tiistai 23. kesäkuuta 2015

Reiman talvi 2015-2016 (osa 1)

 
Tässä olisi nyt esittelyssä Reiman talvi 2015-2016. Halusin saada mahdollisimman laajasti malleja mukaan kuviin, mutta yksivärisiä jätin pois (niitäkin siis tulee, kuten aina). Näissä kuvissa esittelyssä Baby ja Kids mallistot, Junior mallistosta teen oman postauksen myöhemmin. :)
 
 
Baby malliston pupuhaalarit on aivan ihanat! Koot taitaa olla siihen 80cm saakka, joten meillä ei Olivialle enää ensi talveen koot riitä. Pienten haalareista saa kätevästi jälleen alaosasta pussin. Meillä oli viime talvena tuo ominaisuus kovassa käytössä, helpotti kummasti vauvan pukemista. Täytyy myös kehua tuota lämpöpussia, se oli meillä myös Olivialla ja oli ihan huippu kaukalossa sekä vaunuissa alkutalven.

 
Suloiset myssyt, tumput ja töppöset sävytetty haalareiden kanssa sopiviksi.
Villavaatteet on kauniita ja pehmoisia.

 
Pienille pojille on värikästä ja hillitympää kuosia. kettu-kuosi on aika hauska. Lisäksi itse tykkään tuosta kuvassa olevasta musta-harmaasta "siveltimellä maalatusta" kuosista.

 
Pienille tytöille on haalareissa mm. kukkasia ja pilkkuja. Löytyy myös samoja kuoseja kun pojille, mutta enemmän "tyttömäisissä" sävyissä. On karvahupullista ja hiippahupullista, sekä ihan perusmallia.

 
Retrohaalareissa uusi hieno sävy on tuo oranssi, oranssia löytyy myös muissa malleissa. Näyttää kuvien perusteellä olevan kaunis lämmin oranssi. Tykkään, vaikka en yleensä suuri oranssin ystävä olekaan..
 
Ihania pipoja tulee tälle talvelle vaikka kuinka paljon, iskee ihan valinnan vaikeus. ;)
Myös ruskeaa tulee nyt mallistoon, ainakin housuina ja rukkasina. Sopii ihanasti etenkin tuohon oranssiin.

 
Ihan pienten takkeja ja housuja. Samoja kuoseja löytyy kuin haalareissa.
Kaunis tuo vaalea aquaan vivahtava turkoosi.

 
Kids-mallistossa on upeita värejä ja paljon kuoseja. Omat suosikkini on tuo poikien värikäs viivakuosillinen haalari ja tyttöjen puoliympyräkuosihaalarit.

 
Myös isompien retrot löytyy samoissa sävyissä kuin pienten.

 
Poikien takkeja ja housuja. Paljon näyttäisi tulevan sinistä, mutta onneksi löytyy myös muita värejä. ;)

(Kuvat Reima)
 
Tytöille takeissa toistuu myöskin samat kuosit kuin haalareissa. Aika paljon onkin nyt tänä vuonna samoja kuoseja pienille ja isoille, helppo samistella sisarusten kesken. :)
 
Miltäs Reiman talvi teidän mielestä näyttää?
Löytyikö lemppareita?
 
P.s. Kannattaa kurkata Reimashopiin, siellä on nyt menossa ale!
 
 
 

10 kommenttia:

  1. Oranssi takki tulee meille varmasti, odottelen vielä kovasti kuvia koululaisille sopivista yksivärisistä talvitakeista siistimpäänkin menoon. Olisikohan niissä tulossa mustaa untavatakkia tai untuvatakilta näyttävää takkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi on hieno. :) Junior mallistoon on tulossa sellaista mustaa untuvatakin näköistä takkia (vai liekö ihan untuvaa) ja sitä pidempää parkatakki mallia myös mm. oranssina, tummansinisenä ja tumman lilana. ;)

      Poista
  2. Aika ärhäköitäkin kuoseja! Meillä luotetaan niihin yksivärisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa tosiaan on. ;) Yksiväriset on kyllä aina tyylikkäät.

      Poista
  3. Kääks! Nää on niin ihania!! :D

    VastaaPoista
  4. Pikkutyttöjen haalareista löytyy kyllä monta ihanaa, eniten ehkä tykästyin tuohon tummapohjaiseen missä eri värisiä kukkia. Kokoa pitää vain miettiä, neiti nyt sisävaatteissa kokoa 86, niin joko 92 tai 98 hankittava. Ticketiltä miellytti yksivärinen liila.

    - Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kukkakuviollinen on tosi kiva! :)
      Minäkin arvon tuota meidän neidin kokoa vielä, nyt kun käyttää 80cm. Että meneekö 86cm koko talvea..

      Poista
  5. Onko molokidsiltä tulossa milloin uutta mallistoa? Vanhankaan malliston mustia haalareita en löydä mistään :/ jos tiedöt missä myydääb tai onko tulossa uuteen mallistoon niin saa vinkata!;)

    VastaaPoista
  6. Eikö nämä ole vielä myynnissä? En löytänyt reimashopin sivuilta tuota kettu ja harmaata korvapipoa :( Voisitko mahdollisesti linkittää?

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)