torstai 10. maaliskuuta 2011

Ticket vinkki!



Ellokselle on tullut Ticket to Heaven ulkovaatteita.
Noista ei vaan hirveitä aleja enää heru, kun ovat laittaneet ne "vain netissä" tuotteiksi, joihin ei monet alekoodit käy. Lisäksi hinnat näyttää olevan muita nettikauppoja korkeammat, haalarit on 119e ja isompien takit 99e. Oho..
Löysin itseltäni yhden alen (voimassa 17.3.11) joka käy myös näihin "vain netissä" tuotteisiin, tässä jakoon jos joku haluaa 30e alella tilata;
231301


34 kommenttia:

  1. Minä yritin kovasti eilen illalla tilata ja ihmettelin miksei alekoodit kelpaa =) No jäipähän tilaamatta, kun noi hinnat on tosiaan haalareissakin 20,- kalliimpia kuin muualla. PÖH!

    VastaaPoista
  2. Ihanat tähdet ja yksivärinen pinkki takki :). Hipsu tykkää! Kiitos!

    VastaaPoista
  3. Jäin miettimään meille tuota haalaria, esikoinen 3 v tarvis varmasti ainakin ensi syksyksi uuden haalarin. Mutta, tuo tummansininen pohja ei kiinnosta mua YHTÄÄN! Eli ehkä se kuitenki jää ostamatta. Meille Po.Pin haalarit on ollu parhaan mallisia, oliko se nyt niin, että Ticket ja Po.P on vähä eri vartalotyypeille? Meillä nuo on pitkäselkäisiä, ja esim. Ticketin tällä hetkellä käytössä oleva varmaankin Baby Baggie on liian pieni niska-haara-mitaltaan.
    Vähä vissiin tökkii tuolla Elloksen sivuilla kaikki koodit tällä hetkellä.
    Jos tulee joku yksvärinen haalari, niin ehkä se sitte meille kokeiluun, tuon tähtikuosin taidan nyt jättää ihan vaan pohjavärin takia ostamatta ;)

    VastaaPoista
  4. Äsken tapahtui jotain todella outoa. Tilasin molemmille pojille tummansiniset tähtivaatteet. En pidä tummansinisestä sitten yhtään, eikä meillä ole muita sen värisiä vaatteita. Menin ehkä sekaisin tästä postauksesta ja siitä että onnistuin tilaamaan molemmat -50% alella.

    Lisäksi olen myös vk-vaatteiden osalta edelleen shoppailukiellossa. MUTTA nämähän olivat alessa ja ostin sen verran isot koot (takki 146 ja haalari 92)että ovat sopivat vasta vuoden päästä keväällä.
    Tunnen oloni typeräksi hamsteriksi =)
    Täytyy kuitenkin antaa näille mahdollisuus, edes katsoa miltä näyttävät ihan livenä. On kuitenkin mahdollista että palautan ne, tai jos joku lukijasi vaikka haluaisi ostaa joka ei saanut koodeja toimimaan.

    Muista laittaa ensi kerralla varoitus näihin vinkkeihin, että aleprossien ja tuote-esittelyiden hurmoksessa saattaa ostaa jotain mitä ei ehkä edes halua =)

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo pallokuosi! Ihan just mun makuun. Reipas ja söpö yhtä aikaa.

    VastaaPoista
  6. 0391 tässä -50% koodi joka toimi myös tuon ticketin kanssa. :) Meille lähti tilaukseen tähtitakki 128cm. jospa tuo poika kelpuutaisi tuon kun sitä musta-harmaata (viimevuotista) ei ole löytynyt..

    VastaaPoista
  7. Himoitsen tuota tähtihaalaria, mutta, mutta....kyllä 90e on edelleen melko kallis...

    VastaaPoista
  8. Ihan pikaa vaan.. Tuo -50% alekoodi ei toimi, väittää vaan että pitäisi tehdä tilaus kuvastosta ja merkata tuotteet tilauslomakkeen kautta.
    Toimiiko muilla?

    VastaaPoista
  9. Mulla toimi tosiaan tuo 0391 ja tilasin tickettiä sillä. Mikään muu mulla ei toiminut.

    VastaaPoista
  10. Tuo koodi toimi mulla, kun ihan kassalle asti viimeiseen vaiheeseen ennen tilauksen hyväksymistä meni niin johan näytti summa puolet vähemmän :)

    Mutta mitäs sä nyt sinisestä innostuit? ;)

    Aanikka

    VastaaPoista
  11. Mä sain toimimaan kahdella koodilla, toinen oli toi 0391 ja toisen löysin jonkun blogin kommenttilaatikosta. Jouduin siis tekemään kaksi eri tilausta, samaan ei saanut kahta koodia.
    Postikulut sai halvemmaksi kun maksoi ihan electronilla =)

    VastaaPoista
  12. koodi toimii, mutta haalarit on jo kaikki myyty ??

    VastaaPoista
  13. Mulle ellos eilen tarjosi 40% prosentin alea tuosta tähtihaalarista ja kun tuli tilausvahvistus sähköpostiin niin eipä ollut enää mitään alea vaan täysi hinta :(
    Soitin elloksella tänään kun olivat jo pakanneet tuotteen matkaan,että hei mitä mitä niin siellä kerrottiin,että tosiaan noista ei saa alea koska kyseessä vain netissä-tuoteet.
    Eivät osanneet sanoa syytä miksi eilen sitten näytti haalarille alea,pahoittelivat vain kovasti asiaa ja sanoivat,että haalarinhan voi toki palauttaa...aivan ;)

    -M

    VastaaPoista
  14. Minä myös tilasin pojalle tähtitakin koossa 122cm juurikin tuolla 0391 -koodilla. :)

    VastaaPoista
  15. Aika jännä että tuo 0391-koodi toimi teillä, koska kun luin nuo ehdot niin siellä lukee ettei tarjousta voi käyttää vain netissä-tuotteisiin!
    Tosi outoa ja tosiaan minä en saa sitä toimimaan..
    Olisi huippua saada se hyödynnettyä.

    Niin ja Aanikka, ei tule tummansinistä Ticketiä. Olisin käyttänyt koodin Puman streetkenkiin esikoiselle. ;)

    VastaaPoista
  16. Just, no nyt saisin sen toimimaan Ticketin takkiin mutta en niihin Puman kenkiin. Huoh.
    Edullisesti lähtisi takki, mutta kun se on se tummansininen. Plääh..
    Oliver ei kyllä tykännyt myöskään, joten en taida hinnasta huolimatta tilata (ja värin takia). Harmi kun muuta väriä ei pojille ole!

    VastaaPoista
  17. Mari; Kökköjä nuo rajaamiset alekoodien kohdalla. Pöh..

    Hipsu; Ole hyvä, toivottavasti sait tilattua. :)

    Laura; Sama minulla, harmi kun tuo pohja ei ole mielummin musta!
    En vaan pystynyt tilaamaan tummansinisen värin takia..
    Nyt nuo taitaakin olla jo kaikki haalarit menneet.
    Ticketin malli sopii taas meille paremmin, kun on pitkät raajat pojilla ja selkä ei ole pitkä. ;)
    Eli tosiaan Po.p on ihan eri mallia tai ainakaan meille se ei istu kivasti, vaan haara roikkuu pahasti.

    Vera; Heh! :D Myönnän että mietin minäkin pitkään, vaikka inhoan tummansinistä. Mutta se on katsos tuo että jos saa laatua puoleen hintaan.
    Mutta tottakai kannattaa katsoa, jos vaikka tosiaan ihastutkin livenä. ;)

    Äitiliini ja Sifia; Kiitos kuitenkin koodista! :) Toivottavasti moni sai sen hyödynnettyä.

    Onaha; Nuo tyttöjen onkin aivan ihanat!

    Zanne; Ehditkö hyödyntää tuon -50% koodin? sillä lähti aika hyvään hintaan jo, mutta liekö menneet haalarit niin nopsaan taas..

    Anonyymi; Tosiaan nopeesti meni. Sama oli Kavatin kengissä, onneksi niitä tuli parin päivän päästä lisää. Eli jospa näitä Ticket saisi lisäystä kanssa..

    M; No voi kökkö mitä toimintaa! Minusta jos tilatessa saa, niin ei sitä myöhemmin voi perua. No näköjään voi.

    VastaaPoista
  18. Eilen ei tosiaan ollut vielä tuota "vain netissä" -juttua noissa ja tilasin itsekin silloin tuolla pidemmällä koodilla..-50%. Tänään tuli tilausvahvistus ja ei alea :/ Soitin sinne ja luvattiin,e ttä saan silti alen jälkikäteen, kunhan saan tuotteet ja varmistan, että pidän ne. Pyysin tästä sitten vielä mustaa valkosella meiliin ja sainkin, joten siihen meinaan vedota,jos alkavat nikottelemaan maksuvaiheessa jotain..
    ERITTÄIN outoa on se, että ihmiset on saaneet niin erilaisia vastauksia asiakaspalvelusta, mitä olen muistakin blogeista aiheesta lukenut..

    VastaaPoista
  19. Tilasin tuon tähtihaalarin torstaiaamuna. Sain myös tilausvahvistuksen, jonka mukaan haalari olisi 59,50 e. Kun äsken kirjaudin Elloksen sivuille, en nähnyt missään omilla sivuilla Tilaukseni-kohdassa tuota torstaista tilausta. Mitäköhän tämä nyt tarkoittaa? Tiedätkö, Mia, tai joku muu? Saankohan tuota ollenkaan? Onpas mystistä! Sain kuitenkin tilausvahvistuksenkin...

    -Sannas-

    VastaaPoista
  20. Voi näitä blogeja, mulla toimi tuo adidaskassi-koodi ja omilla sivuilla ko. tilaus on jo "toimitettu" statuksella ja hintana näkyy se -50%, joten oletan että meille tulee violetti kukkatakki puoleen hintaan. Eli homma meni niinkuin suunnittelinkin, vaikka ilman tätä adidaskassi-koodia olisin jäänyt ilman! :) Harmi Mia ettei toimi niihin haluamiisi kenkiin. :(

    VastaaPoista
  21. Minullakin toimi tuo -50% koodi ja vahvistuksessakin se oli

    VastaaPoista
  22. Höh, nyt on enää kokoa 92 jäljellä siinä tähtihaalarissa :-(
    Tarvitsisin kokoa 104 cm, olisin kyllä voinut 59,50e maksaa siitä, mutta ei sentään 90e.

    Eli jos jollekin tuli vahingossa väärän kokoinen 104cm, niin meille kelpaisi :-)

    VastaaPoista
  23. Mullakaan ei näkynyt eilen tuo tilauksissa, vaikka sain tilausvahvistuksen, mutta tänään tuli meiliin toimitusvahvistus ja nyt näkyi Elloksen sivuillakin...olisko joku häiriö vaan siellä ollut tms..?

    VastaaPoista
  24. Minä tilasin myös puvun samalla 0391 koodilla ja tilausvahvistuksessakin oli vielä alennettu hinta. Saas nähdä mihin hintaan se nyt sieltä sitten tulee. Lähtee takaisin jos on normihintaan :)

    VastaaPoista
  25. -Sannas-: Tilasin viime syksynä yhdet TTH- toppahousut -50% alella Ellokselta, tuli tilausvahvistus, mutta Tilauksissani sitä ei näkynyt, eikä housuja koskaan tullut..En ottanut yhteyttä, koska en sitten niitä tarvinnutkaan..

    Mimma

    VastaaPoista
  26. Zanne: Minkä mittaiselle lapselle mietit sitä 104cm kokoa? -Ninni-

    VastaaPoista
  27. Ninni, poikani käyttää nyt esim. H&M vaatteissa kokoa 98cm joka alkaa olla hieman nafti tai siis just sopiva. Tarkkaa pituutta en tiedä, mutta sen perusteella ajattelin että 104cm T2H olisi ehkä ihan hyvä ja myös syksylläkin vielä sopiva.

    VastaaPoista
  28. Tosi kummallista toimintaa Elloksella.. Toivottavasti kaikki saisi Ticketinsä alella kuitenkin.

    Sannas; Minä uskoisin että tilauksesi on pitävä, jos kerran sait s-postiisi tilausvahvistuksen. Tuolla Elloksen sivulla on joskus häikkää omien sivujen tietojenkin kanssa.

    Tulppaanisipuli; Ei hätää, sain sitten käytettyä 30e alen kaksiin Puman kenkiin. ;)

    VastaaPoista
  29. Meille tuli eilen tähtihaalari ellokselta. On ne vaan reilua kokoa. Tilasin 98cm pituiselle pojalle samankokoisen haalarin ja on aikas reilu vielä. Hetken jo mietin, että olisin tilannut 104cm kokoisen puvun. Onneksi en tilannut. Olisi päässyt käyttöön varmaan vasta vuoden päästä keväällä. Toinen jalkalenksu haalarista puuttui, muuten hyvä ja ihana haalari. :)

    -Ninni-

    VastaaPoista
  30. Meille tuli tänään haalari ja takki, kummatkin tähtikuosissa ja -50% alella. Vanhempi poika tykästyi kovasti omaansa, siis takkiin. Äiti vielä vähän sulattelee tummansinistä väriä. Näyttää kivemmalta luonnossa, mutta silti...

    Heti aloin miettimään että mihin tota voi edes yhdistellä, punainen olisi paras tummansinisen ja valkoisen kanssa, mutta kun on tähtikuosi näyttää ihan Usan lipulta yhdessä! Keltainen voisi tietty olla hyvä ja lime. Valkoinen käy hyvin, mutta ostapa remuavalle pienokaiselle valkoiset saappaat, hanskat ja pipo =)

    Takki siis pidetään koska poika tykkää, haalarista en yhtään tiedä mitä sen kanssa pitäisi tehdä.

    VastaaPoista
  31. meille takki tuli tänään ja oli ihana, tyttöjen lilan kukkatakin tilasin.sellasta koitin selvittää elloksen sivuilta et menettääkö alennuksen jos palauttaa osan tuotteista, jos summa jää sen 130 alle? nyt kun tuli tuo tarjous et osta 130 ja saa 40 euroo alennusta.

    VastaaPoista
  32. Meillä ei mennyt Elloksen tilaus ihan putkeen: Ticketin takin tilalla tuli joku ihmeen punoslaukku, pussin päällä oli kyllä kooditarra josta olisi voinut päätellä sisällön olevan Ticketin liila kukkatakki koossa 104cm, mutta sisältö ei kyllä siltä näyttänyt! :) Soitin asiakaspalveluun ja lupasivat laittaa takin uudelleen, tosin puhui niin huonoa suomea etten ihan tullut vakuuttuneeksi, meneekö tämä nyt oikein, mitä sieltä on tulossa ja mihin hintaan. Noh, katsellaan mitä tuleman pitää...

    VastaaPoista
  33. Tässä kuussa Stokkalla saa kanta-asiakkaat sen saman tähtihalaarin+housut hyvään hintaan, yli 30€ alea. Lähtöhinta sama, kanta-asiakaskortti ei maksa mitään eikä tuu postikuluja kun kauppaan saakka kävelette.
    Stokka myös tunnetusti sekä korjaa että vaihtaa jos on jotain ongelmaa, ellokseen ei kannata heti sortua :P

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)