tiistai 14. joulukuuta 2010

Tossut pakettiin!


Olen mietiskellyt mitä pehmoista tänä vuonna voisi löytyä poikien lahjapaketeista. Me kun emme juuri lapsille osta vaatepaketteja, koska ne ei kuitenkaan ole ainakaan pienille niitä kovin toivottuja, isommille jo voisikin jotain vaatetta pakettiin sujauttaa..
Mutta siis mietiskeltyäni tajusin, että Emil ja Oliver tarvitsee tossut!
Oliverin koko syyskauden palvelleet apinatossut alkaa jo olla pienet ja Emil taas on ollut monet kerrat niin kateellinen veikan hienoista apinatossukoista.

Koska ne Tohvelisankarin luonnonnahkaiset apinatossut ovat olleet älyttömän hyvät, niin suunnistin suoraan kyseiseen kauppaan tossuja valitsemaan. Pojilta vaivihkaa kyselin mieleiset mallit, selitin että jos vaikka sitten keväällä ostetaan. ;)







Pojat päätyi näihin alimmaisiin. Emil haluaa pallotossut ja Oliver pöllötossut. Hyvä, hyvä, olivat muuten minunkin suosikit! Enkä edes yhtään vihjaillut mistä äiti tykkää.
Ja näin on siis pukinkonttiin pehmoista ja mieluista pakettia tulossa.
Tohvelisankarissa on nyt muuten joulukuun ajan tossut alk.21,90e.

Millaisia tossuja muuten teillä pidetään?
Meillä oli ennen niitä markettien kangastossuja, kun käyttöä oli vähän. Nyt kun kerran noita Starchild tossuja on päästy käyttämään, niin paluuta taviksiin ei ole. On muuten todellakin niin ihanat!



22 kommenttia:

  1. Ei meillä pidetä mitään tossuja missään. :D Mut kait tommosia jos tarttis jossain olla tossut.

    Noi on söpösiä, kivat pöllöt ja pallot on pojat valinneet.

    VastaaPoista
  2. Meillä on ollut Robeez-tossuja, niitä kun saa jesper juniorista. Huomenna selviää pääseekö esikoinen kevääksi kerhoon, jos pääsee niin täytyy käydä uudet tossut hakemassa pukinkonttiin. Neidin tossutkin alkaa olla pienet, joten hällekin ehkä tarviis uudet.

    Nuokin tossut näyttää tosi hyviltä ja ovat edullisemmat, joten voisi vaikka tuoltakin ne tossut tilata.:)

    Ihania kuvia teidän kodista aiemmassa postauksessa.♥

    VastaaPoista
  3. Päiväkodissa käyttää Lindexin sukkatossuja, ovat meidän tarpeisiin ok.

    VastaaPoista
  4. Meillä pidetään myös noita Tohvelisankarin Starchild -tossuja. Laatu on ollut ihan loistavaa ja pojatkin ovat tossuistaan tykänneet :)

    VastaaPoista
  5. Nuo on kyllä tosi kivoja ja meilläkin on kahdet olleet. Jotenkin ne vaan on menneet siitä suuaukosta pian ihan kiemuraksi ja ne on olleet hankala laittaa kunnolla jalkaan. Jalassa jotenkin hassun malliset. Nyt onkin menty niillä tavallisilla edullisilla tossuilla, mitä joka paikasta saa. Ehkä tuo ei ollut sitten meille sopiva malli, mikä kyllä harmittaa... ;) Mitä jos pojat olisivat valinneet tummansiniset...??!! :D :D Ovat kyllä ihan äitiinsä maun suhteen tulleet! :)

    -Jamina-

    VastaaPoista
  6. Tulipas tuosta postauksestasi mieleen, että mun pitäisi myös ostaa kuopukselle tossut! Päiväkodissa olevat "tinttitossut" menee nippanappa vielä hetken. Meillä on myös yhdet Tohvelisankarit ollut, kivan näköiset, mutta jostain syystä meidän poika tykkää enemmän niistä perinteisistä resorivarrellisista nahkaisista tossuista. Ovat vähän kovemmat ja jotenkin "muotoon prässätyt" ja kenkämäisemmät kuin jalkaan mukautuvat Tohvelisankarit. Esikoinen käyttää koulussa "crockseja".

    VastaaPoista
  7. Tulipa mieleen, että alennuskoodi.fi sivuilla on tonne tohvelisankariin -20% alekoodi=)

    VastaaPoista
  8. Meillä on aiemmin ollut parit shoshoos-nahkatossut ja nyt jouluna paketeista löytyy mm. robeez tossut. Myös Lindexin/ H&M:n mokkasiinit olivat päiväkotikäytössä ihan hyvät :)

    VastaaPoista
  9. Meilläkin Robeezin tossut käytössä, Jesper Juniorin alesta saa aina alle 20e. Neiti prinsessainen kun vaan tykkää, että vaihtelua pitää olla, niin niinpä meillä kertty samankokoisia tossuja ainakin kolmet ja niitä sitten pyöritellään kodin-päiväkodin-jumpan välillä siihen malliin, että äiti meinaa tulla hulluksi. Viimeksi toissa päivänä hän kertoi, että jumppatossut pitää viedä päiväkotiin.

    VastaaPoista
  10. Meillä on kyseisen firman paloautotossut ja ihan lempparit

    VastaaPoista
  11. Meilläkin on Starchildin tossuja, en enää muista oonko tilannut tohvelisankarista vai jostain muualta. Valitettavasti tarhassa saavat olla hyvin pitkäli lokeron täytteenä :/. Pienempi ei jostain syystä halua niitä jalkaansa (lähes joka aamu tarjottelen), isompi sentäs eskarissa vetäisee tossut jalkaansa, siellä kaikilla PITÄÄ olla tossut tai sisäkengät ja vastaan ei pulikoida.

    VastaaPoista
  12. Me ostettiin ihan Prismasta perinteiset (nahkaiset) kerhotossut. Ihan hyvin ovat asiansa ajaneet (poika käyttää niitä n. kerran viikossa kun ovat hoitopaikan kanssa jumpassa).
    Nuo Tohvelisankarin tossut on kyllä hienoja! =)

    VastaaPoista
  13. Tuollaiset vastaavat on tulossa kuopukselle joululahjaksi. Nyt kerhossa käyttää feikkicrokseja, samoin ekaluokkalainen koulussa. Kotona on sitten jalassa villasukat :)

    VastaaPoista
  14. meillä ollaan kanssa tosi tyytyvisiä tohvelisankarin tossuissa :) todellakin kulutusta kestäviä! poikkeuksena on pimun muskaritossut, jotka on littele blue lambsia - äitin söpölyvimma iski juuri silloin ;)

    VastaaPoista
  15. Meillä on pojalla päiväkotikäytössä Starchildin tossut, ja niihin ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä. Seuraavan koon tossut on jo kaapissa odottamassa.

    Ps. Ihana tuo "tonttuvauva"-kuva. :)

    VastaaPoista
  16. Meillä myös tohvelisankarista tilatut tossut. Muitakin nahkaisia olleet, mutta näissä hinta-laatusuhde ollut niin hyvä ettei kalliimpia ole mitään syytä ostaa.

    VastaaPoista
  17. Olen ostanut Ebayn kautta nahkatossut (uusina) reilulla kympillä eli saa parit samaan hintaan kuin Tohvelisankarista, mistä ennen ostin ;)

    VastaaPoista
  18. Meillä oli yhdet tohvelisankaritossut ja toisia ei tule. Tytöllä on pullea jalka eikä näitä meinaa saada jalkaan millään. Ostin hammasta purren robeezit, niissä korkeampi takaosa ja paksumpaa/tukevampaa nahkaa ja on täydelliset :) Hinta hirveä mutta tuleepahan pikkusisko perässä. Missä jesperjuniorissa robeezit on alessa? - ei ideaparkissa ainakaan, minään vuonna, näin sanoi myyjätkin.

    Ansku

    VastaaPoista
  19. Vähäiseen (n.1-2kert. vko) käyttöön riittää varmasti ne halpistossut ja Lindexin sukkatossut, niillä on mekin menty Emilin kanssa vielä.
    Oliverille ostin esikouluun ne apinatossut ja on olleet tosiaan hyvät. Nyt tulevaa (ehkä) päiväkotia varten ajattelin näitä kunnon tossuja ja onhan noissa niin mahdottoman ihanat kuosit. ;)

    Helmille kiitos ja -sat- kiitos myös vinkistä! :)

    Saana, tuossa tonttuvauvakuvassa on Emil vajaa 2kk vuonna 2007. :)

    VastaaPoista
  20. Meillä on kans jotain H&M sukkatossuja käytössä päiväkodissa. Nyt on Star Wars tossut käytössä ja odottamassa on Lindexin mustat Muumi tossut.

    On meillä ollut Robeez tossuja kirpparilta, mutta uutena en raaski ostaa.

    VastaaPoista
  21. Meillä on ollut molemmilla starchildin tossut aiemmin, tykättiin!

    Nyt ollut prisman perus nahkatossut käytössä, jotka jäämässä pieneksi.

    Ja tilasinkin tohvelisankarista pukin pakettiin tytölle 5-vee t.ruskeat fuksialla kukalla (malli elle), ja 3-vee pojalle t.siniset keltaisen kaivurin kuvalla.

    Ovat kyllä tosi reilua kokoa mielestäni. Tytölle otin 5-6v, ja pojalle 2-3v. Ja molemmat näyttää valtavalta!

    VastaaPoista
  22. Minä voitin tyylisuuntauksia-blogista lahjakortin tuonne ja tilasin pojalle tuollaset pöllö-tossut kerhoon :) Ihania tossuja.. vaikea oli valita vain yhet. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)