torstai 23. heinäkuuta 2009

Siilit ja pöllöt ostoksissa


Me tehtiin eilen perheellä pikapyörähdys päälle 100km päässä olevassa kaupungissa, siellä edes vähän on jotain. Kun siis vertaa tuohon meidän lähikaupunkiin, josta löytyy markettien lisäksi vain Lindex ja KappAhl.

Kauempaan kaupunkiin siis ajaa n.1,5h ja siellä sentään on esim. Nicky & Nelly, H&M, Anttila, k-kenkä, tietty Lindex+KappAhl ja isot Cm+Prisma (joissa on myös parempi valikoima kun tässä lähellä).
Lisäksi jos pysähtyy ekan tunnin ajelun jälkeen toiseen pikkukaupunkiin, niin saa käydä yhdessä ihanassa lastenvaatekaupassa jonka nimi on Pastelli. Sieltä löytyy mm. Ticketiä, Minymoa, Me Too ja Lego vaatteita. Ja mikä ihaninta henkilökunta on mahtavaa. *Vilkutus! ;o)

Minnylle tähän väliin, että en huudellut kaveriksi, kun oltiin omalla perheellä ja tehtiin vaan pikapysähdys siihen teidän kaupunkiin.

Aika vähän tarttui mukaan mitään, mutta sainpas ainakin jo hypistellä Pastellissa uusia Minymon talvihaalareita ja kuulin mitä muuta kivaa on myyntiin tulossa.
Tuo Minymo (turkoosikuviollinen), tuntui aika ihanalta ja luulen että se meille vielä Emilille päätyy. Kun vaan saan myytyä ensin viime talviset huutiksessa alta pois. :)

Mutta niihin ostoksiin!
Ylimmässä kuvassa Emilillä H&M:stä ostettu siilibody 86cm. Meille H&M:n 86cm bodeissa on kasvuvaraakin, mutta tässä näyttääkin olevan hiukan naftit hihat. No menee hetken..


H&M:stä löytyi myös tuo ihana värikäs pöllö unihaalari, joka onkin selvästi reilua mitoitusta. Lindexin alesta (-50%) nappasin Emilille pari t-paitaa jo ensi kesää odottamaan.
Rakastan näitä eläinaiheisia vaatteita, erityisesti syksyn tullen kaikki metsän eläimet viehättää. Pöllöt ja siilit etenkin!

Vinkiksi alle 86cm pitäville; Prismassa oli Ciraf sarjasta ihanaa pöllökuosia ruskea/oranssina ja valk./vihreänä. Tuli ihan Lindexin vanhat pöllövaatteet mieleen.
Laadusta en sitten tiedä..


Pastellista ostin -30% alesta 8v:lle Minymon t-paidan ja Marimekosta Oliverille puupaidan (maksoi vaan 13,50e).

13 kommenttia:

  1. kivoja ostoksia! mun pitäis kans laittaa talvikampetta myyntiin, mutta en millään ehtis ja kohta ahdistaa, kun tuntuu, että kaikki listaa talvikamat just nyt huutikseen...

    VastaaPoista
  2. Edullinen puupaita!!! Ihania nämä Marimekon uutuudet, materiaalikin on tosi laadukasta eikä lörpähdä ja leviä kuten joskus aikoinaan.

    Tuo pöllöyökkärikin on veikeä. Meillä vaan Nöpö availee kaikki nepparita ja vetskarit ja pitää olla sellainen sossa mahd. vähän etumuksessa mitään kiinnityksiä.

    VastaaPoista
  3. Minäkin hypistelin tuota siilibodya tiistaina, kun shoppailemassa piipahdin. En kuitenkaan viitsinyt pojalle enää ostaa, mutta vauvalle ehkä voisi.:) H&M:llä oli muutenkin aika kivoja uutuuksia tullut.

    Munkin pitäisi varmaan talvihaalareita jo miettiä...;)

    -Helmi, joka valvoo vauvan kanssa mummilassa...

    VastaaPoista
  4. Ihana siilibody. Miten mulle tulee ihan Lindex kuviosta mieleen...
    Ei taida kannataa kasikutosia meille enää hankkia kun ei nepparit ylettäis kiinni kuin ekan pesun ajan.

    Vallattomat kiittää kun juoksette siel kaupoissa loppualeja penkomassa ja raportoitte uutuudet, niin tietää suoraan minne suunnistaa shoppailemaan. Kätsyä, eikö?

    VastaaPoista
  5. Tuo siilibody on todella söpö.

    Meilläkin on tuo puupaita lapsella. Innostuin ostamaan, kun oli kanssa niin edullinen (12e).

    Söpö pottailija tuossa aiemmassa postauksessa.

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkistä, pitääpä käväistä Prismassa :)

    VastaaPoista
  7. Nätti tuo Minymon lentsikkapaita! Piti ihan netistä katsoa, minnepäin suuntaatte ja mihin kaupunkiin. Tosiaan siellä pienillä paikoilla on vähän harvassa kaupat. Mulla ainakin säästyi rahaa, kun ei ollut mitään minne tuhlata, että jotain hyvääkin ;)

    VastaaPoista
  8. Minäkin hypistelin lomareissulla tuota ihanaa siilibodya, mutta harmikseni meillä ei olle sille käyttäjää joten kauppaan jäi.

    Minäkin tykkään kovasti kaikista siili ja pöllö kuvioiduista vaatteista!! Muutkin metsän eläimet ovat kivoja!!

    Ihana pikkupottailija teillä!! Meillä ei ole kuopus vieläkään kuiva vaikka alkaa olemaan jo 2,5-v. Potalla käy hyvin mutta vahinkoja sattuu vielä paljon. Esikko oli täysin kuiva jo 2 vuotiaana. Lapset ovat kyllä muutenkin aivan erilaisia luonteeltaan joten osasin odottaakkin että tämän kuopuksen kanssa voi mennä hieman pidempään. :) Ihana tuo pottakirja!! Mistähän löytäisin meillekkin tuon...

    VastaaPoista
  9. Aurinkoinen tervehdys! :)
    Tuo Marimekon puupaita on todella kaunis. Jos laatu on yhtä hyvää kuin raitapaidoissa niin varmaan löytää tien meillekin...

    Muutenkin kivoja löytöjä teit... ;) Sitä paitsi tuo H&M unihaalari on syötävän suloinen.

    Niin, ja suur kiitokset terkuista!

    VastaaPoista
  10. Kävitkös täällä meilläpäin ;) Lappeenrannassa siis? Miekin olin eilen töitten jälkeen kaupungilla kiertelemässä kun kaikki lapset oli yökylässä, eipä tarttunut mitään mukaan mutta kerrankin sain käydä syömässä ihan rauhassa :)

    VastaaPoista
  11. Mua ahdistaa pelkkä ajatuskin huutikseen lisäilystä. Kaks kohdetta tsemppasin pari päivää sitten ja älytön määrä olis laitettavaa. AAaaapuwah!

    Ihania ostoksia olet tehnyt !! :)

    VastaaPoista
  12. Se aloittaminen, se vasta tuossa huutiksessa on vaikeaa. Itse tykkään laittaa kertarykäisyllä esim. talvikamppeet tai tietyn koon sisävaatteet myyntiin ja sitten pitää pari kk ainakin taukoa. Ei jaksa kokoaika. ;)

    Jarna; Totta, nämä Marimekon uudet on kyllä aivan ihania materiaaliltaan!

    Tyttötiimi; No sehän jos mikä. ;D Itsekin olen monet ostosvinkit blogeista poiminut.

    Sifia; Kiva kun oot taas takas! :)
    Ihan totta, että luonnekin tuohon pottailuun pitkälti vaikuttaa. Siinä missä toisen kärsivällisyys riittää istumiseen, niin toisen saattaa olla tiukilla. Meidänkin Emil on kaikista menevin kaveri veljeksistä ja kärsivällisyys ei ole hyveenä. ;)

    Hanna; Tottakai! ;)

    Heidi; No just siellä. :D
    Ai sieltä sinäkin olet, kivaa että meitä on täältäkinpäin Suomea useampi.

    VastaaPoista
  13. Kivoja löytöjä teit! Mulle tuli mieleen tuosta siilibodysta Me&I ja luulinkin ensin että sieltä olet tilannut.
    Itse sain nyt suurimman osan talvikamppeista huutikseen, pipot ja kasa sisävaatetta jäi vielä lisäämättä, laitan sitten kun jaksan. Aloittaminen tosiaan on tuossa vaikeinta ja kieltämättä onhan tuo aikaa vievää hommaa.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)