lauantai 11. joulukuuta 2010

Jabadabaduu!


Minulla oli joskus pienenä sellanen iso muovinen Retu Kivinen. En tiedä mihin se sitten katosi vuosien varrella, mutta yksi lemppareista se oli leikeissä. Kiviset ja Soraset on tullut telkkaristakin katsottua monet kerrat ja tykkään niistä hahmoista ihan höpsönä.
Kaupoilla en ole niihin enää törmännyt, mutta en ole kovin ahkerasti etsinytkään. Mutta nyt kaikille meille tykkääjille on Lindexille ilmestynyt paitoja Jabadabaduu meiningillä, näitä siis meille pari!

Paitoja ei tänään ainakaan meidän Lindexillä vielä ollut, ovat kuulemma myynnissä ensi viikolla. Kävinkin heti napsuttelemassa Lindexin nettikauppaan tilauksen, koska sieltä näitä jo saa ja asiaa auttoi tarjous osta 30e saat 10e alea. ;)

Jabadabaduuuuuuu!


9 kommenttia:

 1. Meidän Lindexillä oli tänään,mutta en uskaltanut ostaa "muiden mukuloille",joululahjoja kun olin etsimässä:) Voi olla että jakaa mielipiteitä,päätin tyytyä vähän perinteisempään...

  VastaaPoista
 2. Niinu; Joo luulen kanssa että nämä on niitä jotka jakaa mielipiteitä. En kyllä ostaisi minäkään muiden muksuille joululahjaksi kysymättä. ;)

  VastaaPoista
 3. Ja kyllä taas harmitti, kun näitä ei ollut isoille pojille..Meidän 8v olisi niin tykännyt näistä.. =(

  (harmitti niin kovin, että jätin kaikki tytölle jo keräämäni vaatteet kauppaan, vaikka olisi tuo ale liikkeessäkin ollut..)

  t.Mimma

  VastaaPoista
 4. Meillä tykätään kans kivisistä ja sorasista. Noista voisin ehkä yhdet paidat ottaa meille. Yleensä en kyllä ole printtipaitojen ystävä, mutta nuo ovat jotenkin suloiset!

  VastaaPoista
 5. Vähänkö nostalgista! :) Minusta tosi kivaa vaihtelua niihin jo pitkään pinnalla olleisiin Hello Kitty ja Cars yms. -painatuksiin!

  Ja eikös vaan olisi taas tytöille ihania raidallisia ja vaiks mitä. Meillä tyttö jo niin iso ettei "pikkulasten mallisto" enää käy ja isojen tyttöjen mallistot onkin sitten vähintään yhtä kuivakoita kuin pienten poikien. Ihan kivoja on kyllä poikienkin paidat, kivasti noi tereet eri väriset kuin paita muuten.

  VastaaPoista
 6. Mimma; Tosiaan harmi ettei isompana saa! :/

  jadore; Minustakin näissä on sitä jotain ihanaa ja tuo pieni vaalea poika on kuin meidän Emil. ;D

  Vauhtivekaroiden äiti; Sanos muuta. :)

  Onaha; No just nostalgisia. ;)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä noi tyttöjen mallit on kivoja-poikien ei niinkään..
  Lindexillä ei kyllä muutenkaan tunnu mun makuun olevan oikein mitään uutuuksia vaikka yleensä sieltä paljon ostelen:O

  VastaaPoista
 8. Tessa; Hih, minusta taas toisinpäin. ;)
  Hirveen vähän kyllä Lindexillä on nykyjään minunkaan makuun mitään, harmi että on mennyt huonompaan suuntaan valikoima.

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)