perjantai 11. lokakuuta 2013

Silverjungle syksy/talvi 2013

 



 
Silverjunglen syys/talvi mallisto ilmestyi 1.10. ja onkin jo myynnissä myös nettikaupassa. Kokosin tähän muutamia suosikkejani, ihanan värikäs mallisto taas. Tykkään!
 
Meillähän on ollut pariin kertaan jo testissä aiempien mallistojen vaatteita (löytyy täältä & täältä) ja olen ollut tyytyväinen. Erityisiä lemppareita on olleet tähtihousut ja kesällä tähtishortsit. Housut on juuri kivan mallisia hoikalle lapselle ja plussaa vyötäröllä oleva kuminauhasäätö. Koot on minusta vaatteissa hiukan niukkoja. Meillä on tällä hetkellä käytössä Emilillä 134/140cm ja se on juuri sopiva. Emil on siis n.124cm pitkä.
 
Tästä uudesta mallistosta ihastuttaa eniten keltainen tähtipaita, turkoosit tähtihousut ja monet noista pipoista sekä kaulahuiveista. Tyttöjen vaatteissa on tosi kauniita nuo sydänvaatteet ja froteesukkikset. Fleecepipo ruusukkeella ja tähti fleecepipo vois olla ostoslistalla itselle ja Emilille.
 
Mutta mitäs te tykkäätte? :)
 


13 kommenttia:

  1. tykkään kovasti, lukijatarjous esim.postikuluttomuus olisi kiva juttu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy siis olla yhteyksissä Silverjunglen tyttöihin. ;)

      Poista
  2. Nuo trikoiset tähtihousut on mahtavat hoikkikselle. Velourhousut on paljon leveämmät. Tähtipaidat olis muuten kivoja, mutta meidän pitkäselkäisille paidan pituus on turhan nafti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, hyvä kuulla. Meillä ei ole vielä velourhousuja Silverjunglelta ollutkaan. Tähtihousut istuu tosi kivasti, joten ajattelin että veloureissa ois ollut sama mitoitus. Huomasin kanssa että paidat on lyhyehköjä, meillä se ei haittaa koska Emilillä on enempi lyhyt kuin pitkä selkä. Yleensä tuppaa hihat jäämään eka paidoista lyhyiksi, kun käsissä taas on mittaa pojalla. ;)

      Poista
  3. tähtiin olen auttamattomasti kurkkua myöten täynnä, samoin en tykkää noista polvipaikoista, näyttää, että ovat kuluneet puhki ja äippä on nuukuukisssaan (ei siis pahalla) paikkaillut pikku-piltin polvet ja saanut housuille käyttöikää lisää eli lyhyesti No tack! itse suosin ei printittömiä neutraaleja paitoja, tuo lapsen kasvonpiirteet paremmin esille kuin retroälämölö, joka saa vaan migreenin. koulukuvassakin oli pojalla "vain" valkoinen vaarinpaita eikä mikään 70-luvun kuvapläjäys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaan ota pahalla! Mielipiteet saa ja pitääkin ilmaista, eikä kaikkien todellakaan tartte tykätä samoista. Hyvä vaan kun makuja on moneen! ;)
      Itse taas koen värit hyvin vahvasti tunnepuolella ja määrittelen niitä jopa mielialan mukaan. Liian perus/simppelit vaatteet saa jotenkin tylsän ja mitäänsanomattoman tunteen minulle. Samoin koen että lapsi saa olla lapsekas väreineen kaikkineen, en halua pukea lapsia tylsästi, niin ehtii pukeutua aikuisenakin. Toisekseen meillä pojat tykkää väreistä vaatteissa, kuten usein lapset suurimmaksi osaksi, joten väriä pidetään niin kauan kun ne kelpaa ja kuoseja kanssa. :)
      En kuitenkaan sano etteikö meilläkin olisi simppelimpaa vaatetta kaapissa, on sitä ja tykkään sopivassa suhteessa niistäkin, mutta paljon vähemmän kuitenkin.

      Poista
  4. Laadukkaan oloisia, yksinkertaisia ja kuitenkin värikkäitä. Kivalle näyttää :) Ei minkäänlaista kokemusta aikaisemmin.

    Mun ei kai tarvi vastata, mitkä miellyttää eniten ;) No, keltainen paita tietysti ja ne puuttuvat mustat housut. Tähtipolvet olis kyllä aika hienot!

    Puhelin piippasi just postin viestiä, että Villervallan/Skidin paketti on saapunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ai, Villervalla kuvia kehiin! ;)
      Meillekin tuli paketti ja tänään niitä ihanuuksia tuossa jo katselin.

      Silverjunglea kannattaa testata kyllä, etenkin housuja! Paidat on tosiaan vähän niukkoja, hiukan lyhyitäkin. Suosittelen isompaa kokoa ja nuo hiukan kutistuu pesussakin, joten vaikka alkuun näyttää isolta niin kannattaa muistaa kutistumisvara.

      Poista
  5. mä tykkään kovasti silverjunglesta ja tästä mallistosta kohoaa selkeästi lemppareiksi rusettipaita ja velourmekot :)

    VastaaPoista
  6. Ihania..tykkään kovasti! Ja pakko kommentoida, että minun mielestä juuri noi "paikat" polvissa antaa kivaa ilmettä housuille. Ja juuri olen suunnitellut paikkaavani 3 vuotiaani housuja polvipaikoilla, kun lähes kaikki uudet housut puhki polvesta. Jotkut kivat paikat polviin, niin johan on uutta ilmettä housuissa :) Minun mielestä olisi hullua heittää uudet ihanat housut menemään viikon autoleikkien jälkeen.. Villervalla on ehdoton suosikkini, värejä <3

    VastaaPoista
  7. Mitähän mallistoa meillä on ollut, kun samankokoisella pojalla on 122/128 paita melkeimpä vähän liian suuri ja housut sopivat... En voisi kuvitellakaan vielä isompaa kokoa. Yhdet velourit olivat pienemmällä ja ne olivat minusta aika pientä kokoa, ja todennäköisesti kutistuivat rummussa vielä lisää.

    VastaaPoista
  8. Kiitos vinkistä!! Vasta löysin blogisi ja tuli tehtyä tilaus. Saa nähdä miten sitten istuvat, tilasin sekä velour- että trikoohousuja, paitoja, huppareita ja fleecetakinkin. Tietty mukaan yhteensopivat sukat ja pipot. Ja joo, tykkään tähdistä ;D Toivottavasti ovat istuvia juuri hoikkiselle.

    Villervallan paketti onkin jo postissa. Tykkään niistäkin, sopivasti värejä ja niitä tähtiä ;)

    tähtifani

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)