lauantai 25. heinäkuuta 2009

Tikrumainen tilaus


Tein toukokuussa H&M:n ennakkokuvastosta tilauksen ja se saapui eilen. Ihastuin kovasti etenkin näihin Tikruihin, tämä paita on todella ihanaa materiaalia, hiukan joustavaa.

Kokoasioista kun on ollut puhetta, niin H&M:n vauvaosaston vaatteet on ainakin meillä olleet reiluimpia kooltaan, kun vertaa vaikka Lindexin tai Kappahlin vaatteisiin. Nyt tämä paita on 86cm ja hihoissa on hiukan kasvuvaraakin, vaikka Lindexin paidoissa ollaan jo 92cm (pari t-paitaa jopa 98cm).
Toisaalta meidän Emilin mittasuhteet on ehkä armollisia. Poika on aika hoikkis, selkä on lyhyehkö ja jalat pitkät.

Niin tuo Tikru. Jokin siinä viehättää, on aina viehättänyt.
Olen jo aiemmin maininnutkin, että meillä Oliver oli vauva-aikana puettu pitkälti Disney kuoseihin. Nalle Puh ja Tikru oli lempparit. Sitten kun tuli uusretrot, niin ne vei meikän mennessään ja vaikka olin aika paljon säästänyt kaikkea Disneyvaatteita Oliverilta, niin ne on jääneet Emilillä pitämättä.
Tämä paita ja pipo on kyllä niin söpöt, että pidän!


"Hohhoijaa.. on tämä mallin työ rankkaa!"

Housut on Lindexin ja 86cm.


Oliver sai pyjaman ja äiti tarjouspuseron, joka oli aikas sievä päällä.


Yksi kiva uudistus oli se, että nyt bodeja saa 92cm saakka. Näitä yksivärisiä tarvitaan aina, ovat talvella käteviä t-paidan alla ja näin saa ihanille kesän teeppareille lisää käyttöikää. ;)


8v sai tummanoranssin trikoopaidan, Oliver raitapaidan ja ruskeat housut.


Ruskea/turkoosi raidalliset pipo ja kaulaliina menee 8v:lle ja Oliverille (kummalle nyt sopii talvivarusteisiin), sormikkaat kanssa jakoon isoille pojille ja lapaset Emilille.


Lopuksi vielä kuva Muumipyjamasta, jonka posti toi meille viikolla. On se mukavaa, kun on ystävällisiä lukijoita, jotka auttaa ostoksissa. Kiitos siis Jasupo! :o)


16 kommenttia:

  1. No on kyllä ihana tikru :) Voi että kun meidänkin raitapaita saapuisi pian! Ja nyt mä tulin niiiiiiiin kateelliseksi tuolle pyjamalle!

    VastaaPoista
  2. Tuo pyjama on nätti, meillä ei ollut kuin sitä vaaleansinistä pyjamaa..voi että..jos ton löytäsin niin ostaisin, vaikka onkin Lindexin pyjamahousut liian löysät vyötäröltä esikoiselle.

    H&M:n baby tikruja ja pooheja meilläkin on ja tosiaan 86cm on vielä ihan passeli, vaikka Lindexin omat 92-98cm pitää olla jo.

    VastaaPoista
  3. Kiva,että onnistuit tuon pyjaman saamaan. Midän lindex:n ei ole edes aamassa sitä myyntiin jotenka ei siis ihme etten onnistunut sitä sinulle(kaan) saamaan =)

    Meillekin varmasti jotain noista tikruista kotiutuu.
    Ja olen kyllä ihan ehdottomasti kanssasi toista mieltä siitä,että kuka on puolenhehtaarinmetsästä paras....oma suosikkini kun on IHAA!!! =)

    VastaaPoista
  4. Paljon disneyhahmoja tullut käytetyksi täälläkin.

    Vaaleanpunaista muumiyöksyä tsekkailin eilen kuopukselle mutta väärä koko tarjolla ja kangas oli jotenkin ohutta löröä, joka ei vakuuttanut. 9 vuotta sitten tuli jokseenkin paljon käytettyä ekan kanssa muumikuoseja joten nyt ei mua nappaa yhtään. Vannomatta paras.Uusretroihinkin aikanaan lämpenin hitaasti.

    VastaaPoista
  5. Niin ja tosi makeeta, et bodyt 92 asti ensi talvea ajatellen. Meidän pitkäselkä paukuttaa bodeissa jo ysikakkosia, paidoissa menee viel pinemmät koot.

    Kuvastonkin kanssa heräsin kun ennakkotilausaika oli jo viheltänyt ohi, enkä ole sen jälkeen katsellut tarjontaa.

    VastaaPoista
  6. Jamina; Tuo on tosi kiva tuo raitapaita!, pakko tilata meillekin se toinen kanssa. ;)

    Pieni Lintu; Meillekin on jouduttu virettelemään Oliverille joitain Lindexin pyjamien vyötäröitä tiukemmaksi. Osassa on ihan passeli, mutta toiset taas aikas löysiä.

    Minny; Lappeenrannassa oli!, en sitten ostanut kun sain jo tämän Jasupon kautta. ;)

    Tyttötiimi; Nuo H&M:n perusbodyt on minusta aika hyvän mallisia ja muutenkin hyviä. Tosiaan kiva kun saa nyt isompanakin. :)

    VastaaPoista
  7. Ihana Tikru! Meilläkin oli pojalla kaikki H&M:n tikrut niin kauan kuin mahtuivat päälle. Hassua on se, että poika itse ei ole koskaan sen kummemmin välittänyt tikrusta. Onneksi vuoden ikäisen sai vielä pukea niin kuin äiti halusi.

    H&M:n vaatteet on tosi reiluja myös isompien puolella. 110/116 on hihoista ja helmasta aina iso, housut kanssa mahtuu ihan hyvin myös koko 110.

    VastaaPoista
  8. Myös H&M:n peruspaitoja saa nyt kokoon 92 asti. Meidänkin ennakkopaketti taitaa jo odotella postissa ja siellä on noita paitoja iso pino. Meillä jäi H&M housuista vauvapuolen koko 86 pieneksi jo viime talvena, mutta paidat on edeleen sopivia, jopa reiluja. Oiskohan pitkät jalat tytöllä?;)

    VastaaPoista
  9. Meillä on tosi vähän Disneytä, pari Minni-juttua lähinnä. Mutta Hello Kittyistä tykkään=)

    Muumipyjamaa en minäkään ole vielä nähnyt missään tuossa värissä.

    Kauniin puseron löysit itsellesi.

    VastaaPoista
  10. Minä ostin tuon muumiyöpuvun ensin meidän Lindexistä koko 86/92. oli kaupan viimeinen=) Koko on meille hieman hafti, mutta kun isompaa i löytynyt. No sitten bongasin toisesta Lindexistä seuraavan koon ja tuo pienempi on menossa palautukseen. En siis irrottanut lappuja eikä edes sovitettu.

    Eli jos joku halauaa tuon pienemmän ostaa niin toki sen myyn sillä 14,95. ja postitan.

    Viestiä voi laittaa minna.ilonen@yahoo.com

    VastaaPoista
  11. Shaoli; Totta. :) Ja aivan on siellä isompien puolellakin suht reilut koot.
    Minäkin Oliverille ostelin silloin kaikki Tikrut ja Puhit H&M:stä, lisäksi vielä huutiksesta huutelin ne joita ei enää kaupasta saanut.

    Oliviah; No on tosiaan. :) Meillä kanssa Emilillä nyt siirrytään syksyn tullen 92cm housuihin, jotkut (reilut) 86cm menee kuitenkin vielä. Velourhousut varmaan pitää ottaa jo 92cm käyttöön.

    Jarna; Minusta Hello Kitty on kanssa kiva, tulisi varmasti osteltua jos olisi tyttö. ;)
    Tuo paita itselle oli tosi halpa, hintaa jäi jotain 4,50e, kun oli joku tilaajatarjous ja siitä vielä -10% pois.

    VastaaPoista
  12. Miksei tytöille ole NallePuhia kuvastossa? Saakutin HelloKitty aina vaan.. sorii!? ;) Ihania poikien kamppeita!! Tikrua ei enää vaan ole meidän poikien koossa, NYYH

    VastaaPoista
  13. Höh, minä en huomannut ollenkaan, että perusbodeja ja -paitoja saa nyt 92- koossa ja tilauksen jo tein. Olisin saattanut vielä tytölle bodyn tilata ja paidat on vauvapuolella halvempia, niin paitoja ainakin varmasti.

    VastaaPoista
  14. Sokrutin; Saman olen kyllä huomannut että Hello Kittyä on ollut tytöille paljon jo pari vuotta. Ennen oli enemmän Puhia ja Nasua!
    Ennen oli Tikrujakin enemmän isoille!, meillä oli vielä 110cm joitain Oliverilla.

    Haituva; No lisää vaan tilaamaan. ;D

    VastaaPoista
  15. Heippa!
    Ihania ostoksia jälleen kerran!
    Tuo värikäs muumi-pyjama on todella ihana. Mutta meidän Lindexissä oli vaan sitä vaaleansinistä. Mälsää! :(
    Olen myös huomannut, että H&M vauvojen puolen 86cm ovat reiluja. meidän kuopuksen vaatekoko on 98 tai 104cm, mutta H&M vaaleanpunainen 86cm pikeepaita menee ihan hyvin! :D

    VastaaPoista
  16. Enpäs muuten ole huomannutkaan, että bodyjen koot on jatkettu 92. Tosi hyvä juttu!! Vielä kun saisivat H&M:n isompien lapsien puolelle normaaleja housuja niin hyvä:)

    Ihana Tikru setti. Minä ostelin viime mallistosta tytölleni muutaman Tikru vaatteen kun olivat niin söpöjä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)