keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Mini Rodinin syksy

 
Niin se vaan on että syksy saapuu ihan pian ja etenkin syksyn uudet mallistot. Ihanaa!
Täällä päässä on loma loppunut ja arkeen palailu tapahtuu pikkuhiljaa näitä uutuuksia ihmetellessä. Se on kuulkaas heinäkuun vika päivä ja tänään julkaistiin Mini Rodinin uutuuksista ensimmäinen erä. Sain MiniMintistä uutuuksien kuvia ja kokosin kollaasit teillekin ihasteltaviksi.
 
 






Kuvat MiniMint
 
Mitäs pidätte mallistosta? Kertokaas ne lempparit?
Meillähän ei ole vielä ollut yhtään Mini Rodinin vaatetta, joten nyt on korkea aika hankkia pari. ;) Itse ihastuin kovasti pingviini- ja pantteripaitoihin. Vois olla aika vinkeet nuo pingviinikuosilla olevat sadevaatteet syksyn harmaudessa. Rusetit on minusta ihanat kanssa, mutta selvästi kuitenkin minun makuun tyttöjen juttu.
 
Nämä kaikki Mini Rodini uutuudet löydät MiniMintin nettikaupasta, kannattaa siis klikata ostoksille!
 
 

30 kommenttia:

  1. MR:llä on aina joitain tosi kivoja juttuja. Laatu vaan harmikseni vaihtelee tosi paljon. Vaatteiden hintaan nähden ihan luvattoman paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, tuota en tiennytkään. Tottahan se on että hinnan olettaa aina vastaavan laatua.. Toivottavasti suurinosa on kuitenkin laadukkaita, koska vaatteet on todella kivoja. :)

      Poista
  2. Tykkään! Meilläkään ei vielä ole ollut Mini rodinia, mutta taitaa tulla muutos asiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimein siis teillekin. :) Minusta nämä on juuri siitä ihania kun menee isommillekin lapsille kivasti ja silti on vähän edes väriä sekä kuoseja.

      Poista
  3. Pingviinit ovat kyllä hellyyttäviä :) Pingviinipaitaa voisin harkita isoveikalle, joka on pingviinifani. Eipä ole meillä näistä vaatteista aiempaa kokemusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä tosi liikkiksiä! :) Pingviinifanille täydellinen ostos.

      Poista
  4. Samat suosikit, eli pingviinit on niin must have! :D Ja rusetit aivan ihania, jos olisi tyttövaatteille tarvetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin siis maut yhdessä! ;D Minun niin tekisi mieli saada molemmat pingviinipaidat, mutta saa nyt nähdä..

      Poista
  5. ohhoh...joo, enpä ole näitä aikoihin enää ostellut, tykkäsin itse enemmän siitä vanhasta mini rodinista. aikoinaan tosiaan tätä merkkiä oli meillä paljonkin ja jotain vielä kuopukselle säilössä esikoiselta, siis niitä, joissa laatu on ollut parempaa, näissä se on paljonkin vaihdellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en tiedätkö edes muista vanhoja Mini Rodineja, ne ei siis tainnut olla meidän tyylisiä ollenkaan? ;D Toisaalta yleensäkään en usko että ostaisin näitä alle 3v., en osaisi, maku pienille on minulla vähän erityylinen ja isoille taas nää on just kivoja.

      Poista
  6. Camo ja Tazzel ei miellyttänyt mun silmää, mutta muut kyllä sai sydämen läpättämään:) Harmi kun ei meillä ole enää noin pieniä vaatetettavia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla sama juttu, että camo etenkin tökkäs kun en yleensäkään tykkää armeijakuosista. ;)

      Poista
  7. Meilläkään ei oo koskaan ollut vielä Mini Rodinia, tähän asti kuosit ei oo puhutelleet minua ja on siis jäänyt ostamatta,nyt voisin tuota pingviiniä kotiuttaakkin... :) täytyy vähän odotella käyttökokemuksia ennenkuin itse laittaa rahat likoon :D

    VastaaPoista
  8. Hi!
    Vaatehullu äiti, meillä ollut jonkinverran vaatteita, pidän pingviineistä ja panttereista, tuli jo tänään tilattua uudet golleget, paidat molemmista kuoseista, ping sadehousut myös tilasin. Milestäni vaatteiden kokokin saattaa jossain vaihdella, menisi pienempi tai päinvastoin.. mutta ihania ovat noi sisävaatteet..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan! Tuota vähän pelkään että kuinka kokojen kanssa käy meillä, kun en edes aiemmasta kokemuksesta voinut arvioida. Meille tulee pantteri ja pingviinipaita nyt koossa 128/134cm tuolle n.123cm Emilille. Mitä kokoa teille tilasit ja minkä mittaiselle lapselle? :)

      Poista
  9. Meille on sattunut Mini Rodinilta niitä "maanantaikappaleita" pelkästään eli ne pari-kolme paitaa mitkä meillä on ko. merkiltä ollut, ovat kutistuneet pituudesta ja "levähtäneet". Tosin siitä on jo varmaan pari vuotta, kun edellisen kerran noita tuli hankittua. Ainakaan ne meillä olleet yksilöt eivät olleet hoikalle pojalle hyviä. Nuo kuositkaan eivät oikein iske, pingviinejä on tullut jo nähtyä ainakin Frugin ja Maxomorran vaatteissa. Tulevalle eskarilaiselle tulee hankittua vähemmän kuosillisia paitoja, värejä kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kökkö, toivottavasti näissä uusissa olisi parempi laatu. Meidän hoikkikselle ei hirmu leveitäkään haluais..
      Minusta näissä on sopivasti vielä kuosia isommillekin tai sanotaanko oikeanlaisia kuoseja. ;)

      Poista
  10. Täällä myös tilattiin tänään ekat Rodinit :) Rusetteja. Ilman pingumekkoa jäätiin koululaiselle, olisi sen kovasti halunnut, mutta ei taida kootkaan riittää (128(134 cm)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmitus, eikö kaikissa ole sitten isompia kokoja vai oliko koot jo menneet? MiniMintistä infottiin että kokoja olisi 140/146cm asti, mutta en kyllä kysynyt missä kuoseissa. Mutta nuo rusetit on ihanat kanssa! ;)

      Poista
  11. Tykkäsin panttereista. Hassua kuinka nuo "collegesetit" alkaakin näyttää nyt kivoilta, vaikka itse niissä koko lapsuutensa hiihteli. Katselin juuri luokkakuvaa vuodelta 1990 ja siellä se opetätikin istui vaaleanpunaisessa collegeasussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, vaan oli ne aika järkkyjä ne oman lapsuuden collegesetit! :D Näissä on ehkä vähän kivemmät kuvat ja värit? ;)

      Poista
  12. Ihastuin vuosia sitten Rodiniin. Laatu oli kohdillaan. Enää se ei ole. Lisäksi hinta nousee kokoajan, mallisto mallistolta. Lisäksi merkistä on tullut kaupallinen ja yhtäkkiä kaikki bloggaajatkin fanittavat sitä. Tämä mallisto on ruma ja mitäänsanomaton. Taas samoja panttereita. Pingucollege ja armeijakuosit lähinnä naurattavat kamaluudellaan :D Blogiasi oli mukava seurata, kun siinä ei Rodinia kokoajan jauheta. Noh..sinäkin innostuit ja mitäs se minulle kuuluu. Kunhan sanoin mielipiteeni :D

    Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä pelkää, minun blogissa ei todellakaan jauheta Rodineista kokoajan! ;) Nämä on minusta kivoja , kun meillä ei näitä ole ennen ollut ja nyt sitten jotenkin tykästyin. Tuo armeijakuosi on minustakin aika järkky, eli ei meille, mutta varmasti löytää oman ostajakuntansa.
      Meille on pari paitaa nyt tulossa, kun haluan testata, jatkosta en sitten osaa sanoa. Riippuu niin paljon kuoseista ja väreistä. Makuni kun pääasiassa on aika eri tyyppinen, niin luulen ettei meille näitä montaa vaatetta tule. ;)

      Poista
  13. IHania paljon , Camo on meijän suosikki , se vaan yht äkkii olikin ihan must have !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana tunne, kun joku kuosi iskee ja lujaa. Se sitten pitää saada. :)

      Poista
  14. Onpa ihania, en ole näihi ennen tutustunutkaan, mutta luulen että tytölle muutama ihanuus voisi näistä löytyä. Tuo rusettipaita on aika söpö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuolla tytöille kyllä kivoja juttuja kanssa, etenkin se rusettipaita. :)

      Poista
  15. I prefered the old Mini rodini prints, the new ones just aren't that nice. I think it's the same thing as with Ivana Helsinki. The moment the brand became successful, the clothes/prints became uglier.
    And that's not the only problem with MR. Look at the sizes. We bought several things from the new collection. Among them the Panther college shirt and Penguin college shirt. Both size 116/122. The penguin college shirt 116/122 is the same size/lenght as the 116/122 college shirts from previous collections, so just right. HOWEVER, the panther college shirt 116/122 is around 10 or more cm longer and also wider than the penguin college shirt of the same size (and from the same collection!) and the college shirts (same size) from previous years. It's absolutely huge! Same applies to the penguin long sleeves shirt and t-shirt size 116/122, they are MUCH bigger than last years 116/122. So quality control is severely lacking with MR! I complaint to them and all they had to say is "you have the return right of 2 weeks"!
    Second problem is the quality of the print. It used to be a nice print, basically drawn onto the shirt, so it looked like a picture. Nowdays it's a cheap HM type of plastic press on print which is highly uncomfortable on Tshirts when you wear it in warm weather and sweat! Check the difference between the yellow penguin print (which is the old type print) and the panther college shirt print (which is the new plastic type I mean).
    MR however didn't have problems in increasing their prices, but decreasing quality!

    Also bought the rain pants (116/122 - huge! I'm 1,62 and I can wear them, my son of 110cm can't, they are super large!), will change them for smaller size, but only for Disneyland and home, they don't seem to be such good quality and so in daycare we use Polarn O Pyret.

    So whilst we still buy some things, it's not anymore like before. I'm highly disappointed and if they continue like this, we will switch to another brand like Munsterkids completely.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)