perjantai 24. syyskuuta 2010

Nyt se löytyi!


Meillä on nyt tilanne se että olen ollut täystyöllistetty sairastuvalla..
Esikoinen on ollut viime lauantaista saakka kovassa kuumeessa, ihan jatkuvasti päälle 39 astetta. Eilen oli ekaa päivää ollut vain pientä lämpöä, kun käytiin hakemassa lääkekuuri keskiviikkona. Pojalla oli tulehduarvot pilvissä ja diagnoosi keuhkoputkentulehdus.
Emil on kuumeillut myöskin vaihtelevasti ja ollut ihan sylipoika.
Yskä on kamala molemmilla.. Ehkä tämä tästä.

Ihan pikaseen nyt kun yön tunneilla pääsin, tulin vaan kertomaan että nyt se löytyi. Se on täydellinen, miksi kummassa en heti tilannut! ;)



Nimittäin Emilille Molo Kids talvihaalari ruskeana.
Tilasin haalarin Babyshop nettikaupasta, kun sieltä sain edullisimmin (129e). Tilasin laskulla, kun muuta mahdollisuutta minulla ei ollut. Hyvin kuitenkin homma toimi näköjään niinkin ja ei se 3e paha lisähinta ollut.



Kokona 110cm.
Osui mielestäni nappiin. Hihat juuri sopivat, mutta lahkeissa reiluutta enemmän. Ei kuitenkaan mikään jätti ja menee ainakin koko talven. Emil on nyt jotain 101cm pitkä.
Järkeilin niin että se 104cm olisi ollut jo tammikuussa liian sopiva, jollei jopa nafti. Koska uskon pojan olevan tuolloin jo n.104cm pitkä.

Nyt kun löytyisi vielä kaveriksi joku oikein värikäs ja ihana haalari toiseksi. Se Elloksen on tulossa, mutta harmaana, joten saa nyt nähdä tykkäänkö että kaksi tummaa sävyä. ;)
Näissä kuvissa asusteina vanhaa Jonathania.

Paketteja on tipahdellut kotiin useampikin, niistä lisää kun taas ehtii..



32 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! Nyt syksyllä on jos jonkinlaista flunssaa liikkeellä. Itsekin juuri aamulla lopetin lääkekuurin ja meillä poika oli sitkeässä flunssassa, ihan sairaalassakin pieni kävi :(

    Toi haalari on niin ihana! Mä haluaisin juuri tuollaisen pojalle seuraavaksi (ei siis tulevaksi) talveksi, mutta hullua ostaa varmasti varastoon kun ei kokoa osaa sanoa. Ehkä jos aleen jäisi? Tuskin jää...

    VastaaPoista
  2. Jipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! :D

    -Jamina-

    VastaaPoista
  3. Ja paranemisia paljon tietysti!! <3

    -Jamina-

    VastaaPoista
  4. Sopii mainiosti Emilille! Olisit vaan heti ostanut. :)

    Meillä myös päädyttiin samaan kokoon. Poitsu on nyt noin 104 cm pitkä. Punavuoren peikosta olivat kyllä suositelleet kokoa 104, mutta onneksi mummi oli pitänyt päänsä, ja ostanut koon 110.

    VastaaPoista
  5. Tuo on kyllä ihana, niin ihana! Tuon oisn tilannut meidän pienimmällä, mutta valitettavasti ei pysty, liian tyyris meidän pudjetille. Ehkä sen vois löytää ens syksynä huutonetistä käytettynä. :)
    Sopii loistavasti noiden vanhojen Jonathanien kanssa, ihanasti antaa pirteyttä ja väriä nuo pipon värit, ja oranssi ja ruskea passaavat niin hienosti yhteen! Tykkään!

    -Heini-

    VastaaPoista
  6. Tuo ruskea on kyllä kaunis. Jos meille tulee tytölle vielä ensi talveksi haalari, niin varmaan kokeillaan Molo Kidsiä joko mustana tai ruskeana. Varmaan tuo 110 saattaisi olla vuoden päästä hyvä koko, kun tytöllä on pitkät jalat ja sitten lyhyt selkä ja kädet.

    VastaaPoista
  7. Oi miten kaunis haalari!! :) Kelpaisi meillekin kyllä, oijjoi :D

    VastaaPoista
  8. Ihana ;) Miten olisi se sateenkaarenvärinen toiseksi? Se olisi ainakin ihanan värikäs ja sitä rauhottaisi mm. mustat asusteet.

    VastaaPoista
  9. Hih! Onnea täydellisen haalarin löytymisestä! ;)

    VastaaPoista
  10. Kiva haalari, kelpais meillekin, mutta oliko hinta siis 129+3 eur+postarit...?

    Ja mikset heti tilannut? Varmaan siksi, että aiemmin kirjoitit haluavasi tuon haalarin, mutta hinta saisi olla max 120 euroa ;)

    Taisi kuume pehmittää pään, tai oli "pakko" avata kukkaron nyörit, kun muuta kivaa ei löytynyt?

    VastaaPoista
  11. Emilillä on siis samankokoinen Molo Kids kun Jossulla tän talven, Jossulla se rainbow. Se menee kyllä kohta 5v:lle Jossulle koko talven. Jonelle jos olisin ostanut uuden olisin ostanut sen 104cm, mutta kun saatiin se käytetty 98cm niin edullisesti ja sekin menee kyllä koko talven Jonelle (uskon vakaasti). Jadelle se 92cm taisi sittenkin piruvie olla liian isohko... mut menkööt.

    VastaaPoista
  12. Voi kun kiva että löysit vihdoinkin "sen oikean";-) tuo oli hyvä valinta ja kuten jo aikaisemmin sanoin, mielestäni tummanruskea sopii täydellisesti teidän pojille!

    Meilläkin on kuopusta odottamassa vihreä haalari samassa koossa, en edes ajatellut että voisin ottaa sen jo tänä talvena käyttöön. Hyvin tuosta kuvastasi tosiaan näkee että Emilillä on pitkät kädet, se pienempi koko olisi ollut nafti. Toivottavasti tuo mahtuisi vielä ensitalven, ainakin alun teille niin saisit totisesti hinnalle vastinetta;-) Ja kiva kuulla että tilasit tuolta kaupasta, hienostihan se toimi!

    Tsemppiä ja paranemista teidän potilaille ja voimia äidille!

    VastaaPoista
  13. Tuo on kyllä nätti. Eetille olis kans haalari hakusessa ja tuo on kyllä varteenotettava vaihtoehto.

    VastaaPoista
  14. Kaunis haalari!

    Meidän pojulla oli ihan pikkuvauvelina tuota samaa Jonathanin raitafleecea haalari:-)

    Pikaista paranemista sinne. Täälläkin sairastetaan, poika köhii kuin vanha hevonen.

    VastaaPoista
  15. Ihana :) tuo ruskea on kyllä tosi nätti väri.

    VastaaPoista
  16. Pikaista paranemista pojille!

    Näinhän sitä monesti käy, se joku tietty malli jää kummittelemaan, eikä anna rauhaa :).

    Minulle taisi käydä toisella tapaa huonosti. Esikoiselle mietin takki+housut yhdistelmää ja ihastuin Reiman "kukkakuosiin" vai miksikä sitä nyt sanoisi (Reiman sivuilla pienten Strawberryhaalarissa näkyvillä) ja siitä se harmaapohjainen ja kaveriksi harmaat housut. No eihän tuota väriä tietenkään edes ole isompien takkina olemassakaan, eli se siitä sitten...

    VastaaPoista
  17. Tuo haalari on kyllä niin ihana! Tilasin meidän kaksivuotiaalle samasta paikasta koon 92 ja nyt pelkään, että jää kesken talvea pieneksi... Minillä oli elokuun puolivälissä pituutta 87,5cm. Onneksi meille on tulossa myös Reimatecin 92-senttinen haalari, sen luulisi ainakin menevän koko talven. :)

    VastaaPoista
  18. No nyt näyttää hyvältä.:)

    Mä vielä arvon, että tilaanko pojalle sen turkoosin Molo kidsin vai minkä värisen... Lähinnä mietin, että voihan sitä turkoosia sitten käyttää tytölläkin? Varmaan ois ihan kiva tyttömäisten asusteiden kanssa.

    VastaaPoista
  19. Meillä on tuo samainen haalari, värinä fjord, ja se on kyllä aivan ihana! Otin noin 93-94 senttiä pitkälle pojalle 98 senttisen, 104 ois ollu varmasti liian iso täksi talveksi. Meillä on toinen käyttäjä tulossa sitten perässä, ja varmaan kestää tämäkin sit hälle, eikä hintakaan tunnu todellakaan pahalta. Todella tyytyväinen olin babyshopista tilaamiseen! Postit siis Ruotsista huimat 4 euroa. Eli todella edullista moneen muuhun verrattuna.

    VastaaPoista
  20. Paranemisia! Sitkeeta tautia liikkeella. Tuo haalari on kylla sinun kuvissasi todella herkku,jotenkin nettikauppojen kuvissa ei nayta niin houkuttelevalta.Nyt aloinkin miettia josko tuota haalaria ostais isommalle pojalle.Ja nuo heijastimet on kylla niin plussaa.Sori ei toimi aat kun pikku mies on kayny nappyloimassa konetta eika hymiotkaan. >(

    VastaaPoista
  21. Voi kurjaa... Pikaista paranemista! Meilläkin taas yskitään ja niistetään, pojilla kerkesi olla poissa 1,5 viikkoa ja itselläni 2 päivää... Huoh! Saisi jo riittää!!

    Tuo haalari on juuri teidän näköinen... IHANA! Itsekin tuosta haaveilen, ensi talveksi... Onkohan jo vähän aikaista?? :D
    Se siun tilaama Ticket taitaa olla sellainen sinisen harmaa, vähän niinkuin mustikka... Jos tuon värikoodin luin oikein. Se on juuri se väri mistä pidän eniten tämän kauden väreistä. Vähänks oon kade... ;)

    VastaaPoista
  22. Tuo on kyllä ihana!

    Täytyykin tässä kiittää siitä että sinun blogin ansiosta mulla oli haalari valinta helppo :) meille tuli Småfolkin omppuhaalari, ihastuin siihen kun bloggasit! Niin ja kiitokset myös villahaalari vinkistä! 1v. Mitjalle tulee postissa ticketin ruskea haalari!

    VastaaPoista
  23. titti; Kiitos! tosiaan taitaa olla aika monessa perheessä kovaa flunssaa. :(
    Se voi olla että nämä haalarit menee jo ennen aleja, mutta toisaalta eikös ruskeaa ole ollut Molo kidsillä aiemminkin? Että jos olisi taas vuoden päästäkin. :)

    Jamina; :D Kiitän!

    PaaPii; No on! ;)

    Saana; Kyllä minusta nuo Molo kidsit on hiukan nafteja. Viime talvenakin Emilille jäi se 92cm naftiksi heti kun poika oli 91cm, lahkeet kinnas siis siinä vaiheessa.
    Meillä vielä kun on pitkäraajaiset pojat, niin mielummin hiukan reilu, kun se että kesken talven pieni.
    Hyvä tosiaan että teilläkin mummo piti päänsä! :)

    Heini; Oranssi ja ruskea yhdistelmä tosiaan tuntuu kivalta taas kun sitä ei ole juurikaan ollut sitten suurimman retrokauden. :)
    Hinta on miinus, minullekin kirpas aikalailla. Mutta koska en halvemmista löytänyt mieleisiä, niin päätin uhrautua. ;)

    Oliviah; Meilläkin samaa mitoitusta tuo Emil. Eli pitkät raajat ja tosiaan tässä 110cm hihat on just sopivan reilut, niin kuin kuuluu ollakin. Kun poika nosta kädet ylös, niin jää just ranteiden kohdalle hihansuut. 104cm olisi voinut olla liian lyhythihainen, vaikka muuten onkin himpun reiluhko kooltaan nyt.

    Iitunen; :D Ja malliltaan ihan huippu.

    Annika; Sitä olen miettinyt, että olisi taatusti kiva. En vaan taida raaskia saman merkkistä ostaa normihinnalla enää, joku halvempi siis kakkoseksi. ;)

    Emmi; Heh, eikös oookkin pienet nää meidän ilot! :D

    Anonyymi; Aivan! 136e kaikkinensa maksoi eli se 16e ekstraa oli pakko uhrata siitä hyvästä että sai JUURI mieleisen haalarin. ;)
    Olisin kyllä niin mielelläni ostanut jostain kotimaisesta nettikaupasta, jos olisin löytänyt 120e tai alle. 2 viikkoa etsinkin ja odotin, jos johonkin tulisi aleen, mutta eipä tullut (tai koot oli menneet).
    Lähinnä siis tarkoitin tuolla "miksi en aiemmin tilannut" kommentilla, että miksi en heti alkuun luottanut vaistoihini ja päätynyt tähän haalariin, oli se sitten mistä tahansa löytynyt ja vaikka halvemmalla.

    Tuusis; Joo, Jossu on niin ihanan pikkuinen ja Emil taas pitkä. :D
    Jone taitaa olla jo ainakin 5cm lyhyempi?, jos Emil olisi ollut muutaman sentin lyhyempi niin olisin kanssa ostanut 104cm.
    Mutta kuten tiedät nää meidän pitkäkätiset, niin hihat ois jäänyt lyhyiksi nyt pienemmässä. ;)

    Aamunkukka; Tosiaan ensin itsekin mietin, että näinköhän on ihan jätti. ;) Mutta kun arvelin että 104cm on tuo Emil jo talvella ja raajat on pitkät, niin päädyin tähän.
    Itsekin olen tyytyväinen, toivottavasti tosiaan menisi nyt seuraavankin talven alun. :)
    Niin ja kiitos tsempeistä!, kyllä tosiaan nää taudit vie voimat välillä.

    Katri; Suosittelen, on aivan ihanan mallinenkin lapselle. :)

    Fru citron; Kuin myös paranemisia sinne!
    Tuo Jonathanin raitafleece oli yksi suosikkejani kun se ilmestyi, meilläkin oli se fleecehaalarina. ;)

    Jonna; Tosi kaunis ruskea. :)

    Perla; No just, tuo on kyllä niin ärsyttävää! Kun joskus löytää kivan kuosin, mutta sitten ei ole kokoja. Tiedän tunteen..

    Kotiäiti; Meillä meni Emilille viime talvena se 92cm Molo kids siihen saakka kun hän oli n.92cm. Eli sitten oli pakko laittaa pois, kun lahkeet sekä hihat jäi lyhyiksi. Toivottavasti teillä menee koko talven. :)
    Jokos teille muuten syntyi vauva?, en muista olenko kysellyt ollenkaan aiemmin. ;)

    Helmi; Ehdottomasti menisi!, pinkit asusteet ainakin kävisi kivasti. ;)

    Laura; Tosiaan edullista ja nopeaa toimintaa tuolla Babyshopissa. :)

    Vekarana; Toimelias pikkumies teillä. :D
    Tuo haalari olisi kyllä minusta kaunis isoillekin lapsille, koska ei ole mikään pussi malliltaan vaan ihanan istuva.

    Hanna; Voi kääk, siis ei mitään sinisen sävyä taas meille. ;D
    Mustikka ei kyllä kuullosta pahalta sävyltä, mutta saa nyt nähdä..
    Tottakai saa haaveilla jo seuraavaakin talvea!, eihän sitä muuten osaa aleshopata. ;)

    Tiina; Tosi kiva kuulla että vinkeistä on ollut hyötyä! :)
    Minua niin kovasti houkuttaisi testata se Ticket, mutta kun mietin että onko siitä 104cm hyvä vai jo 110cm.. Kerrohan millaista mitoitusta on kun saapuu?

    VastaaPoista
  24. Ihana haalari ja niin teidän näköinen :)

    Pikaista paranemista sinne!

    VastaaPoista
  25. Odottelinkin jo, että koska tilaat Molo Kidsin haalarin ;) Tuo ruskea on kyllä todella ihana, se meillekin heti ostettiin... ja kahdessa koossa ;) Meillä isommalla ( n. 99 cm pitkä) koko 104 cm menee varmaan koko talven. Sen verran ainakin näytti olevan kasvunvaraa... mutta poika on kyllä pelkkää luuta ja nahkaa, joten sekin vaikuttanee tuohon haalarin kokoon?

    VastaaPoista
  26. Ihana haalari. Itse ostin pojalle sen turkoosin (Fjord). Nyt vain ongelma, mitkä toppahanskat ja hattu sen kanssa???? Olisko jollain vinkkejä? Ajattelin, jos ostaisin ne mustat Molon tähti topparukkaset, siis ne pitkällä varrella, mutta entä hattu? Etsin kypärähattua; jos jostain löytyis musta hattu, jossa turkoosi tähti; taitaa olla toiveajattelua, tai sitten ostettava ihan perus musta kypärähattu. Onko jollain vinkkejä hatuista ja hanskoista, mitä tuohon vois yhdistää ja mistä löytyis? 4-vuotiaalle siis etsin. Kiitos, jos jollain ois antaa vinkkejä!

    VastaaPoista
  27. Kiva on ja Molon haalarit kyllä malliltaan just hyviä. Mullakin varmaan pehmenee pää ja sitten on 'pakko' hankkia molemmille Molo kidsit, kun tarpeeksi talvi tulee. Nyt kyllä näyttäisi, että talvi on vielä hyvin kaukainen asia.... Ja siis väri on just teidän (meille never).

    VastaaPoista
  28. Hyvän puvun valitsit!!! just teidän näköinen!!!

    Meillekkin tuli pitkän pähkäilyn päätteeksi molon haalari harmaana. Eipähän ole ihan niin arka väri kuin se petrooli/turkoosi (vai mikälie se olikaan). JA tyytyväinen olen!!! Jonathanin tähti lapaset sopivat täydellisesti puvun väreihin. Nyt sitten metsästän jotain ihanaa pipoa puvun kaveriksi. =D

    VastaaPoista
  29. Sonja; Kiitos! :)

    Miitu; Minä uskon että Emilillekin olisi saattanut mennä se 104cm, mutta en uskaltanut riskeerata kun tosiaan poika on nyt n.101cm ja luulen että talvella jo sen 104cm. Eihän niissä kokojen välillä mitään suuria eroja ole, taisi olla n.2-3cm suuntaansa kun vertailin 104cm ja 110cm mittoja.
    Tosi hoikkahan tuo Emilkin on, mutta pitkät kädet tekee sen että hihoissa on oltava mittaa. :)

    Anonyymi; Asuste asiat onkin seuraava pulma myös meillä, siihen täytyy tarttua lähipäivinä. ;)
    Nyt ei tule mieleen siihen turkoosiin hattua..

    Mari A.; Jep ruskea on. ;)
    Kyllä nuo vaan on niin hyvän mallisia, että kannattaa päätyä Molo kidsiin.

    Sifia; Se harmaakin on taatusti kiva. :)

    Ida-Antonia; ;)

    VastaaPoista
  30. Teit aivan oikein kun et ostanu sitä 104cm. Meillä se oli Jerelle pieni ja täällä meillä kaupassa ei oo sitä seuraavaa kun sateenkaaren värinä..että tässä mietin ja heitän arpaa että ostaako vai ei..Kun ei sovi millään silmään.. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)