lauantai 3. elokuuta 2013

Vihaiset linnut testissä

 
 
Emil sai muutama viikko sitten Reimalta testattavaksi Angry Birds mallistosta softshell-takin, pipon ja t-paidan. Nuo vihaiset linnut on pojan yksiä suosikki hahmoja, joten tuo pieni mies oli ihan onnesta mykkyrällä kun pääsi pukemaan lintuja päälleen. Uusi lemppari ulkoilusetti löytyi heti. ;)
 
 
 
Vaikka kesä onkin ollut hurjan lämmin, on mukaan onneksi mahtunut muutama viileämpikin päivä ja ollaan päästy takkia testaamaan. On ollut oikein oiva kesätakki, mukavan pehmoinen sisäpinnaltaan vetää suoraan t-paidan päälle. Pienessä tihkusateessakin tuo takki oli tunnin verran päällä, eikä päästänyt vettä läpi. Emil ei ole silti valittanut että takki hiostaisi, eli näemmä hengittääkin ihan kivasti. Takissa on hihansuissa peukkureiät, jotka on Emilin suosikit joka takissa.
Kokona on 128cm, joka on juuri oikea n.123cm Emilille. Menee taatusti koko syksyn.
 
 
 
Pienet yksityiskohdat, kuten vaaleammista raidoista pilkistävät linnut ja punaiset vetoketjun kantit antaa kivasti ilmettä takkiin. Nyt tietenkin sävyttäjä äiti himoitsee pojalle punaisia housuja takin kaveriksi. ;)
Ja huomatkaa kuinka täydellisesti sopii nuo H&M:n tennarit settiin!
 

 
Pipo on kokoa 56, Emilin päänympärys n.52,5cm.
Tässä olisi varmaan riittänyt koko 54, mutta koska en päässyt pipoa sovittamaan ja Reiman pipomitoitus hieman vaihtelee mallien välillä niin päädyin isompaan. Tosin tuo istuu oikein kivasti myös, eikä näytä liian suurelta. Pipo on kääntömallia, joten kuosia voi vaihtaa vaikka lennossa. Pipo on kaksinkertaista puuvillatrikoota.
 
 
 
Angry Birds maisemakuvioidussa t-paidassa on UV-suojakerroin 40 ja kankaan nurjalla puolella iholta kosteutta pois siirtävä ominaisuus. Vaaleankeltainen ilmapallo on väriä vaihtava, eli se vaalenee/häviää jos lapsella on kuuma. Paitaa on meillä pidetty jo useamman kerran ja on monen pesun jälkeen edelleen pehmoinen, pientä pintanukkaa on havaittavissa.
T-paita on Emilillä kokoa 134cm, joten tuosta sanoisin että on niukka mitoitukseltaan.
 
Reimalta on muuten tulossa syksyllä taas uusi Angry Birds - mallisto, joka on kaupoissa lokakuussa viikolla 42.
Jään jännityksellä odottelemaan millaisia kuoseja silloin saadaan! :)
 
Kertokaa ihmeessä teidän kokemuksia Reiman Angry Birds vaatteista, onko ne olleet teillä lemppareita?
 
 

15 kommenttia:

  1. Meilläkin on vastaava setti mustana ja tykätty on! Pipo mustana haalistui pesussa aivan harmaaksi, mikä oli iso pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan pipoa! Saas nähdä miten harmaa kestää, toivottavasti paremmin. Se musta oli kanssa tosi kiva. :)

      Poista
  2. Mä odotin Angry Birdsejä innolla, mutten sit hankkinut mitään. Kiva t-paita ja pipo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa en minäkään, kun aleja odottelin. ;) Mutta ihan kiva näin että saimme testiin ekan angry birds malliston pari kivaa juttua, niin näkee vähän miten tykätyt ja kestävät ovat. :)

      Poista
  3. Voi kuinka kivan testipaketin olette saaneet! :)

    Meillä on punaiset Angry Birds paidat ja pari pipoa (punainen ja vaaleansininen). Pipoja kerittiin pitää vain pari kertaa keväällä ennen kesäsäitä. Sen sijaan t-paidat ovat olleet ahkerassa käytössä ja pesty viikottain. Neulos on laadukasta ja miellyttävän ohutta. Vaikuttaa toimivan myös kosteudensiirto-ominaisuus. Painokuva on hieman halkeillut, vaikka on pesty ohjeiden mukaan ja aina nurin käännettynä. Onkohan muilla ilmennyt samaa?

    Lapset tykkäävät pitää näitä vaatteita. Odotamme innolla syksyn mallistoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivan, olin aivan innoissani. :) Nyt vaan ahkeraa testausta syksyllä päiväkodissa.
      Minustakin paidassa on ihanan ohut ja mukavan tuntuinen neulos. Tuossa meidän paidassa ei ole nuo kuvat sellaista kumipintaista painettua, joten varmaan kestää hyvin uskoisin.
      Syksyä odotellessa! ;)

      Poista
    2. Meiltäkin löytyy punainen t-paita, pojan lemppari, ja painokuva on halkeillut aika paljon, vaikka on pesty ohjeiden mukaan. Myös nurinpäin. Vähän harmittaa kyllä. Etsin kaun ennen löysin juuri punainen oikeankokoinen angry birds-t-paita ja nyt kävi näin vaikka Reima pidetään laatumerkkinä :-(.

      Poista
    3. Voi harmi! Kyllä sitä tosiaan saakin odottaa laadukkaalta merkiltä että kestäisi edes kuvio paidassa. Joskus noita aina sattuu oli merkki mikä tahansa, harmillista varmasti. Laita ihmeessä Reimalle palautetta?

      Poista
  4. Mä en ole sietänyt koko A b villitystä ja alkaa olemaan jo väsynyt brändi. Samoin kun unikko ja muumit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no joo ymmärrän pointtisi. Aika moni varmaan alkaa olla kyllästynyt. ;)
      Minusta nämä on vielä aika uutta verrattuna unikkoihin ja muumeihin, joita on ollut jo vuosia. Angry birdsit tuo minun makuun lisää väriä, muuten niin tylsiin poikien vaatteisiin. Siis ei nyt kaikkiin, mutta joihinkin.

      Poista
  5. tosi kivan näköisiä :) Tuo takki ja pipo on kyl jotenki tyylikkäät, vaikka angry birds-teema alkaakin välilä kyllästyttää tätä äitiä ;) Meillä se on myös poikien lemppari, ja molemmilta löytyy reiman angry birds-teepparit! Ne onkin ollu kovassa käytössä! Ainut miinus mun mielestä niissä oli, et t-paidan malli oli aika lyhyt. Mut voisin ostaa lisääkin noita reiman angry birds-tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei vielä kyllästymistä näy, mutta meillä esikoinen ja kakkonen ovat hiukan jo tympääntyneet. ;)
      Tuo on totta että malli on lyhyt noissa t-paidoissa, siksi kannattaakin ottaa se yhtä kokoa isompi koko.

      Poista
  6. Meidän lapset varmasti tykkäisi ihan hulluna noista, niinkuin lapset yleensäkin ihastuu kaikkiin kaupallisiin suosikkihahmoihin. Tää äippä vaan ei tykkää noista hahmoista (oli se sitten Angry Birds, Spiderman, Hello Kitty tms mikä tahansa) vaatteissa, joten kauppaan on jäänyt. Ehkä olen julma? :D lapsetkin onneksi tuntevat jo äipän niin hyvin etteivät edes viitsi ehdottaa, korkeintaan yökkäriksi... :D

    VastaaPoista
  7. Mutta vielä edellistä kommenttia jatkaen...

    Tuo harmaa raidallinen takki näyttää kivalta kun vihaiset linnut ei sieltä liikaa pomppaa esille, tuommoista voisin harkita jopa hyväksyväni, jos oikein kovasti osaisivat sitä toivoa (lapset siis...) Ja tuo uv-suoja paita ilmapallon ominaisuudella kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Sitä olisikin hauska testailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpöhöpö! tuossahan tulet vastaan, että voi vaikka hahmoja valita sitten yökkäreihin. ;)
      Meillä minä en halua myöskään montaa hahmovaatetta, mutta pieninä annoksina menee. Suurinosa vaatteista kun on kuitenkin muuta. ;)

      Tuo harmaa takki on tosiaan siitä kiva, että nuo linnut ei menossa juurikaan näy, mutta läheltä tarkasteltuna kyllä. Uv-paita on ihanan pehmoinen ja ehdottomasti testaamisen arvoinen. :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)