sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Fixit & Kaxsit

 
Välikausimallistoja ilmestyy nyt siihen tahtiin ettei meinaa tässä tilassa pysyä oikein kärryillä. ;)
Jotain varmaan tartteis alkaa miettimään tai ainakin tarkastaa kaapit, että mitä kevääksi tarvitaan.
Lauantaina pyörähdin pikaisesti kaupoilla ja huomasin että Lindexille sekä KappAhlille oli alkanut jo kevään ulkovaatemallistoja tippumaan.
 
 
 
Lindexin Fix mallisto oli positiivinen yllätys. Takeissa on minusta tosi kauniit sävyt livenä, etenkin tuo turkoosi on kauniin vaalea turkoosi. Tummansininen oli taas denim-kankaan näköinen, ihan kiva jopa minusta. Vedenpitävissä (tai ainakin hyvin hylkivissä) takeissa ja housuissa on teipatut saumat. Molemmista löytyy kokoja 86cm aina 134cm saakka. Tuota isointa kokoa takista pyörittelinkin ja vaikka näytti hiukan niukalta mitoitukseltaan, niin se 134cm saattaisi Emilille vielä mennä. Housuista on ainakin haettava 134cm, koska ovat olleet aiemmin tosi hyvät minusta.
 
Hinta on edullinen. Takit 39,95e ja housut 29,95e.
 

 
KappAhlin Kaxs Proxtec mallisto ei minusta ollut nyt niin kiva kun aiemmin on ollut. Vedenpitäviä nämäkin ja saumat teipattu. Meillä on ainakin olleet oikein päteviä käytössä. Koot takeissa ja housuissa 86-128cm. Koot etenkin takeissa on mielestäni hiukan nafteja tai ainakin meillä alkoi jo Emilille jäämään 128cm takki hihojen mitasta lyhyeksi syksyllä, vaikka Emil oli vasta 125cm pitkä. Housut meni kyllä, joten niissä parempi mitoitus.

Kuvat KappAhl
 
Haalareissa koot 80-110cm.
Hinnat näissä; Takit 49,95e, housut 29,95-39,95e ja haalarit 64,95e.
 
Tuleeko teille Fixiä tai Kaxsia välikauteen?


25 kommenttia:

  1. Tuo Fixin denim-takki vaikuttaa sellaiselta, että pitää tsekata. Se voisi täyttää sen yhden puuttuvan takin kolon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ihan kiva, sellainen tumma denim tyyppinen. ;)

      Poista
  2. Poikkesin eilen pikaisesti Kappiksessa ja voi että harmitti, Kaxsin aiemmin niin hyvän mallista takkia oli nyt muutettu niin, ettei helma pitene takaa enää juurikaan ja oli kyllä nyt naftin pituinen. Lisäksi takin materiaalia oli muutettu enemmän tuulipukumaiseksi. Voih, no täytyy käydä tsekkaan Lindexit tälle vuodelle.

    t. Outza

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, minä en tuota mallin muutosta huomannutkaan. Harmillista jos on nyt lyhentynyt pituudestakin, hihat on minusta aina olleet naftin mittaiset. Mutta kannattaa tosiaan kurkata nuo Lindexin takit.

      Poista
  3. just kehuin pojan housuja, (woxo) ja pesin ne eilen.
    ja mitä?? taas on saumateipit auki, ja muutamia pieniä reikiä. eniten mua ihmetyttää miten saumateipit tekee reiän reiden ulkosyrjään? taidan käydä näyttämässä housuja kappiksessa, ei tässä kuitenkaan lunta ole ollut kuin kohta kuukauden verran. ja meillä on toisetkin toppahousut olleet käytössä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaapa kummalta! Kannattaa ehdottomasti viedä reklamoitavaksi. Tänä talvenahan Woxon toppahousut oli minusta eri materiaalia, kun aiempina vuosina. Pitäisipä minunkin kurkkia poikien toppahousut, kun juurikin nuo Woxot on olleet koko talven käytössä kolmella.

      Poista
    2. kerro ihmeessä miltä teidän housut näyttää :)

      Poista
    3. Ai että oon unohtanut ne kurkkia, pitää nyt viikonloppuna katsoa. ;)

      Poista
  4. Fixin housut on meillä ollut suosikit jo jokusen vuoden. Nyt on 134cm käytössä, saa nähdä meneekö keväällä enää viimevuotiset 134cm vk-housut, tytöllä nyt pituutta noin 135cm. Harmittaa vietävästi kokojen loppuminen. Ovat ollut hinta-laatusuhteelta huiput! Kappiksen kaxseja meillä on ollut takki ja housut, molemmat kului saumoista puhki liian nopeasti, reklamoin ja sain vähän niistä rahaa takaisin. Housujen suhteen tullaan olemaan pulassa keväällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni niitä oli joskus isommillekin, meillä on ollut ainakin 140cm aikoinaan. Harmi että enää ei tosiaan saa. Itse olen tosiaan kanssa tykännyt todella paljon Fixin housuista, meillä ovat kestäneet hurjan hyvin. Meillä on Kappiksenkin välikausihousut kestäneet aina, vaikka olen kuullut tuota että monella niissä on ollut tuota saumojen reikiintymistä.
      Molo Kidsin housuja uskallan suositella, niistä löytyy kokoja ainakin sinne 140cm saakka. Meillä oli viime vuonna ja kesti ihan mahdottoman hyvin kovasta käytöstä huolimatta. Toki niillä on hintaa vähän enemmän, mutta ei muistaakseni ihan kamalan hintaiset, oisko n.45e?

      Poista
  5. Minä olen tuota kaxsin ilmeisesti tytöille tarkoitettua (puna-kelta-vaaleansiniraitaista) takkia miettinyt, että onko liian "tyttömäinen". Itse asiassa mitään ei välttämättä tarvita, mutta tsekata täytyy. Tuo Fixin keltainen takki on myös nähtävä livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minusta, menee kummalle vaan! Laura tuossa alla kertoikin ostaneensa pojalle. ;)
      Fixin keltaiselta näyttävä takki on livenä limenvihreä, kuva taitaa hiukan muuttaa sävyä..

      Poista
  6. Ostin Lindexin ulkohousut viime syksynä. Ne olivat rikki alle kymmenen käytön jälkeen. Ikinä en enää Lindexin housuja osta. Kaikkien muiden merkkien housut ovat kestäneet moitteetta kauden, mutta nuo eivät. Takkien värit näyttävät tosi kauniilta etenkin yläkuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaapa kummalta, oisko olleet maanantaikappale.. Tai eihän sitä tietysti tiedä. Meillä on kestäneet aina todella hyvin ja Marikin tuossa yllä kehui. Mutta kokemuksia on varmasti moneen suuntaan. Takit oli tosi kivan sävyisiä livenä. :)

      Poista
  7. Juuri kävin ostamassa pojalle tuon puna/turkoosi/keltaisen toiseksi takiksi popin rinnalle. Oon tykännyt noiden hintalaatusuhteesta tosi paljon. Varsinkin housut on tosi kestäviä tuohon hintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä! ;)

      Poista
    2. Kokovinkkinä muille niin ostin meidän 101 senttiselle koon 110 eikä oo yhtään liian iso!

      Poista
    3. Kiitti Laura koko infosta! :)

      Poista
  8. Kaxs Proxtec olleet ihan huippukestävät. Vaikka ekalla käyttöviikolla tulikin viiltoja housuihin, niin ne eivät siitä ole lähteneet repeämään enempää. Nyt kuitenkin 128 cm jäämässä pieneksi, joten täytyy etsiä joku toinen merkki...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla nuo Lindexin Fixit, niistä löytyy se 134cm vielä. ;)

      Poista
  9. Täälläkin Kappiksen puna-kelta-turkoosi takki ostoslistalla pojalle ja toki housut myös. Tykkään hinta-laatu suhteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana setti ja minustakin hinta-laatu kohdillaan. :)

      Poista
  10. Kappahlin housuissa on vesipilari 5000 viimevuotisen 10000 sijaan. Myyjä näytti asian juuri tänään. Lisäksi takana ei ollut enää mörköheijastimia vaan tavalliset nauhanpätkäheijastimet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Harmillista tuollaiset uudistukset. Miksi mennä hyvää muuttamaan.. Sama näytti olevan Kappahlin isompien Woxo mallistossa, housut olivat huonontuneet huomattavasti. :(

      Poista
  11. Meille piti tulla molemmille lapsille Kappiksen haalarit välikauteen. Mutta noilla värivaihtoehdoilla pitää hieman miettiä, ei oikein innosta... Hintakin kivasti noussut, viime keväänä oli 49e. Käyttökokemusta viime keväältä ja syksyltä, tyytyväisiä ollaan oltu. Ja tuo kokopuoli. Netin mukaan haalareita saa kokoon 110 asti. En usko, pakko olla isompiakin...

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)