksi viikoksi, täytyy urakalla siivota nyt turhat pois.. Saako kevät aikaan muissakin siivousvietin?, minulle se tuntuu aina tulevan tähän samaan aikaan vuodesta. Ikkunoitakin olen tässä viikonpäivät katsellut silläsilmällä, että kohta heiluu pesijä.

Mutta ollaan me ehditty väliin aina ulkoilla, tuo sää on vaan ollut niin kaunis että se vie pakosti jopa tälläsen "ei ulkoilmaihmisen" pihalle. Mikäs siellä on tietysti ollessa, kun Emilistä paras hiekkalaatikko on rannalla ja maisema on kaunis. Tulee samalla myös testattua ulkovaatteiden vedenpitävyys, kun Emil oikeesti konttasi tuossa rantavedessä. :D Ei tullut läpi vettä mistään, hyvä ne siis toimii.
11 kommenttia:

 1. Ikkunoita tosiaan pitäis alkaa pestä, ei ole mun suosikkihommaa yhtään...

  VastaaPoista
 2. Minä olen siivonnut viimeisen viikon melkeinpä aamusta iltaan.. nyt riitti. Ehkä taas ensi vuonna, kyllä se siivousvimma keväällä aina iskee.

  Kivoja kuvia pojista :)

  VastaaPoista
 3. Voi että noita teidän rantoja siellä!!! Kohta pojat pääsee jo uimaan.:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuommoisissa maisemissa kelpaa ulkoilla! =)

  VastaaPoista
 5. Mielelläänhän noita teidän upeita maisemia katselee :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä vain, siivota pitäisi! Höyrypesuri pitäisi testata ikkunakäytössä. Mutta minä se vain käytän kaiken energian... pojan huoneeseen... :)

  VastaaPoista
 7. Hei, no kyllä passaa ulkoilla rannalla! Ja saapahan äitikin hieman väriä poskiinsa kun on ollut niin aurinkoisia päiviä. -Tiina

  VastaaPoista
 8. Mulla on ollu nyt reilun viikon pöytä kirppiksellä. Meni vaan niin hermo noihin pieneksi jääneisiin vaatteisiin. Halvalla lähtee, kunhan lähtee. :D Ja loput menee kyllä neuvolaan Ota tästä-laatikkoon.

  Muuten en kyllä siivoomisestä niin välitä, mutta kieltämättä tässä keväällä tulee joku ihme siivousvietti. :) Jos jaksais harkita ikkunoiden pesua, kunhan saadaan porukka taas kuntoon. Vesirokko ja mahatauti ei oo kovin kivoja samaan aikaan. :(

  VastaaPoista
 9. Siivottu on täälläkin, ulkona ja sisällä. Aurinko vaan vetää minut joka päivä ulos ja siellä viihdymmekin poikien kans yleensä MOOOOONTA tuntia päivässä jotenka siivoukset on täällä sisällä olleet hieman vähäisiä vaikka innostusta ois!! Illat sitte siivoilen sisällä ja vaihtelen järjestystä/verhoja/mattoja. :) Kirppispöytää olen minäkin pitänyt jo kolmisen viikkoa ja turhat tavarat ovat saaneet lähtöpassin meiltä!! Mukavasti olen päässyt tienaamaankin. :)

  Teillä on siellä kyllä niin mahtavan upeat maisemat!!!!

  VastaaPoista
 10. Tuo Ticketin ruskee on vaa nii ihana! Meidän Eetulla sama koossa 92 ja en vaan saa silmiäni irti siitä ku on niin nätti varsinki auringossa! =)
  ja lisäsin muutes kuvan mun blogiin siitä cirafist..

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)