tiistai 19. elokuuta 2014

Vaaleanpunainen arki

 
 
Arki rullaa jo kivasti omalla painollaan. Tyttö on varsin tyytyväinen tapaus, eikä juurikaan huutele. Ainoa asia joka saa pientä kiukkua pintaan on ruuan saannin hitaus, eli jos se tisu ei ole suussa viimeistään 5min. päästä siitä kun sitä tekee mieli, niin silloin pitää vähän päästää parkaisuja ja väliin katsella tajusiko se äiskä. ;)
 
Yöt menee 2-3 syötöllä ja me tytöt on vallattu parisänky kahdestaan. Se on vaan niin helppoo vaihtaa kylkeä, nakata tisu suuhun ja jatkaa unia. Näin saa taatusti jokainen perheenjäsen meillä tarpeeksi unta. Päivät neiti tankkaa tiheämmin ja pidemmän kaavan mukaan, näin ollen itselle kertyy ihan kiitettävästi tunteja sohvalla istuen ja imettäen. Aivan mahtavaa kun on hyvä imetystyyny helpottamassa ja sen avulla pystyn jopa nettiä selailla toisella kädellä, mutta blogipostaukset tai lähinnä tekstin kirjoittaminen ei tahdo onnistua yhden käden tekniikalla.
 
Aika ihmeellistä tämä nyt on, olla pienen tytön äiti.
Ensimmäiset kaksi viikkoa on mennyt ihmetellessä koko tilannetta ja ollessa onnesta sekaisin. Tämä vauva-arki on niin huuman ihanaa, että sitä voisi vaan päivät pitkät nuuskutella ja katsella tuota pientä. Sitä on vähän niin kun vaaleanpunaisessa kuplassa. :)
 
Nyt kun meille tuo pieni prinsessa suotiin, niin tämä äiti ei voi olla vähän hurahtamatta tyttöjen ihanuuksiin. Sen kyllä tässä tilanteessa itselleni suon, enkä pode taatusti jatkossakaan yhtään huonoa omaatuntoa vaikka vaatteita olisikin vähän liikaa!

 
Mekkoihastus iski heti. Pari pientä mekkoa olen käynyt hakemassa KappAhlin newbie mallistosta ja mies toi tytölle jo sairaalaan tuon yläkuvan vasemman alareunan setin 68cm (mekko, peitto, ruokalappu ja body).
Hullaantui siis isikin vähän. :)
Itse kävin nyt pariin otteeseen hyödyntämässä KappAhlin ota 3 maksa 2 alennuksen. Tuo ylin vaaleanpunainen mekko on kokoa 62cm ja neuletakki 68cm. Mekko onkin päässyt jo kolmesti päälle asti ja on kyllä hurjan söpö pienellä.
 

 
Kanervan sävyinen mekko on myöskin newbie mallistoa 62cm ja pehmoinen farkkumekko on collegekangasta Name It:n -70% alesta, kokona 62cm siinäkin. Ja kun on niitä mekkoja, niin pitäähän pienellä olla sukkahousujakin. Näistä kahdet Seppälästä -50% alella ja kahdet Lindexiltä, josta olen myös hyödyntänyt sitä 10e alennusta. Sukkikset olen ostanut 56-62/68cm.
 

 
Lindexillä on aika ihania hempeitä bodeja ja nyt käytössä olen havainnut ne kaikista parhaan mallisiksi/parhaiten istuviksi tytölle, niin kun näistä perus ruotsalaisketjujen vaatteista. Lindexin bodeissa koot pitää minusta myös parhaiten paikkaansa ja ne on ihanan pehmoisia. KappAhlin bodyt tulee hyvänä kakkosena. H&M:n bodyt on pientä kokoa, ainakin ne vastasyntyneiden malliston ja materiaaliltaan ei ollenkaan niin miellyttäviä.
Nämä yllä olevat vaatteet siis Lindexiä, paitsi sukat Name it. Kaksi bodyä 62cm ja yksi jo 68cm. Housut 62cm.
 
Tällä hetkellä tytölle on sopiva koko 56cm Lindexin ja KappAhlin vaatteissa, Lindexin bodyt jopa hiukan reiluja. H&M:n newborn bodeissa 62cm on juuri sopiva ja samaten Seppälän bodeissa, niistä ei varmasti enää menisi koko 56cm tuolle pitkä kätiselle ja jalkaiselle neidille. Housuissa voi pitää joka merkiltä jo 62cm, kun vähän lahkeita kääntää.
 

 
Röyhelöpepputrikoot on niiiiin ihanat!
Ne ja pallobody Lindexiltä 62cm. Kukkatunika Lindexiltä 68cm ja reikäkuviotrikoot KappAhlista 68cm.
 
 
Sydän kuviollinen setti 62cm Seppälästä -50%.
Pinkki pallobody Lindexiltä 68cm ja vaaleanpunainen sydän body KappAhlista 68cm.
Pinkki panta saatu kaverilta vauvalahjaksi.
 
 
Tälläinen pino siis tyttö ihanuuksia on jo tullut jemmattua. Osa jo isompaa kokoa, koska jos neiti kasvaa yhtä nopsaan pituutta kun veljensä, niin 68cm päästään käyttämään jo päälle 3kk iässä.
Muuten, ne äitiyspakkauksen 50cm vaatteet on jo meillä pieniä! Hihat ja lahkeet jäi lyhyeksi heti alkuunsa. :D
 
P.s. Kyllä minä poikien vaatejutuilla jatkan myös, mutta paljon tulee varmasti nyt myös tyttöjen vaatejuttua. :)
 


83 kommenttia:

  1. Mites jatkossa tän blogin nimi?
    poikien tyyliin eiku hetkonen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on mietinnässä, että muuttaakko vai eikö. ;) Toisaalta en haluaisi, mutta toisaalta tuntuu että pitäisi jotenkin huomioida tuo tyttökin.. Ehkä laitan kyselyn pystyyn teille lukijoille, että saan mielipiteitä asiasta enemmän.

      Poista
  2. Oi teillä kasvetaan hurjaa vauhtia :) Meillä Mini käytti aika pitkään 50cm kokoa vaikka oli yli sen pituuden syntyessään. Nyt vasta 9kk ikään otti kuukaudessa jonkun kasvuspurtin että päästiin vihdoin eroon 62/68 housuista :D bodyista ei vieläkään kaikista :D

    Aika menee kyllä niin vauhdilla, vaikkei siitä kauan ole en enää muista millaista on kun on ihan pieni vauva. Miten ne muistista niin nopeasti katoaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä joo pojat on ainakin kasvaneet aika hurjaa vauhtia tai kakkonen aikoinaan oli pienin, mutta kyllä hänkin siihen puoleen vuoteen asti kasvoi yhtä nopsaan kun muutkin pojista ja sitten hidasti tahtia. Toiset taas jatkoi vaan nopsaan kasvamista. ;)
      Katselin juuri neuvolakortteja ja kaikilla on tosiaan ollut 68cm käytössä reilun 3kk iässä ja 62cm jääneet pieneksi silloin 3kk mennessä. Tai juurikin nuo lahkeet ja hihat jää ekana lyhyiksi, kun meidän lapset on pitkäraajaista tyyppiä. ;)
      Voihan se olla että tyttö ei kasva yhtä nopsaan! Ois ihan mukavaa, kun ei oiskaan niin nopsa kasvaja. Hih.
      Tosiaan nuo pienet kasvaa ihan liian nopsaan, pitää nauttia näistä ihan pikkuvauva ajoista.

      Teillä on ihanan pieni Mini! <3

      Poista
  3. tyttöjen vaatteet ei näin poikien äitinä kiinnosta yhtään. Käyn vielä vilkaisemassa blogiasi poikien juttujen osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta se on ymmärrettävää. Kyllä niitä poikien juttuja laitan toivottavasti ihan yhtä paljon kun aiemminkin. :)

      Poista
  4. Olen tainnut unohtaa kokonaan onnitella mutta suuren suuret onnittelut pikkuisesta neidistä! Meillä myös on muuten samat röyhelöpeppuhousut, harmaana kun vielä nuo jostain saisi, ovat aika söpöt erityisesti nyt konttaavalla vaippapepulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meeri! :) Olen seurannut sinun blogia aina, mutta nyt varmasti vielä tiiviimmin kun tyttöjen jutut on ajankohtaisia. ;)
      Eikös Lindexin nettikaupassa ollut tummanharmaanakin nuo? Vai muistanko ihan väärin? Tietty koot voi olla menneet..

      Poista
  5. Todella kaunis vauva ja ihania vaatteita. Onnea <3

    VastaaPoista
  6. Oi mitä ihanuuksia olet ostellut :D Itsekin vähän hurahdin ostelemaan tyttösten söpöyksiä, vähän liikaakin. Kaikkia ei tule käytettyä ei sitten millään.... Siis suotakoon se näin mummolle ? :) Eka mummon muru pitäs syntyy viikon sisään ja toisen kolmen viikon sisään.... Täällä jännitystä ilmassa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten jännää teillä on siis siellä! Ihanaa varmasti tulla mummoksi tuplana kerralla. :) Aika nuorena muuten pääsit mummoksi. ;)
      Tietenkin mummon pitää hurahtaa! Teillä siis on tiedossa että tyttö on tulossa? Onko molemmille tyttö tulossa?

      Poista
    2. Kyllä :) Molemmille on tulossa pienet tytöt ♥ Vielä ei ole merkkiäkään lähestyvästä synnytyksestä kummallakaan, mutta eiköhän pikkuhiljaa ala tapahtua ;) Onhan tämä ihanaa, mutta voin sanoa, että kyllä se tunneskaala on käyty läpi päästä päähän.... Oma prosessinsa tämä mummouutuminen !

      Poista
    3. Joko joko? ;) Ihan varmasti olet saanut käydä tunteita läpi suuntaan ja toiseen, se on ymmärrettävää!
      Tsemppiä sinne tytöillesi ja onnea vielä mummolle! :)

      Poista
  7. Voi miten ihanaa, paljon onnea tyttösestä <3

    Nauti nyt täysin siemauksin tyttöjutuista, on varmasti niin ihanaa päästä ostamaan ja hypistelemään niitäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa vaan miten ihanaa! Näin neljän pojan jälkeen on ihan huippua saada tyttö. :)
      Kiitokset kovasti onnitteluista!

      Poista
  8. Minusta sinun blogisi nimi on niin klassikko ja pitkäikäinen että en vaihtaisi. Ihana neiti teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se! Kun on niin kauan jo ollut tämä nimi, niin en haluaisi muuttaa.. Toisaalta taas jos saisi ujutettua joten tytön tuohon mukaan. ;)

      Poista
  9. Mulla on kaks poikaa ja yritän aina ostaa vain tarpeeseen. Mutta jos meille tyttö joskus tulee, niin tiedän, että lapasesta lähtee ostelu ihan satavarmasti!! :D Eli ymmärrän hyvin shoppailuinnokkuutesi. Ihanaa, että sait pikku prinsessan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustakin on aivan ihanaa että meille nyt syntyi tyttö. :) Kyllä se vaan on kaikille poikien äidille sallittavaa tuo höpsähtäminen tytön syntyessä. ;)

      Poista
  10. Voi, mikä hyvänmielen ja onnen postaus! :)

    Upeaa, että voit itse noin hyvin ja vauva on tyytyväinen ja helppohoitoinen. Noinhan sen juuri pitäisi mennäkin. Nyt tosiaan herkuttelet ja hehkuttelet tyttöjutuilla ihan niin paljon kuin siltä tuntuu :)

    Minäkin jäin miettimään, miten blogin nimen mahtaa käydä. Ehkäpä se vaihtuu jossain vaiheessa "Poikien tyyliin - ja yhden prinsessankin" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos! ♥ Aion tosiaan nyt nauttia täysillä tilanteesta. :)
      Blogin nimi asia on mietinnässä, miten sitä nyt sitten tekisikään..

      Poista
  11. Onnea<3. Yllätyin hiukan tyttöjen "vaatemaustasi". Todella suloisia ja kauniita, mutta ei kovin yhteensopivia poikiesi vaatteiden kanssa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään hempeistä tyttöjen vaatteista kovasti, lemppariväri tytölle on vaaleanpunainen. ;) Etenkin ihan pienellä on minusta ihanaa pitää hempeitä sävyjä. Tykkään kyllä kovasti värikkäistä vaatteista tytöilläkin, mutta ehkä niitä tulee enemmän sitten kun tyttö vähän tuosta kasvaa. Niiden hempeiden rinnalle tietenkin. ;)

      Poista
  12. Voi mitä ihanuuksia. Osaan kuvitella hurahduksesi hyvin, itselle kävi samoin kun kahden pojan jälkeen syntyi tyttö niin tahtoi hieman minullakin mekkojen ja muiden rimpsujen osto karata käsistä. ;) Nauti ja ihastele prinsessaa nyt oikein kunnolla, tuo ihana pikkuvauva-aika kun on niin kovin lyhyt. Ihaniahan ne tietty on isompinakin, mutta tuossa 0-2kk iässä on jotain taianomaista. <3

    Ja tuo ylin kuva on aivan super suloinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti nautin ja tosiaan jotain taianomaista tuossa ihan pienessä nyytissä on. :) Suloisuus kiittää kehuista! ;D
      Pitäähän sitä tosiaan saada nauttia niistä tyttöjen vaatteista, jos kerran on mahdollisuus.

      Poista
  13. Ihana söpöliini ja olen tosi onnellinen sun puolesta Mia!!! Muistan niin tuon uskomattoman tunteen tytöstä ja kuplan missä elelin sujuvasti aikasta pitkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos! ♥ Ihanaa tämä kuplassa elely on, niin onnellisia ollaan koko perhe. :)

      Poista
  14. Aivan ihania vaatteita <3 Kyllä se iskee se mekkohulluus kun poikien jälkeen saapi prinsessan; tiedän kokemuksesta. Meillä prinsessa jo 11kk ja käytössä 68cm vaatteet, osin vielä 62cm housuja mutta 74cm on auttamatta liian isoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, ihanan pieni prinsessa teillä! :) Voihan se olla että meidänkin prinsessa kasvaa hitaammin kun nuo veljensä, saa nähdä. ;)

      Poista
  15. Suloisia vaaleanpunaisia unelmia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöille saa kyllä vaikka mitä ihanuuksia! ;)

      Poista
  16. Minulla on mennyt kokonaan ohi teidän vauvan syntyminen näin kesälomalla, mutta oikein paljon onnea pienestä prinsessasta! :)

    Ihania vaatteita olet löytänyt, minäkin tykkään KappAhlin Newbie-mallistosta ja Lindexin bodyt on todellakin parhaita pienelle. Kyllä sitä neljän pojan jälkeen saa vähän tyttöjen vaatteisiin hurahtaakin, eikä mitään vähäänkään...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vastahan hän on 2,5vkoa vanha, joten ihan uusi vasta. ;)
      Joo, ei tässä ihan vähällä shoppailulla pääse. Aion kyllä nauttia ja ostaa kaikki mitä haluan ja minkä kukkaro kestää. ;D

      Poista
  17. Ootkohan käyny valokuvaamassa meidän neidin kaapilla :D on niin paljon samoja juttuja. Tuommoista kappiksen sydänbodya en ole nähnytkään, ehkä se pitää vielä käydä kotiuttamassa :) Meidän neiti on tänään jo 6kk ja juuri ollaan siirrytty 68 kokoon, vielä on paljon 62 kokoakin kaapissa. Niin ja onnea oikein paljon koko perheelle pienestä prinsessasta ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos! :)
      Teillä on ihanan kauan siis mennyt 62cm vielä, toivon että meilläkin menisi kauemmin tytöllä kun pojilla aikoinaan.
      Siis sinullakin on hyvä tyttövaatemaku! ;D

      Poista
  18. Aivan ihania vaatteita :) mä oon aivan rakastunut noihin newbie-sarjan vaatteisiin, kerrassaan sulosia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania! En ikimaailmassa ois uskonut että niitä pääsen minäkin ostamaan. ;)

      Poista
  19. Ihania ostoksia. Ymmärrän täysin hurahtamisesi! Minäkin kahden tytön jälkeen suorastaan ahmin pikkupoikien vaatteita kun tuntui niin jännälle shoppailla poikien puolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti käy samoin tosiaan kun saa tyttöjen jälkeen pojan, en ihmettele yhtään! :) Se on niin erilainen maailma noissa pienten vaatteissa eri sukupuolille, vaikka neutraalitkin on kivoja, mutta kyllä sitä on mukavaa saada ihan niitä sukupuolijaoteltujakin kaappiin. ;)

      Poista
  20. Varmasti on hauskaa päästä myös mekko-ostoksille välillä =) Tai mistä mä tiedän kun meillä on vaan poikia =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se! Kyllä sen vaan aavistaa poikienkin äiti, että jos tyttö tulee niin on mukavaa shoppailla mekkoihanuuksia. ;)

      Poista
  21. Kauniita vaatteita ja mikä suloinen tyttö! Varmasti kivaa katsella tyttöjen vaatteita välillä. Oliko teillä ennakkoon tiedossa, että tyttö on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me tiedetty kumpi on tulossa, ei haluttu tietää. ;) Olin ihan loppuun asti melko varma että poika meille nytkin tulee ja kätilöllekin tytön syntyessä intin että ei voi olla tyttö! :D

      Poista
  22. Minä myös kahden pojan äitinä ymmärrän ja komppaan mekko-röyhelö-vaaleanpuna-shoppailuasi! Onneksi minulla on kummityttöjä kolmin kappalein :-) Sitäpaitsi, äitiyden pieniä iloja on se, että saa päättää, miten lapset pukee, joten siitä on nautittava niin kauan kuin lapset ei omia mielipiteitään esitä. Onnea ja iloa elämään pienen tytön kanssa!

    Terv. Tarmotar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on totta, että näistä hetkistä on nautittava, kun saa ostaa omalla maulla tyttöjen ihanuuksia. Ihan varmasti se oma mielipide tulee tytöllä esille jo aiemmin kun pojilla sitten isompana.

      Poista
  23. Meillä tuli kahden pojan jälkeen tyttö ja vaatteita on kertynyt vähän liikaa! nauti nyt tyttöjen vaatteiden ostelusta! :) tiedän sen tunteen, kun niitä vohdoinkin saa ostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nautin, tosiaan ihanaa kun saa ostaa vähän erilaisia ja eri värisiä vaatteita tällä kertaa. :)

      Poista
  24. Ihania tyttöjuttuja täällä. Kannattaa tosiaan nyt nauttia kun saa pukea mitä tahtoo. Meillä ainakin alkanut tytöillä hyvin aikaisin oma vaatemaku, jo kolmen vuoden kieppeillä itse jo tietävät mitä pukevat. :) nyt 9v on poikatyttö, 6v ihan prinsessa :) onneksi vielä isommalle menee koko 134/140 , ollaan säästytty pahimmilta teinihirvitysvaatteilta. Ihan järkyttävää miten pienillä tytöillä se teineily vaatteiden puolesta pitäis alkaa! Joku 134/140 saattaa olla vasta ekaluokkalainen!!
    Nyt vaan fiilistelet vauvaa sydämenkyllyydestä,ne on ihania!! (oli sitten tyttöjä tai poikia)
    Toivottavasti meilläkin päästäis nuuskuttelemaan vauvaa ensi vuoden aikana.
    Mukavaa päivää sinulle :)
    .Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että se oma maku varmasti tulee jossain vaiheessa ja nyt pitää vielä nauttia kun voi. ;)
      Tuon on monesti lukenut vuosien varrella, että tytöille tarjotaan hirmu aikasin jo niitä teinihirvitysvaatteita. Harmillista!
      Onneksi varmasti aina jostain löytyy niitä ikään sopiviakin vaatteita, mutta toki sitä toivoisi että peruskaupoiltakin saa lapsellisia vaatteita lapsille.
      Pidän kovasti peukkuja ja varpaita pystyssä, että pääsette nuuskuttamaan vauvaa ensi vuonna! :)

      Poista
  25. Mun kommentit häviää johonkin....
    Mutta siis tuo New bie sarja on aivan ihastuttava. Niin herkkää ja kaunista. (Ihania vaatteita miehesikin osannut ostaa!) Meillä mies tuumi kun tyttö syntyi poikien jatkeeksi, että omituista laittaa vaaleanpunaisia vaatteita kuivumaan narulle! Itselle kävi niin, että pojille ostin värikästä vaatetta, ehkä hiukan retroakin. Tytölle en ole osannut oikein sellaista vaatetta ostaaa, hänelle pitää olla aina jotain tyttömäistä, rusetti, röyhelö tms.) ja väriltään herkkää. Tuo Lindexin kanerva on hurmaava väri syksyyn! Pojilla en halunnut pienenä t.sinistä käyttää mutta tytölle olen osatanut t.sinistä, ihanasti sopii mm.vaaleanpunaiseen. Eikös ole ihana shoppailla tyttöjenkin puolella nyt ihan luvan kanssa? Anna palaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis juuri se onkin ihanaa, että nyt saa vaihteeksi ostella ihan eri tyylisiä vaatteita! :) Ei sillä etteikö pojillekin olisi ihanuuksia, mutta nyt kun pääsee ostamaan niitä hempeyksiä ja röyhelöitä niin nyt niitä haluaa ostaa.
      Meilläkin mies on pyykkejä käsitellessään sanonut samaa, eli outoa kun on nyt niitä vaaleanpunaisia pieniä vaatteita. ;)

      Poista
  26. "Poikien tyyliin prinsessan tahdissa" ;)

    Meilläkin käytettiin tytöllä ekat kuukaudet pelkkää vaaleanpunaista, mutta nyt jo enemmän räikeää ja jopa sinistä paljon kun ikää lähemmäs vuosi. Mutta se vaaleanpunahömpötys vaan iskee aika lujaa poikien jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, aika kiva bloginimi. ;)
      Minäkin luulen että jossain vaiheessa sitä kaipaa jo tytölle jotain reippaampiakin värejä, mutta nyt jotenkin pienelle tuntuu nuo herkät värit sopivan parhaiten.

      Poista
  27. Mä rakastan tuota Newbie sarjaa ja etenkin vanhan roosan väriä- ihanaa että se laajeni isompiin kokoihinkin...
    Nauti ihmeellisestä uudesta arjesta täysillä, nuuhkuttele ja ihastele, ne on pieniä niin hetken...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva että newbie sarjaa saa isommillekin. :) Harmi vaan että meidän lähi Kappahlista ei taaida niitä isompia saada, mutta pitää sitten hakea vähän kauempaa..
      Kyllä nyt nautin pienestä!

      Poista
  28. Olen innolla seurannut blogiasi ja toivon että jatkossakn löytyy vinkkejä poikien jutuista,en toki pistä pahakseni tyttöjen juttuja -hyppään ne vaan yli :D Minulla on kolme poikaa, 5v 7v ja 10v. Ja minusta on ihana shoppailla poikien vaatteita ja tosi kivoja vaatteita tänäpäivänä pojille onneksi löytyy Siksi ihmettelen että tuo tyttöjen juttujen hankkiminen olisi jotenkin paljon ihanempaa. Olen itselleni hankkinut ihan tarpeeksi pinkkejä ja vaaleanpunaisia vaatteita koko ikäni että niihin on tullut jo ähky ;) Prinsessaröyhelöt ei nappaa yhtään, hihhih. Mutta vauvallehan on aina hirveä into hankkia kaikkea kivaa, oli se sitten tyttö tai poika. Onnea sinulle pienokaisestasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en voi sanoa että tyttöjen vaatteiden hankkiminen yleensä olisi jotenkin ihanempaa, kyllä pojillekin löytyy kaikkea ihanaa ja olen siitä todella iloinen että niitäkin olen saanut innolla shoppailla. :)
      Tottakai jatkan poikien vaatejutuilla jatkossakin! Tiedän että niitä kaipailee moni ja itsekin haluan edelleen pukea poikia kivasti ja värikkästikin toivon mukaan (jos vaan pojat tykkää myös).
      Ehkä minulla nyt hiukan korostuu tämä tyttöjen vaatteiden ihastelu, koska olen saanut niitä poikien ihanuuksia ostella neljään otteeseen monta vuotta. Siksi on vaihteeksi mukavaa päästä sinne tyttöjen osaston puolelle myös. ;)

      Poista
  29. Onneksi sait tytön,se näyttää olevan sinulle tärkeää. En ymmärrä tätä kauheeta hehkutusta tytöstä. Itselläni 4 lasta ja kaikki olleet ihan yhtä rakkaita. En ole hurahtanut kenenkään kohdalla sen enempää. Vaatteita toki kiva ostella,kun lapsi pieni ja äiti saa vielä päättää. Sen ymmärrän. Olisitko ollut yhtä innoissasi pojasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tottakai olisin ollut aivan yhtä innossaini pojasta! Itseasiassa koko raskauden ajattelin odottavani poikaa ja odotin innolla viidettä poikaa. Kaikki raskausajan vaateostoksetkin oli enemmän pojalle sopivia ja katselin vaan poikien vaatteita ja mietin mitä sitten ostan. ;)
      Kyllä meillä kaikki lapset on myös yhtä rakkaita, en todellakaan pidä ketään toista rakkaampana!
      Oli ihanaa saada vielä LAPSI, koska sekään ei ollut itsestään selvyys..
      Mutta minusta ei ole ihme, että nyt kun meille tyttö tuli, niin on kiva vaihteeksi ostaa niitä tyttömäisiä vaatteita ja olla innoissaan siitä.

      Poista
    2. Ymmärrän Mia ajatuksesi täysin :) Meille syntyi poika viiden tytön jälkeen ja kyllä siinä tämä äiti hurahti ;) On niin "jännittävää" pienen pojan elämä ja poikasen äitinä oleminen. Blogin nimestä.. Mites ois "Poikien ja pikku-siskon tyyliin" tai "Poikien ja prinsessan(kin) tyyliin" ?

      Poista
    3. Kiitos, hyviä nimiehdotuksia! Jotain tuon tyylistä sen täytyisi olla, niin ei muuttuisi liian radikaalisti. ;)
      Minusta on ihan normaalia vähän hurahtaa, ei siinä mitään pahaa ole!

      Poista
  30. Onnea! Ihana tyttövauva! Nyt varmaan pitää blogin nimi vaihtaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin tuota blogin nimiasiaa täytyy nyt miettiä.. ;)

      Poista
  31. Mä kanssa odotin jotain ihan muun tyylisiä!! Hassua :D Siis just jotain värikästä linjaa. Ihania nuo toki ovat.

    Poikien (ja Lyylin) tyyliin :)

    Mukavaa vkonloppua <3

    -Jamina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on hyvä, tai voishan se olla myös ihan "poikien ja tytön tyyliin" :)
      Heh, kai vaan moni luuli että ostaisin tytöllekin paljon värikkäämpää. Luulen kyllä että ostankin jossain vaiheessa, mutta näin alkuun tykkään herkän hempeistä kun toinen on niin pieni.

      Mukavaa viikonloppua sinullekin! ♥

      Poista
    2. Minulla on itsellä kaksi poikaa ja en yhtään pidä synkän värisistä lastenvaatteista. Pojat on aina puettu värikkäästi ja iloisesti (tosi sinusta poiketen olen tällä hetkellä ihastunut myös tummansinisen ja kirkkaanpunaisen yhdistelmään;). En silti välttämättä pukisi pientä tyttövauvaa samalla tavalla. En ole myöskään käyttänyt kaikkia samoja vaatteita molemmilla pojilla, koska jotkut vaatteet eivät vain ole molempien lasten näköisiä. Voin helposti kuvitella että jos meillä olisi tytär, pukisin hänet eri tavalla. Jotkut kirkkaan väriset vaatteet saisivat tytön näyttämään pojalta, koska olen tottunut näkemään poikani niissä. Jostain syystä minullekin on tärkeää että poikani näyttävät pojilta iloisissa vaatteissaan ja kuvitteellinen tytär näyttäisi tytöltä.

      Rakastan poikiani eniten maailmassa, mutta silti mietin välillä millaista olisi saada vielä tytär. En halua kuitenkaan enempää lapsia, koska raskaaksi tuleminen ei ole minulle helppoa ja raskaana oleminen toisella kertaa oli tosiaan hyvin "raskasta". Kuitenkin välillä haaveilen tyttärestä. Minusta on turha kieltää etteikö äidin ja tyttären suhde olisi erilainen kuin äidin ja pojan. En vaihtaisi poikiani mihinkään, mutta sydämeeni mahtuisi myös tytär. Joskus olen jopa kateellinen äideille joilla on poika ja tytär. Heillähän on tavallaan kaikki. Samaan aikaan olen kuitenkin helpottunut koska itselläni on hankala suhde äitiini, ehkä poikien äitinä olo on kuitenkin helpompaa.

      Joka tapauksessa olen äärettömän kiitollinen ihanista lapsistani. Parempia lapsia en olisi osannut edes keksiä. Onneksi todellisuus ei ole niin yksioikoinen että tyttövauvan ihastelu tarkoittaisi ettei rakasta yhtä paljon poikiaan (kuten joku tuossa kommenteissa tuntuu vihjaavan). Teidän pienellä tyttärellä tulee olemaan uskomaton etuoikeus olla noin monen veljen rakas pikkusisko. Häntä käy melkein kateeksi ;) Itse aina toivoin lapsena isoveljeä :D

      Hurjan paljon onnea teille! Olen seurannut tätä blogia jo monta vuotta, mutta en ole tainnut aikaisemmin kommentoida. Ja seuraan jatkossakin. Tyttövaatteet ovat hauskaa vaihtelua, mutta mielelläni lukisin myös "syvällisempiä". Olisi mm. kiva tietää miten selkäsi voi raskauden aikana ja miten vauvan hoito vaikuttaa siihen.

      Poista
    3. Kiitos ihanasta kommentista! Ihan samat ajatukset kuin minulla. :)
      Kyllä sitä itsekin vuosien varrella haaveili omasta tytöstä ja olin minäkin välillä kateellinen toiselle, kellä oli kumpaakin sukupuolta lapsia. Se ei silti tosiaan vie millään tavalla rakkautta pois pojiltani, olen aina ollut onnellinen kun olen pojan saanut. Meillähän piti olla lapsiluku täynnä, mutta sitten kumpikin haaveilimme vielä yhdestä pienestä nyytistä. Jotenkin ajattelimme että tulokas olisi poika, ei me tyttöä edes lähdetty "yrittämään". Toivoimme siis lasta, emme juuri tiettyä sukupuolta.
      Ihana yllätys tämä nyt kuitenkin oli, emme olisi ikinä uskoneet että näin käy. Minusta on huippua että tyttö sai noin monta isoveljeä, jotka selvästi rakastaa häntä todella paljon. ♥

      Kiitos sinulle juuri niistä oikeista sanoista! :)
      Ja toki pyrin myös kirjoittelemaan elämästämme muutenkin.

      Poista
  32. On varmasti ihanaa päästä tuonne tyttöjen osaston puolelle "oikein luvan kanssa". Me "pelkkien poikien" äidithän käydään siellä lähinnä vakoilemassa, kävisikö joku vaate kuitenkin pojillekin, olisiko ns. unisex.

    Kyllähän se niin on, että vaikka toivoisi tiettyä sukupuolta, niin varmasti oma vauva (kun syntyy) on ihana, olipa se uusi ja ihmeellinen eriä sukupuolta tai vaikka sitä samaa sukupuolta, jota kotoa löytyisi jo tusina! Tietysti varmasti vaihtelu virkistää ;)

    Minä kyllä meinaan jatkossakin lukea myös tyttöjen juttuja, vaikkei tietysti itseä koskeakaan, mutta ihan mielenkiinnolla... Ja kiva ois lukea myös ihan näin pelkkien poikien äitinä (myös jatkossa), eroaako tytön hoitamiset ja kasvattamiset pojista kovastikin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin juuri, yhtä rakkaita kaikki ja ketään ei vaihtaisi mistään hinnasta toiseen sukupuoleen! :)
      Tulevaa odotan innolla ja vähän ehkä jännitänkin. Tosiaan miten tuo tyttö eroaa pojista ja "osaanko" kasvattaa tyttöä. Varmaan osaan, mutta mielenkiintoista se tulee olemaan, kun on tottunut olla niin monta vuotta pokien äiti. ;)

      Poista
  33. Hei Mia! Toivoisin sun jatkavan poikien tyyliin nimellä ja postauksia just pojista ja poikien vaatteista. Ainoa blogi jota seuraan aktiivisesti ja saan omille pojilleni vinkkejä. Tyttöjen vaatteita ja blogeja on todella paljon.

    VastaaPoista
  34. Kiva blogi! Olen jo useamman kerran päätynyt tänne googlailtuani molo kidsin toppaa, mutta heiltä ei taida vielä tämän talven haalarit olla missään esillä. Vauvajutut kiinnostaa aina, oma tytöntyllerö on vähän päälle vuoden ja poika reilun kolme. Onnea teille perheenlisäyksestä! <3 Mielestäni hurahtaminen tytön juttuihin neljän (tai yhden) pojan jälkeen on ihan sallitttua ja ymmärrettävää. ;) Jos päädyt vaihtamaan blogin nimeä mielestäni uudeksi nimeksi sopisi "poikien tyyliin, ja vähän tytönkin". Saisit säilytettyä vanhan nimen ja lisättyä tytönkin mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva että löysit blogiini! :)
      Jotenkin noin se täytyy tuo blogin nimi muuttaa, että säilyy edelleen se vanhakin siinä.
      Molo kidsin toppakuvat minulla on jo, mutta en ihan vielä saa julkaista niitä. Ensi viikolla varmaan sitten! ;)

      Poista
  35. Voi, niin suloinen pienokainen siellä! Käytiin tällä viikolla moikaamassa ystävän pientä vauvaa ja voi ihanuus sitä vauvan tuoksua ♥ Leppoisaa arkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten ne vauvat tuoksuukaan ihan taivaalliselle! ;) Kiitos sinulle!

      Poista
  36. Onnea hurjasti!

    Aika erikoinen sattuma.. Aikoinaan luin blogiasi paljonkin.. Nyt en ollut vieraillut blogissasi aikoihin.. Etsin tän Googlesta, klikkasin 2010 tammikuussa kirjotetun jutun, jossa kerroit neljästä pojastasi ja poikien äiti olemisesta.. Sit kun klikkasin etusivulle, ni aukes toi pienen prinsessan kuva.. Ai jestas, iha kylmät väreet tuli!!

    Jälkeenpäin muistin kyllä sit, että olit raskaana.. :)


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :)
      Heh, nyt pitäisi varmaan kirjoittaa tuntemuksista neljän pojan ja yhden tytön äitinä. ;)

      Poista
  37. Aivan ihania vaatteita olet löytänyt teidän pienelle prinsessalle! Samantyylisiä ostaisin, jos meillä olisi tyttövauva. Ja ymmärrän todella hyvin hurahtamisen, aivan pienimpien vaatteet ovat muutenkin ne suloisimmat sekä pojilla, että tytöillä.
    Meillä on kolme poikaa ja toivoisin vielä joskus saavani lähipiiriin tytön, jolle ostaa noita ihanuuksia. Oma kummityttö kun alkaa olla jo teini-iässä ja pinkit ja röyhelöt eivät enää kiinnosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aivan ihania vaatteita on tosiaan myös pienille pojille saatavilla! :)
      Hurahtaminen ylipäätään vauvanvaatteisiin ei ole kovin ihmeellistä, ne on niin söpöjä.

      Poista
  38. Onnea tuhannesti pienestä tytöstä! En tiedä muistatko minua, mutta kirjoittelin sinulle postia silloin kun odotin muistaakseni neljättä poikaani. Tulin pitkästä aikaa tänne sivuille ja ihan hämmästyin kun vastassa olikin pienen pikkutytön kuva. Oli pakko tarkistaa olenko edes oikealla sivustolla? :) Aika ihanaa, että sait pienen tyttären. vauvantuoksuista arkea koko perheelle.

    T. neljän pojan äiti

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)