tiistai 7. helmikuuta 2012

Villervallaa ja välikausijemmaa




Heti kun Villervallan takit tuli Skidiin myyntiin oli pakko naputella tilaukseen meille tämä aurinkotakki. Aivan ihana se onkin!, sävy on kauniin keltainen. Takki on nyt todellakin sellainen canvastakki, ei yhtään vahapintainen, vaan mukavan notkea. Hihan tähti on kiva yksityskohta, vähän erilainen kun aiemmat tähtikuvioiset takit.




Kokoa mietin hetken, kun aiemman kahden vuoden takin koot on olleet ihan eri mitoitusta keskenään. Emil on n.112cm pitkä ja mallia pitkäkätinen. Päädyin kokoon 122cm ja oli nappivalinta. Sopivan reilu, niin että menee varmasti syksyyn saakka.

(Pipo viime vuoden Villervallaa, housut Lindex fix 116cm ja tennarit H&M)



Canvashousut oli meidän viime kesän suosikit ja niitä odotin nyt kovasti keltaisina, mutta niitä ei ollut tullut vielä meidän koossa Skidiin. Tilasin sitten turkoosit 116cm ja vihreät 122cm (kun 116cm ei ollut). Näissä on minusta tosi hyvin istuva malli, sopiva hoikkiksellekin.



Housut on vielä reilut, mutta onhan tässä kesään vielä tovi. Lisäksi näissä ei mielestäni pieni reiluus haittaa, kun lahkeissa on kiristyskuminauhat. 122cm taas on aivan liian reilut, joten ne jää jemmaan.



Testailusta innostuneena soviteltiin muutkin välikausivaatteet.
Viime kesän alesta ostettu Ticketin 116cm takki on melko reilu. Luulen että tämä jää odottamaan syksyä. Tuo kaulus on melko korkea, joka minua hiukan häiritsee, mutta ei poikaa itseään.



Po.P:n 116cm harmaa haalari on kyllä niin makuiseni juuri nyt että olen iloinen kun sen alesta jemmasin. Tämä on vaan myöskin aika reilu edelleen, mutta ehkä jo parin kuukauden päästä parempi.



Emilillä ei ole pitkä selkä, vaan enemmänkin pitkät raajat, joten haalari kun haalari tuntuu aina hiukan pussittavan haarasta.

Kävin läpi myös kenkäkaapin ja mitään ei ole noiden tennareiden lisäksi jemmassa, samoin rukkaisia löytyi vain yhdet. Pipoja sentään vino pino, miksi kummassa niitä on aina niin kivoja ettei voi vastustaa kiusausta?? ;)



Pojan omasta toiveesta kuvattiin myös ne H&M:n lippikset.
Vähänkös ihanat kuulemma, itse en ole ihan samaa mieltä tuosta mallista, mutta aina ei äidiltä kysytä. Kokona 122/128cm ja ovat just sopivat 52cm päähän, ei siis kovin reilua kokoa.
Niin joo ja kuvissa myös se H&M:n halpistakki, ei ollut hyvä vaan lähti takas. Todella ohut, sisäpuolella ei mitään vuorta vaan  saumat näkyy. Hylkii tuo vettä, mutta eihän se ole teipattu, joten jäin miettimään käyttötarkoitusta. Keväälle liian ohut ja kesällä ei mene sadetakkina, jotenkin hiostavan oloinen..

Tuskin nämä välikausivermeet oli tässä, sitä ehtii kuulkaas ihastua vaikka mihin. Katsotaan siis mikä tulee olemaan lopullinen kokoonpano. ;)

 

33 kommenttia:

  1. Ihana keltainen! Mäkin tykkäsin tosta, mut ei me tarvita. Ehkä ensi vuoteen. Mietinny monesti, et mitä me tehdään välikausitakeilla.. siis vedenpitävillä...

    VastaaPoista
  2. Ihan tuli keväinen fiilis! Olipa tuo Villervallan takki kivan näköinen, itse en uskaltanut tilata täytyisi päästä livenä näkemään ensin, noita housujakin meillä tarvittaisiin pari.

    Tuo harmaa haalari on kyllä ihana, muistelen että joku muu olisi samasta haalarista kirjoittanut että vaikka ois sopivan kokoinen niin pussittaa tuolta haaroista, oisko vaan sen mallinen.

    Pian lisää välikautta, vinkkejä ja ideoita tarvitaan täällä :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirteitä värejä teillä jälleen! Itse olen jostain syystä katsellut pojalle kevääksi mustaa, harmaata, sinistä ja punaista, vaikka yleensä päädyn myös näihin värikkäämpiin. Olisin myös halunnut tuon po.pin harmaan haalarin mutta meidän popissa oli kokoja vaan vihreästä, joten sieltähän sitä väriä sitten ainakin tulee. TUo valkoinen tähtipipo olisi pakko saada, mutta meidän Lindexille ei vielä ollut tullut eilen..huomenna kun pääsen taas pyörähtämään ovatkin varmaan jo loppuun myyty :/

    VastaaPoista
  4. Todella kivoja juttuja olet taas ostellut =) Keltainen Villervallan takki on todella raikas ja aurinkoinen, mun täytyy vaan tottua hitaasti siihen ajatukseen että tähtiä on noin vähän! Ja tällä hetkellä olen iloinen että meiltä löytyy se vihreä tähtitakki kesään, aleihin mennessä olen jo varmasti tykästynyt tuohonkin malliin ;)

    Mä muuten kauhistuin eilen kun kurkistin hamsterin kaappiin! en yhtään muistanut että vaatetta on tullut hamstrattua niiiin paljon. Löytyi 4 haalaria, 3 takkia ja kahdet housut. Neljää haalaria ei varmasti tarvita. Kenkiäkin oli aika monet.

    Ihan asiaan liittymätön kysymys, miten maalasitte teidän ovet, mulla kun on se urakka edessä. Eli otitteko ovet irti vai maalasitte paikoillaan? Maalasitteko ulko-oven sisäpuolen?

    p.s. osallistu ihmeessä blogissani me&i arvontaan =)

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis tuo keltainen Villervallan takki.

    Meillä myös pojilla suosiossa nuo suoralippalippikset. Minusta ne on kauheita mutta annan periksi:) pitäkööt sellaisia kun enää ei kalastajahatut yms. tule kuuloonkaan.
    Yhyy kun ikää tulee niin samalla myös oma maku vaatteiden suhteen kasvaa.

    VastaaPoista
  6. Moikka Mia, teillä on kyllä aina niin iloisen pirtsakkaa että. Kyllä nuo aika hauskat on nuo lippikset. Eniten minuun vetoaa tuo ihana Po.pin harmaa haalari! Niin kaunis! -Tiina

    VastaaPoista
  7. Ai ku raikas toi keltanen - odotellaanko kuvissa taas isoveljeä koulusta!? ;)

    VastaaPoista
  8. Kyllä - nuo canvas-takit on saatava :)!
    Olivat niin herkut myös tyttövärissä :)!
    T: kahden tytön äiti Emppu

    VastaaPoista
  9. Moikka. Onko nuo villervallan takit kuinka vedenpitäviä? ja onko lindexin fix housuissa millanen vuori ja jos viitsit mitata haara-lahkeen :) kiitos kovasti :D

    VastaaPoista
  10. Pirteitä kevätvärejä!

    Minua kiinnostaisi nuo Villervallan vihreät canvashousut. Oletko nähnyt Po.Pin valkopohjaista pitkähihaista robottipaitaa? Osaatko sanoa, onko tuo housujen vihreää sen paidan vaaleamman vihreän kanssa samaa sävyä/lähellä sitä?

    Edellisen postauksen H&M:n tuotteista vielä. Itse olen jo vuosia "boikotoinut" HM:a. Lähinnä siksi, että allergisena tuotteiden "haju" ja "säilöntäaineet"? eivät ole käyneet meille. Nyt tarjolla oli kuitenkin herkullisia ruutushortseja (joita viime kesänä yritin tuloksetta haalia, silloin kolmelle pojalle, aina jäi joltain puuttumaan), joista voisin ottaa jokaiselle ruskeat (harmi, ettei vauvakokoja ollut niistä, nyt siis yksi poika lisää), kahdelle vihreäsävyiset ja kahdelle sinisävyiset. Niihin sitten esim. Benettonin eriväriset pikeepaidat rauhoittamaan ruudutusta ja korostamaan jotakin väriä.

    Positiivista noissa HM:issä on se, että kokoja löytyy sekä isoille että pienille. Millainen tuo mitoitus on? Ilmeisesti eivät ole kovin reiluja?

    VastaaPoista
  11. Meille on kans tulossa housuja (viime vuotisia suosikkeja..) ja tuo keltainen takki. Vääristääkö kuva värejä, kun näyttää lähes oranssilta? Olin ajatellut sitä kirkkaankeltaiseksi..

    VastaaPoista
  12. Mie tein kans tilauksen skidille (viime vuonna jäätiin ilman niin piti olla ajoissa liikkeellä) ja kaikille kolmelle tuli housuja, likalle tosin vain yhdet.
    Nuorimmalle sain juur ne koot ja värit mitä halusin eli ne siniset,turkoosit,keltaiset sekä vihreät, keskimmäiselle en saanut kuin turkoosit ja siniset mutta toiveikkaana ootan että näitä saapuisi lisää ja sais hääkin keltaiset ja vihreät housut :)

    VastaaPoista
  13. Kaunis tuo keltainen! Ja kiltti poika sinulla, kun suostuu äidin valokuvattavaksi! :)

    Emilia

    VastaaPoista
  14. Kivalta näyttää teidän kevätvaatteet. Villervallan canvashousut olivat meidänkin suosikit viime kesänä:) suorastaan huiput housut. Silloin meillä oli vain turkoosit, nyt on tilaus lähtenyt mustikansinisistä ja limenvärisistä. Turkoositkin pitää vielä yrittää jostain etsiä oikeassa koossa. Mieli teki tilata myös tuollainen canvastakki, mutta toistaiseksi on vielä tilaamatta, kun ajattelin, että ihan kesäkeleillä sitä ei kovin paljoa tarvita ja keväällä käytetään varmaan vedenpitäviä/-hylkiviä takkeja enimmäkseen. Meillä on tuollainen auringonkeltainen takki viimevuotisena Villervallan college/verkkatakkina ja keltaista myös Po.P:in windfleecenä. Tuo Po.P:in harmaa haalari olisi myös meidän toiveissa, jos jostain sellainen sopivassa koossa löytyisi. Edelleen pyörittelen ajatusta Reiman tämän kevään malliston harmaa-oranssi-keltaraidallisesta haalarista, milloin sitten kauppoihin tuleekaan? Meillä on toistaiseksi vältytty noilta suoralippaisilta lippiksiltä, mutta eiköhän sekin aika joskus tule.

    VastaaPoista
  15. Tiesithän, että kasvavan lapsen tärkein merkkivaate on kengät. :) Henkkamaukan tennarit Uffille ja ihan ekana hankkimaan pojalle kunnolliset kevät- ja kesäkengät. Usein näkee tätä samaa, että päällysvaatteet on viimeisen muodin mukaisia ja kalliita, ja lapsen jaloissa halpistennarit tai -lenkkarit. Sillä ei ole väliä onko päällä viimeistä huutoa oleva takki, mutta sillä on, mitä jaloista löytyy, kaikki muu tulee vasta sen jälkeen. 70% kasvavista lapsista käyttää tutkimusten mukaan huonoja kenkiä. Henkan läpyskätennarit kuuluvat sarjaan erittäin huonot. Tässä purtavaa seuraavia hankintoja ajatellen.

    VastaaPoista
  16. Kivoja. Villervallalla on herkulliset värit. Keltainen takki on kiva.
    Po.p:n harmaa haalari on hieno, minusta pussitus on jotenkin hauskan näköistä. Vähän räppärityyliä. : )

    H&m:n "vettähylkivistä" välikausivaatteista on huonoja kokemuksia. Eivät sovi sadesäälle ja kuivalla hiostavat.

    VastaaPoista
  17. Siis onko toi luonnossa keltainen vai oranssi. Kun kaikki höpöttää keltaisesta takista ja musta se on ihan oranssi :D

    Sun postauksen innoittamana kävin tilaa meillekin äkkiä Villervallan housuja.

    VastaaPoista
  18. IHana takki! Itse puntaroin keltaisen ja turkoosin välillä. Menin näyttämään pojalle kuvaa ja haluaisi ehdottomasti sen ruudullisen! Täytyy katsastaa livenä, millainen on. Tulee itselle vaan liikaa mieleen oma lapsuus:D

    Canvashousut ovat loistavat, sellaiset sitten keltaisena jos ei muuten;)

    VastaaPoista
  19. titti; Alesta sit, jos tosiaan tarvetta on. ;)

    HeliK; Totta että tuon malli voi olla sellainen hiukan pussittava, tai sitten pitäisi olla niin sopiva, että ei yhtään olisi kasvuvaraa. ;)
    Meillä tosin pussittaa Ticketin välikausihaalarit kanssa.
    Ilmanmuuta tulee lisää välikausipostauksia! :)

    jadore; Meillä on tosiaan varsin värikäs välikausi. :)

    karoliina; Toivottavasti pipo löytyy! Itsekin yritin jo parille lukijalle katsella, mutta laihoin tuloksin. On ne vaan niin myyty. :/
    Minulla taas menee yleensä niin että välikauteen on saatava väriä, varsinkin kesää kohti. Hih.

    Vera; Teillä ainakin pärjätään. ;D
    Mutta varmasti meillekin lisää vaan kertyy..
    Minäkin alkuun kaipasin enemmän tähtiä, mutta tämä on oikein raikas silti. Pipoon sitten tähtiä. Heh.

    Me otettiin ovet irti maalausta varten. Sen verran kuitenkin pystyssä tahtoi maalia valua ja kasaantua uriin, että maalattiin sitten suosiolla vaakatasossa (onneksi on iso lämmin varasto ;)).
    Me ei hiottu ovia, joten lopputulos ei ehkä ole täydellisin, mutta ihan siisti ja peittävä.
    Kolmeen kertaan piti maalata, sen verran pyrki aina puu kuultamaan läpi. Massiivipuuovet kun ovat, niin ihan hullun painavatkin.
    Ulko-oven maalaus jätettiin kesään, sisäpuolikin.
    Tsemppiä urakkaan! Lopputulos palkitsee. :)

    Miikku; Totta! ;)

    Tiina; Joo väriväkeä. ;D
    Tuo harmaa haalari on tosiaan kaunis, onneksi älysin alesta haalia sen.

    Pieni Lintu; Ei tälläkertaa, veikka oli jo kotona. :)
    Kurkki muuten vaan pihalle.

    Emppu; Ne tyttövärit oli kanssa ihanat! :)

    Laura; Nuo Villervallan takit hylkii kosteutta, mutta ei ne ole vedenpitäviä. Tämä tämän vuotinen on ainakin niin pehmoinen etten usko pitävän yhtään vettä.
    Yritän muistaa mitata sinulle fixin haara-lahkeensuun huomenna. :)
    Vuori on ihan sellanen perinteinen liukaspintainen kangas.

    Täti Ruskea; En ole nähnyt Po.P:n robottipaitaa livenä, eli en osaa nyt yhtään sanoa tuohon sävyasiaan.
    Tuo on muuten jännä kun itse ei monesti kiinnitä noihin hajuihin mitään huomiota, kun ei ole allerginen, mutta nyt kun sanoit niin on niissä joskus melko vahva tuoksu. :/
    Ne ruutushortsit on kivoja, kävisi juuri kivasti yksivärisien paitojen kanssa. Ihana idea veljeslaumalle. ;)
    Mitoitus on melko vaihtelevaa, joten en uskalla sanoa mitään siihen. Shortseissa meillä on kyllä aikalailla oikeat pituutta vastaavat koot sieltä.

    Christina; Takin sävy on tosiaan sellainen tumma keltainen, vähän oranssiin vivahtava. Ei niin kirkas kun nettikaupan kuvassa.

    Carita; Keltaisia odottelen minäkin. :)
    Ja tosiaan noiden kanssa saa olla ajoissa liikkeellä, menee nopsaan.
    Teille tuli sitten hyvä värisuora. ;)

    Emilia; Emil suostuu aina. :)
    Yleensä haluaa uutuudet heti päällensä. Hih.

    VastaaPoista
  20. Aake07:n äiti; Onnekas! ;)
    Reimaa odottelen minäkin kauppoihin, luulisi kohta ilmestyvän. Meille tulee sieltä isoille takkeja, siis ostan. ;)

    Anonyymi; Usko pois, olen erittäin tarkka kenkäasioissa ja lukenut niistä myös paljon! :)
    Kurkippa aiempia postauksiani, niin huomaat että meillä panostetaan kenkiin.
    Nämä H&M:n tennarit ostin kauppa/kyläily käyttöön, kun kuljetaan autolla. Sellaisessa käytössä hyvät, mutta ulkoillessa muuten noita ei pidetä.
    Näissä kuvissa kengät on siksi, etten ole ehtinyt hankkia muita Emilille vielä. Tulossa on Kavatin nahkaiset kengät ja ostoslistalla kunnon goret. :)
    Eli meillä tosiaan on kengät myös tärkeä juttu että ne on oikeasti hyvät.

    kaari; Joo, just sellanen räppärityyli. ;D
    Tuo takki oli tosiaan niin ohut ja hiostavan oloinen, mutta hintahan sen jo kertoo..

    Ässä; Piti oikein tutkia tarkemmin. ;D
    Eli se on tumma keltainen, joka kyllä vivahtaa oranssiin. Näin minusta, mutta joku toinen voisi tosiaan sanoa oranssi. :)

    VastaaPoista
  21. Myrmeli; Minäkin kauhistelin sitä ruudullista alkuun, mutta nyt on jo silmät tottuneet. Saattaa olla aika hauska vaikka mustien housujen kanssa. ;)
    Keltaisia housuja ehdottomasti kanssa!

    VastaaPoista
  22. Värejä :D Meidänkin 5v. pojalle on kevääksi TAAS Po.pin punaiset ja oranssinpunaiset välikausihousut, joihin viime kaudella oli Po.pin musta takki - Nyt poika sanoi, ettei musta kelpaa, joten katsotaan mikä väripläjäys jätkästä tulee tälle kaudelle :) Ihanaa, kun on muitakin värikkäitä poikia!

    Lopuksi kiitoksia taas vinkeistä - kävin hakemassa itselle (38) ja pojalle(32) Henkan tennarit juurikin sellaisiksi siistimmiksi_ei_aina_jalassa kengiksi... (Ettei anonyymi huolestu, niin Kavatteja löytyy meiltäkin - Mian vinkistä ja vielä Elloksen alella ostettu monet - odotellaan mitä kevät tuo!)

    Eikä siinä vielä kaikki. Muistatko kun vuosi sitten postasit Småfolkin omppuvälikausitakit - poika sai keväällä vihreän ompputakin. Istui päälle kuin hanska ja ihana niin ulkonäöltään kuin ominaisuuksiltaankin ollut. Ollut "parempana" takkina käytössä, mutta puistoissa, hiekkalaatikolla ja metsässä liikuttu - ja ei mitään käytön jälkeä koko pitkän syksyn aikana, eikä tosin siinä Po.pin takissakaan, joka oli tarhakäytössä. (Ompputakki mahtuu onneksi vielä tämänkin kevään).

    Tykkään blogistasi juurikin näiden omaa elämää helpottavien vinkkien takia. Sinä, kun aina tiedät parhaat jutut :D (ja alennukset!)

    VastaaPoista
  23. Minnis; Värikkyys on vallan ihanaa ja huippua että moni poika tykkääkin väreistä! :)
    Voi miten mahtavaa kuulla että vinkeistäni ja ylipäätään blogistani on todellakin hyötyä! Joskus sitä itse miettii, että onkohan joku vinkki ihan turha, mutta tälläisten palautteiden takia tietää että aina kannattaa vinkata. Kiitos sinulle! ♥ :)

    VastaaPoista
  24. Ihanaa Villervallaa :) keltainen on mun makuun jotenkin vähän hyökkäävä :D meillä oli viime vuonna Po.Pin keltainen windfleece käytössä, ja se oli kyllä ihana, jos se mahtuu vielä, niin se riittää meidän keltaiseksi :)
    Mutta nuo canvashousut! Ihania värejä! Meidän esikoisen viime kesän ehdottomasti käytetyimmät housut. Menivät tuossa pihalla, kun on kalliota ja hiekkaa ja kivikkoa jne., mutta myös parempina housuina. Mitä luulisit, meillä poika oli 102,7 cm tammikuun neuvolassa, mikä koko hänelle olisi hyvä? Ehkä 110 kuitenkin? Tosi hyvä malli oli meillekin! Jos ehdit ja muistat, niin voisitko mitata haara-lahje-mitan 116 senttisistä, tai vinkata mistä löytyisi helposti mitat? En kyllä kurkannut vielä edes tuonne Skidin sivuille. Jokohan nuo pitää tilata, jos meinaa saada...?!
    Näyttää kieltämättä vähän lirulta tuo H&M:n takki.
    Meillä oli muuten Po.Pin haalarin kanssa vähän samaa ongelmaa, että pussittaa haaroista, kunnes on juuri sopiva :/ tuo harmaa on kyllä ihana, meille käyn hakemassa joko esikoiselle mustan tai kuopukselle turkoosin... Kumpaanki ei nyt budjetti veny.

    VastaaPoista
  25. Hei, ja kiitos tästä(kin) postauksesta! Olen seuraillut blogiasi syksystä 2011 asti, esikoispojan äitinä etsin vinkkejä pojan pukemiseen, ja täältä niitä todella löytyy! Tähän mennessä Villervalla on päässyt suosikikseni.

    VastaaPoista
  26. Kivan blogin löysin ja lukijaksi liityin.

    Kivoja vaatteita.

    VastaaPoista
  27. Kiitos H&M:n halpistakki -kommentista. Mä olin miettinyt varatakiksi pojallemme joko tuota kympin halppista, joka kuvastossa on kivan näköinen ja tosiaan hylkii vettä, tai sitten sitä HM:n kalliimpaa versiota välikausitakista. Sun kokemuksen perusteella tilailen sen kalliimman. Välikaudeksi kun on tarkoitus se hankkia ja toi vaikuttaa liian ohkaiselta.

    Meillä kävi ennen talvea pyörähtämässä tytölle testissä se 19 euron HM-talvitakki, joka myös kuvastossa mäytti kivalta, mutta livenä oli niiiin halppiksen näköinen ja vähemmän kiva, että lähti takaisin. Astetta kalliimpi samalta puljulta olikin sitten ihan loistava.

    VastaaPoista
  28. Hei! Noista Villervallan tämän vuoden takeista. Ovatko naftimpaa vai reilumpaa? Mietin 92 ja 98 välillä, kumpi meille parempi. Oisko poitsu kohta jotain 85cm pitkä..

    VastaaPoista
  29. Hei! Näistä tämän vuoden Villervallan takeista kyselisin. Onko naftimpaa vai reilumpaa kokoa? Mietin itse 92 ja 98 välillä. Meidän poitsu varmaan lähentelee nyt 85cm..Kauheen vaikeeta, kun ei pääse livenä mihinkään katsomaan.

    VastaaPoista
  30. Laura; Voin laittaa mittoja huomenna. :)
    Minulla on viimevuotiset 110cm tuossa kanssa (myydyt huutiksessa, lähtee postiin huomenna), niin voin niistäkin mitan ottaa.
    Ehkä kuitenkin 110cm sattuisi teillä kesään, kun onhan tässä vielä lähes puoli vuotta aikaa kasvaa. ;)
    Kannattaa tilata nopsaan että saa haluamansa, tuntuu menevän nopeasti nettikaupasta.

    Anonyymi; Ihana kuulla, kiitos sinulle kun käyt lukemassa! :)

    Riikan Blogi; Kiva kun liityit. :)
    Olen muuten löytänyt sinun blogisikin ihan vasta, ihania juttuja! Pitää liittyä lukijaksi myöskin. ;)

    Onaha; Joo ei tuosta ole välikausitakiksi. Ehkä kesällä menisi jossain muodossa. ;)
    Kyllä se niin vaan on että joskus hinta kertoo laadun.

    Nellis; Minusta nämä on hiukan naftia mitoitusta edelleen, kuten viime vuonna.
    Teille varmasti kuitenkin kevään menisi se 92cm, mutta ei varmaan syksyllä enää?

    VastaaPoista
  31. Laura; Fixin 116cm välikausihousujen haara-lahkeensuu on 50cm.

    Toinen laura; Canvashousujen haara-lahkeensuu on 110cm (viime vuoden housut) n.44cm ja 116cm (tämän vuotiset) n.49cm.

    VastaaPoista
  32. mulla oli retrokkiin lahjakortti, haettiin tuo villervallan takki mutta limenä. otin kyllä 118cm pitkälle 122 koon, on kyllä aika hoikka mutta 128 olisi ollut ehdottomasti liian suuri!
    oli vielä jäljellä niitä toissavuodenkin tähtimallisia, mutta kun sai itse valita niin yksi tähti kuulemma riitti :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)