keskiviikko 10. elokuuta 2011

Me&I syksy











Meandin syksy on taas täällä.
Odotin kovasti mallistoa ja vaikka taas hiukan petyin, niin kyllähän tuolla silti on monta ihanuutta. Kivempi tämä on minusta kuin kevään mallisto.
Kärpässienet olisin niin kovin halunnut paitana, mutta turkoosilla pohjalla. On tuo vihreäkin kiva, mutta turkoosi olisi ollut kivempi. Kameli ei värinä innosta, mutta saa nyt nähdä miltä se livenä näyttää.. Tummansiniset skippaan heti. Housuissa on taas pojille liian vähän värejä, harmi koska niitä olisin halunnut. Pöllöt on ihana uutuus. Nyt vaan odottamaan niitä omia kutsuja ensi viikolla. ;)

Mitä te tykkäsitte?


20 kommenttia:

  1. pöllöt ja housut on ihan kivoja, mutta muuten ei kyllä ihan kolahtanut.:) Silkkaa säästöä siis.;)

    VastaaPoista
  2. Paljon kivempia kuin aikoihin. Olivatkin jo alkaneet toistaa itseään. Meille saa tulla canvashousut, tipunpyllistyspaidat ja sininen velourpaita. En miellä sitä niin "siniseksi" että ärsyttäis. =)

    VastaaPoista
  3. Helmin kanssa samaa mieltä, säästöä tulee;)

    Perjantaina tosin kutsut, joten liekköhän livenä mieli muuttuu:)

    VastaaPoista
  4. Joo kyllä mäkin olin hiukka pettynyt, mutta ei mun rahapussia haittaa yhtään;) nuo tassuhousut on kyllä vamaan pakko ostos!

    -Tessa

    VastaaPoista
  5. muutamia kivoja juttuja joita lasten kanssa katsottiin.

    kärpässieniä tulee, samoin tipupaidat ja pupupaidat..housuista en tiedä..saas kattoo nyt sit kun kutsut joskus pidän.

    Miimi

    VastaaPoista
  6. Mä en pääse me&i:n nettisivuille ollenkaan, lykkää vaan in progressia ruudulle :((((
    Mutta mitä tässä nyt näin niin voin vaan sanoa että kyllä harmittaa etukäteen sitä rahanmenoa! Todella ihania juttuja, en malta odottaa että pääseen hipelöimään näitä :D

    -Salla

    VastaaPoista
  7. aivan ihania, niin minun makuuni. Beige ja ruskea kuuluu suosikkeihin joten näitä värejä olen odottanut vuosia. Tattimekko ois ihana mutta turkoosista en tykkää:( itse taidan saada myös melko monta vaatetta.

    VastaaPoista
  8. Ihana, me likes :) Minusta tuo kameli on on tosi kiva väri,varsinkin nyt syksyksi, helppo yhdistää mihin vain. Ja tummansininen takki missä kamelinväriset raidat hihoissa, lähtee meidän pojalle oitis. Hienostuneen näköinen :) Ja pienemmille pojille nuo sienipaidat ja pöllöpaidat on suloisia.

    T. Poikien äiti minäkin

    VastaaPoista
  9. Meillä ei ole vielä ollut mitään tämän merkin vaatteita, mutta nyt näyttää sen verran kivalta, että pitää selvittää miten ne saa tilattua :)

    Pöllöt kolahtaa ja kovaa ja meillä on niin eläimellistä menoa, että tassupöksyt on jälkikasvulle ihan must.

    VastaaPoista
  10. Mä olen aivan varma, että poika ihastuu tuohon tipunpyllistyspaitaan.

    Tytölle ei näy mitään oikein kivaa. Sienet on kuosina ihana, mutta tuo malli ei iske.

    Itselleni haluaisin tuollaisen sienipipon...

    VastaaPoista
  11. Ei kovin syksyistä, odotan syksyyn ruskean ja oranssin sävyjä, tummaa vihreää, keltaista.

    VastaaPoista
  12. no juu, näin ensi näkemältä, ei mitään meille. puuttuu sellaiset "isojen poikien jutut", siis jotenkin kaikki kuosit sopis mun mielestä tosi kivasti pienille lapsille. jos tarvetta olisi housuille tai collegetakille, niin niitä voisin tilata, mutta se puoli on niin kunnossa, ettei hyllyyn muuta mahdu ;o) tuo uusi väri kameli olisi kyllä kiva, mutta pojille siitäkin mielelläni ottaisin tuota taskumallista. toisaalta, ei mitää sopivaa yläosaa siihen väriin.

    VastaaPoista
  13. no juu, näin ensi näkemältä, ei mitään meille. puuttuu sellaiset "isojen poikien jutut", siis jotenkin kaikki kuosit sopis mun mielestä tosi kivasti pienille lapsille. jos tarvetta olisi housuille tai collegetakille, niin niitä voisin tilata, mutta se puoli on niin kunnossa, ettei hyllyyn muuta mahdu ;o) tuo uusi väri kameli olisi kyllä kiva, mutta pojille siitäkin mielelläni ottaisin tuota taskumallista. toisaalta, ei mitää sopivaa yläosaa siihen väriin.

    VastaaPoista
  14. Kärpässienet olis ihanoja jos ois eri värisellä pohjalla ..joudun ehkä silti pojalle tilata.. Tassupeppuhousut oli ihanat kans :)

    VastaaPoista
  15. Ei juurikaan ensinäkemältä kolahtanut, mutta pitää nyt hetki katsella...Tytöille tuolla oli mun mielestä muutama kiva, mutta poikien vaatteiden kohdalla oli viimeistään nyt todettava että tämän tyyliset alkavat nyt tosiaan olla meidän eskarilaisella mennyttä elämää.

    VastaaPoista
  16. Mun mielestä on muutamia tosi kivoja ja sitten joitakin mitkä ei paljon hetkauta =)

    Vanhempi poika ihastui turkoosiin pyllistävään kanaan ihan ekaksi, mutta tykästyi myös canvashousuihin, sweatjacketiin ja tassupipoon. Canvashousuista täytyy sanoa että ainakin meillä ne on olleet tosi kestävät, varmaan ainoat housut mitkä ei menneet polvista puhki.

    Äiti taas ihastui pienemmälle tassuhousuihin ja tassuhattuun, syysmetsäpaitaan ja kärpässieniin. Pöllötkin oli kivoja!
    Tästä mallistosta puuttui haalari, se herätti pientä ihmetystä. Ja mun mielestä turkoosit ja ruskeat velourhousut näyttää ainakin kuvissa aika samalle kun viimevuotiset?

    Äitien vaatteita ei varmaankaan tästä mallistosta tule. Mä kun olen vartalotyyppiä lipputanko, niin löysät (varsinkin velouriset) tunikat näyttää mun päällä lähinnä raskausvaatteilta

    VastaaPoista
  17. äh, jotain kyllä löytyy, mutta maltillisesti tällä kertaa. Oisin toivonut myös sieniä turkoosilla pohjalla, ja mulle ei tuo kameli värinä iske kans yhtään. Että samoilla linjoilla ;)

    VastaaPoista
  18. Tämä mallisto jakaa selvästi mielipiteet, joko tykkää tai ei. Ihan ok:ta ei tainnut mainita kukaan? :D

    Itsekin tuossa tarkemmin kävin läpi ja kyllä meille muutama vaate tulee.
    Syksypaita, sienipaita ja pöllöpaita on sellasia jotka varmaan kaikki saa kotiutua meille. Housuista turkoosit taskulliset velourhousut Oliverille.
    Muut täytyy katsella kutsuilla sitten..

    VastaaPoista
  19. Meille tulee sieniä, pöllöjä ja tuota syksykuosia, mutta muuten ei niin säväyttänyt. Lauantaina onkin sitten omat kutsut. Saas nähdä näyttääkö luonnossa taas paremmilta kuin kuvissa. Yleensä siinä on niin käynyt. :D

    VastaaPoista
  20. itte tykkäsin niistä pöllöhousuista niistä pienten missä pöllö kurkkaa taskusta! =) LOVE <3

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)