lauantai 27. elokuuta 2011

Lassien talvi 2011-2012


Lassie on merkki jota meillä ei ole ollut muutamaan vuoteen, varmaan joskus esikoisella viimeksi. En tiedä miksi. Ei minusta heidän ulkovaatteet mitään huonoja ole, päinvastoin olen kuullut paljon kehuja etenkin toppahousuista. Olisiko se ettei heidän kuosit ole olleet mieluisia tai se että olen vain mieltynyt muihin merkkeihin.. Kuitenkin nyt tuleva talvi näyttää varsin kivalta ja taas tietenkin vauvoille tosi valloittavalta.











Voi noita pienten pingviinejä! Huoh.
Isojen yksivärinen musta tuo kyllä mieleen Kappahlin haalarin.

Mutta kertokaas kokemuksia Lassien ulkovaatteista?



23 kommenttia:

  1. meilläkin on ollut vain yksi lassien haalari esikoisella aikoinaan.. Mutta nyt näyttää oikein kivalta! varsinkin nuo pienten pingviinit =) meidän pienimmällä tosin on jo haalarit mutta silti =)

    VastaaPoista
  2. Miksköhän mä en löytäny noita pingviini haalareita tuolta linkista???

    VastaaPoista
  3. Meillä on ollut kaksi Lassien talvihaalaria ja ensi talveksi ostetaan varmaan taas. Värit ja mallit ei ole silmää kovin miellyttäneet, mutta silti on ostettu, kun on ollut halpa :). Ja hyvä. Hyviä kokemuksia haalarin käytöstä on. Tyttö on käyttänyt yhtä haalaria aina kahtena talvena ja hyvänä on pysynyt. Mistään ei ole mennyt rikki ja se ihan tavallinen Lassie, kaikista halvin malli, pitää melko hyvin kosteudenkin ulkopuolella.
    Näissä uusissahan näkyi olevan punainenkin yksivärinen. Tuo kyllä kelpaisi meille. Kaksivärisiin olen vähän kyllästynyt.

    VastaaPoista
  4. Lassie Tec ulkoiluvaatteista ei oo muuta kuin hyvää sanottavaa. Mitoitukset on sopineet kivasti meidän hoikille ja pitkähköille lapsille. Vaatteet on pehmeitä, mukavan taipuisia leikeissä, Tec on pitänyt oikein kivasti lumihangessa ja vähän sulaneemmassakin peput kuivina. Ostin tälle vuodelle parit vk Lassie Tec hanskat pojalle joka on metsäryhmässä, jonka ainoa sisätila on kota. Niistä hanskoista minulla on menneiltä vuosilta vain hyvää sanottavaa, joten luotin tässäkin tilanteessa niihin.
    Itseäni houkuttaa kovasti tuo musta haalari. Se on kivan näköinen ja siinä on kivasti heijastinta. Myös tuo sininen on mukavan raikas. Mietin nyt vain voiko tuollaiselle metsäryhmässä olevalle ostaa haalaria, vai pitääkö olla takki ja housut tai takki ja henkselihousut. Pitäisi olla helppo ja nopea vessa-asioille pääsy niissä vaatteissa mitkä hankkii.
    Kerroppas, laittaisitko haalarin vai takin ja housut? Aattelin että housut olis nopeampi riisua kuin haalari avata kokonaan, mut ei se haalarikaan mikään hidas ole. Ehkä takki ja henkselihousut hitain. Hmmmh.
    Alle aattelin teknistä kerrastoa ja fleecepukua (paita ja housut).

    VastaaPoista
  5. Meillä on ollut käytössä vain Lassien ja Reiman vaatteet; ja itselläni ei ole pahaa sanaa sanottavana. Ovat lämpimiä eivätkä näytä muutamankaan käyttökauden jälkeen kuluneilta.
    Hyvältä näyttää uusi mallistokin; joten varmasti taas jotain sieltä rantautuu meillekin:)

    VastaaPoista
  6. Mulla vaan tuli mieleen, että kävisköhän nuo turkoosin? väriset henkselitoppikset Villervallan uuden tähti topan kanssa, jossa limeä ja turkoosia? Mitäs mieltä olet Mia :)

    VastaaPoista
  7. Pingut on nyt siis joka mallistossa: Lassiella, Aarrekidillä, Maxmorralla, oliko Småfolkilla...

    Meillä ei ole ollut Lassieta kuin joskus aikoinaan esikoisella Suprafil-haalari ja hyvähän se oli, ainakin kun en muusta tiennytkään=)

    VastaaPoista
  8. Meillä oli pojalla ekana talvena Lassien haalari. Kesti hyvin, mikä tahansa olisi kestänyt puolivuotiaalla =)

    Viime talvena oli Lassien housut, polvista menivät rikki heti ensikäytöllä ja haalistuivat muutenkin siitä toisestakin polvesta. En osta enää toisia. Vaikka voi olla, että olivat vain halpuuden takia huono malli.

    VastaaPoista
  9. Onpas yllätys, todella mukavan näköisiä. Varsinkin nuo vauvojen pingviinit ovat suloisia. Satutko tietämään mihin kokoon asti noita vaaleanpunaisia pingviinikuosisia asusteita on? Ajattelin yhdistää ne Molon ruskean haalarin kanssa, toisi kokonaisuuteen sopivaa tyttömäisyyttä. Tyttöni on siis kohta kolme. :)

    VastaaPoista
  10. Meillä on ollut Lassieta aika usein. Ovat kestäviä ja pitävät vettäkin hintaansa nähden oikein hyvin. Malliltaankin ovat hyviä. Kangas tosin on mun makuun aika jäykkää ja ulkonäkö ei aina ole kovin kiva. Joskus on kyllä tosi nättejäkin. Tämä uusi kausi näyttää hyvältä. Rymypojilla (ja tytöilläkin), jotka rikkoo kaikki vaatteet, Lassie taitaa olla paras vaihtoehto kestävyytensä takia. Multa on joskus jäänyt Lassie ostamatta senkin takia, ettei vedenpitävyys kuitenkaan ole ihan yhtä hyvä kuin monella muulla merkillä. Mutta ihan hyviä ovat. Hinta-laatusuhde on kyllä hyvä.

    VastaaPoista
  11. Tuo pienten pingviini on kyllä niin ihana, että taitaa tulla meille!!! :) Vaikka pienin ei kyllä tarvis haalaria. Eli sun syytä ;P Meillä on ollu Lassietakin joskus. Ja mitään negatiivista sanottavaa ei ole. Se merkkinä ei ole ollut kovin "in" äitipiireissä vaan vähään aikaan ;) Mielletäänkö sitten ns. markettimerkiksi? Puhdasta arvailua vain! ;D

    -S-

    VastaaPoista
  12. Kiva saada paljon kokemuksia ja mielipiteitä. :)
    Palaan kysymyksiin illalla, kun nyt täytyy kiitää kaupungille..
    Niin ja kuvia ei tosiaan löydy tuolta Reiman sivulta, en tajunnut linkittää Lassien sivulle (www.lassie.fi), tosin sielläkään ei ole vielä talvimallistojen kuvia.
    Nämä kuvat on napsittu medialle tarkoitetulta sivulta, joihin Reima on lähettänyt minulle käyttötunnukset.

    VastaaPoista
  13. Pingviinit on kivoja =) Lukeeko siellä median sivuilla että mihin kokoon asti niitä löytyy?
    Vanhempi poika sai kerran mammalta Lassien haalarin, en mallia muista edes mutta vedenkestävä. Oli tarhakäytössä ja muistaakseni pelitti ihan hyvin ja säilyi myös hyvässä kunnossa.

    VastaaPoista
  14. Mä en ole ikinä pitänyt Lassien kuoseista... noi on kyll suloisia eikä näytä perus Lassie vaatteilta :D

    VastaaPoista
  15. Meillä oli esikoisella paljon Lassieta n.4-5 vuotta sitten,ennenkuin kasvoi takki+housut ikään käytti Lassie haalareita. Itse en muista niin välittänyt,mutta Lassie G-tech päihittää kestävyydessään minkätahansa haalarin. Sai kivikkoakin pitkin mennä pyllymäkeä jatkuvasti eikä pepussa jälkeäkään. Kevättalvesta haalari oli aina vielä huippu kunnossa. Mutta mutta... väritykset olivat silloin aika plääh. Siksipä tällä kakkosella (nyt 2v7kk) ei olekaan Lassieta ollut kuin välikausi(vara)haalarina.
    Mutta nyt täytyy myöntää,että tuo koko musta oli aika jees!! Vauvojen pinguista puhumattakaan,mutta meille pitää olla koko 98cm.
    Pitääpä katsoa millainen on poikien väritys muissakin puvuissa,tuo tyttöjen puku (musta-pinkki-harmaa... onks se yläraita harmaa vai lilahtava??) on aika hyvä,minkäköhän siitä on poikaversio?

    Pipoja ja hanskoja meillä on Lassielta ollut nytkin,parhaimmat keväthanskat on Lassien ne joissa on kämmenosa kurarukkasmateriaalia mut muuten kosteussuojakangasta.

    VastaaPoista
  16. Oikein söpöiltä näyttää nuo vauvojen pingviinihaalarit!

    Meillä oli viime talvena Lassien(kin) talvihaalari. Tosi kestävän oloinen oli, ja lähti ihan uudenveroisena eteenpäinkin. Tosin, meillä oli kyllä muitakin toppavaatteita, joten käyttö jäi aikaslailla vähälle ;D. Lähinnä se ostettiinkin hoitoon tummaksi haalariksi likaisemmille keleille, kun ajattelin ettei sinne viitsi hempeän värisiä haalareita laittaa, mutta kylmän ja lumisen talven vuoksi saikin sitten hoidossakin pitää niitä hempeän värisiä ;D.

    VastaaPoista
  17. Meillä on käytetty paljon Lassien vaatteita viimeisen 17 vuoden aikana. Yhtään huonoa ei ole osunut kohdalle. Kuosit ei aina miellytä, mutta kun elämässä oli sellaisia vuosia jolloin raha saneli kaiken, oli Lassie todella hyvä vaihtoehto. Ja kelpaa se edelleen vaikka käytettävää rahaa on enemmän :)
    Tuo musta haalari on sellainen josta voisin tykätä!

    VastaaPoista
  18. No niin, jatkan.. ;)
    Vau miten paljon teillä on hyviä kokemuksia Lassiesta, täytyy katsoa tulisiko meillekin tänä talvena jotain.
    Ihan kaikille en nyt ala vastakommenttia antamaan, vaikka yleensä pyrin siihen, mutta iso kiitos kaikille! <3

    Pikkuriikki; Nuo kuvat on media sivulta, joten ei vielä löydy kaikille.

    Hipsu; Voi, muistin juuri että pyysit jo aiemmin "apua" näissä vaatehankinnoissa metsäryhmäläiselle! Anteeksi, olen unohtanut. Miten onkin niin paljon taas kaikkea..
    Hyvältä kuullostaa tuo teidän välikerrastovalinta, se varmasti kannattaa olla kaksiosainen niin ei tosiaan tartte toppavaatteiden alta käydä niitä vielä vaikeasti riisumaan.
    Tuo onkin hankala kysymys, että haalari tai kaksiosainen..
    Kun toisaalta haalari on varmasti kovassa ulkokäytössä parempi, siis ei pääse kylmä takin helman alta tai vilku selkä jos meininki on ollut kovaa. ;D Mutta ne vessakäynnit sitten.. Tietysti pojan on helppo käydä pikkuhädällä haalarissakin, jos vetoketju menee vaan tarpeeksi alas, mutta tuleeko ison hädän sattuessa vilu pöntöllä istuessa jos haalarin on vetänyt nilkkoihin?
    Entäs sitten siellä kodassa, onko haalari huono jos tulee kuuma ja haluaa heittää vain yläosan pois. Haalari kun valuu sitten päältä ja on pakko riisua kokonaan pois. Vai onko kota niin lämmin ettei siellä ulkovaatteita tarvitse?
    Takki ja housut yhdistelmässä olisi ainakin helppo riisua tarvittaessa yläosa pois.
    Että vaikea valinta! :D Oletko kysynyt kumpaa siellä metsäryhmässä hoitajat suosittelee?
    Minusta ei tainnut olla isoa apua, pelkää pohdiskelua. :D

    Anonyymi; Hmm, voisi ne hyvinkin käydä. En tosin ole noita livenä nähnyt, niin en osaa sanoa sattuuko sävy ihan. ;)

    Anonyymi; Mitään kokotietoja en valitettavasti tiedä, niitä ei ollut vielä ainakaan valmistajan sivuilla. :(

    -S-; Minua saa syyttää aina, ihan vapaasti! :D
    Tosiaan Lassie ajatellaan varmasti niin markettimerkiksi, että sitä luullaan siksi huonoksi ominaisuuksiltaan. Ehkä?
    Vaikka Reima sitäkin valmistaa.

    Vera; Kokoja siellä ei harmiksi vielä ainakaan ollut.

    nunju; Lassie selvästi seuraa aikaansa. :)
    Tuo kysymäsi tyttöversion poikamalli näkyy tuossa kuvassa missä on kolme pientä lasta. Siellä se oikean laitimmainen.

    VastaaPoista
  19. Lassieta on tainnut olla joka vuonna ellei toppana niin välikausivaatteena.
    On saanut cittarista ja Prismasta -50% niin olen ostanut seuraavaksi vuodeksi varastoon.
    Ihan ok vaatteita siinä missä kalliimmatkin merkit.

    VastaaPoista
  20. No onpas tosiaan yllättävän kivoja. Etenkin nuo pienten pinguhaalarit on tosi nättejä.
    Henkselimallin turkoosit toppahousut näyttävät myös tosi hyvän mallisilta.

    VastaaPoista
  21. laitoin sinulle sähkärii ;)

    VastaaPoista
  22. Kävinkin tänään kaupoilla ja näin jo tuon Lassien kolmiväri-haalarin,koot olivat tosiaan 92cm saakka vain ja värit poikien haalarissa ei yhtään mun mieleen. Jostain syystä materiaalikin oli mun käteen tosi kovaa...? Mutta tuota mustaa pitäisi päästä vielä hiplaileen :D

    VastaaPoista
  23. ninnu; varmasti alella kannattaakin jemmata. :)

    Emmi ja Suwi: :)

    nunju; Ahaa, kiitos infosta! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)