lauantai 18. helmikuuta 2012

Jonathan kuvapläjäys




Kurkitaanko kevään Jonathan mallistoa tarkemmin?
Täytyy sanoa, että kyllä nuo taas livenä oli tosi kivoja ja sävyt taaskin erilaisia mitä kuvien perusteella näki. Classic malliston haalarit on kuin karkit, tosi ihana värisuora. ;)
Väreistä sen verran että tummanharmaa ja oranssi on juuri nimensä mukaisia. Vihreä on selvä limen vihreä, turkoosi taas taittuu hiukan vihreään (jota ei näistäkään kuvista huomaa) ja punainen on enempikin sellainen vadelma.



Tähti malliston kuviotakki tytöille on todella herkku.
Itse ostaisin tämän viivana, jos olisi oma tyttö. ;)
Tähti henkselihousut on sävyltään juurikin se vadelma tai joku pinkin ja punaisen sekoitus.
Sopii ihanasti tähän takkiin.



City malliston tyttöjen takki on myös kaunis. Ihania yksityskohtia röyhelötyyppisineen kauluksineen ja hihansuineen. Kukkaköynnöskuviot on tosi kiva idea tuomaan eloa yksiväriseen vaaleanpunaiseen. Beiget City housut on just kivat tähän takkiin.




Poikien kuviollinen Tähti takki oli minusta tosi kiva ylläri.
En ollut edes alkuun harkinnut tätä meille, mutta 7v. ilmoitti heti nähtyään takin, että tämä hänelle. On ihana värikäs vaikkakin tarpeeksi tumma isommankin makuun. Takkiin sopii hyvin niin mustat kun tummanharmaatkin Tähti housut ja tietysti Tähti rukkaset monessa sävyssä.




Sadevaatteet on hauskat myöskin. Sadehaalaria saa muuten tänä vuonna 120cm saakka. Lisäksi löytyy kurarukkaset kolmessa sävyssä ja kumisaappat kahdessa.




Suloinen City malliston vauvahaalari, johon sopii kivasti korvaläpällinen puuvillapipo. Haalaria saa myös lime-beigenä.




Tähti haalari puna-harmaana, tai siis vadelma-harmaana, sekä se oranssi Classic haalari.




Fleece on unelmapehmoista. Haalareita saa 110cm saakka ja kaksiosaisia 140cm saakka.




Vedenpitävät Tähti rukkaset ja sormikkaat.
Rukkasissa on ohut fleecevuori. Hansikasmalli kesti hyvin hanatestin, eli ei tullut vesi läpi kun pidin hanan alla.

 

Vasemmalla ylhärivissä saderukkaset ja alarivissä Classic rukkaset.
Puuvillasormikkaat ja lapaset on meidän vakio-ostoksia, todella hyvät minusta.




Puuvillapipoissa ja fleecepipoissa on kivat ulkovaatteisiin sopivat sävyt.




Samoin kun puuvilla kypärämyssyissä ja kaulureissa.
Kengissä vaihtoehtona kumpparit, lenkkarit ja tennarit.



Loppuun vähän sävyjä tarkemmin , kun monesti on ollut niin ettei lapussa lukeva sävy olekaan sitä mitä piti..
Eli punainen ei tosiaan ole sellainen peruspunainen. Tähti haalarissa, Classic haalarissa ja Tähti housuissa on kaikissa aavistuksen eri punaisen sävy. Housuissa luonnonvalossa enemmän pinkki, kuin punainen. Haalareissa taas vadelmainen sävy.
Musta on jälleen aavistuksen verran punertava, mutta nyt jo todella lähellä puhdasta mustaa. Tuossa kuvassa on alla Tähti housut mustana ja päälle heitin vertailun vuoksi mustat Kappahlin ulkohousut (jotka minusta on kunnon mustat). Sävyeroa ei siis juurikaan ole, luonnonvalossa huomaa hiukan eroa.

Tässä siis makupaloja. Kiinnostaisiko katsella sovituskuvia? ;)


Mia


32 kommenttia:

  1. Kyllä kiinnostaa, kiitos! :) Ensin olin ihan sitä mieltä, että ei kiitos -koko mallisto, mutta nyt näyttää jo kivalta.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että taas viitsit nämä kuvailla, helpompi päätellä näistä se sävy kuin kuvastosta:) Ja sovituskuvia tietenkin odottelen:)

    VastaaPoista
  3. Moikka, täyttä häkää täällä pohditaan poikasen ulkoiluvaatetarpeita keväälle. Minkälainen tuo materiaali noissa Classic haalareissa on? Aéon oppii kevään aikana varmasti konttaamaan ja mietin vain että soveltuisiko se siihen puuhaan ollenkaan. Kulutuksenkestoltaan se ei ollut se paras noista Jonathanin malleista mutta mitä sä tykkäät? Hinta näissä houkuttaa ja tuo harmaahaalari on kivan simppeli. -Tiina

    VastaaPoista
  4. Mitenhän kamalasti tulis postikuluja tolle Jonathan fleecetakille jos sun kautta tilais? Meidän alueen myyjä on jotenkin outo, siis kerran pari oon kyselly jos tilais jotain niin ei kuulemma myy. Ja tietyille ihmisille myy kuulemma :D en tiedä sit miten nykyään mutten viitti enää kysyy.

    VastaaPoista
  5. Ihania ihastuin heti pariin juttuun, mistä näitä saa ostaa?

    VastaaPoista
  6. Onpas herkulliset värit noissa Classic-haalareissa! Sovituskuvat kiinnostaa, vaatteet on aina ihan eri näköisiä päällä kuin henkarissa.

    -Tanja-

    VastaaPoista
  7. Pirteä on Jonathan tänä keväänä. Laita toki sovituskuvia :)

    VastaaPoista
  8. kivoja. mä noita yksiväriä aina tykkäilen :)

    VastaaPoista
  9. Itse juuri katselin noita pukuja kaupassa livenä ja kivat oli värit. Tänä keväänä moni valmistaja on tehnyt myös yksiväristä, mikä on toosi kiva. Tosin kaikilla sit on ihan samat värit, mikä on kummallista.

    VastaaPoista
  10. Ehdottomasti halutaan sovituskuvia :) Ite oon miettiny noita classic-mallin haalareita meiän lapsille ja ois kiva kuulla pitääkö koot miten paikkansa!

    VastaaPoista
  11. nii ja pakko lisätä et ihanan raikkaita nuo classic-mallit on ihanan yksinkertaisia ja raikkaita, tykkään myös et on tuommosia unsex-värejä ku meil menee lapset poika-tyttö-poika-tyttö järjestyksessä ni noita värejä voi kierrättää hyvin molemmilla sukupuolilla :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos - sovituskuvia näytille!

    Meille voisin kotiuttaa tuollaiset Classic haalarit vihreänä,turkoosina ja oranssina. Ja niihin vielä pipot sävy sävyyn.Ihania!

    Pitää päästä pian hypistelemään näitä livenä. :)

    -AniiL-

    VastaaPoista
  13. Kivoja sävyjä
    Voisiko jonathanille laittaa palautetta että fleecehaalarit voisi olla 116 kokoon asti ainakin :) harmi kun vaan 110 asti.
    Kiva tuo lime!

    VastaaPoista
  14. Nyt pitää kiitää jo, mutta palaan illalla teidän kysymyksiin ja laitan niitä sovituskuvia. :)

    Hanna; Näitä saa Jesper Junior liikkeistä ja kotimyyjiltä ympäri maan (katso www.jesperjunior.fi)

    VastaaPoista
  15. Yksiväriset näyttää kivoilta, kuosilliset ei nappaa yhtään... Onko takkeja yksivärisenä? Meiltä puuttuu Herra Keltaiselta takki punaisten housujen kaveriksi...

    VastaaPoista
  16. Ihanaa, nämä postaukset on niin hyviä =) Turkoosi tai vihreä haalari harkinnassa meidän pojulle.. Onkohan mitoitus pysynyt samana, eli suht reilut koot?

    -Eerika

    VastaaPoista
  17. Ihan kivoja. Harmi kun toi punainen on vadelmainen. Sitten se ei kyllä poikalapselle käy.

    VastaaPoista
  18. Niin ja vielä saako näitä tilata myös sinun kautta? meiltä päin ei kun löydy tuota kauppaa.

    VastaaPoista
  19. voisin hommata meille koko värisuoran noista yks värisitä haalareista lukuun ottamatta punaista kun tyttöö ei talosta löydy mutta tuskin kaksi haalari ikäistä tarttis noin montaa haalaria kun on vanhojakin jemmoissa.....

    VastaaPoista
  20. Ihania värejä, erikoisesti vihreä,turkoosi ja oranssi sykähdytti:)

    Kyllä kiinnostaisi sovituskuvat...

    VastaaPoista
  21. Noi yksi väriset oli mun makuun. Ihania! Vois harkita, jos on haalarin tarvetta.

    VastaaPoista
  22. ompas kivoja! Meillä ei ole tullut jonathania koskaan uutena ostettua, joten olis pari kysymystä niistä, jos viittit vastailla. Eli mitä sanot laadusta; kestääkö normi kulutusta, pitääkö vettä? Meille sukulaisilta kiertäneet haalarit ei todellakaan ole vedenkestäviä vaikka lapuissa niin luvataan.(onhan ne voitu pesemällä pilata?) Ja toisekseen jos hinnoista osaisit sanoa. Paljonko esim. tuo classic- haalari maksaa? Ois kiva tietää nuo niin ei tuu hukkareissua, meillä kun ei ihan lähellä tuo jesperjunior ole...:) t. binxe

    VastaaPoista
  23. Kyllä kiinnostaa. Oranssi, turkoosi tai lime haalari kotiutuu meille. Minusta jonathanin lime oli paljon kivempi kuin ticketin lime.

    VastaaPoista
  24. Sanna ja tiitiäinen; Niinhän se tuppaa menemään, että livenä tai kunnon kuvissa on moni mallisto näyttää ihan erilaiselta. :)

    Tiina; Classicin kangas on liukas, mutta ei mikään ihan ohut luiru. Vähän kuten Reimatecin kankaat, jos teillä on ollut. Menee varmaan konttaushaalarinakin, mutta voi olla että kulumistakin tulisi. Silti jaksan uskoa, että kestäisi ihan hyvin. ;)

    titti; No jopas outoa käytöstä. :/
    Luulisin että kakkosluokassa posteja tulisi 4,30e.

    Tanja, jadore ja unikuu; :) Kuvia tulossa viimeistään sunnuntai-iltana.

    jarna; Totta! Kai se on sitten se kevään muotiväritys. ;)

    Anskuli; Minustakin parasta näissä on se että tosiaan sopii tytölle tai pojalle. Asusteiden väreillä saa sitten kivasti tyttö-poikamaisen kokonaisuuden. :)
    Koot on reiluja.

    AniiL; Kannattaa ehdottomasti nähdä livenä. :)
    Kuvia tulossa..

    Suwi; Laitan! ;)

    Miima; Takkeja on yksivärisinä turkoosi, lime ja punainen (eli vadelmainen). :)

    Eerika; :) Kyllä, reiluja edelleen.

    Onaha; Totta, ei minusta mene oikein pojalle. Tai itse en ostaisi.

    Hanna; Suositus on että lähimmältä kotimyyjältä, eli kurkkaa lista sieltä jesperin sivulta.
    Mutta jos myyjää, eikä kauppaa ole lähellä, niin toki voi minulta tilata (laita sitten s-postia). :)

    tinni; Sama täällä, mutta kun on vain yksi haalari-ikäinen. ;D

    Miikku; Tulossa. :)

    Wanilja; Suosittelen kurkkimaan livenä haalarit, jos on haalaritarvetta. :)

    binxe; Nämä voi tosiaan pilata pesemällä väärin tai kuivaamalla kuivauskaapissa. Eli pestessä nurin ja ei huuhteluainetta, eikä saa kuivata kuivauskaapissa.
    Meillä ovat ainakin kestäneet normikulutusta ja pitäneet vettä. Tähti mallisto tosi hyvin ja Classicit todella kivasti myös (mutta ne ei ole täysin vedenpitäviä, vain tähti mallisto on).
    Classic haalari maksaa 69,90e.

    Poitsujen äiti; On kyllä, juuri sellainen ihanan raikkaan lime sävy. :)

    VastaaPoista
  25. Jopas on kivan raikkaat värit, itse luultavasti kuitenkin passaan ostoksia aleen asti. Meillähän oli pari vuotta sitten huonoja kokemuksia Jonathanista, kahdesta haalarista ja yhdestä takista irtosi se kosteudenpitävä kalvo kankaasta ekan pesun jälkeen vaikka olivat ohjeiden mukaan pesty. Nämä olivat kaikki samasta mallistosta eli vika lienee korjattu, mutta sen verran jäi kummittelemaan, etten sen jälkeen ole näitä täydellä hinnalla uskaltanut ostaa..

    Yksiväriset haalarit on kyllä aika herkun värisiä, harmi vaan, kun meille ei enää edes 4-vuotiaalle haalaria välikauteen osteta.Tuleeko takkeihin yksivärisinä samoissa väreissä? Nuo välikausisormikkaat on varmaan testattava jos kerran vesitestinkin kestivät, lienevät kuitenkin aika paljon reiman vastaavia edullisemmat? Tyttöjen kuviotakki on tosi kiva, sen varmaan alesta yritän hamstrata ensi syksylle, sen sijaan tuo classic-mallin takki röyhelöineen on ihan nounou mulle, kuten kaikki tyttöjen ulkovaatteet missä on vastaavia härpäkkeitä, frilloja jne. :D

    VastaaPoista
  26. Toi oranssi on kyllä kiva, harmi kun on kaapit täynnä vk-vaatteita! ehkä alesta sitten ensi vuodelle =) Mielellään näkisin myös niitä sovituskuvia =)

    VastaaPoista
  27. Sufee; No ompas teillä ollut ikävät kokemukset, en ole moisista koskaan kuullutkaan. :(
    Takkeja tulee turkoosi, lime ja punainen (vadelmainen). Tähti sormikkaat maksaa 22,95e.

    VastaaPoista
  28. Yksiväriset haalarit näyttävät ihanilta, harmi ettei meillä enää asu "haalariväkeä". Sitten taas nuo kuviolliset, en tiedä mitä sanaa käyttäisin niistä... Sanoisinko, että näyttävät jotenkin "halvoilta"... Ei kiitos siis niille!

    Rose

    VastaaPoista
  29. Nämä on kyllä kivoja :) Meillä on ollut nyt jo tovin joka mallistosta jotain ja hyvin ovat toimineet ja kestäneet. Eiköhän näistäkin suosikit löydy :)

    Onnea uudesta työstä!

    VastaaPoista
  30. Näin nämä eilen livenä ja nuo haalarit ovat ihania :)
    Rose

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)