torstai 5. joulukuuta 2013

♥ Joulukalenterin luukku 5.12. ♥

 
 
 Tänään joulukalenteristani löytyy ihana Ullekas nettikauppa. Ullekas-tuotteet ovat yrittäjän itse suunnittelemia ja valmistamia uniikkeja lasten ja vähän aikuistenkin pipoja, vaatteita, kasseja ja pehmopöllöjä.
Kalenteritarjouksena saat 5.-6.12.2013 kaikista pipoista -20% alennuksen! :)
Muistattehan että koska pipot ovat tilaustuotteita, niiden toimitusaika on n. kaksi viikkoa.
Pipoista saatavilla koot alkaen 48/49 aina kokoon 54/55 saakka.
 
Ullekas kauppaan pääset tästä. :)
 


2 kommenttia:

 1. Teetkö pikapostauksen sinun lasten joululahjatoiveista ja omista vinkeistä vielä kun kerkee tekemään nettitilauksia.. Oon ihan pihalla omien 10 ja 8 vuotiaiden POIKIEN lahja jutuista, en vaan keksi mitään! Listassa kyll oli 86 asetta, ja 20 purkkia kuulia aseisiin. :D Mutta joo, yhdet nerffin asteet saa, joten joutuvat pettymään kun joka paketista ei tule asetta. :D Leluilla eli leegoilla, sotilailla ym nämä meidän lapset ei enään leiki joten mitä tilalle?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki voin tehdä! Itseasiassa aikomus olikin ja kuvat on jo valmiina, mutta tämä joulukalenteri ja kaikki muu joulutekeminen on vienyt kaiken ajan. ;)
   Voisin nyt viikonlopun aikana tehdä, tosin en tiedä miten hyödyllinen se on sinulle, meillä kun on kanssa aika perusjuttuja nuo toiveet.. Ps3 pelejä, legoja, kännykkää, kuulokkeita yms. Mutta lupaan jokatapauksessa tehdä. ;)

   P.s. Nuo aseet oli meilläkin pari vuotta sitten vanhimmilla veljeksillä ykköstoiveita, niitä oli toivelistassa useampi. Ei niin äidin mieleen, mutta kyllä nuo meilläkin yhdet sai jokainen. ;)
   Kuula-aseet meiltä löytyy myös, nuo siis joihin pikku kuulia menee. Tosi vähälle käytölle ovat jääneet, kun sisällä ei voi ampua ja ulkonakin pitää olla jokin maalitaulu johon ampua ja kuulat kerätä pois (jos ei osta maatuvia).

   Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)