perjantai 3. helmikuuta 2012

H&M:n värikäs kesä


Minulle on kotiutunut jo tämän vuoden puolella paketti jos toinen, putiikki on aina sama.
Se luottokauppa, josta takuu varmasti tulee tilattua joka kausi jotain. Josta ihan varmasti saa meidän poikien ja äidinkin makuista vaatetta. Perusvaatteita sopivaan hintaan ja laatukin on hintaansa nähden minun makuun varsin kohdillaan.
Kesää kohti sinne tulee aina ihanan raikkaita värejä, pojillekin. Meidän isojen poikien kesävaatteet koostuukin lähes yksinomaan näistä. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, jos kerta kaikki tykkää?

Mikä se sellanen kauppa on?
Tietysti H&M. ;)



Testailtiin tänään yhdestä paketista tulleita.
Voidaan ottaa kesäteepparit käyttöön jo nyt, kun alle vaan laitetaan ihanan värikäs loggin trikoopaita. Toimii!
Nuo tennarit on jo vakio, olivat viime kesänä käytetyimmät siistimmät kengät, joten nyt tilasin mustat tulevaan kevääseen/kesään. Ihana ylläri oli keltaiset pohjat, Emil ihastui.


Parista paketista on kuoriutunut varsin värikästä pojille, varsinkin limen vihreää. Se taitaa olla poikien lemppari väri ja pinkki, siinä toinen suosikki kesään.
Värikäs hihaton on ostettu liikkeestä Emilille.
Itsellenikin olen kartuttanut vaatekaappia. Kuvassa olevat tennarit on muuten ihan huippumukavat jalassa. Minulla oli viime kesänä valkoiset ja nyt tilasin aiemmin jo mustat sekä viimeisimmäksi nuo punaiset. Kotiin kesää keltaisella ja perhostyynyliinalla.




Nettisivulle oli tullut taas kaikkea uutta kivaa ja tilaushan siitä sitten lähti. Kiva kun isoille pojillekin on muuta kun pelkkää turkoosia, mustaa tai harmaata. Me tehdäänkin yleensä tilaukset poikien kanssa yhdessä, jokainen valitsee mieluisat ja minä tilaan. Helppoa ja vaivatonta sovitella sitten kotona sattuiko koot oikeaan ja tykkääkö pojat sittenkään.




Shortseissakin on hyvä väriskaala.
Meillä monet H&M:n shortsit kestäneet kolme käyttäjää. Parasta on se että pojilla on nyt peräkkäiset koot ja saan siirtää aina edelliselle pieneksi jääneet seuraavan kaappiin suoraan. Kätevää! ;)
2,95e collegeshortsit oli viime kesänä niin hyviä ja pesua kestäviä, että niitä tilasin taas parit. Toivotaan että ovat nyt yhtä hyviä.




JA voi mitä hattuja ja uimashortseja!
Kielilippikset lähti Emilille tilaukseen, samoin oranssi kalastajahattu. Uimashortsit tilasin joka pojalle. Vanhin halusi limet, seuraava turkoosit, seuraava pinkit ja pienimmälle pinkit ja limet (katsotaan sitten kummat on mieluisammat).



Limet (yllätys!) halvat takit (9,95e) tilasin kahdelle nuorimmalle, saa nähdä millaset ovat. Ainakin vettähylkivät ja varmasti toimii kauppatakkina. Loggin värikkäät trikoopaidat on kanssa sellanen vakio-ostos, nyt niissä on niin herkkuvärit että tilasin pinon.

Tarviiko siis sanoa ettei pojille saa värikästä? ;D
Käykää ihmeessä kurkkimassa löytyisikö teille jotain.



23 kommenttia:

  1. Onpas tosiaan ihanan raikkaita värejä! Noi pinkit ja limet uimashortsit olisi aivan ihastuttavat.

    VastaaPoista
  2. Just eilen sain maksettua aiemman tilaukseni ja nyt lähti uusi tilaus menemään...ihania uutuuksia!! Meidän keskimmäinen ihastui ötökkä t-paitoihin...niissähän oli selässäkin kuvia!!! Äitikin tykkäsi hinnasta! =D

    Ja pienelle prinsessalle oli pakko laittaa muutama ihanuus myös kesää odottelemaan. <3

    Esikoinenkin löysi omansa. Tuo sormiskeitti teeppari meillä onkin jo käytössä pinkkinä esikoisella. =D Melläkin siis yleensä pojat valitsevat pinkin jos sellainen on vaihtoehtona. Olivatkin ihan innoissaan, kun saivat pikkusiskon ja hoksasivat, että kaikki tuo pikkusiskolle kaikkia pinkkejä juttuja. =D

    VastaaPoista
  3. Tulikohan mun aiempi kommentti perille?? Kone temppuili just kun lähetin sen!! Murr...noh..H&m tilaus lähti meillekkin päin siis heti tulemaan, niin ihania uutuuksia oli tullut viime tilauksen jälkeen. =D

    Sellaista aloin kyselemään että viitsisitköhän millään katsoa...jos siis lindexillä käyt...että saakohan tuota valko-mustaa tähti pipoa enään ja nappaisit meille mukaan koossa 52/54 taikka ja lähettäisit sitten minulle. Täältä lindexiltä ne olivat jo loppuneet joten ilman taidettiin jäädä. :( Minä tietysti maksaisin kulut!! :)

    Tätä kommenttia ei ole pakko julkaista =D

    VastaaPoista
  4. Oi mitä ihania värejä! Minkä kokoisia Emilin puserot ovat? Meillä oli jo viime kesänä paidoista 110/116, ja mietin onko seuraava koko aivan valtava.

    VastaaPoista
  5. Olen käynyt kurkkimassa kyllä! Tilattukin on jo jotain. Pinkki on meidän vanhemman pojan uusi lempiväri =) ja olen myös ollut tyytyväinen laatuun, erittäin hyvä hinta-laatusuhde =)

    VastaaPoista
  6. Moi,
    mulla on kanssa tuonne lähtenyt tilausta useampaan otteeseen. Tosi kivoja värejä on ja juuri isommalle pojalle :)

    Tyttöjen puolella onkin mälsää, että osa niistä isompien puolen vaatteista alkaa olla aika teinikamaa ja ei ole ihan tulevalle ekaluokkalaiselle sopivaa.

    Tuttuja juttuja sulla kuvissa ;)
    -Rose

    VastaaPoista
  7. Siis todellakin tykkään noista vaatteista ja nyt on ihanan värikästä myös pojille. Ja hinta-laatusuhde on hyvä!

    Noissa t-paidoissa on vaan välillä se ongelma, et ovatkin hirmu kapeaa ja pientä mallia ja välillä oikeinkin reiluja. Esim. tuo Emilin päällä oleva t-paita (pinkki), vastaako kokoaan ja mitä kokoa se on?
    Meillä varsinkin esikoisen kohdalla on ongelma, tilatako vielä 122/128 vai jo 134/140, hän on nyt 128 cm pitkä...

    Marika

    VastaaPoista
  8. Hei Mia!

    Ihanan värikästä. Mitä kokoa ostat H&M:ltä Emilille; 110-116 vai jo 122-128? Itsellä samankokoinen ja ikäinen poika, mutta tuo koko mietityttää...

    - Matiaksen äiti-

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania! jopa valkoiseen vannoutunut ihastui -> nettiostoksille mars ja kukkaro kiittää! :)

    VastaaPoista
  10. Viimeisen kuvan sukat oli iso pettymys meille, pyörivät vaan ympäri jalassa. Mut tosiaan, vau miten kivan näköistä ja vielä pojille!

    - Taina

    VastaaPoista
  11. Pikku reissuun lähdössä, joten pikaa tulin vaan vastaamaan..

    Emilillä tuo pinkki t-paita on 110/116cm, just sopiva. Saman asian kanssa painin että joko kesään 122/128cm, mutta se on kyllä nyt ainakin vielä aika reilu.
    Silti tilasin pari paitaa 122/128cm. Täytyy sovittaa.
    Tuo lime trikoopaita t-paidan alla on 122/128cm ja hihoja saa kääntää.
    Välikoossa oleminen on kyllä hankalaa..
    Niin ja Emil on nyt n.112cm pitkä.

    Oliverilla sama juttu, eli hän on nyt n.136cm ja tuntuu että koko 134/140cm menee nippanappa, mutta 146/152cm on hiukan reilu.
    Hänellekin tilasin kahta kokoa testiin.

    Sifia; Tottakai katson ja ostan jos on! Palaan asiaan sunnuntaina kun tullaan reissusta, huhuilen täällä löytyikö. :)

    VastaaPoista
  12. Vinkkinä sanoisin, että meillä 138 cm poika ja hänelle tilaan t-paidat ja hupparit kokoa 146-152 cm ja ovat ihan sopivia. Housut sitten kokoa 140 cm.

    Rose

    VastaaPoista
  13. Kiinnitin myös huomiota väreihin, aivan mahtavia. Katselin muutamaa t-paitaa ompussa ja tosiaan ovat joko leveitä tai kapeita, ihan sattuman varaisesti, kuten tuossa aiemmin kommentointiinkin. Meille kyllä kelpaise ne kapeat mutta löysin toistaiseksi vasta yhden sellaisen liikkeestä.

    Viime kesänä pojalla oli uimashortsit henkasta ja positiivisesti yllätyin piilokiristysmahdollidesta. Eli aion ehdottomasti tutkia tuleeko tänä vuonna vastaavia. Ihan huippujuttu minusta!

    Yhdet shortsitkin toivottavasti löyt'ävät tiensä kauppaan asti, näissä oli sellainen pidempi lahje ja niin ikään piilokiristyskumpapri vyötäröllä -joka alkaa olla katoava asia valitettavasti kun vaatteiden koko on 150 cm ylöspäin.

    VastaaPoista
  14. Minkälaista kokoa noi poikien kengät ovat?

    VastaaPoista
  15. Hih, juuri eilen naputtelin meille kesäksi kaikkea ihanaa. Yllättäen aika samanlaisia juttuja meidän pojalle tulee kuin olit teillekkin tilannut :)

    Hinta ei näissä useimmiten päätä huimaa ja laadussa ei tähän mennessä ole ollut vielä mitään valittamista. Ei niin haittaa vaikka rymytessä tulisi reikiä ja ruohotahroja ;)

    VastaaPoista
  16. Uusi lukija ilmottautuu! :)

    Tuo Hennesin kesä näyttää kyllä ihanan värikkäältä ja raikkaalta. Tykkään kovasti. :)

    VastaaPoista
  17. H&M on meidänkin luottokauppa erityisesti lastenvaatteiden suhteen, aina löytyy perusvaatetta kivoissa väreissä ja kohtuuhintaan. Ihania kirkkaita värejä tarjolla nytkin ja tilaukseen lähtee kesäksi meilläkin ainakin t-paitoja ja shortseja, vielä pitää viime kesäiset käydä läpi ja katsoa mitä tarvitaan. :)

    Ja ihanaa, että jostain saa pojallekin pinkkiä poikamaisilla teksteillä ja painatuksilla, se kun on meilläkin pojan ehdoton lempiväri. :)

    Koko mietityttää täälläkin, nyt pojalla käytössä 122/128-H&M:n pitkähihaisissa on vielä kasvunvaraa, mutta kun sovitin pojalla muutaman viime kesäisen saman koon t-paidan, olivat ne jotenkin pienemmän oloisia kuin pitkähihaiset...Pojalla on nyt mittaa n.123cm ja kesään mennessä tulee jokunen sentti lisää, mutta liekö 134/140 silti päällä kuin kuuden hengen teltta? Samoin mietin noiden tennareiden tilaamista, millaiset ovat jalassa? Olen tähän asti jättänyt nämä ns.halpiskengät tilaamatta, koska olen niin tarkka lasten kengistä, mutta nyt mietin uskaltaisikohan tuollaiset kesäksi tilata...Kivan näköiset olisivat!

    VastaaPoista
  18. Todella kivan näköisiä ja kovasti tekisi mieli tilata, mutta viimeisen vuoden aikana olen "vieroittanut" itseäni pois H&M:n tuotteista... syynä yksinkertaisesti se että laatu on niin huonoa. Onko meillä hitaasti kasvavat lapset vai sattuuko vain meille jostain syystä aina sellaiset vaatteet, että normaalikäytöillä ja pesuilla niitä ei kehtaa yleisille paikoille enää lapsille pukea päälle. Ja kyllä olen alkanut miettiä tuotakin, saako noiden vaatteiden valmistajat (eli ompelijat yms) minkäänlaista palkkaa...

    VastaaPoista
  19. Heippa. On kyllä hinta-laatu suhde kohdallaan ja ihana kun h&m :ltäkin saa luomupuuvillaisia vaatteita. Itselle tilaan vaatetta etupäässä heiltä,kiva kun saa kokeilla kotona rauhassa. Harvoin tulee kaupassa sovituskoppiin mentyä,varsinkaan lasten ollessa mukana :) Kiitos kivasta blogista :)
    -kirsikka-

    VastaaPoista
  20. Kivoja värejä pojille! Kävin katsomassa Ison Omenan myymälässä, mitä sieltä noista löytyy. Laiha oli tulos. Löysin ainoastaan tuon hihattoman kuviollisen paidan (122/128 cm koossa). Sekin on aika kapoinen malli ja mielestäni vastaa hiukan pienempää. Kenkiä etsin mustia ja vihreitä koossa 32, kumpiakaan ei ollut, pienempää kokoa kyllä. Kengät mielestäni vastaavat normaalia 32 kokoa (vinkkinä). Turkoosin pitkähihaisen paidan sain, niitäkin oli vain muutamia siellä. Limeä ja oranssia paitaa pitkähihaista ei ollut ollenkaan siellä, ei myöskään noita kalastajahattuja. Löysin sitten nuo kaikki tarvitsemani netistä ja tein sinne tilauksen.

    VastaaPoista
  21. Voi kiitos, oli pakko tilata edullisesti t-paitoja ja mekkoja lapsille kesäksi=))

    VastaaPoista
  22. Moikka kaikille! :)
    Kivasti ootte taas laittaneet kommenttia. Muutkin siis tykästyi. ;)

    Noista kengistä kyseltiin, niin minustakin vastaavat kokoaan, kuten joku tuolla taisi mainita.
    Meillä oli viime keväänä 28, kuten muissakin kengissä ja samoin syksyllä 29. Nyt 30 on oikea koko kevääseen esim. Kavatilla ja näissä sama koko.

    Sufee; En kyllä itse noita tennareita joka päivän käyttökengiksi ostaisi, ei ne hyvän kengän kriteeriä täytä. Tai no ei ne ihan lerputkaan ole, kannassa on hiukan tukea.
    Mutta näin paremmassa menossa eli kauppa-kyläily käytössä varsin mainiot. ;)

    VastaaPoista
  23. Niin ja tervetuloa uudet lukijat! Todella kivaa että olette löytäneet blogiini. :)
    Taitaisi olla kohta arvonnan paikka? ;)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)