lauantai 12. lokakuuta 2013

Joko tai vai?

 
Ihan ens alkuun pieni Reima-varoitus, nyt tulee nimittäin aikamoinen läjä kuvia ja ihan vaan pähkäilyä samaan syyssyyn. Teitä on nyt varoitettu, kannattaa klikkailla hyvän sään aikana pois, jos ei kiinnosta. ;)
 
 
 
Muistatte varmaan ihan äsken Reimalta tilaamani Reimatec-Pat takin 128cm, josta sitten pähkäilin onko se liian sopiva vai pitäisikö se vaihtaa kokoon 134cm. Reimalta oli jo koot menneet ja pienen googletuksen jälkeenkään en löytänyt mistään juuri keltaista Pat-mallia myynnistä. Eksyin kuitenkin kurkkimaan vieläkö Stockmannin sivulta löytyisi lähes vastaava malli myynnistä. Olihan se ja edelleen alessa. Koot oli huvenneet sieltäkin, mutta löytyi se 134cm, joten päätin tilata sen meille vielä sovitukseen. Takithan on tosiaan muuten aivan identtiset, mutta Stockmannin mallissa ei ole takahelmassa sitä lovea, eikä se ole pyöristetty.
 
Tässä yläkuvassa nyt se Stockmannin 134cm.
 

 
Tässä sovitus kuvat molemmista samassa asennossa.
Takeissa ei ole hirmu suuri tuo kokoero, hihojen pituudessa on 134cm mittaa n.3-4cm enemmän kuin 128cm.
 

 
Kädet alhaalla huomaa että tuota ruttua jää hihoihin enemmän 134cm, mielestäni ei kuitenkaan hurjan paljon liikaa. Helma on takaa lähes yhtä pitkä molemmissa. Mutta tuo lovi, se on vaan niin paljon kivempi ilmeen tuoja, kun tuo ettei sitä ole..
 
Mitä tuumaatte, kumpi teistä on parempi?
 

 
 
Näissä kuvissa takit vielä päällekkäin. 128cm helma on edestä lyhyempi, mutta takaa pyöristetyn helman takia hiukan pidempi kuin 134cm. Leveydestä 134cm on 2cm leveämpi, eli ei juuri mitään. Hihat 134cm sen n.3-4cm pidemmät.


 
Jottei pähkäilyt ihan siihen lopu, niin menin nyt ja tilasin NetAnttilasta Reiman Zapp-kuosia housuina. Tämäkin jatkeena aiempaan Zapp-haalari mietintääni (jonka jo palautin, kun en osannut päättää).
Tilasin siis vertailun vuoksi Zapp-housut 128cm ja Mero-takin 128cm sekä 134cm.
 

 
 Aika ihanan raikas tuo limenvihreä takki! Näissä kahdessa yläkuvassa siis kaikki 128cm.
 
Mutta kumpi kivempi takki+housut vai haalari?
 
 
 
Mero-takin tilasin kahdessa koossa, koska koko tässäkin tuosta Pat-takista johtuen mietitytti.
 

 
Kumpi siis näistä näyttää paremmalta koolta?
Minusta ihan hyvin menisi tuo 128cm, mutta ei tuo 134cm yhtään paha olisi myöskään. Sen verran on Reima slimmannut mallistoaan, että vaatteet ei tunnu kamalasti kasvavan leveydestä koon mukaan. Lähinnä tässäkin isommassa huomaa vain hihojen mitassa hiukan enemmän reiluutta.
 

 
 Täytyy noita housuja vielä kehua mitoitukseltaan. Ne on todella hyvin istuvat hoikalle lapselle, vyötäröllä on vielä se nappi/reikäkuminauhasäätö. Housut on samaa matskua kun saman kuosin haalari, mutta housujen lahkeensuissa ei ole vahvikkeita kuten haalarin lahkeissa takana. Vähän siis mietityttää kestääkö ne ehjänä..
Tosin tuo 128cm on juuri sopiva koko Emilille, eli ne menee varmaan just talven, kun taas 134cm olisi liian pitkä ja lahkeet siinä koossa varmasti laahaisi maassa asti.
 
Pitää sitten vielä heittää mietintäsoppaan hinnatkin.
(Näissä hinnoissa on sit mahdolliset alet mukana)
 
Keltainen Stockkan parka maksaa 110e (ei lovea, 134cm)
Reimalta tilattu keltainen parka 139e (lovi, 128cm)
 
Lime takki & Zapp-housut yht.188e
Zapp-haalari n.110e.
 
Järkevintä olisi varmasti valita ne halvimmat, mutta kun ei se aina vaan mee niin. ;) On niin monia tekijöitä jotka vaikuttaa ja toisekseen haluan juuri sellaiset jotka on just eikä ihan mieleen.
 
Huoh. En tosiaankaan muista milloin olisin viimeksi joutunut saanut pähkäillä näin paljon mitä meille ostetaan. Siis sanokaa nyt joku muukin, että on yhtä hullu? :D
(olisin erittäin kiitollinen mielipiteistä)
 
 

66 kommenttia:

  1. Hei ja ihania juttuja taas! <3
    Mä oon ton 128 kannalla. Hihat näyttää sopivilta kädet suorinakin ja liian ison kanssa voi olla tönkköä. Tuntuu hölmöltä "neuvoa" sunlaista asiantuntijaa, mutta apua pyydettäessä. :)
    Ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos! :)
      Hih, välillä oon kuule ihan yhtä pihalla näissä vaatejutuissa kun kuka tahansa. ;) Osaan sen taidoin että mietin joskus liikaa!
      Ihanaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  2. Mielestäni pienempi keltainen takki istuu paremmin päälle, ottaisin itse sen.
    Jos ei tarvetta haalarille niin valitsisin takin ja housut, tuo takki piristää todella kivasti ilmettä.
    Yritän vähentää näitä pähkäilyjä ostamalla alesta seuraavaan vuoteen, viime vuotiset on vielä niin mieluisat ettei ole tullut mitään pakko saada-juttua eteen :)
    -Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en taas uskalla juurikaan ostaa alesta seuraavaan kauteen, kun aina tulee jotain uutta kivaa kuitenkin! ;) No ehkä jos jokin on huippu ihana, niin sitten saatan siihen sortua. Tai vastaavasti jos on jokin perus harmaa, musta tai muuten simppeli, niin sitten tiedän että siihen ei todennäköisesti ainakaan kyllästy.
      Emilille on musta Molo Kidsin haalari talveen 128cm, joten toisaalta toista haalaria ei tarvittais, mutta toisaalta pähkäilen olisiko kiva olla 2 haalaria vai 2 takki+housut settiä.. Kolme settiä saisi riittää minusta, mutta saa nähdä. ;)

      Poista
  3. Minusta noista keltaisista takeista se 128-senttinen takki on paremman näköinen sekä sen takahelman loven vuoksi että myös kooltaan, se 2 cm leveydessä ei ole paljon mutta hoikalla lapsella ja tuonmallisessa takissa se kyllä näkyy. Tosin jos lapsi on liikkeessä tms. niin eroja ei varmaan huomaa. Toisaalta mielestäni ei kannata liikaa miettiä sitä, että menisikö joku vaate kaksikin talvea, kun on kyse lastenvaatefriikistä ;) kun kuitenkin sitten seuraavana talvena tulee taas uusia kivoja malleja ja värejä; lisäksi ekaluokkalainen ei ehkä olekaan niin innostunut keltaisesta takista, maku saattaa muuttua. Tuo keltainen ja lime takki ovat molemmat aika arkoja väreiltään, mutta teillä on varmaan vielä rymykäyttöön joku muukin talvipuku? Itse olen noihin Reiman housuihin ihastunut, tosin niihin, missä on turkooseja ja sinisiä viivoja. Niihin tarkoitettu takki on ilmeisesti yksivärinen tummanruskea, mutta se ei kyllä iske yhtään, joten housut on vielä hankkimatta kunnes löytyy sopivan värinen turkoosi takki (vinkkejä?). Tuo haalari on minusta vähän turhan synkkä, joten ilman muuta ottaisin sinuna tuon takki-housut-yhdistelmän edellyttäen että teillä on joku muu talvihaalari sitten vielä kuitenkin käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitit kyllä todella hyvin! On ihan totta, että nääin lastenvaatefriikkinä kyllästyn aika helposti ja todellakin ensi vuonna on varmaan jo uudet kivat mallistot. ;) Samoin totta sekin, että Emil ei saata enää vuoden päästä tykätä keltaisesta takista.
      Alan siis kallistua tohon 128cm.

      Meillä on piharymyämiseen musta Molo Kids haalari 128cm, joten se saa olla sellainen lumettoman tai muun loska/lika kauden käytössä. Toki näitä keltaista ja limeä takkia pidetäisiin ulkoilussa myös, mutta ehkä enemmän lumikelillä. ;)

      Zapp-kuosi on minustakin kaunis turkoosi-ruskeana myös, harmillista ettei reimalta löydy siihen turkoosia takkia. Eikös Lindexiltä löydy Fix takki turkoosina vai muistanko ihan väärin? Tietty kokoja ei ollut kuin 128cm saakka.. Muuten ei tule mieleen olisiko millä merkillä turkoosia takkina.

      Poista
  4. Minä ottaisin sen isomman keltaisen takin. Voisiko mennä jopa ensi talven vielä?
    Ja takki+housut miellyttää minun silmääni noista enemmän, haalarista tulee liian levoton. Ja pienempi takki, sillä tämä setti tulee varmaan ihan peuhaamiseen, ettei liian iso takki olisi tiellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi mennä 134cm kaksi talvea, tosin mietin jos sitten se kyllästyttää jo vuoden päästä. ;)
      Mietin itse jos ennemmin keltaisesta 128cm ja limestä 134cm.. Miten kummassa onkaan niin hankala päättää!

      Poista
  5. Must tuo isompi keltainen takki näyttää paremmalta ja haalari näyttää paremmalta mun silmään kuin takki ja housut. Vihreistäkin takeista valitsisin sen suuremman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla näitä mielipiteitä, on niin jakautuvaa suuntaan ja toiseen. :) Nyt kun saisi itse pätettyä mihin päätyy! ;)

      Poista
  6. No onhan se nyt tosi tärkeä asia näiden vaatteiden valinta eli saa ja pitääkin pähkäillä. Mä harvoin jaksan palautella eli en tilaa settejä sovitukseen ennen päätöstä, mutta pähkäilen kyllä. Kyttään tarjouksia ja pähkäilen :D

    Keltaisista takeista osassa kuvia tuo 134 cm näyttää vähän turhan reilulta, mutta sitten taas toisissa kuvissa sopivalta. Vaikea päätös! Teidän pojan päällä tuo Pat takin lovi jotenkin korustuu ja näyttää mun silmääni myös paremmalta kuin Stockan takin selkämys. Olen nähnyt vertailusovituskuvia pienemmän poitsun päällä pienemmän koon takeista ja niissä ero ei ollut noin selkeä.

    Vihreissä takeissa ei muuten paljon kokoeroa näytä olevan. Jos päädytte housut ja takki settiin niin sinuna pitäisin isomman takin. Mä tykkään ihan hirveästi tuosta Zapp -printistä. Meillä tyttö valitsisi housut+takki vastaan haalari ehdottomasti haalarin. Mun silmääni molemmat ovat hyviä valintoja.

    Tsemppiä pähkäilyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on on! ;D Minä kyllä tilaan ja palautan tarpeen mukaan, en pysty monesti päättää mitään näkemättä. Sitten on tietty eri asia, jos näkee eka livenä jossain ja sitten vasta tilaa netin kautta. ;)

      Tykkään tuosta lovesta hurjana, siksi varmaan pitäs ottaa se eikä pohtia enempää. ;)
      Mietinkin, että tuossa vihreessä takissa isompi ois sit parempi, jos keltaisessa otan pienemmän.

      Poista
  7. Minä ottaisin nuo kalliimmat setit, heh :D Istuu mielestäni paremmin 128cm koot vaikkei tuota kokoeroa kyllä liioiksikaan ole. Ja tuo lime takki+housut on vaan niin magee yhdistelmä!! (määki haluun..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alan kallistua niihin kanssa. On ne vaan ihanat! :)

      Poista
  8. Etkös sä sitten joka vuosi pähkäilekään...?? ;) Tää fanittaa haalaria, koska vielä eskarissa se vaan on tosi kätevä ja helppo pukea päälle. Ei mene lumi selästä sisälle, kun pihalla paljon touhuavat ja retkeilevät. Ja tuo kuosi on vaan tosi ihana!

    Noissa takeissa tuo hintaero ei ole niin iso ja kun kerran siitä lovesta tykkäät, niin otat sen :) Kyllä sitä ensi talvena taas jotain uutta ja ihanaa tilalle löytyy ja sitten sen voi hyvällä omalla tunnolla ostaa, kun vanha takki ei mene enää koko talvea...!! :D :D

    Mukavat viikonloput! Ihana Emil, kun jaksaa sovittaa!

    Sain meille muuten yhden Villervallan sittenkin! Postia odotellessa :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, no pähkäilen, mutta tänä syksynä pähkäily on saanut ihan uudet mittasuhteet! =D

      No siis meillähän on jo yksi haalari, musta Molo Kids 128cm. Tarviiko kahta? Vois olla kiva, mutta en tiedä oisko takki+housut käytännöllisemmät..
      Ja niinpä, ensi vuonna uudet kivat, joten järkevämpi vois olla vain tän talven sopivat. ;)

      Eri päivinä kun sovittaa, niin Emil ihan tykkää touhusta. Liikaa ei saa sovitella samalle päivälle. :)

      Hyvä hyvä, että sait teillekin Villervallaa!

      Poista
    2. Mun on mennyt se toinen haalari ihan ohi... Sitten tietysti tuo takki ja housut :)

      -Jamina-

      Poista
  9. Olet kyllä vienyt pähkäilyn aivan uudelle tasolle, ilman virtuaalimateriaaliin perustuvaa pähkäilyä, vaan että olet ihan tilannut kaikki vaihtoehdot kotiisi ja vielä palauttanutkin potentiaalisia pois! :) Mutta annan totaalisen ymmärrykseni, tämä on tätä nettikaupan aikaa ja onhan nuo kaikki vaihtoehdot ihania ja kokoasiat tosiaan pulmallisia. Joten perusteellista harkintaa, sehän on aina oikein ja järkevää, eikö! :) Minä antaisin ääneni äkkiseltään 134cm takille ("sama se sille halkiolle, kun hinta halvempi ja hihat turvallisemmat") ja 128cm takki-housusetille ("säästöä tuli keltaisessa takissa ja se musta haalarihan teillä jo oli"). Joskin tuo zapp haalarikin on kyllä ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jo vain!! Pähkäilymestari! Meinaa ihan stressiä puskea. ;D
      Minun on pakko pähkäillä tarkkaan, koska en todellakaan halua että sitten talvella harmittaa ne hankinnat. Suomen talvi kestää kuitenkin melkein puoli vuotta! ;)
      Osasit kyllä hienosti perustella valinnat! Pitää varmaan itsekin laittaa plussat ja miinukset paperille. ;D

      Poista
  10. Ehdottomasti kokoa 128. Istuu paljon paremmin. Haalari on kivempi ja sopivampi sekin.

    VastaaPoista
  11. Mielestäni tuo 134 senttinen näyttää liian pitkältä kun tulee polviin asti lähes. Sopisi tytölle paremmin. Kyllä se lovi tuo ilmettä eikä ole niin tasapitkän mekkomainen. Annan ääneni myös haalarin puolesta. Eskarilaiselle sopii paremmin kun saa nopeasti päälle eikä mene lumi selkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on nyt ehkä vähän hankala verrata, kun 134cm takin kanssa on vaan sisähousut ja 128cm ihan toppahousut kuvissa. Tuntuu että vaikuttaa vähän tuohon miltä isompi takki näyttää, eli siis leveämmältä sekä pidemmältä tikkujalkojen kanssa kun oikeesti onkaan. ;)
      Haalari on hyvä, mietin lähinnä sitä että tarvitaanko kaksi, kun on jo yksi. Ois sekin pitänyt tuohon kyllä laittaa pohdintoihin jo!

      Poista
  12. Minä valitsisin isomman keltaisen takin, ei näytä minusta liian isolta ja näyttää aivan hyvältä ilman sitä loveakin :). Ja housut+takki vastaan haalari, valitsisin tuon haalarin, musta se on hieno ja pirteännäköinen.

    -Johanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Johanna näkemyksestä! :) Ei tuo 134cm minustakaan liian iso ole, vaikkakin reilumpi kyllä kun 128cm tietenkin.

      Poista
  13. hei, minusta pienempi halkiolla oleva takki näyttä paremmalta päällä, isompi näyttää mekkomaiselta takaa. takki+housut yhdistelmä mielestäni ihanan pirteä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotaa mietiskelin että ois pitänyt kuviin laittaa isomman keltaisen takin kanssa toppahousut kun tuon 128cm kanssakin kuvissa on. Saa ehkä hiukan väärän käsityksen, kun on vaan sisähousuilla. ;)

      Poista
  14. Ottaisin mieluummin 128 cm "lovi"-takin! :)

    Näin kans tänään kaupassa nuo yhdistelmät ja kyllä täytyy sanoa, että ehkä meillekin tuo zapp-haalari on hankittava ja/tai mero-takki ja zapp-housut! (vaikkei pitänyt vielä nyt hommata mitään, vasta alesta sitten!) Ottaisin Emilille haalarin, koska nyt on varmaankin se viimeinen haalarin käyttömahdollisuus. (Ehkä mero-takki ja zapp-housut isommasta koosta ensi talvelle jemmaan, jos alesta saa ja jos vielä tuntuu siltä?) VAIKEA valinta sulla edessä... Kitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan viimeinen haalari talvi, että varmaan se pitäs hyödyntää. ;)
      Vois tosiaan jättää takki+housut hankinnat vasta aleen jos uskaltais, pelkään että niitä ei sitten enää saa..
      On tää tosiaan hankalaa!

      Poista
  15. Minä ottaisin tuon 128 cm keltaisen parkatakin. Mielestäni isompi on ihan tyttöjen mekkotakin mallinen. Ihana takki kuitenkin!! Meijän tokaluokkalaiselle rymy iitalle ostin viime kevään alesta mustan kuviollisen reimatec-takin talveksi, en uskaltaisi noin arkaa väriä edes keskitalvella haaveilla. Kiipeilee puissa yms kesät talvet,olis takki äkkiä musta!! :)
    Suosin ulkovaatteissa tummia värejä,ei tarvi pestä niin usein.
    T.Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en osaa pelätä likaa, ei haittaa! Pyyhitään tai pestään sitten tarpeen mukaan. ;)
      Toisaalta meillä ei kukaan pojista ole kovia likaamaan, ulkonakaan eivät ole koskaan saaneet mitään kamalaan kuntoon.
      Niin ja meillä on pahimmille likakeleille musta haalari. ;)

      Poista
  16. 128 parka näyttää paremmalta päällä, vaikka muuten ei eroa paljon olekaan. Takki-housusetti 128 senttisenä tai haalari, riippuen tarpeesta. Eli halutaanko haalari vai 2-osainen. Jos ois henkselihousut korkealla vyötäröllä, ei ois niin suuri ero käytön kannalta, mutta nuo vyötäröhousut kyllä vähänkin kovemmassa menossa saa paidan helman kastumaan ja selän palelemaan. Haalari on minusta kätevämpi eskarissa ja pihaleikeissä, mutta mikä lienee se teidän tarve, ratkaiskoon valinnan. Limen värisillä asusteilla tuo haalari olis hieno!

    -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, kun ei osaa päättää sitäkään tarvitaanko kaksi haalari vai mielummin kaksi takki+housut settiä. ;)
      Yksi haalari meillä siis jo on (musta) ja keltaisen takin otan varmasti jommassa kummassa koossa.
      Limen värisiä asusteita tuohon haalariin tuumailinkin, rukkasia ei vaan missään ole ollut limen sävyssä.

      Poista
  17. Oi, lisää mun lempparikuvia! :)

    Jos keltaista takkia on oikeasti tarkoitus käyttää kaksi talvea (kuten meillä) ottaisin isomman koon. Muussa tapauksessa ottaisin pienemmän koon ja lovellisen, kun kerran olet "langennut loveen" ;) Jotenkin tuo 128 cm koko istuu paremmin Emilin päälle.

    Jännä juttu, että noissa kahdessa parka-mallissa on niin eri pituiset hihat. Ilmankos meillä riitti hihat vallan mainiosti Stockan parkassa, vaikka pojan pituuden senttiero takinkokoon on täsmälleen sama kuin teillä.

    Zapp-kuosista valitsisin housut ja takin. Minusta nuo 128 cm housut ovat nyt juuri sopivat pituuden puolesta, ovatko jopa liian sopivat? Toisaalta 134 voisi laahata maata, kuten itsekin mietit...nää on vaikeita juttuja ja pähkäilyä riittää! ;)

    Ihanat keltaiset sisähousut! Mikä merkki? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! Oon ihan täpöllä langennut loveen! ;)
      Nuo parkatakit on siis eri kokoa, 128cm ja 134cm. Luulen että samassa koossa jos ois molemmat mallit, niin hihat saattaisi olla samanmittaset. Tai mistä sitä tietää..

      Uskon että housuissa 134cm laahais jo maassa, en varmaan uskaltaisi isompia, vaikka nuo 128cm on tosiaan ihan just sopivat. ;)

      Keltaiset sisähousut on Alba Baby merkkiset. Tosi kivat, mutta aika ohuet ehkä talveksi. ;)

      Poista
  18. Itse valitsisin noista keltaisista takeista isomman. Jos sen tarkoitus on toimia parempana takkina, sitä jaksaa varmaan katsella kaksikin talvea :) Eikä ole mielestäni liian iso, pidän ulkovaatteissa sopivasta reiluudesta, mutta en säkkimäisyydestä kuitenkaan. Lime takki ja housut kivempi kuin haalari, ja siitäkin takista isompi koko, kun kivasti istuu päälle ja ei ainakaan jää hiat liian lyhyiksi vielä keväälläkään. Itselleni on kauhistus, jos ranteet vilkkuu paljaana leikeissä, eli hiukan saa olla hihan pituutta ennemmin liikaa kuin liian vähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakaan 134cm ei ole liian iso etenkään hihoista, helma taas ei vois olla yhtään pidempi. ;)
      Itsekään en tykkää liian sopivista ulkovaatteista lapsilla, näyttääkin jotenkin hassulle jos on nafti. Tosin tuo 128cm ei ole liian pieni sekään nyt, mutta meneekö sitten enää lopputalvesta..

      Poista
  19. Hei, minusta tuo 134cm keltainen takki näyttää liikaa mekolta! Sen enempää kokoihin kantaa ottamatta. Mukavaa viikonloppua :) -Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! Nää mielipiteet suuntaan ja toiseen auttaa kummasti pähkäilyyn. :)
      Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  20. Minä ottaisin molemmista takeista koon 128 cm ja takki+housut näyttää paremmalta kuin haalari.

    VastaaPoista
  21. Isompi takki ja 2-osainen setti! Tuo Racoonin pipo on ihana, meidänkin Emilille tuli se, Molon mustan haalarin ja keltaisten hanskojen kaveriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on siis sitten sama setti kun meilläkin talveen, eli Molon musta haalari, Racoon pipo ja keltaiset rukkaset. :)

      Poista
  22. Kannatan 128cm keltaista takkia. Lovi on kiva! Ja lime takki+housut yhdistelmää. Ihana setti!
    Muistaakseni haalari teiltä kuitenkin jo löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lovi on ihana ilmeen tuoja. :)
      Haalari löytyy mustana juu, ihana kun muistat! <3

      Poista
  23. Mä ottaisin pienemmän keltaisen takin, koska on nätimpi ja istuu paremmin.
    Valitsisin myös tuon vihreän takin ja kirjavat housut, koska tuo kirjava kuosi ei miellytä isona pintana. Yksivärisen takin kanssa sopii kivasti kuviolliset housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oo koskaan ollut kirjavia toppahousuja kellään pojalla, joten ois ne vaihteluakin. ;)
      128cm parka istuu tosiaan hyvin ainakin.

      Poista
  24. Minä ottaisin kummastakin takista sen pienemmän eli 128cm. Minusta tuossa keltaisessa takissa isompi malli näyttää jo hiukan hamemaiselta. Vaikka kokoero ei ole suuri, niin kuitenkin tuo leveys ja pituus takaa häiritsisivät minua, kun on hoikka lapsi. Uskoisin, että pienempikin menee koko talven. itse ostaisin tuon takki + housut yhdistelmän. Meillä eskarilainen puki mielummin takin ja housut kuin haalarin. :) Kotona käytettiin haalaria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pienikin ero voi olla suuri ulkonäössä. Hmm.. ;)
      Takki ja housut vois olla käytännöllisempi pidemmän päälle, kun yksi haalari meillä jo talveen on.

      Poista
  25. Ottaisin sen pienemmän, koetappa itse mönkiä maassa 4cm liian isoilla hihoilla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä oo tullut testattua. ;D On se totta, että sopivampi on varmasti mukavampi.

      Poista
    2. Minä tykkäisin ehdottomasti 4cm jopa 10cm reiluista hihoista! Ehdottomasti! Ja seisoessa sopivat hihat ovat leikkiessä lyhyet.

      Poista
  26. Pienempi takki on nätimpi malliltaan ja haalari ihana!

    VastaaPoista
  27. Ehdottomasti keltaisesta takista koko 128 cm. 134 cm on takaa kuin mekko.

    -Elina-

    VastaaPoista
  28. Keltaisesta parkatakista;
    20 äänestää tähän mennessä pienempää eli 128cm ja 6 äänestää isompaa eli 134cm.

    Zapp-kuosista;
    14 äänestää takki+housut settiä ja 9 haalaria.

    Pakko kiitellä teitä ihanaisia, kiva kun avustatte pähkäilyssä! :)

    VastaaPoista
  29. Parkatakissa se lovi tekee takista poikamaisen, ilman lovea takaosa näyttää jostain syystä tyttömäiseltä? Hullua?! :D Haalari on karmea suoraan sanottuna. Jotenkin aivan liikaa sitä kuosia. Housut taas näyttävät mahtavilta takin kanssa, kuosin käyttö pysyy hallinnassa? :)

    VastaaPoista
  30. Ja ai niin, lime-takissa ottaisin isomman koon, en nimittäin pahemmin huomannut eroa niissä takeissa, joten menisi sitten pidempään...?

    VastaaPoista
  31. Mä ottaisin tuon pienemmän parkan ja takin+housut. Jos sattuu käymään niin, ettei pojalle jossain vaiheessa talvea enää kelpaa haalari.;) Mä mietin myös meidän erilaiselle tuota keltaista parkaa, mut soveltuuko tuo ihan ulkoleikkeihinkin? En oo ostanut esikoiselle vielä mitään vaatetta talveksi, en osaa päättää mitä ostaisin. Just tota haalariasiaa mietin, jos ei kelpaakaan talvella.

    VastaaPoista
  32. Pienempi parkatakki ehdottomasti parempi. Nyt tiedän kumman koon meillekin tilaan, jos tämä meille jossain vaiheessa kotiutuu.
    Kiitos paljon sovituskuvista! :)

    VastaaPoista
  33. Keltaisista takeista itse valitsisin pienemmän koon.. Siinäkin hyvin kaskuvaraa, ja takaa näyttää paljon paremmalta :) -Pikku-tassun äiti

    VastaaPoista
  34. Lovellinen on ainakin paremman ja istuvamman näköinen. :)

    VastaaPoista
  35. Keltaisesta lovi-takki ehdottomasti ! Mikä ihana syy ostaa ensi vuonna uusi sopiva takki ;-) Zappista kaksiosainen, jos käy eskarissa "perinteiset" ja kavereilla on paljon kaksiosaisia ja haluaa olla samanlainen. Kovaa pähkäilyä, mutta kun on hyvät vaihtoehdot, ei voi mennä pieleen . T. Helena

    VastaaPoista
  36. Siis ehdottomasti keltaisesta se pienempi! :)

    VastaaPoista
  37. 128cm näyttää ehdottomasti paremmalta, isommassa koossa näyttää kuin hoikkanen poika aivan hukkuisi sinne. Toisessa setissä kannatan housut+takki yhdistelmää. Paremman näköinen ja ison pojan oloinen, vaikkei haalarissakaan mitään vikaa ole. Meillä loppui haalarin käyttö eskarivuoteen.
    Itse olen myös sen verran hullu, että olin suorastaan pettynyt kun kaikki 4 viime talven paksumpaa takkia mahtuu lapselle päälle. Varmasti yksi syy, etten suosi mitään kasvunvaroja, koska mikä tänä talvena on niin ihana on yleensä seuraavana talvena jo niin nähty. En haluaisi käyttää samoja vaatteita toista vuotta. Ja tämä ajattelutapa on todella typerää ja rahan tuhlausta, myönnän sen ihan mukisematta. ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)