lauantai 20. elokuuta 2011

Grass hopper



Meille kotiutui eilen talven eka hankinta, Niilo ilosta (iso kiitos sinne!).
Heti yritin kuulkaas niin kovasti saada kuvattua tätä uutta Molo Kids haalaria niin että sävy tulisi teillekin näkyviin. Mitä vielä.
Se ei ole lime, ei neon, eikä ruohonvihreä. Se ei ole myöskään noin hailakka kun kuva antaa ymmärtää, miksi kamera imee sävyn pois?
Yritin sisällä ilman salamaa, tulos oli onneton. Salamalla kohtalainen. Ulkona luonnonvalossa ilman salamaa osa sävystä haihtui myöskin pois, eli haalari on hiukan tummempi kuin näissä kuvissa. Höh.
Mutta jos tuota väriä jotenkin kuvailisi, niin sanoisin että se on kirkas ruohonvihreä jossa on aavistus tummaa sävyä. Tosi selvä vai mitä? :D
No kuitenkin pointti on se, että jos joku luulee sen olevan tosi räväkkä väri, niin minusta se ei ole sitä. Lime olisi, mutta tuo ei ole lime. Vaikka sävy lopulta yllätti minutkin, niin tykästyin täysillä. Paljon ihanampi kun odotin. ♥



Emil on nyt n.108cm. Haalari 116cm.
Just nappikoko talveksi, hiukan on kasvuvaraa muttei liikaa.
Napattiin asusteiksi kaapinkätköistä vanhoja, tähtirukkaset on viime talven Kappahlin Kaxs Proxtec mallistoa ja lohishattu oma tekele. Hatun sävyt ei oikein istu minun makuun haalariin, joten niitä on pari hankittava.



Rukkasia meillä jo onkin vanhoja muutamat (mustat reimatec ja niiden alla Hans Company).
Kaapin kätköstä kaivoin myös viime talvisen ruskean Molo Kidsin 110cm haalarin. Kokoero ei ole muuten suuri, sovittaessa lähes olematon. Uudessa 116cm on n.2cm pidemmät hihat, 1cm pidempi niska-haara ja n.3-4cm pidemmät lahkeet.



Kuten näkyy, meille menee tämä 110cm ainakin vielä alkutalven hyvin. Tulevaan talveen tilasin lisäksi Ellokselta -50% alekoodilla nämä Kavatin mustat vedenpitävät ja lämpimät sappaat koossa 29. En yleensä ole tämän mallisten kenkien ystävä, joissa ei ole tarra- tai nauhakiristystä. Nämä kuitenkin vaikuttaa kunnon nahkaisilta pakkaskengiltä, ovat tukevat, vuori on villasekoitetta ja pohjallinen villaa.

Samalla kaappien pikakaivauksella kävin läpi osan poikien talvea, paljon lähtee kiertoon ja jonkin verran on hankintalistalla.
Tästä ne taas lähtee, tulevan talven hankinnat.



44 kommenttia:

  1. Olen kaksi päivää yrittänyt kuvailla haalarin oikeaa väriä ystävlleni, joka on tilaamassa haalaria muttei oel sitä vielä nähny :D Ja aikalailla samanlaisilla selityksillä, olen myös viettänyt aikaa Googlen kuvahaussa sanan "green" kanssa :D

    Mielestäni tuo vihreä on suorastaan neutraali, verrattuna siihen pinkkiin joka on tosiaan aika "hälyytys". Mutta miks ei, jos tuleekin vaikka musta talvi niin saahan siitä väriä ;) Oranssia en ole vielä livenä nähnyt, toinen ystäväni harkitsee sitä joten eiköhän sekin tule kohta nähtyä :)

    Hyvältä näyttää teidän haalarivermeet :)

    VastaaPoista
  2. Yökyöpeli jatkaa vielä. Tuosta kokoasiasta tuli mieleeni kun monet usein mittailevat peräkkäisen koon vaatteita ja toteavat etteu eroa ole kuin pari senttiä per mitta (hiha, lahje korkeus esim.). Ja johtopäätöksenä yleensö että "samankokoisethan" nämä ovat.

    En ole vaatevalmistuksen ammattilainen mutta minulla on käsitys että näinhän se kokoero juuri menee. Eli se seuraava koko on juurikin esim. sen 6 cm ero, joka käytännössä tarkoittaa kolmiulotteisen mitan kasvamista 2 cm suuntaansa. Jos lapsi vaikka kasvaa 6 cm, siitähän tulee periaatteessa 3 cm jalkoihin ja 3 cm vartalon yläosaan ja sitten kädet kasva sen muutaman sentin.

    Varmaan selitetty nyt tosi kehnosti mutta ehkä joku ymmärtää mitä tarkoitan :) Esim. paidassa se leveys kasva 2 cm, pituus 2 cm ja hiha 2 cm = koko 110 cm -> koko 116 cm.

    Saatan olla ihan hakoteilla mutta näin olen sen järkeillyt ;) Monesti vain tuntuu että usea odottaa sen seuraavan koon olevan _todella_ paljon isompi...

    VastaaPoista
  3. Ihana puku!

    Meillä arvotaan väriä ja vielä kokoakin...mutta tänään toivottavasti edistytään. Lähdetään kokeilemaan sekä Ticketin että Molon haalaria, sitten pitäisi tietää jo ainakin koot. Tossa Polariksesssa arvelisin kyllä kokoa 116 meillekin, koska My on nyt myös noin 108cm.

    Viime talvena meillä oli 104cm haalari ja lopputalvesta se alkoi olla pieni varsinkin hihoista. Ja siinä vaiheessa My oli 105cm.

    VastaaPoista
  4. itse kävin Niilo ilossa eräskin päivä paikan päällä ja ihastuin kanssa tähän vihreeseen Livenä! että pakkohan se oli tilata meidän vauvalle koossa 86 :) saas nähdä sitte sopiiko vai mitä.. vai pitääkö olla isompikin :)

    VastaaPoista
  5. Kivalta näyttää! Väri tosiaan vaikuttaa näissä kuvissa räväkältä (vaikka hyvältä näinkin!). Nuo kengät ajattelin minäkin tilata, kun niistä defedereistä ollaan niin kovasti tykätty, nämä lienevät saman tyyppiset mutta tuolla putkivarrella? Vuori näyttää muhkealta karvamaiselta?

    VastaaPoista
  6. meillä on monena talvena ollut tuo kavatin kenkämalli ja samoin tulevanankin. nyt kun niitä saa ruskeanakin, niin tosi kiva :o) päiväkodissa kehuivat, että on todella hyvä malli, lämmin ja lapsen helppo pukea.

    VastaaPoista
  7. Kivan pirteä tuo vihreä haalari :)

    Mietin myös noiden Kavatien tilaamista, mutta koko mietityttää. Osaatko sanoa pitääkö paikkaansa vai onko isot/ naftit?

    VastaaPoista
  8. Olet aikaisin liikkeellä, no silloin ainakin saa haluamansa :)

    Meillä vasta syksykamppeet kutakuinkin kasassa, talvea ajattelen vasta myöhemmin.

    VastaaPoista
  9. Näyttää tosi kivalta tuo vihreä haalari!

    VastaaPoista
  10. Onpas kiva! Eikä väri tosiaan näytä yhtä räväkältä, kuin kauppojen kuvissa.
    Sattuuko teiltä muuten lähtemään kiertoon talvitakkia 98-104cm tai talvikenkiä n. 26-27?

    VastaaPoista
  11. Meillä on esikoisella (tytöllä) aikoinaan ollut punaiset Kavatin tuollaiset kengät, ja olivat tosi hyvät. Ja eivät tosiaan kastukaan. Katselin niitä nyt pienimmällekin, mutta vauvalla tuollainen malli on hankala jota ei voi löysyttää narujen tai vetskarin avulla.

    VastaaPoista
  12. Kiitos, hyvältä näyttää haalari ja koko osui ihan nappiin :)

    Tosiaan on hankala väri kuvattavaksi tuo Grass hopper, mutta minustakin tosi ihana väri luonnossa.

    VastaaPoista
  13. Ihana haalari! Sävy kyllä miellyttää myös minun silmääni, tätä lähden tavoittelemaan alesta ;)

    VastaaPoista
  14. Ihan eri sävy tuo kuitenkin on mitä nettikauppojen kuvissa. Ruutukuosikin oli livenä positiivinen yllätys. Viime vuoden petroolinturkoosinkin kamera muutti ihan eri väriseksi ja petroolinsävy katosi kuvatessa.

    VastaaPoista
  15. Meille kanssa tuli juuri postissa ko. haalari samassa värissä. Ja itse olen vähän ehkä kahden vaiheilla onko aika hyvä vai ihan kamala... Ei ainakaan jää huomaamatta autoilijoista jos tulee synkkä talvi! Mutta itse kuvailisin väriä lähinnä neon-vihreäksi... aika räikeä.

    VastaaPoista
  16. Tuli nähtyä tänään livenä tuo vihreä ja on aivan ihana! Suosittelen hankkimaan jos vihreää miettii. Mutta meille ei tullut vihreää, koska kyseessä on My. Ei tullut pinkkiäkään, koska oli jopa Myn mielestä liian räikeä...enpä olisi uskonut, että Mynkin mielestä joku pinkki voisi olla liian räikeä. On siis oikeasti neonpunainen. Ei tullut ruskeaakaan vaikka se oli mielessä. Ostettiin violetti eli väri velvet koossa 116. Molon haalarin on tarkoitus olla meillä tänä vuonna se likaisempien kelien haalari...puhtaille lumikeleille tulee Ticketin kukkakuvio.

    VastaaPoista
  17. Meillä 'onneksi' ei enää pojalle mahdu nämä molo kidsit, niin ei tarvitse pähkäillä. Pinkkiä tai vaaleanpunaista ei tule tänä vuonna tytön haalariin, juuri ja juuri jaksoin viime talveen loppuun katsella sitä samaa... Oranssia mietin tytölle kanssa, mutta taidan olla sen verran myöhässä, että Suomen nettikaupoista ei enää löydy oranssin oikeaa kokoa. Nyt nimittäin tytöllä on yksi oranssi t-paita päällä, ja se väri näyttää vain niin kivalta.
    Ja synkkiä värejä en halua talveen. Vihreää taas oli yksi talvi, sellainen metsänvihreä Mololta. Kiva tuo teidän väri kieltämättä on!

    VastaaPoista
  18. Aivan ihanan raikas haalari!:)

    VastaaPoista
  19. Toi on kyllä tosi ihanan värinen :)
    Voisin ostaa alesta jos löytyy ensi talveksi.

    VastaaPoista
  20. anana; Oot niin oikeessa! Eli minusta todella hyvin järkeilty. ;)
    Siis noinhan se menee, ei se kokoero tosiaan voi mikään järkky olla edes peräkkäisissä koissa. Ja jos olisi niin sitten päiviteltäisiin edellisen koon jäätyä pieniksi, että seuraava koko olisi liian suuri.
    Mutta se on kanssa jännä miten verratessa sitä kokoaeroa ajattelisi olevan reilummin.
    Tosiaan näissäkin haalareissa on se pieni kokoero, mutta päällä sitä ei juurikaan huomaa. Varmaan siksi että Emil on nyt juuri noiden kahden koon vaihteessa.

    Heh, tuo väri on aika hankala. Ihan oikeesti itse nettikuvien perusteella luulin saavani paljon räväkämmän haalarin, mutta minusta tuo ei todellisuudessa ole sellanen neon. Voi olla että vähän siihen suuntaan, muttei liian. ;)

    Onko sinullakin tapana kukkua yöllä? :D

    Woops; Hyvät haalarihankinnat teillä. :)
    Näin olen minäkin kuullut ja ananakin sen tuossa totesi, että se Molon pinkki on tosi räiskyvä.
    Minkä kokoisen Ticketin muuten ostit? teillä kun ollaan samanmittaisia kun meillä.

    Suwi; Uskon että aika moni yllättyy ja tykästyy tuohon kun sen näkee livenä. Hyvä ostos teilläkin. ;)

    Tulppaanisipuli; Minusta tuo vuori on samanlainen kuin defedereissä, vaikuttaa tosi lämpöiseltä.
    Nuo on tosi helpot lapsen itse pukea ja alle menee hyvin villasukka tarvittaessa.

    Kati; Tosi hyvä kuulla, että kengät on hyvät. :)
    Niitä ruskeita mietin ensin minäkin, mutta ne ei olisi käynyt niin hyvin meidän talveen.

    Mari; Minä luulin että pitäisi tilata koko 30 Emilille talveen, mutta Kavatin sivuilla on näistä se mittataulukko ja sen perusteella päädyin kokoon 29.
    Hyvä niin koska näihinkin jää tyhjää nyt se 2cm tai jopa hiukan reilu, seuraava koko olisi varmaan ollut liian iso ainakin alkutalveen. Minusta nämä vastaa melko hyvin kokoaan tai on hiukan jopa reilua mitoitusta.
    Haluatko tuosta 29 koosta sisäpohjan mitan?

    ninnu; Pakko olla kun on niin valikoiva värisilmä. ;D

    Ida-Antonia; :)

    Emmi; Meiltä on lähdössä kiertoon ainakin mustat Tepsut koko 27 (muistaakseni) ja ruskeat Eccon goret koko 27. En vaan ole ehtinyt vielä niitä tuolta kaivelemaan esille. ;)

    VastaaPoista
  21. Minäkin ostin ellokselta koodilla nuo kengät ruskeana koossa 31. Viime talvena oli samat mustana ja koossa 29. Tykättiin kovasti, kun ovat helpot pukea ja lämpimät!

    Jännä muuten, kun yritin tilata isommalle pojalle ellokselta niitä kavatin viskan- kenkiä, ei niihin tullutkaan alennusta (eri koodilla yritin tietysti) ja asiakaspalvelusta sanoivat sitten heti, ettei näistä tule, kun elloksen omista merkeistä vaan. Minä intin, että olen kyllä aina muulloin kavateista alen saanut, mutta ei. Kone ei kuulemma hyväksynyt koodia :( Ja näiden kenkien kohdalla ei siis ainakaan silloin sitä E-kirjainta ollut..

    Mutta apuva! Pojalla nyt ikää 4v5kk, pituutta noin 112cm ja olin ajatellut, että molon haalarista riittäisi ensi talveksi koko 116. Pitäiskö siis ottaa jo 122..?!

    Ihanan pirtsakka väri kyllä tuo vihreä!

    t.mami75

    VastaaPoista
  22. Essiina; Hyvä hyvä, hyvät kengät siis. ;)
    Totta, pienemmälle sellaset tarra/nauhaversiot on paremmat.

    Vauhtivekaroiden äiti; Kiitos sinulle tosiaan kovasti! Aina ilo käydä ostoksilla putiikissasi. :)

    Nanna; Ehdottomasti kannattaa! ;)

    Oliviah; Joo, eikös olekkin outoa? :D

    Anonyymi; Varmasti toisen silmään näyttää sävyt erilaisilta, minusta tuo ei ole neon, siinä on kuitenkin ehkä aavistus sitä. ;)

    Mari A.; Minustakin talvella värikkäät näyttää ihanalta valkoista lunta vasten ja kun muutenkin sitä pimeää on, niin ulkovaatteissa on hyvä olla väriä. ;)
    Oranssi varmasti upea kanssa ja kävisi teidän tytölle tosi hyvin.

    Virpi; :)

    Annika; Kannattaa!

    VastaaPoista
  23. mami75; Eikä!, olet kyllä nyt saanut ihan kökköä palvelua. Oikeesti niissä Viskan-kengissä ei ole mitään E-merkintää ja niistä pitäisi ale saada, minäkin sain.
    Kannattaa yrittää uudestaan netin kautta, jos sinulla on alekoodi.

    Luulen että teille voisi hyvinkin mennä 116cm vielä tämän talven, kun meillekin menee tuo 110cm, vaikka Emil on vain 2cm alle sen mitan. Jos siis teidän poika ei hirveetä kasvuspurttia ota.
    Mutta ei varmaan se 122cm olisi liian iso myöskään, kun tosiaan se kokojen välinen ero ei ole kovin suuri..

    VastaaPoista
  24. aivan ihana haalari! tuo väri on tosi kiva.:)

    Meillä menee esikoiselle vielä viime talviset haalarit, joten ajattelin, että alkutalvi voitais pärjätä niillä ja alesta vasta ostaa uudet. Nyt kun saa laittaa uutta kotia, niin kaikki rahat menee siihen.;) Tänään tosin hain esikoisen uuden talvitakin postista, postailen siitä joku päivä, kunhan ehditään ottaa kuvia.:)

    VastaaPoista
  25. Katsoin Babyshopin sivuilta noita mittoja. Mitta "shoulder to fot" koossa 110 on 97cm, koossa 116 on 101 cm, koossa 122 on 112 cm, koossa 128 on 121.

    Eli 116 cm puku on vain 4 cm pitempi edelliseen kokoon verrattuna, kun taas 122 cm puku on sitten 11 cm pidempi! Aikamoinen kokoero.

    Tilasin nyt 110 cm pitkälle pojalleni 116 cm puvun, toivottavasti ei jää pieneksi kesken talvea. 122 cm puku taas tuntuu hurjan isolta kun katsoo noita mittoja...

    Sinulla on tosi kiva blogi, kiitos :)

    Terveisin Vilma

    VastaaPoista
  26. mami75, meillä on Bublegum koossa 116 cm menossa myyntiin, sillä se on liian nafti tytölle joka on 111 cm pitkä. Menisi ilman kerroksia ehkä alkutalven mutta mielummin laitan uutena myyntiin -ja tilasin koon 122 cm toisessa värissä. Kokeilimme jo tuota isompaa ja ei ole liian iso, eli sillä mennään. (Ja en tykkää jättiläiskasvuvara haalareista, eli siitä ei ole kyse).

    VastaaPoista
  27. Kiva haalari!!! :) Minäkin tilasin nuo kavatin kengät 30 koossa ja nyt aloin miettimään että ovatkohan meille sopivat. Voisitkohan mitata teidän kenkien pohjallisen niin tietäisin vähän suuntaa meidän kenkien koko valintaan.

    Meille ei ole löytynyt yhtään kivaa talvihaalaria vielä. minusta on tullut todella nirso ja mikään ei kelpaa. saapa nähdä mihin päädyn vai jäädäänkö ilman kokonaan, kun kaikki ehtivät mennä. apua!!!

    VastaaPoista
  28. Toi väri on kuvissa aika hurja, mutta varmaan luonnossa kiva, ja oikeasti varmaan turvallinen väri, autoilijat huomaa paitsi heijastimista, niin väristä. Molo Kidsin haalarit on parhaita! Tänä vuonna vaan värit hieman öö.. haastavia!

    VastaaPoista
  29. Joo,semmoisia ne on nää kokoasiat,samaa miettinyt et 2cm suuntaansa :D

    Meillä on täksi talvessa tulossa 98cm ja tuossa on vielä kevättalven 92cm Minymo joka ehkä ehkä menis vielä ihan alkutalvea,riippuu milloin se oikein tulee ;)

    Mutta kun ei pääse paikanpäälle katsomaan niin nuo väriasiat onkin sitten ihan hirveitä päätettäviä ;D

    Viime vuonnahan mulle kävi juurikin tuo Minymon raitahaalarin kanssa niin,että ostin netin kuvan perusteella (oli vielä niitä piirrettyjä kuvia) ja olin ihan järkyttynyt kun haalari tuli,se oli todella kirkas sininen/harmaa/musta/valkoinen,kun kuvasta olin päätellyt kyseessä olevan enemmänkin tummahkon savunsinisestä tai jostain vastaavasta :D
    Loppujen lopuksi se haalari oli kuitenkin juuri ihana :) kunhan totuin,tänä vuonna kuitenkin haluaisin välttyä samanlaiselta kohtaukselta,taisin olla kuin uhmaikäinen,itkupotkuraivarit ei olleet kaukana! :D:D

    VastaaPoista
  30. Helmi; oi teillä on ihania juttuja nyt elämässä. :)
    Jään odottelemaan takkikuvia, meilläkin on jo Emilille takki päätetty ja varattu kun vaan nettikauppaan tulee sitä. ;)

    Vilma; Kiitos! :)
    No jopas on kokoero! Pitääköhän todella paikkansa..

    anana; Kiva kun laitoit kokovinkkiä mamille. :)

    Sifia; Tottakai voin, laitan päivän sisään mitan tänne. :)
    Minä olen ihan yllättynyt, että meillä Emilin talvihankinnat on jo päätetty, kun yleensä jahkailen viimetinkaan. ;)

    Anonyymi; Joo se etu ainakin että näkyy. ;)
    Mutta tosiaan tuo sävy on minusta hiukan tummempi luonnossa, kun näissä kuvissa.

    nunju; heh, toivottavasti säästyt itkupotkuraivareilta tänä vuonna. ;D
    Mutta joo, netin kuviin ei täysin voi luottaa.

    VastaaPoista
  31. Juu netin kautta minä ne kengät tilasinkin, mutta kun tilausvahvistuksessakaan ei vielä alennettua hintaa näkynyt, soitin asiakaspalveluun. Peruin tilauksen, kun kerran alea ei saanut. Yritin kyllä vielä toisenkin kerran, mutta sitten ei tullut edes tilausvahvistusta..

    Kiitokset ananalle vinkistä! Otan kyllä sitten ehdottomasti sen isomman koon. Meillä kun tämä kuopus (22kg) ei edes ole ihan laiha ruipeliini, kuten veljensä ;) Molon haalaria meillä ei ole ennen ollut, mutta olen ymmärtänyt niiden olevan pienehköä mitoitusta.

    Mittasin muuten noiden meidän Kavat saappaiden pohjalliset ja koossa 29 mitta on 19,4cm ja koossa 31 20,7cm. Meillä jää myös se parisen senttiä tilaa, mutta onhan tässä vielä talveenkin kotvanen aikaa :)

    t.mami75

    VastaaPoista
  32. Todella kauniin värinen haalari!

    VastaaPoista
  33. Hei. Pakko kommentoida tähän noista mitoista pikaisesti; eli menee juurikin noin kun anana sanoi. Eli esim. Vatevan mittataulukon mukaan Normaali vartalo C tyypin rinnan ympärys kasvaa koot 104-128 kahdella sentillä, mutta esim 128-164 kasvaakin sitten jo 3 cm puolikkaalla, eli 6cm koko ympärys. Tietysti sitten väljyyksiin vaikuttaa myös vaatteen malli, käyttötarkoitus sekä materiaalit. Mutta juurikin tämän pienen sarjontavälin takia trikoovaatteissakin suositaan usein ns. tuplakokoja, koska sarjontavälit ovat todella pieniä (esim. kokojen 62-74 rinnanympäryksen väli on 1,5cm puolikkaalla, eli vain 3cm koko ympäryksellä).

    VastaaPoista
  34. Voi näyttää herkulta! Meillä oli sama ruskeana viimetalvena ja pysyi hyvässä kunnossa, mitenköhän nämä "värikkäät" pysyvät puhtaana? Harkinnassa meille tämä tai se sininen ( jos on turkoosi luonnossa ).

    VastaaPoista
  35. hei! minkä pituinen jalka teidän Emil pojalla on? mietin tuota kengän kokoa omalle pojalle joka on saman pituinen mutta vuoden vanhempi.

    VastaaPoista
  36. Nyt heti ekana alkuun Sifialle se mitta.. Eli noista Kavatin saappaista koon 29 sisäpohjan mitta on 19,4cm. Eli kuten Mami75 tuossa kertoikin. ;)

    mami75; Aika outo juttu minusta silti! Kuitenkin minulle se ale tuli ihan heti. Höh.
    Pari senttiä on hyvä, siis talvi kenkiin se saa jäädäkin tyhjää. :)

    Maria; No on todella. :)

    Eppusen kaapilla; Kiitos kovasti sinullekin kokokommentista, noita on aina hyvä tietää! :)

    karoliina; Meillä on aina ollut värikkäitä haalareita talveen ja hyvin ovat puhtaana pysyneet. Tosin ennen kunnon lumia olen pitänyt kakkoshaalaria, joka on usein se tumma sävyltään.

    Kati; Emilin jalka on nyt n.17,2cm ja tosiaan noiden 29 saappaiden sisäpohjan mitta on 19,4cm. :)

    VastaaPoista
  37. Tekis niin mieli ostaa tollainen molon uus haalari mut toi koko asia on niin vaikea, ku ei ole ennen ko. merkin haalaria ollut. JOtenkin tuntuu et niissä on hirmu lyhyet hihat :O

    VastaaPoista
  38. Hei!

    Kiitos mahtavasta blogista.

    Yritin myös tilata ellokselta -40% alekoodilla noita Kavat Defendereitä. Ei antanut alea vaikka pitäisi kaikista normaalihintaisista kengistä antaa.

    VastaaPoista
  39. titti; Meillä on Emil (n.108cm) pitkäkätinen ja kuten tuossa ruskean 110cm haalarin sovituskuvassa hyvin näkyy, niin näissä silti riittää hihan mitta. :)
    Eli ei ne niin hirmu lyhyet ole, ei minusta sen lyhyemmät kun Ticketilläkään.

    Anonyymi; Kiva että käyt lukemassa! :)
    Siis minua niin harmittaa sinunkin puolesta, kun oikeesti ei mene oikein jos et saanut alea, se pitäisi saada kun ei e- tai muitakaan merkintöjä ole!

    VastaaPoista
  40. Kiitos sinun meillekin muutti Molon haalari talveksi :) Katselin tuota sovituskuvaa, että onpas kaunis haalari ja mallikin hyvin lähellä vanhemman lapsen mittoja (Tyttö 109,8cm) ja suuntasin kauppaan :D

    T:Neepuli

    VastaaPoista
  41. Neepuli; No sehän sitten meni just eikä nappiin tämä vinkki! :)

    VastaaPoista
  42. pitää vielä kysyä molo kids haalarista kun meille sellainen eka saapui hipisteltäväksi ja ajattelin sen palauttaa kun kangas tuntui sellaiselta että se ei kestä kovassa menossa? miten teillä onko puku karheentunut pahasti esim.polvista?

    VastaaPoista
  43. Kiitos Mia noista kenkien mitoista :)
    Tilasin pojalle kokoa 26, jossa sisäpohja oli himpun päälle 17cm, pojan jalka on n. 15cm nyt mitattuna, joten eiköhän nuo talven mene :)
    Harmikseni kengät tulevat vasta marraskuussa, mutta tuskimpa paljon ennen tarvitseekaan jos sääennusteisiin on uskominen ;)

    Oli pakko käydä Ideaparkin Ballotissa ihastelemassa ihan livenä tuota haalarin väriä ja kyllä se vaan on kaunis ja pirteä :)

    VastaaPoista
  44. Minnapas; Meillä Molo kids on ollut yksi kestävimmistä haalareista, nyt jo kahtena talvena ollut tuolla pienimmällä ja ei mitään kulumaa ole saanut aikaan. :)

    Mari; Hyvä että sain vinkata. :)
    No toivottavasti ei ainakaan tappopakkaset marraskuussa iske. :D

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)