sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulu juhlittu ja arvonta suoritettu

 
 
Niin nopsaan tuo kauan odotettu juhla aina tulee ja menee. Meinaa iskeä jopa haikeus, että kestäisipä ne pyhät pidempään. Se tunnelma ja jouluöiden hiljaisuus on jotain aivan ihanaa..
Me rentouduttiin niin hyvin, että itsekin unohdin koko tietokoneen (itseasiassa pidemmän kaavan mukaan, koska vasta tänään olen tässä kunnolla blogeja ja aleja selaillut). Vietettiin aikaa perheen kesken, kyläiltiin ja otettiin vastaan vähän vieraitakin. Joulupukki oli käynyt tuomassa lahjat kuusen alle sillä välin kun kävimme syömässä mummolassa. oli ilmeisesti hiukan kiireinen, kun ei ehtinyt jäädä odottelemaan kotiväkeä. ;)
 
Meillä oli valkoinen joulukuusi tänä vuonna, joka oli mielestäni oikein kaunis, mutta pakko myöntää ettei se aitoa voita. Kyllä sen verran jäi kaihertamaan ettei sitä aitoa hankittu, että ensi vuonna se on taatusti saatava. Omat etunsa tietysti tuossa muovisessakin. Ei karise neulaset ei ja kyllä se edullisemmaksi tulisi jatkuvassa käytössä kuin aito. Varsinkin jos mikä tahansa nurkkarisu ei kelpaa aidoista, itse olen ainakin hyvin tarkka että kuusi on tuuhea ja kaikinpuolin kaunis (mies tuhahtelee joka vuosi minun tarkkuudelle ;)). Täälläpäin ainakin sellaista saa etsimällä etsiä, sitten kun viimesellä löytyy sopiva on sillä hintaa vähintään se 60e, yleensä yli.
 

 
Kyllä meillä oli vähän vihreää ja joulukukkasia, kun sitä aitoa kuusta ei ollut. Niin ja kynttilät sekä muut koristeet tuo sitä tunnelmaa paljon. Illalla verhot tiukasti kiinni, niin se ruma sateinen ulkoilma ja vihreä ruohikko ei päässeet pilaamaan tunnelmaa. ;) Nyt saakin alkaa valmistautumaan uuden vuoden vastaanottoon ja miettimään tarjottavia. Meille on tulossa vieraita, joten kerrankin saa laittaa ihan kunnolla juhlaa. :)
Mutta siitä juttua kuvineen sitten myöhemmin..
 
Piti vielä blogini joulukalenteriin palata sen verran, että hurjasti kiitoksia kaikille siihen osallistuneille nettikaupoille ja teille lukijoille! Oli ilmeisen tykätty, koska sain paljon positiivistä palautetta. :) Jouluaaton luukkuahan ei ollut ollenkaan, se johtui minun pienestä kämmistä ja sähköpostisotkuista. Mutta ei se mitään, Neenuskan arvonta pyöri joulunpyhät. Olen nyt arponut tuon Neenuskan arvonnan voittajan ja hän on;
 
Hanna.T
23. joulukuuta 2013 22.19
Mukana arvonnassa! Olisi mukava voittaa ja tutustua itselleni uuteen merkkiin! Jollekin kolmesta lapsesta valitsisin jotain ihanaa!

 
Onnea! :) Otan sinuun yhteyttä ihan pian.


 

7 kommenttia:

 1. meidän cittarissa oli vikat kolme isoa valkoista joulukuusta 25e/kpl tänään alessa, joten jo yhden kuusen ostamisen jälkeen loput vuosista olisi ilmaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! Meidänkin valkoinen kuusi on ostettu vuosi sitten joulun jälkeen cittarin alesta 12e. :D Pituutta tuollakin on pälle kaksi metriä eli ihan kivasti ja tosiaan tulee vuosien saatossa säästettyä rahaa, jos tuota siis pitäisi joka vuosi eikä sortuisi aitoon. ;)

   Poista
 2. Valkoinen kuusi sopii upeasti teidän valkoiseen joulukotiin - ja tuo todellakin valoa tähän pimeyteen.

  Meidän kuusi löytyi tänä vuonna mökkimetsästä ja helpolla, kun ei tarvinnut lumessa kahlata. Monena vuonna kuusen kanssa on kiristelty hampaita, jollei metsässä niin sitten torimyyjän edessä. Ostokuusen hinta on huima! Siksi olen itsekin kääntymässä pikkuhiljaa muovikuusien puoleen. Mutta tänä jouluna olemme vielä saaneet ihailla aitoa kuusipuuta, joka on ilmeisesti niin tuore, ettei edes karise!

  Minäkin olen pitänyt jouluna vähän "lomaa" blogihommista ja pyrkinyt keskittymään viettämään aikaa perheen kanssa. Tekeepä hyvää, niin lapsille kuin jopa omille niskoillekin :)

  On tämä loppuvuosi yhtä juhlahumua: hyvä että on joulusta selvitty, niin pitää jo suunnitella uudenvuoden pippaloita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tosiaan kivasti meille sopii, mutta ehkä se on vaan jotain tottumattomuutta, kun meillä on aina ollut aito tähän mennessä. ;)
   Oi, teillä on käynyt tuuri! Aito kuusi ja itse löydetty onkin se paras kuusi. :) Tosiaan taatusti myös tuore!

   Sanos muuta, pieni blogitauko väliin tekee hyvää. Kyllä me täällä ehditään taas istua, kun uudet vaatemallistot alkaa ilmestymään. ;)

   Ihanaa uudenvuoden viettoa teille!

   Poista
 3. Jee, ihanaa kun voitin! Kiitos, kiitos! Katselinkin sieltä jo ihanan kissamekon. Oli vaan vaikee valita kelle lapsista valitsisi.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo valkoinen iso kuusi, meilläkin oli joku vuosi sitten ja nyt harmittaa, että myin pois. Toisaalta kyllä meille riittää ehkä yksi ja on meillä valkoinen ihan pienenä versiona :) Hyvää uutta vuotta sinulle! http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kauniita joulukuvia!!! liityin lukijaksi =) kivanoloinen blogi!! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)