lauantai 10. elokuuta 2013

Molo Kids AW 13-14

 








Kuvat Babyshop
 
Vähän innostuin. ;) Näistä ei ainakaan väriä puutu, on vara mistä valita!
Molo Kidsillä on ihanan laaja mallisto tulevaan talveen.
Itse tykästyin kovasti Ocean-sävyyn, mutta pinkkiin vuoriin yhdistettynä onkin sitten enemmän tyttöjen juttu.. Atomic on kyllä kiva kanssa, toivottavasti ei livenäkään tumma. Keltainen, denim ja rainbow on aivan ihanat, mutta ehkä sitä nyt kaipaisi jotain muuta. Kuosilliset ei olleet minun makuun ollenkaan. Zebra-kuosillinen ois tosi kiva, mutta vetskareiden värien perusteella sekin on suunnattu enemmän tytöille. Sanoisin että minusta mallisto on kaikkiaan kivempi nyt tytöille, mutta kyllä pojillekin löytyy kivoja juttuja.
 
Mutta mitäs te tykkäätte?
 


28 kommenttia:

  1. Kuosit ei iske, mutta tuo Atomic! Onkohan se oikein sellainen kirkas turkoosi? Yellow on kans kivan pirtee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä toivon minäkin, että tuo Atomic ois sellainen kirkas turkoosi. Ei missään nimessä tumma, sit se on liian tavis. ;)
      Yellow on ihana! Meillä oli viime talvena, joten nyt ei ehkä tule hankittua..

      Poista
  2. Meille taitaa tulla poikaselle Atomic.
    Hitsi, että säikähdin, kun minulle selvisi että Oceanissa on pinkki vuori. Onneksi tuli myös toinen sinisävyinen. :)
    Tämä on oikeastaan ainut väri joka kelpaa. Kaikissa muissa oli joku Mutta. Jos ei itsellä niin sitten poikasella tai miehellä. :D
    Itselle printit on ehdoton ei. En tykkää yhtään!

    Molon haalari on ainut kaikista monista sovitetuista, joka oikeasti istuu meidän tosi pitkälle, tosi hoikalle ja tosi pitkäraajaiselle poikaselle. :D
    Sellainenkin haalari,mikä on ollut isoveljellä saman mittaisena käytössä, on pienemmän päällä ihan teltta. Pienemmästä koosta loppuisi hihat.
    Mutta onneksi tämä istuu ja on muutenkin niin ihania. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molo Kidsillä on tosiaan mittasuhteet aika kohdillaan pitkälle ja hoikalle lapselle. :)
      Meilläkin istuu Emilille ehkä parhaiten eri merkeistä, hihat tosin vois olla ihan himpun pidemmät vielä. Meillä on jo musta jemmassa tulevaan talveen, muuten ois tuo Atomic saattanut meillekin tulla. ;)

      Poista
  3. Ihania värejä, näyttää tosi kivalta. Mutta kyllä tuo Zebra on jotain ihan ylivoimaista, upea! Täytyykin mennä kurkkimaan mitä kokoja siitä on tarjolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minustakin upea! Harmi kun pojille ei ole esim. turkooseilla piristeillä. ;)

      Poista
  4. Nuo yksiväriset on jotenkin niin nähty vaikka malli onkin hyvä ja kuosilliset on kamalimmat ikinä, ei meille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väreissä vois olla hiukan vaihtelevuutta, se on totta. Itse jäin kaipaamaan esim. limenvihreää ja harmaata. ;) Nämä kuosit on minunkin makuun nounou.

      Poista
  5. Minäkin suosisin pojallani (6-v) iloisia, raikkaita värejä, mutta sävyn pitäisi olla poikamainen, ei halju, ei tunkkainen, ei yliräikeä. Ei sitä iänikuista alakuloista mustaa, harmaata, synkänsininistä jota on yritetty piristää jollain tekopirteällä tai unettavalla värisävyllä. Reiluja raikkaanilosia värejä pojille lisää siis, kiitos!

    -Sussi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa, että pojille saisi nuo sävyt monesti olla raikkaampia. Sellaisia puhtaita. Itse en noista sinisävyistä kamalasti tykkää, perussininen on minusta yksi kamalimmista väreistä ikinä ja kamalin tummansininen. ;D

      Poista
  6. kuosilliset on kans mielestäni ihan kamalia... :) tuo missä kyynärpaikat eriväriset ku muu puku nii ois kivat... asusteissa oli paljon sellasta mitä tällainen pipofriikki vois kotiuttaa yhtä jos toista... :) tää talvi on siitä erikoinen et tarvii vaa esikoiselle hommata talvikuteet... :) tuli kyl kappiksen mainoslehtinen ja se tykästy vihreeseen haalariin, ne kaxsit on meillä todettu todella hyväksi nii voi olla et äitiyslomalainen kallistuu kappikseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asusteet iski minuunkin! Tuntuu että niitä on saanut etsimällä etsiä pari vikaa kautta ja nyt tulee kivoja monilta merkeiltä. Hyvä! :)
      Kappikset on hyviä kanssa, lompakolle sopivia.

      Poista
  7. Uskomatonta kyllä, tuo ski resort iskee. Mä en ole koskaan tykännyt valokuvaprinteistä, en ikinä. Onkohan mulla kuumetta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa sitten olla. :D Minuun ei juuri kanssa valokuvaprintit iske, niissä on jotain liikaa minun makuun.

      Poista
  8. minustakin tuo ski resort on IHANAAA! semmoinen tulee meidän pojan ylle ensi talven lumikinoksiin :-)
    -hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mut ihana, että löytyi teille täydellinen kuosi! :)

      Poista
    2. ski resort kotiutui! ja ON kyllä UPEA!!! Onneksi luotin ensisilmäykseen...

      Poista
  9. Tänä vuonna meille tulee jotain muuta. Ei iske poikien värit yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on merkkeijä joista valita. :) Itsekin mietin vielä mistä meille tulee ja mitä..

      Poista
  10. Olikos se niin, että Molon haalarit loppuvat 128:iin? Taitaa sitten olla meidän kohta 6-veen toppahaalariostokset tehty - tuo koko on jo kaapissa odottamassa viime talvelta, jos mahtuu. Takeissa ei jäänytkään sitten kauhean monta vaihtoehtoa pojalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne taitaa loppua 128cm nykyisin. Joskus sai vielä 140cm, mutta onkohan nyt valmistus lopetettu? En osaa varmaksi sanoa. Meilläkin 128cm on nyt jemmassa Emilille ja menee luultavasti alkutalven, sitten ei varmaan enää haalareita tule. Takeissa ei näissä ollut minustakaan pojille niin hyvä valikoima kun tytöille.

      Poista
  11. Ensisilmäyksellä kuosilliset ovat kamalia, mutta sitten kun kuvia jäi katselemaan ajan kanssa, ei se takissa niin pahalta näytäkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän voi olla että livenä onkin tosi kauniita nuo kuosilliset ja silmä tottuu. ;)

      Poista
  12. Löytyi muutama kivakin. Eskarilainen voisi tykätä tuosta mustasta haalarista, harmain ja oranssein (?) tehostein suorilla lahkeilla ja turkoosista karvahupullisesta takista. Pienimmälle meidän ainokaiselle prinsessalle voisin harkita toiseksi puvuksi tuota suloista ocean väristä haalaria (yhdellä vetskarilla), siihen sopisi ihanasti tuo turkoosi-pinkki raidallinen tupsupipo ja värikin olisi vähän vaihtelua, vaikka rakastankin käyttää tyttösellä kaikkea vaaleanpunaista ja tyttömäistä... ;)

    Ihanaa kun jaksat esitellä edelleen näitä uusia mallistoja!! Lueskelen siis edelleen blogisi jokaisen postauksen, kommentointi vain on jäänyt todellä vähälle nyt kun aloitin työt ja arki on hieman kiireistä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla sinusta Sifia! :) Kiva että lueskelet edelleen, ymmärrän toki että työ syö aika paljon sitä aikaa ja voimavaroja muusta. Toivottavasti kuitenkin ehdit sillontällöin heittää kommentillakin. :)

      Tuo Ocean on niin kaunis ja juurikin pinkkiin yhdistettynä tosi ihana! Osta ihmeessä. ;)
      Minusta pojille on kanssa tuo musta haalari kiva ja turkoosi takki.

      Poista
  13. Ihanan värikylläinen mallisto. :)
    Seepra on musta positiivinen yllätys, tykkään siitä erivärivetoketjuista ja eläinkuosista huolimatta! :O

    Meillä on jo ensitalveen topat valmiina. Pojalle on jemmassa viimekauden mallistosta vastaavannäköinen kuin tuo Black Iris, mutta muistelisin että olisi myyty Navyblack -nimellä. voi olla, että muistan väärin :)

    VastaaPoista
  14. Hih, minusta nuo printilliset ovat aika herkullisia, etenkin tuo kesäisen heleä pupu olisi suloinen keskellä talvea pomppimassa! Tosin kävisi vain pienelle tytölle, ja meillä haalaria käyttää vain 5 täyttävä poika... Aikaisemmista Molon printeistä en ole juurikaan pitänyt, Rainbowta lukuunottamatta, joten taidan olla aika kummajainen ;)
    Meidän pojalle voisin noista ottaa mieluiten punaisen, oranssin tai vihreän, minkä lisäksi tuo turkoosikin (Atomic) näyttää ihan mukavalta. Raikkaita ja iloisia.

    -jaana

    VastaaPoista
  15. Olen pohtinut pääni puhki mitä hankkisi 3v pojalle. Luultavasti päädyn Amber väriseen. Haluaisin ensin katsoa kaupassa onko se liian vaalean oranssi. Pidin myös seeprapuvusta mutta mielestäni hinta on ylihinnoiteltu. Ja tytölle ulkovaatetta on jo yli tarpeen. En vain keksi mitä asusteita Amberiin laittaisi paitsi mustaa kun ruskeaa ei ole saatavilla.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)