keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Ne messuostokset



Hups vaan pari viikkoa meni taas kun siivillä.. Pienellä reissulla, sairastaessa ja pihahommissa. Tuttu juttu kevään saapuessa. ;) Lapsimessuista on vierähtänyt jo tovi ja tajusin että ne messuostoksetkin on ihan esittelemättä. Miljoona muutakin blogijuttua olisi mielessä, kun vaan saisi aikaa niitä tehdä. Huoh.
Mutta nyt ne messuostokset. Pojille en enää messuilta löydä mitään, koska koossa 146cm ja ylöspäin tarjonta on aika heikkoa. Tänä vuonna tulikin osteltua kivasti Olivialle kaikkea ihanaa, kun neiti on jo vähän isommassa kuin vauvakoossa.


Mainitsikin messupostauksessa, että ostin Gugguun osastolta pari vaatetta. Näitä kuviollisia paitoja odottelin kovasti jo heti mallistokuvien ilmestyttyä, mutta arvelin jääväni taas ilman. Onneksi messuilla näitä oli myynnissä ja sain napattua meille oman. Kaunis väritys ja kukkamainen kuosi oli omaan silmään niin herkku, että tähän tuli sellainen "pakko saada" fiilis. ;)



Ostin jo koon 98cm syksyä ajatellen, koska 92cm vaatteet on niin sopivia tuolle noin 88-89cm tytölle. Tässä on melko slimmi malli ja paita ei ole kovin pitkä. Hihoissa vaan on nyt vielä pieni kääntövara, mutta ihan pidettävä siis jo nyt.


Lisäksi ostin Gugguulta tuon suloisen soft pink sävyisen frillamekon 98cm.
Mekosta sai messutarjouksena alea 20%.


Verson Puodin osasto oli yksi lemppareistani, ihania kuoseja oli vaikka millä mitalla. Pinkki sydänkuviollinen Peppimekko ja runsashelmainen Fiftarimekko Keijumaija kuosilla pääsi Olivian mekkokaappiin. Kokona molemmissa 92/98cm. Nämä on mukavan pehmoista trikoota. Hinnat oli pyöristetty tasasummiin hiukan alaspäin.


Name It:n vaatteita on meillä ollut paljon niin pojilla, kuin Oliviallakin. Tykkään erityisesti siitä, että ne istuu hyvin hoikallekin lapselle, erityisesti housut. Messuilta ostin settihintaan pallomekon ja caprit kesään 92cm. Ylimmän kuvan sininen pehmo oli yllätyksenä kaupanpäällisenä ostoskassissa.
Blaa!:n osastolta mukaan lähti Lintu-kuviollinen paita 98cm.


Me&I:lta shoppailin kahdet housut 98/104cm (15e kpl).


Polkuped:llä kävimme kokeilemassa potkupyöriä Olivialle ja päädyimme ostamaan jo L koon jarrullisen lillifee-pyörän. Olivia on niin pitkä jo nyt ja pitkäjalkainen, joten tuntui järkevämmältä ostaa jo tuo isompi. M koko olisi varmaan ollut hyvä tämän kesän, mutta luulen että tyttö on vielä sen ikäinen, että tämän kesän vaan hiukan testailee pyörää ja vuoden päästä ajelee sitten enemmän. Teen pyörästä juttua vielä myöhemmin erikseen.
Näiden lisäksi ostin Mehujehun.

Tässä siis meidän messusaalis. Ihania prinsessajuttuja. Hih. Pitää nyt nauttia näistä vaaleanpunaisista ja pinkeistä niin kauan kun voi. Olivia on jo nyt kova valitsemaan itse vaatteita vaatekaapilta, joten veikkaan että neidillä on vahva oma maku jo paljon aiemmin kuin pojilla oli aikoinaan. ;)




6 kommenttia:

  1. Nuo Verson puodin mekot on tosi kivat, kuten kyllä muutkin vaatteet =). Pyörittelin tuota samaa name it mekkoa käsissäni molemmille tytöille, mutta järki vei voiton, niitä mekkoja kun on liikaa jo nyt... Polkupedillä mekin asioitiin ja ostettiin pienin potkupyörää Alvalle jo jemmaan elokuisia 2v synttäreitä odottamaan. Nyt meidän tatti-neidillä on käytössä se mopo, pituutta vasta vajaa 79cm.
    Kiitos muuten arvonnassa voittamistani lipuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillekin kotiutui potkupyörä. :) Minäkin ajattelin eka tuota 2v. lahjaksi, mutta Olivia onkin sitä jo testaillut ja haluaa aina käydä ainakin pyörää taputtelemassa autotallissa päivittäin. ;)
      Minä en kestä noita tyttöjen mekkoja, meilläkin taitaa jo olla niitä ihan liikaa, mutta ei vaan pysty olla ostamatta. :D
      Ole hyvä lipuista! Kiva että voitto oli mieluinen.

      Poista
  2. Ihania ostoksia, mutta tuo neiti se vasta ihana onkin. <3

    VastaaPoista
  3. Hei! Tekisitkö postauksen teidän perheen lomista ja matkustamisesta?ihan vaikka lähimatkat tms. Mulle matkustelu on tärkeää ja mua pelottaa ettei se enää onnistu viidennen lapsen myötä. Eihän niin isoja hotellihuoneitakaan ole saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on aika paha kysymys, koska me ei juuri matkustella. ;) Mieheni ja minä emme juurikaan matkustelusta välitä, joten aika vähälle se on vuosien varrella jäänyt. Olivian synnyttyä ei itseasiassa olla koko perheellä käyty missään päivää pidemmällä reissulla. Yöt siis ollaan aina kotiin ajeltu. Kaksi vanhinta ei enää kamalasti mukaan halua lähteä, joten ne yön yli reissut on tehty kolmella lapsella. Tosiaan hotellihuoneita koko perheelle pitäisi ehkä olla jo kaksi tai sitten jokin pieni vuokramökki tai asunto voisi toimia. En tiedä, mutta näin ajattelisin. :)
      Kyllähän isommallakin perheellä varmasti reissut onnistuu, rahaa vaan palaa enemmän.
      En tiedä riittääkö juttua postaukseen meidän matkustamistesta, kun tosiaan se on aika vähäistä. Kiitos kuitenkin toiveesta! :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)