tiistai 9. elokuuta 2011

Villervallan syksyä (EDIT toppaa kanssa!)







Bongasin toissapäivänä Villervallan syksymalliston (piti laittaa teille kuvia heti, mutta unohtui kaikessa muussa..) ja olen nyt pari päivää miettynyt tykkäiskö vai ei. Vähän harmittaa, kun ei tullut oikein mitään uutta. Siis edes jotain, vaikka tähdet erilailla. Lisäksi mallisto on minusta melko synkkä vaikka onkin värikäs. Ehkä silmät on vaan tottuneet kesän raikkaisiin väreihin ja syksy tuntuu tunkkaiselta värityksineen?
Toisaalta tuo raitakuosi on kiva noin tummasävyisenä ja noista farkuista tykkään. Joten kyllä meille jotain taasen eksyy ja vielähän tässä saa jännätä miltä näyttää talvitakit. Niitä odotellessa kurkkikaa mallistoa lisää Villervallan ja Skidin sivuilta. ;)

Edit; Nyt oli hiukan toppaakin kuvissa, joten lisäsin teille tuumailtavaksi.




12 kommenttia:

  1. Mä tykästyin noihin raitoihin. Pieni pettymys tämä syysmallisto kyllä oli ihanan kevätmalliston jälkeen. Villervallan sivuilla näkyy kuvagalleriassa jo esimakua toppavaatteista. Harmaa tähtihaalari ainakin näyttää ihan kivalta, samoin värikkäät töppöset!

    VastaaPoista
  2. Ihan samoja aatoksia täällä. Värit ovat aika synkkiä ja tunkkaisia. Edellinen mallisto oli ihanan raikas...
    Noista farkuista kyllä tykkäsin.

    VastaaPoista
  3. Tuo petrooli/punainen -yhdistelmä on mun mielestä kiva syksyyn ja talveen, se on pakko hankkia pojalle!

    VastaaPoista
  4. Tuo hupullinen pienten farkkuhaalari näyttää kivalta! Muuten villervallat ei ihan meidän näköisiä vaatteita edelleenkään.

    VastaaPoista
  5. Yritin pari päivää sitten tilata tuota farkkuhaalaria pojalle, mutta huomasin että ainakaan Villervallan omassa kaupassa sitä ei ollut kuin "suurimmillaan" koossa 74/80. :( En ole vielä jaksanut tutkia onko sitä edes olemassa isompana.. olisi ollut ihana 1-vuotiaalle.. :)

    VastaaPoista
  6. Jotenkin nämä syksy-talvi mallistot ei kolahda, vaikka muuten fanitan kovasti Villervallaa ja tähtikuosia. Dark pool/dark tomato yhdistelmä on jotenkin sellainen että meinaa aiheuttaa migreenin =)
    Kevät- ja kesämallistot on vaan niin ihanan raikkaita ja värit sellaisia mistä tykkään. Nämä on jotenkin, no, synkkiä. Ja mä olen sentään syksyihminen ja tykkään kovasti syysväreistä. Miksi ei vois olla vaikka oranssia, sinapinkeltaista, punaista, kirkasta sammalenvihreää ja petrolia?

    Farkut on tosiaan kivat ja ehkä joku paitakin vois meille tulla, kun nyt ensin silmä tottuu =)

    Ja Mia, tuolla kuvagalleriassa oli tänään jo nähtävillä miltä näyttää talvitakit, ei tarvitse enää jännittää =)
    Pienimmille oli myös haalaria, mutta ei varmaankaan tule kokoa 98 mitä oltais vailla. Takkikiintiö on jo täynnä.

    VastaaPoista
  7. Mä tykkään tuosta viimeisestä kuvasta, jossa pojalla on pallopaita turkoosin ja punaisen yhdistelmää ja siihen sopivat housut.Noi vois tulla meille : )

    VastaaPoista
  8. Ei ihan uppoa... Tässä viime vuosina olen havainnut, että varsinkin Villervallan ja Moonkidsin syysmallistot ovat olleet jotenkin tunkkaisia ja ihmeellisillä väriyhdistelmillä varustettuja. Kevätmallistoista taas olen pitänyt kovastikin, ja ne ovat olleet raikkaita. Että olen jo vähän alkanut asennoitumaan niin, että ne kivat jutut ostetaan kevätmallistoista ja syksyllä keskitytään talvivermeisiin :) Terkuin Minttu, 3 pojan ja yhden tytön äiti-ihminen

    VastaaPoista
  9. Olen ihastunut tämän merkin vaatteisiin, vaikka meillä ei näitä yhtään olekaan (vielä).. Jotenkin tuntuu enemmän poikien jutulta, vaikka onhan heillä tyttöjenkin vaatteita. Itsestäni olisi kivaa jos olisi joku vaaleanpunapohjainenkin vaate myynnissä ;).

    VastaaPoista
  10. Samaa mieltä, että olisin kaivannut jotain uutta ja yllättävää mallistoon! Ei mallisto nytkään huono ole, mutta samoja kuoseja on kuin ennenkin, vain värit ovat osittain muuttuneet. Olen todennut, että meidän pojalla ei pysy Villervallan housut ylhäällä, joten niitä ei meille tule. Mutta ehkä jokunen paita? Toisaalta jemmasta löytyy vanhoja kirkkaaman värisiä Villervallan paitoja... :)

    VastaaPoista
  11. Heh, tietysti ne ulkovaatekuvat lisätään heti seuraavana päivänä. ;)

    VastaaPoista
  12. Nuo toppatakit oli kyllä mun mieleen,muuten kyllä meni vähän samaa rataa kun viimeksi :(( Toivottavasti niitä canvashousuja tulis vielä,jäin ilman ja kovasti niitä tahtoisin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)