keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Reima - Angry Birds A/W 13-14

 





Kuvat Reiman kuvapankki
 
Mitäs tykkäätte?
Minä tykkäsin eniten tyttöjen jutuista, etenkin muhkeasta toppatakista.
Poikien mallisto on minun makuun liian sininen, mutta musta haalari on tosi kiva.
Mallisto on kaupoissa ihan pian!
 
P.s. Kun Reiman aiheessa ollaan, niin pitää kiittää kaikkia mielipiteistä ja kommenteista edelliseen Reiman pohdinta postaukseen. :)
Päätin että meille jää 128cm keltainen parka ja että ostan takki+housut setin kolmanneksi talvisetiksi. Reiman Zapp-housut ja lime takki ne melko varmasti on, mutta ajatus olisi että ostan ne vasta alesta. Alkuun päästään kuitenkin kaapista löytyvillä kun talvi alkaa, joten hetken voi odotella.. ;)



28 kommenttia:

  1. Söpö mallisto, vaikka ehkä vähän kliseinen värien suhteen. Toki sen ymmärtää, kun mallisto on pieni. Onkohan tää ihan pienille suunnattu mallisto vai tuleeko kokoja vähän isommillekin? Paidat on kyllä aikas hienoja! Meillä kyllä neidille kelpaisi tuo vaaleansininen takkikin söpistelyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista koko jutuista en osaa vielä yhtään sanoa, mitään infoa ei niistä vielä ollut.. Luulisi että ainakin sinne 128cm saa, eikös kevätmallistossakin ollut ainakin siihen saakka?
      Tuo vaaleansinisävyinen takki on kyllä ihana tytölle. :)

      Poista
  2. Itse en niin välitä näistä Angry Birds vaatteista. Vk-takin meinasin ostaa esikoiselle, mutta päädyinkin Fairie-takkiin. Kuopus huudahti kyllä nämä kuvat nähdessään "Miä haluun Änri Bröödsit!" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, lapsiin uppoo ehkä paremmin kuin äitiin. ;)

      Poista
  3. Ei ole kyllä meidän juttu ollenkaan, sisävaatteissa vielä kestän vihaiset linnut mutta että ulkovaatteissa vielä 😃 toivottavasti pojat eivät bongaile näitä missään kaupoissa...
    Tervetuloa tutustumaan uuteen blogiini http://ihanpieniunelma.blogspot.fi/ aloitin ihan uuden vähän muulla aiheella ihan pieniä unelmia-blogin tilalle, vanha blogi on nyt tauolla ainakin, katsotaan sitten joskus jatkanko...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle nämä menee ja tykkään, ovat kuitenkin ihan symppiksiä vielä. Mut jos olisi vaikka spiderman tai superman ulkovaatetta, niin ne jäis kauppaan. ;)

      Kiitti kutsusta, tulen kurkkimaan! :)

      Poista
  4. Samoilla linjoilla olen minäkin: tyttöjen jutut ovat oikein kivoja, poikien turhan sinisiä ja tummia. Onneksi mukana on myös mustaa ja peruspunaista. Mutta värikkäämpää tosiaan kaipaisin (mutta toki ymmärrän, että nämä tehdään suurille massoille)

    Nuo oletettavasti tekniset alus-/sisäpaidat ovat kivan näköisiä. Sellaisen puna-mustan saatan joutua investoimaan. Myös mustat rukkaset kiehtovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se varmasti vaikuttaa asiaan, että mikä uppoo suurimmalle osalle. Me ollaan varmaan vähemmistöä. ;)
      Itsekin saatan sortua yhteen sisäpaitaan. Mustat rukkaset on minunkin nähtävä, onkohan ne ihan perus Reimaa ilman Teciä ja teddyvuorella vai miten.. Nähtäväksi jää. :)

      Poista
  5. ...ja piti vielä lisätä, että kovin on myöhässä tämä mallisto vuodenkulkua ajatellen!

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja tytöille mut poikien ei iske niin paljoa että tulisi hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttöjen on kivempiä todellakin, toisaalta pitää nähdä nämä eka livenä. ;)

      Poista
  7. Tyttöjen mallisto on kyllä kiva, pojille tosiaan liian paljon mustaa ja sinistä :( Mutta noi mustat rukkaset voisin meille kotiuttaa, samoin vaaleanpunaiset. Toivottavasti niissä olisi tekniset ominaisuudet kohillaan. Nyörikengätkun on ihan hauskat, samoin fleecet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä teknisiä ominaisuuksia odottelen mielenkiinnolla minäkin. :)

      Poista
  8. Ei iske ollenkaan nuo poikien vaatteet varsinkaan värien puolesta! Suoraansanoen omia inhokkivärejä, varsinkin tummansinisen ja -punaisen yhdistelmä.
    Toi tyttöjen vaaleansininen toppatakki on kyllä suloinen.

    VastaaPoista
  9. Varmaan mahtavia tuotteita vientiin.itse en välitä. Muuten olen palannut Reima-faniksi😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reiman uudistus on kyllä ollut hyvä! Kiva että tarjontaa on useampaan makuun. :)

      Poista
  10. En tykkää, liian tummaa pojille! Kiva, että sait päätöksen tehtyä parka-takin suhteen :) Kiva olisi lukea poikien välikausivaatteiden (viime kevään ja tämän syksyn kokemukset) toimivuudesta eli siinä toivepostausaihe... Kitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kitta toivepostauksesta! Otan sen ylös ja koitan ehtiä johonkin väliin tekemään. :)

      Poista
  11. Jäin oikein katsomaan että onko tuo tyttöjen toppis käännettävä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni sekä tyttöjen ja poikien toppatakki on käännettävä malli. Eli tuo toinen kuva on aina kuositakki toisinpäin. :)

      Poista
  12. Kuten tässäkin jo monesti todettu, aivan liian kliseiset värijaottelut ja poikien mallisto tosi synkkä. Lisäksi minusta näissä se "Angry Birds" tuntuu suuressa osassa lähinnä päälleliimatulta rahstukselta.
    Melkeinpä kivoin on juurikin se musta haalari erivärisin vetoketjuin, mutta en kyllä ostaisi omalle lapselleni Suomen (mustaan) talveen noin tummaa haalaria, vaan ihan turvallisuuden vuoksi haluan nähdä missä se ipana kulloinkin menee.
    No, onneksi ei ole mikään pakko näitä ostaa ;)

    jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippua ois kyllä ollut sellainen kokokuvioitu haalari, jossa siis kankas kuvioitu. ;)

      Poista
  13. Se limetakki ja Zapp-housut olivat tosi kiva yhdistelmä! :)

    Angry Birdseissä toi musta haalari on kiva! Ja tottahan noi tyttöjen birdsit on kans ihania... V.pun haalari on kiva :)

    VastaaPoista
  14. Olen ajatellut hankkia pojalleni tästä mallistosta takin ja housut. Hän kun on nykyään tosi tarkka siitä millainen asu käy. Haalaria ei voi käyttää enää lainkaan. Angry Birdsit ovat mieleisiä joten näitä hän varmasti pitäisi mielellään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsen mieltymys on tärkeä ottaa huomioon. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)