keskiviikko 3. elokuuta 2011

Pari vinkkiä



Jos joku muukin kaipailee syksyyn hyviä goretex kenkiä, niin kannattaa kurkata Ellokselle. Sinne on tullut Kavatin kenkiä muutamaa mallia taas myyntiin, sekä välikausi että talvi versiona. Lisäksi ilokseni huomasin ettei osaa ainakaan ole vielä E-merkattu, joten niihin käy alekoodit. Meillä 10v. sai nuo mustat joustonauhaversiot, joita saa koossa 28-38. Pienemmille on tarramallissa koot 24-33. Väreinä kummassakin musta ja lila.
Tässä teille koodi jolla saa -50% (voimassa 6.8.11);
245821



Lindexille kurkin myös. Sieltä löysin tyttöjen osastolta velourhousuissa pari uutta väriä (tai uutta ja uutta..), petroli ja punainen. Meillä on sopivasti molempien värien vaje, jonka paikkasin. Hiukan kyllä kummastelin tuota petrolien housujen osastovalintaa..
Lindexin nettikaupasta saa muutes nyt tilauksen toimituskuluitta, kun tilaa 50e.

 

23 kommenttia:

  1. Nuo petrolit on kyllä tosi kivat :) Just eilen katsoin, että alkaa nuo 110cm jo olla liian lyhyitä. En tiedä olenko kyllästynyt noihin veloureihin vai onko 5-vuotias jo jotenkin niin "isomainen", että olen yrittänyt katsella vaihtoehtoja enemmän noille housuille. Pehmeää farkkua ja jotain vastaavaa.

    -Jamina-

    VastaaPoista
  2. Kiitokset vinkistä! Meille lähtee ellokselta tulemaan Kavatin talvisaappaat puoleen hintaan, ihan parhaat ja viime talvena loistaviksi todetut :)

    VastaaPoista
  3. Voi huippua, eilen juuri katselin että mistähän alennuskoodin taas metsästäisin Ellokselle Kavateja varten ja täältähän tämä ongelma ratkesi. :) Kiitokset!

    VastaaPoista
  4. Kiitos=) Tilasin poitsulle mustat tarroilla. Kohta on varmaan Vain Netistä-tuotteena...

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä! Mustat tarralliset Kavat:t lähtivät meille syksyyn pojalle. Meillä on ennenkin ollut niitä ja hyvät ovat olleet :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Mia vinkistä, olet huippu :)
    Juuri näitä kenkiä metsästettiin.
    Terv. Eeva

    VastaaPoista
  7. Kiitos vinkistä ja ennen kaikkea koodista. Meinasin eilen tilata -30 % koodilla, kun huomasin ettei pienten kengissäkään ollut vielä tuota e-merkkiä. Varmaan kohta tulee:)

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia koodista. Sain hankittua meille Kavatin syyskengät.

    Talvikengät hommasin toisella -50% koodilla eli 245824. Voimassa 8.8.2011 asti.

    VastaaPoista
  9. Nuo lilat Kavatit sopisivatkin hyvin meille tilatun Ticketin kanssa :)...

    Blogissani on sinulle tunnustus :).

    VastaaPoista
  10. No onpas tyhmää, siellähän oli vaikka mitä värivalintoja! Täytyykin tästä lähtien aina tsekata myös tyttöjen osasto. Meille lähti, punaiset, petroolit ja vihreät :)

    VastaaPoista
  11. Hei.

    Kiitos kovasti KAVAT vinkistäsi!! Mutta mietin tuota koko asiaa, kun en löydä mittataulukkoa Elloksen, enkä Kavatin omilta sivuilta..

    -M

    VastaaPoista
  12. Kiitos koodista ja vinkistä, tarralliset Kavatit tulee meidänkin pojalle syksyksi. Toivottavasti koko osu nappiin, ettei tarvi ruveta vaihtaan. Ja kiitos mukavasta blogista muutenkin, eka kerta kun kommentoin :)

    VastaaPoista
  13. mulla on jäänyt muuton myötä kaikki koodit saamatta, kun sähköpostikin muuttui. ja olin jo tehnyt periaatepäätöksen, ettei ellokselta enää meille mitään, oli sellaista kenkäsoppaa keväällä, että hermo meni. pitivät mua useamman kuukauden siinä luulossa, että turkoosit kavatit on tulossa, kunnes sitten ilmoittivat, ettei tulekaan enkä enää muualta saanut niitä siinä koossa. no mutta koska kavatit meilläkin hyväksi todettu ja kevään vk-kengät (näissä muuten mielestäni pienempi mitoitus kuin muissa kavateissa) pieneksi todettu, tilasin minäkin, kun alennuskoodisivuilta tuo koodi löytyi, toiset sitten tuli sillä -30%. iltapäivällä oli sitten osoitetiedot kunnossa ja sain tuon jonkun muunkin mainitseman toisen koodin myös. niillä sitten ruskeat kavatit kuopukselle talveen :o)

    mä tykästyin lindexillä niihin samettihousuihin ja ostin niitä esikoiselle. kerrankin ne oli meillä liikkeessä ennen kuin netissä.

    VastaaPoista
  14. Hei!

    Mä olisin kanssa kysynyt, osaako joku verrata Kavatin kenkiä Vikingin vastaaviin kokonsa puolesta?

    Maikki

    VastaaPoista
  15. Iso kiitos täältäkin! Meillekkin matkaa Miskalle nuo tarrakengät!

    VastaaPoista
  16. Meidän lähimmällä Lindexillä on kaikki velourit tyttöjen puolella, kummastelin kyllä. Myynnissä oli ainakin mustat, kahta eri sävyä vihreetä, olikohan kahta eri sävyä harmaata myös, sitten tietty ihan ns. tyttöjen värejä ja petrolit.

    Saako noista Kavatin kengistä irrotettua pohjalliset?

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  17. Meillä oli viime syksynä tytöllä 5v. tuollaiset lilat Kavat-välikausikengät ja ei kyllä tykätty yhtään. Todella jäykät, tarrakiinnitys oli niin hankalan kireä ettei tyttö saanut niitä itse edes kiinni saatika kenkiä jalkaansa ilman että äiti/isä ensin "aukaisi" kenkää. Päiväkotikäyttöön ei voitu laittaa, koska eihän siellä joka päivä ole hoitajilla aikaa pukea 5-vuotiaalle kenkiä, jotka lapsen on lähes mahdoton itselleen pukea.

    Tämän jälkeen en enää Kavateja ole uskaltanut meille ostaa.

    VastaaPoista
  18. minäkin mietin et minkä koon tilais 6v pojalle, onko 32 liian suuri?

    VastaaPoista
  19. Hienoa että oli todellakin hyvä vinkki! :)
    Tosiaan saa nähdä meneekö nuo uusimmat Kavatitkin kohta E-merkatuiksi, nyt siis kannattaa olla nopea.

    Jamina; Teillä on mennyt sit tosi pitkään 110cm koko. Minä jemmasin meille jo 116cm, jos talvella siihen siirrytään. Emilille on aina mennyt nuo niin että kun pari senttiä housujen koon päälle. Eli nyt on n.107cm niin luulisin 110cm menevän siihen saakka kun poika on n.112cm.
    Onhan nuo vähän "nähtyjä", mutta kotona niin kivoja silti. Heh.

    Maria; Ahaa, hyvä tietää. ;)

    Tulppaanisipuli, Jarna, Satu, Eeva, Oliviah ja Tiina;
    Olokeepas hyvät! ;)

    Lumikettu; Kiitokset toisesta koodista, pitää mennä katselee mitä me sillä tarvittas. ;D

    Johanna, Voi kiitos! :)

    Nanna; Minä muuten aina katselen kaupassakin tyttöjen osastot, ihan vaan varalta. ;)

    M, Maikki ja Mohax; Yritin etsiä Kavatin sivuilta ja Brandokselta teille kokotaulukkoa noista, mutta missään ei tietty juuri näistä malleista ollut. Löysin täysin vastaavien Kavatin kenkien taulukon, eli täältä;
    http://www.brandos.fi/kavat/viskan-833060-cerise/a19521

    Sisämitta:
    EU28 (180mm)
    EU29 (187mm)
    EU30 (194mm)
    EU31 (201mm)
    EU32 (207mm)
    EU33 (214mm)
    EU34 (221mm)
    EU35 (228mm)
    EU36 (235mm)
    EU37 (242mm)
    EU38 (249mm)

    Anonyymi; Kiitän kommentistasi, kiva kuulla että tykkäät. :)

    Kati; Huh, huh. Vähän pistäisi miettimään kyllä jos olisi noin käynyt. Toivotaan nyt parempaa onnea!

    Äiti ja pienet pojat; Ainakin lähes samanlaisesta talvimallista saa, tätä välikausiversiota meillä ei ole ollut.

    Anonyymi; Voi kurja, toivottavasti olisivat nyt sitten vähän paremmat pukea.. Onneksi voi palauttaa jos vaikuttaa huonoilta. :)

    VastaaPoista
  20. hei!mä vinkkaan sulle vuorostaan: Elloksella 50% alennusta* tilauksesi kalleimmasta tuotteesta. Koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia ja mattoja. Säästät myös toimituskulut (norm. 5,20)*.

    Pidä kiirettä, tarjous on voimassa vain viikonloppuna 5.–7.8.2011! Tarjousnumero:245506

    ja sivuilta http://www.kavat.ebutik.se/ saattaa löytyä kenkä kohtaisestikin sisämittoja!

    VastaaPoista
  21. Kiitokset koodeista, meille tulee nyt varsin edulliseen hintaan molemmille lapsille talveksi Kavat extremet. :) Toivottavasti ovat hyvät ja lämpimät!

    VastaaPoista
  22. Moi! Kiitos vinkistä, tilasin eilen tarralliset kengät. Mut, mut ongelmia oli jo... tarjouskoodi (omasta sähköpostista pongattu) ei toiminut ja koska harvemmin tilaan, niin laitoin sitten tilauksen matkaan ilman alennusta. Soitin tänään Ellokselle ja kuulemma ongelmia on ollut koodien kanssa. Nyt pitäisi soittaa uudestaan ma ja muuttaa laskulle... en muuttanut laskulle, kun eihän se tule kuin muutaman euron halvemmaksi. Hyvä diili, mut kattoos miten käy alennuksen kanssa! Tyttö puhelimessa sitä kuitenkin lupaili, mutta kun pääjehu poissa niin ei tytöt saa tehdä mitään :( Tiedoksi vaan jos joku muukin ihmettelee... Koodi oli 245824 ja voimassa 8.8.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)