sunnuntai 11. elokuuta 2013

Meidän Rodinit & uudet syyskengät


Yhteistyössä MiniMintin kanssa.
 

 
Meille kotiutui ihan ekat Mini Rodinit MiniMintistä.
Emil siis sai yhteistyön merkeissä Pantteri- ja Pingviinipaidat. Koot näissä paidoissa on 128/134cm ja pituutta Emilillä n.123cm. Jännityksellä odotin miten koot sattuu nappiin, koska aiempaa kokemusta kyseistä merkistä ei ole. Minusta nuo kuitenkin osui hyvin kohdilleen, se edellinen koko eli 116/122cm olisi ollut jo varmasti liian pieni. Näissä on sopivasti reiluutta, että menee taatusti koko talven ja vielä varmaan ensi keväänäkin.
 

 
Materiaaliltaan paidat vaikuttaa laadukkailta. Panttericollegen materiaali on aavistuksen "karheampaa" etenkin sisäpinnaltaan, kun taas pingucollege on sellainen pehmoinen sisäpinnaltaan ja hiukan paksummankin oloinen. Kaula-aukot on minusta paidoissa hiukan löysät, mutta kyllä nuo hyvin päällä silti pysyy ja liekö kuuluukin olla tuossa collegepaitamallissa?
 
 
 
MiniMintillä on myös mukava valikoima kenkiä, oletteko jo tutustuneet?
Merkkeinä löytyy Bisgaard, Bopy, Ciao Bimbi, Petit Nord ja Vincent.
 
Sain valita meille myös yhdet kengät syksyksi testiin ja päädyin Bisgaardin ruskeisiin maastonilkkureihin. Bisgaardin kengät istuu Emilin jalkaan aivan täydellisesti, koska niissä on jo aiemman kokemukseni perusteella todella hyvä ja sopivan kapea malli. Kengät on aitoa nahkaa ja niissä on vahvistetut kärjet. Tälläisessä nauhallisessa nilkkurimallissa on ihan ehdoton juttu nuo vetoketjut sivulla, helppo pukea ja riisua nopsaan.
Pojan oma kommentti kengistä oli, että ihanan pehmoiset sotilaskengät. ;)
Kokona 33, johon olemme juuri siirtymässä. Nämä vastaa hyvin kokoaan.
 


14 kommenttia:

  1. Kivannäköiset setit. Housut näyttivät myös kivoilta. Mitkäs ne on...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housut on H&M:n, ostettu alkukeväästä. Nuo on muuten olleet ihan lempparit, koska ovat tosi pehmoiset (melkein voisi sanoa trikoota, mutta hieman paksummat) ja istuvat Emilin jalkaan. :)

      Poista
  2. Reilun kokoisia paitoja näyttävät olevan, varsinkin pantteripaidassa on hihatkin varsin pitkät. Pantterikuva on jotenkin tosi kiva.

    Kun pingviinihahmo on tuossa paitamallissa noin suuri, minua hieman häiritsee sen silmä. Se on jotenkin outo/surullinen. Siinä printtikuosissa ei tullut tätä tunnetta. Keltaiset hihat ovat kivat.

    Onpa mukavanoloiset ja toimivat kengät. Tepsut (Seribon Oy, Hollola) tekee tuon mallisia nahkakenkiä pienemmille lapsille, mutta koot loppuvat noin 30. Vahvistetut kärjet hieno juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emil muuten kysyi kanssa, että miksi pingviini on noin surullinen. ;) Minustakin olisi kivempi jos silmä olisi hiukan iloisemman oloinen, mutta ei tuo silti häiritse.
      Pantteripaidan hihansuun resorit ovat löysemmät kuin pingupaidan, siksi pääsee roikkumaan noin. Itse ajattelin että käännetään niitä sitten käytössä, en kuitenkaan uskaltanut sitä pienempää kokoa enää ottaa, koska se olisi ollut varmasti jo pieni. Ainakin helman mitasta.

      Tepsut kengät on ihania, meillä on niitä ollutkin. Harmi kun eivät tee isompia kokoja kanssa saappaista.

      Poista
  3. Hyvältä näyttää! Ruskeat nahkanilkkurit on aivan ykköset syksyyn :) Meillä ei oo vielä koskaan ollut Mini Rodineja, mutta olis kiva kokeilla niitä. Tähän asti en ole oikein innostunut kuoseista. Osaatko sanoa, onko tuo pingviinipaidan keltainen samaa sävyä kuin Popin uusissa sammareissa (okra)? Ostin sellaiset meidän pikkupojille yhdessä Popin koirapaitojen kanssa, mutta haaveilen vielä toisista yläosista. Jompi kumpi pingviinipaita tuntuis kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään osaa sanoa tuosta keltaisen sävystä, että sattuisiko Popin sammareihin. Kuitenkin tuo on enemmän lämmin keltainen, ei kirkas. Minullakin tämä oli eka kerta, kun tykästyin Rodinin kuoseihin tai ainakin pariin. :)
      Nuo nilkkurit on tosi kivat, ihanan laadukkaat lisäksi.

      Poista
  4. Onpa harmi että kaula-aukko, etenkin tuossa pantteripaidassa on noin iso. Minulle kyllä pistää ikävästi silmään, vaikka paita muuten onkin kivannäköinen. :(

    Kengät on tosi makeet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se iso, se on totta. Ajattelin että voisi alla pitää mustaa hihatonta paitaa, niin olisi kivempi niin. ;)

      Poista
  5. Pantteri on kivempi päällä kuin mitä kauppojen tuotekuvat antaa ymmärtää! Hm, tilaukseen voisi lähteä.

    Mutta tuo pingviini...Jotenkin tosi ihana idea pingviini vaatteissa ja kaukaa katsottuna ne pienemmät pingviinit ovat näyttäneet tosi kivoilta. Mutta kun zoomaa niitä ja kun tuota isompaa kuvaa katsoo niin silmä ja ilme häiritsee. Ehkä olen ainoa, mutta minusta ne näyttää ihan kuin olisivat jossain aineissa :D

    Samaa olen vähän mietiskellyt mini rodinin tuotekuvastojen kanssa. Miksi niin monessa kuvassa ne lapset pitää asetella niin aikuismaisesti ja saada näyttämään kovin väsyneiltä ja apaattisilta :(? Tulee pienistä lapsista inhottava mielleyhtymä malleihin, jotka vetävät nappeja ja tuijottavat silmät "tyhjinä" jotenkin narkkarimaisesti kameraan. HÄIRITSEE! Ja ehkä siksi on tilaaminenkin jäänyt kun tulee niin pikkuaikuisten vaatteet mieleen siinä kohtaa kun vielä empii ostaako vaiko ei. Olenko ainoa vai onko muilla pistänyt silmään tämmöinen?

    VastaaPoista
  6. Sullahan on jo iso ja komea poika :)

    VastaaPoista
  7. Pingu näyttää kivalle. Toi kaula-aukko voi näyttää reilulle tossa toisessa, kun muutenkin paita vielä aika reilu. Mieluummin kuitenkin vähän reilut kuin esim. meillä pitää ej sikke lej paita repiä pois pojan päältä ja pelätä milloin irtoaa pää :D

    VastaaPoista
  8. Tosi kivat nuo kengät! Ja tietysti paidatkin, tuo pantteri meiltä löytyykin :)

    VastaaPoista
  9. Aika kasarihenkiset paidat. Itse tykkään enempi trikoopaidoista.
    Uusretron jälkeen on tainnut lastenvaatteisiinkin alkaa puskea 80-luku...?
    T.Sanniska

    VastaaPoista
  10. Kiva nähdä toi Pingucollege isommankin pojan päällä, hyvin sopii! Mun mielestä toi väri on aivan ihana!

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)