sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Taas toppaa ja vähän muutakin


Jos haalari asioita joutuu pohtimalla pohtimaan, niin talvitakki ja sekä housut asioita ei. Päinvastoin joudun miettimään, ettei tulisi ostettua liikaa. Tarjontaa kun tuntuu juuri nyt olevan yllinkyllin minun makuun. ;)
Etenkin Lindexin valikoimaan olen ollut erittäin tyytyväinen, värejä löytyy vaikka kuinka ja laatu vaikuttaa hyvältä. Mitä nyt aiempaan ulkovaate kokemukseen on uskomista niin se tosiaan onkin hyvää. Fix mallistoa olen yleensä suosinut, mutta ne takit näytti kaupassakin niin tunkkaisen värisiltä että jätin sinne..
Ostin vaihteeksi mahtavan värikästä perustoppaa. Eli kosteutta hiukan pitävää, mutta ei teipattua. Sellaista joka meillä ainakin riittää talven pakkaslumessa temmeltäessä.



Emilille tilasin Lindexin nettikaupasta vihreän kevyemmin topatun takin koossa 104cm, ihanan raikas vihreä. Housut vanhat Lindexin kumipintaiset. Tähtirukkaset Kappahlin uutta toppaa, hiukan reilut vielä. Vertbaudetin karvavuorikumpparit tilattu Ellokselta jo aiemmin.



Tämän 110cm talvitakin nappasin tänään Lindexiltä matkaani, 104cm housut jo viikko sitten. Tähän kävisi kyllä limetkin ihanasti..
Rukkaset myöskin uutta Lindexiä, ei vedenpitävät. Fleecehattu H&M.



Vasemmalla kuva salamalla, näkyy nuo kivat heijastinnauhat.
Toppahousut näytti alkuun kaupan hengarissa leveän mallisilta, mutta kun vedettiin jalkaan niin on just tosi hyvän malliset. Vyötäröllä on sivuilla tarrat joita kiristämällä vyötärökuminauha kiristyy, tosi kätevä systeemi.



Oliverille löytyi Lindexin isojen poikein osastolta (alkaen 128cm) tämä raikas vihreä toppatakki, nappasin koon 134cm ja just sopiva ensi talveen. Housut ja myssy ne uudet Jonathanit, rukkaset Reimatec.



Takin kakkoskaveriksi naputtelin äsken Lindexin nettikaupasta saman sävyn toppahousut 128cm.
Kappahlista löysin tosi mukavan kapoiset 128cm fleecehousut välihousuiksi. Takkia oli kanssa mutta en vielä ostanut, täytyy varmaan hakea sekin.



Rukkaset molemmille. Tähtiset Kappahl ja turkoosit Lindex.























Kenkiä on tullut myöskin tilattua. Vasemmalla olevat fleecevuorelliset Kavatin kengät Ellokselta ja oikealla olevat karvavuorelliset mustat kengät H&M.
Kevään kengistä ei sitten mahtunut Emilille enää mitkään, joten syksyyn on nyt kasa koossa 27. Toivottavasti sama koko menee talvenkin..



Ja ne raitaset All kidsit oli sitten ostettava kanssa. ;)



Emilin velourhousuja täydensin Lindexillä kolmien verran ja nuo turkoosit sekä lilat Kappahlista. Kappahlin veloureissahan saa kokoa 128cm, joka kylläkin on vain pari senttiä pidempi kuin Lindexin 122cm. Olisin napannut nuo turkoosit 128cm vielä Oliverille, mutta taas se ongelma että "kun tulee, samantein menee". En tajua miksi yhtä kokoa tulee vain yhdet kokonaiseen kaupunkiin! Muut ei varmaan halua?, saa sitten se yksi ainoa nopea ne yhdet ainoat 128cm:t. jep..



H&M:n farkkutarjous piti hyödyntää myös, eli kaikista lasten farkuista saa nyt 5e alea. Emille lähti nuo rennot farkut n.5e, kun se lähtöhintakin oli vain 9,90e. :D Pehmeät Logg:n farkut 9v:lle.


16 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä, ihastuin kympillä noihin vihreisiin hattuihin, mistä tuo pöllöhattu on peräisin? Kerrassaan ihana. Tuo vaatteiden mietintä on aikamoista, vaikka minulla on yksi poika vähemmän. Koko ajan joku tarvitsee jotain ja kaikki kasvavat kovaa vauhtia...mukavaa viikonlopun jatkoa.

    VastaaPoista
  2. Kävin hakemassa samalla hinnalla nuo farkut pojalle, kun odoteltiin museon aukeamista =)

    Me käytiin Lindexillä ja kokeilin noita toppavaatteita tytölle (se lila pallotakki) ja ne toppavaatteet jäivät pönköttämään päälle jotenkin oudosti. Hylkäsin ne kauppaan. Esim. Minymo ja Ticket istuu paljon paremmin päälle.

    Mä olen tullut liian vaativaksi.

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia olet tehnyt!

    Mä en ole vielä mitään hankkinut talveksi. Tai no kenkiä taitaa jo kaikille lapsille olla, ja fleeceasut olen kaikille ostanut. Topat on täysin hankkimatta, mutta kohta kai niitäkin täytyy alkaa katselemaan.

    VastaaPoista
  4. Tilasin Lindexin nettikaupasta tuon saman vihreän toppatakin kuin Oliverilla ja siihen mustat housut meidän ojissa rymyävälle lapsoselle. Eivät ole vielä tulleet ja nyt alkoi mietityttämään että ostinkohan ollenkaan oikean kokoiset. Näyttävät jotenkin niin niukalta. Poika on varmaankin noin 134cm ja 140 senttiset tilasin. Kuinka pitkä Oliver suunnilleen on?

    VastaaPoista
  5. Aivan mahtavia raikkaan värisiä kokonaisuuksia teidän pojilla on taas talvihangille! Meillä varsinkin 9v poika haluaa tylsästi mieluiten mustaa, mustaa, mustaa. Poikkeuksena jotkut urheiluseuran "ihanat" tuuli-ja verkkapuvut. Ne hirvitykset valittaisiin päälle tilanteeseen kun tilanteeseen (en anna laittaa!). -elly-

    VastaaPoista
  6. Kiitos Mia Lindex vinkistä!Löysin meidänkin pojalle ensi talveksi toisen toppatakin,tuon Lindexin vihreän myös :)

    VastaaPoista
  7. Lindexille tullut kivoja toppatakkeja, kiva kun sulta näkee näitä lindexin uutuuksia aina =)

    VastaaPoista
  8. Tosi ihania ostoksia taas, samoja juttuja olen meillekin katsellut :)

    Ja se aiemmassa postauksessa esitelty oranssi Everestin haalari on aivan ihana myös!

    VastaaPoista
  9. Kivoja ostoksia ja täytyy myöntää, että hyvin on sama maku kuin minulla... ;)

    VastaaPoista
  10. Ihania! Taas:D
    Itse katselin viikolla Lindexillä toppahousuja, joissa luvattiin 10 000mm vedenpitävyyttä. Hintaa 40 euroa, mutta jos tulisi joku tarjous tai alekuponki...

    Itse katselemme talvea Molossa, popissa ja nuorimmaiselle taitaa olla vanha Reimatecin haalari, jos on vain sopiva.

    Itsellä ainakin sitä vikaa, että varsinkin takkeja on kymmenen per poika ja vasta nyt olen herännyt talvi/syksykenkäongelmaan. Niitä ei ole!

    VastaaPoista
  11. Ihania! Taas:D
    Itse katselin viikolla Lindexillä toppahousuja, joissa luvattiin 10 000mm vedenpitävyyttä. Hintaa 40 euroa, mutta jos tulisi joku tarjous tai alekuponki...

    Itse katselemme talvea Molossa, popissa ja nuorimmaiselle taitaa olla vanha Reimatecin haalari, jos on vain sopiva.

    Itsellä ainakin sitä vikaa, että varsinkin takkeja on kymmenen per poika ja vasta nyt olen herännyt talvi/syksykenkäongelmaan. Niitä ei ole!

    VastaaPoista
  12. Sarppu; Vihreä pöllöhattu Emilin päässä on minun ompelema ja tuo pöllö on napattu aikoinaan Lindexin bodyn mukana tulleena. Ompelin sen hattuun, kun muuta käyttöä ei ollut. ;)

    Mari A.; Siis minä en tajua tätä pönkötysta tai sitä laatikkomaisuutta josta joku Jonathan postauksessa mainitsi, minä en ole koskaan missään huomannut sellaisia juttuja. :D
    En ehkä osaa siis katsoa niin? Tai sitten se on lapsen ruumiin rakenteesta kiinni miten nuo takit istuu päälle.
    Mutta totta että toiset merkit on notkeampia ja näin ollen paremmin istuvia malleja. :)

    Sande; Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä teille kotiutuu. ;)

    Vera; Oliver on n.128cm pitkä ja tilasin takin 134cm ja housut 128cm.
    Kivasti jää tuohon takkiin reiluutta, muttei liikaa. Minusta Lindexin takit tuppaa olemaan hiukan naftimpaa mitoitusta kuin esim. merkkivaatteiden topat.
    Uskoisin että 140cm takki on teille juuri se oikea koko. :)
    Housut taas otin siksi 128cm, kun ne ei mielestäni saa olla liian pitkät. Varsinkin kun on suora lahje, niin lahkeen suut tuppaa kulumaan ikävästi jos lahkeet on pitkät ja osuu maahan saakka.

    Elly; Ihan kuin suoraan meiltä tuo urheiluseuran verkkapukujuttu! :D
    Isot pojat laittais meilläkin vaikka joka päivä verkkapuvut, jos vaan antaisin. No en anna tietenkään, vaan yritän opettaa tilannepukeutumista ja sitä että ne verkkarit kuuluu vain liikuntapäiviin. ;)
    Mustaa on meidänkin isoilla paljon, mutta kyllä ne haluaa aina jotain väripilkkujakin mukaan.

    anonyymi; Ole hyvä vaan, hyvä että oli vinkkiä! :)

    Tia; Niin on ja tosiaan Lindex voisi lähettää minulle jotain näytekappaleita kun niin usein heitä mainostan. :D

    Sonja ja Hanna; :)

    Myrmeli; Minusta tuntuu että meille tulee taas pari toppatakkia liikaa, kun niitä vaan on niin ihania. ;D
    Alekuponkeja meinasin odotella minakin alkuun, mutta sitten ajattelin että ehtii koot mennä, kun oli taas se yksi per koko myynnissä.

    VastaaPoista
  13. Tosi kivan näköisiä toppavaatteita! Varsinkin nuo Lindexin turkoosit toppahousut, täytyy varmaan taas käydä kurkkimassa ;)

    VastaaPoista
  14. Mia: kyllä ne topat pönköttää käyttäjän ruumiinrakenteesta riippumatta ;D.

    Toiset puvut menee sulavasti päälle, esim. Minymo ja Molo, ticket myös. Näissä lindexeissä taas se toppa jää kankeasti yhteen asentoon. Kai se toppa on joissain puvuissa tiivistetympi ja tässä taas jätetty paksummaksi. Tuntuu vaan, että olisi kankeaa leikkiä. Sama Henkan toppatakeissa. Silmiini vaan osuu semmoinen pönkötys.

    VastaaPoista
  15. Aikani pähkäiltyä tilasin Minymon raitatoppapuvun Peppiinasta(oli siellä halvempi kuin muualla). Kohta koot menneet niissä, että ei uskaltanut enää odotella.
    Käyn tänään katsomassa nuo Lindexin topat.

    VastaaPoista
  16. Tosi pirteitä toppia! Ihan vois ajatella meidänkin molemmille. =)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)