keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Ostoksia kevään väreissä


Olen naputellut nettikauppojen suuntaan. ;)



Oliverille alkaa käymään 122cm housut nafteiksi, Lindexin velourit vielä ehkä menee kevään, mutta syksyksi viimeistään tarvitaan 128cm. Taviskaupoista ei löydy tuossa isossa koossa kivoja kotihousuja sitten millään tai löytyy jos kelpaa mustat tai harmaat collegehousut. Tylsää.. Syksyllä ei taatusti ois saanut sitä vähääkään väriä.
Onneksi on nettikaupat!, ne pelastaa kyllä tämän äidin aina. :D
Villervallalla on kivoja paksumpia trikoohousuja kokoon 128cm saakka ja väreissä löytyy.



Vaikka koko on reilu, niin lahkeensuissa on kiristettävät nauhat ja voi pitää jo hiukan reilumpinakin. Paita sopii kivasti joka housujen kanssa.



Kesän ykköstakkina toimii meillä college/froteetakit. Lindexiltä löytyi kiva vihreä collegetakki Bamse-sarjaa (Bamsen kuva tässäkin melko huomaamaton).
Limet froteehousut uutta Tuttaa ja koko 92cm!, tutan housut on melkosen reiluja ja nämäkin vastaa Lindexin 98cm velourhousuja (mittasin). Ovat muuten myös prikulleen samanväriset kun vuoden takaiset limet Me&I froteehousut. ;)



Pitkään, melkein liian pitkään haikailin Moonkidsin froteetakkien perään ja meinasin jäädä ilman. Ainakin tuota keltaista sain etsimällä etsiä koossa 110cm, turkoosi oli niin hyvässä alessa Naperonutussa ettei voinut jättää tilaamatta.



Koot on muuten näissä tosi naftit!
Oliverille otin 128cm, joka on melkeimpä pieni. Vaikka poika on vasta n.125cm pitkä. Emilille (n.95cm) taas otin 110cm ajatuksena että menee myöhemmin, mutta tämä onkin just sopiva. Kannattaa siis ottaa kokoa isompi, jos joku empii koon kanssa.




Maxomorran keltainen lohikäärmepaita 98/104cm on melkosen reilu Emilille, mutta menee sitten syksyllä.

Elloksen 30e alekoodilla tilasin 10v:lle parit kengät, pojan ihan itse valitsemat. Molemmat Puman, takana olevat on nappikset.


33 kommenttia:

  1. Ihanat nuo tutan froteet!! Mistä löysit? Missä väreissä noita oli?

    Ja kommenttia moonkidsin mitoitukseen. Samaa mieltä olen. tilasin meidän lyhyenlännälle pojalle (85cm ja ikää 2v4kk) hupparin kokoa 92cm ja oli aivan liian pieni. Vaihdoin 98cm ja pöksyt otin samaa kokoa. Nyt ovat sopivat mutta ei mene enään syksyllä...

    VastaaPoista
  2. Riikka; Tutan froteehousut löytyi ihan Prismasta eli ne ei ollut nettikaupasta. ;)
    Noita oli nuo limet ja vadelman väriset (tai joku sellanen). Hinta oli kympin kieppeillä.

    Minut yllätti tuo Moonkidsin mitoitus takeissa, ne housut ei ole minusta yhtä naftia kokoa. Tuo 128cm takki on ehkä hiukan naftikin oliverille, mutta jääkööt Emiliä odottamaan. :)

    VastaaPoista
  3. Tilasin myös tuon turkoosin Moonkids takin ja koko tosiaan on nafti! Yllättävää oli kyllä.
    Otin 104 ja yleensä se koko on reilu vielä meille :/No onneksi on toinenkin käyttäjä vielä sille :)

    Kiva kyllä tuo keltainenkin!

    VastaaPoista
  4. Ihania vaatteita! Varsinkin nuo villervallat ja moonin froteetakit :)

    Nuo aiemman postauksen vincentin kengät olivat myös todella herkkuja. Olis ihania meilläkin vaikka ei tarvetta kyllä olis :D

    VastaaPoista
  5. Ihania on, sekä vaatteet että kengät! Mun 10v:llä on just samanlaiset Puman mustavalkoiset, itse valitsi ne viime kesänä Stockalta. Pojan mukaan ovat kevyet ja mukavat kävellä :)

    VastaaPoista
  6. Edla; Mietin kanssa että palautanko tuon turkoosin, mutta sitten ajattelin että jäähän se Emilille jos ei mene kauaa Oliverille. Pitää vaan muistaa ottaa ajoissa käyttöön. ;)

    PaaPii; Moonkidsit on kyllä aivan ihania ja laadukkaita, samoin nuo Villervallat. :)

    Neiti kevätaurinko; Kiva kuulla että ovat lapsenkin mieleen käytössä, meidänkin pojasta tuntui hyvältä jalkaan kun testaili.
    Jouduin tilaamaan huiman 38 koon, kun 37 oli jo loppu. Mutta ei noihin jäänyt 1,5cm enempää tyhjää kuitenkaan. Hyvä. ;)

    VastaaPoista
  7. Ihanan keväisiä ostoksia!

    VastaaPoista
  8. Nuo on kyllä niin teidän poikien näköiset vaatteet =D Meillä kanssa Moonkidsin takit ja pojalla sininen - taas pitäisi ottaa samiskuvat, vaalea & tumma.

    Meillä pojalla viimeiset vaatteet 122 ja sitten täytyy etsiä taas, väriä ja malleja. Ehkä pitää palata sitten postailemaan niistä. Sota harmautta ja tummuutta vastaan voisi olla blogin nimi ;D

    VastaaPoista
  9. Kivoja vaatteita! Mistä nettikaupasta ostit nuo Villervallan trikoohousut?

    Mukavaa kevään odotusta!

    t. vakkarilukijasi yhden pojan äiti Helsingistä

    VastaaPoista
  10. Onpas ihanan keväisä ostoksia, ihanat värit noissa Villervalloissa. Meillä kanssa syksyä ajatellen pitäisi ostaa jo tuota kokoa. Jospa kesälomareissulla olis jossain matkan varrella villervallaa tarjolla.

    Ja meillä on nuo moonkidsin froteetakit koossa 104cm, ja taitaa nippanappa kesän vielä mennä.

    VastaaPoista
  11. Ihania värikkäitä vaatteita!
    Täältä saa aina pelastuksen kun alkaa näkyyn tosiaan pelkkää mustaa&harmaata. Harmi vaan kun ei tuolle 9-vuotialle enää löydy kokoja:(

    VastaaPoista
  12. Noita samoja froteetakkeja olen himoinnut jo aikaisempina vuosina oranssina, vihreänä tai ruskeana, mutta en koskaan ole sitten raskinut tilata. Tuo keltainen houkuttaisi tänä vuonna, se on niin herkku!

    Ihanan värikästä olet löytänyt Oliverille. Ja kiitos tuosta froteehousuvinkistä! Ihastuin niihin vuoden takaisiin meandin froteehousuihin, mutta harmikseni laatu oli niin kuraa että jouduin palauttamaan ne yhden päivän käytön jälkeen, sain uudet jotka jouduin myös palauttamaan päivän käytön jälkeen. Oiskohan nuo Tutan kestävämmät? Väri on niin kiva!

    VastaaPoista
  13. Ihania! Rakastan värejä vaatteissa ja on upeaa, että myös poikia puetaan iloisen värisiin vaatteisiin.

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania nuo Villervallan housut; olen niitä käynyt monesti kuolaamassa ja nyt kyllä lähti tilaukseen värisuora housuja, ei voi enää vastustaa kun nämä kuvat näin.
    Ja Moonkidsit.. <3<3

    VastaaPoista
  15. Kylläpä vaan onkin raikkaita värejä!

    Nuo ns. kotihusut, tai collegehousut tms. trikoo/plyysi/froteehousut onkin lähipäivinä aiheuttaneet mulle erityistä päänaivaa. Tällaisten housujenhan täytyy olla juuri sopivat,pituutta voi olla reilusti JOS on hyvä kiristys lahkeensuussa. Toisaalta myös yötärö voi olla ongelmallinen. Meidän poika vielä kaiken lisäsi toivoo taskuja ja äiti, kuten sinäkin, iloisia värejä. Eri merkkien koot vaihtelevat ihan julmetusti, ja jopa saman merkin housut vaihtelevat. Puhumattakaan, mitä niille tapahuu ekassa pesussa. Ostin taas ison pinon 122cm college housuja mm. Nameit, Lindex ja Kappahl. Ja kaikki oikeastaan vähän eri kokoa. Ja pesun jälkeen tilanne taas muuttui. Jouduin toteamaan yhdet housut heti alkujansa pieneksi, kuvistuivat pesussa niin paljon. Pitää varmaan alkaa kuljettamaan jotain vanhoja housuja kaupassa mukana mittomista varten, mutta mitenkäs sen kutistumisen arvioi? Ehkä ainakin voisi ennustaa, että 60 astessa pestävät yleensä kutistuvat! Mitenkäs sulla, onko samaa ongelmaa kokojen kanssa vai onko sulla niin hyvät luottomerkit joiden sopivuuden tiedät varmasti etukäteen? Huoh...

    VastaaPoista
  16. Ihanaa kuulla että Villervallalla on suurempaakin kokoa. Mistä tilasit? Tekisi tosiaan itsekin mieli tilata vähän värikkäämpää.

    VastaaPoista
  17. Emil on kyllä jo niin ison pojan näköinen. Voi että... :)

    Meiltä löytyy myös tuo ihana raitapaita ja vihreät housut Villervallaa. Keltaiset ja turkoosit housut tekisi mieli vielä ostaa. :)

    VastaaPoista
  18. Ihania hankintoja kaikki! Villervallat miellyttää väriltään paljon ja Tuttakin alkoi kiinnostaa;)

    Esikoisella on ollut Puman supermageat kengät pari vuotta sitten ja olisi aivan ihanaa löytää samanlaiset taas...noita kenkiä on vaan kesäksi niin paljon, etten oikein tiedä, miten perustelisin niiden hankinnan..

    VastaaPoista
  19. Hei, teillä on kyllä totisesti värikäs ja raikas vaatekaappi pojilla! Hauska seurailla näitä sinun ostoksia vaikkakin meillä on ihan eri maku. Mutta se siitä juuri tekeekin hauskaa! -Tiina

    VastaaPoista
  20. Ihania värejä. Minkä hintaisia nuo Villervallan collegehousut on? Aamulla juuri 4 v jupisi, että hän haluaa muut housut (ja tummat lensi lattialle). Ei kuulema koskaa saa pyöriä "vaate-/värilaulussa" kun on mustat housut. No tädit tarhalla kertoi, että kaikkia värejä on laulussa, mutta ei vissiin ollut osunut kuitenkaan kohdalleen ;=)

    VastaaPoista
  21. Meillä myös tuo Bamse collegetakki. Oli jotenkin kiva vihreä, vaikka en yleensä vihreästä tykkääkään. Nyt sitä on kummasti poitsun kaapissa. Harmi, että nuo koot loppuu 116 cm. Takki on Pikku Jiille melko nafti hihoista, mutta oli kuitenkin pakko ostaa =)

    VastaaPoista
  22. Ihania värejä :)! Nuo vaatteet voisin ottaa vaikka kaikki meidän tytölle. Minä haluan, että tytölläkin on värikästä päällä, eikä vain vaaleanpunaista ja prinsessan kuvia... Minusta on jännä, että monesti huutiksessa ja kaupoissakin kirkkaanväriset vaatteet laitetaan poikien puolelle, vaikka niisä ei mitään poikamaista kuvaa olisikaan.

    P.S: Arvontavoitto tuli perille. Ihana on, kiitos vielä kerran :).

    VastaaPoista
  23. Millaista teillä ollut laatu Villervallan paidoissa?
    Tilasin joulunaikoihin kyseisenmerkin tähtipaidan ja olen laatuun pettynyt:"lurahti"muodottamaksi parin pesun jälkeen:(
    Velourhousut Villervallalta sen sijaan on ollut loisto ostos.

    T.vakkarilukijasi Miikku

    VastaaPoista
  24. Taitaa olla prisma reissu edessä

    VastaaPoista
  25. Jarna; Eikös ookkin. :)

    Mari A.; Ota ihmeessä sellanen kuva! :)
    Semmonen blogi ois mahtava, nimikin tosi hyvä. Eli ei kun pytyyn vaan! :D

    Yhden pojan äiti Helsingistä; Villervallan housut olen tilannut Lasten Metsolasta. :)

    Hansu; Villervallaa saisi kyllä ehdottomasti saada enemmän kaupoista ja myös nettikaupoista, niillä on niin kivoja vaatteita.

    Marjuli; Meilläkin nämä on ekat Moonkidsin froteetakit, vaikka aiemmin olen myös ihastellut. ;)
    No voi kökkö niitä sinun Me&I froteehousuja, meillä on ollut samaiset jo vuoden kovassa käytössä ja edelleen hyvät.
    Saa tosiaan nähdä miten laadukkaat nuo Tutan on..

    Niinu; Sanos muuta, meilläkin 9v:llä ja 10v:llä on just niitöä tummia tylsiä housuja.. :/

    Aarre; Minustakin on kivaa pukea poikia väreihin, en inhoa mitään niin kun sitä että monet kaupat on sukupuolijaoiteltu.

    Noora; Heh, hyvä että sain innostaa tilaukseen. ;D

    Tulppaanisipuli; Heti aluksi, huomasitko että voitit arvonnassani? ;o)
    Meillä lähes kaikki kotihousut on olleet Lindexin velourhousuja 122cm saakka, ne on Oliverin lempparit. Toiset mistä olen myös tykännyt on Me&I:n froteehousut. Noissa on ainakin suht hyvin koot pitäneet paikkansa.
    Isoille on H&M:n collegehousuja, joissa saakin olla tarkempi mitoituksessa. Kun tosiaan samalla merkilläkin voi koot vaihdella ja se kutistuvuus on tosiaan otettava myös huomioon.
    Nyt 128cm olen ostanut Oliverille yhdet Moonkidsin froteehousut ja nyt nämä Villervallat, saa nähdä millaset on käytössä. Mitoitus näyttäisi olevan ainakin hyvä molemmissa.

    Katja; Villervallat on Lasten Metsolasta. :)

    Lauruska; Samaa olen tässä itsekin hiustenleikkuun jälkeen päivittäin ihmetellyt. ;)

    Myrmeli; Turhia kenkäostoja yritän minäkin aina välttää, ne kun on niin kalliitakin. ;)
    Ellokselta saa kivasti laatumerkkejä ja alekoodeilla saa hyvät alet päälle.

    Tiina; Kivasti kommentoit! Eihän aina tartte olla sama maku, ettei olisi kivaa kurkkia toisen tyyliä ja ostoksia. Minustakin se on vaan rikkaus! :)

    Jaana; Voi ei miten ihana! :D
    Villarvallan housut maksoi n.17e kpl.

    Minna; Tosi pieneen kokoon loppuu tosiaan nuo Bamse-sarjan vaatteet, meilläkin esim. nuo 116cm jäi jo 4-5v Oliverille pieneksi.
    Koot saisi olla kyllä isompiin näissä ja samoin muissakin pienien poikien vaatteissa.

    Haituva; Taatusti tytöilläkin on kivaa pitää värikästä kaiken hempeilyn keskellä.
    Kiva että arvontavoitto oli mieluinen! :)

    Miikku; Meillä tämä paita on eka Villervallalta, eikä noista trikoohousuistakaan ole aiempaa kokemusta. Voi harmi jos menee huonoksi nopsaan.
    Niitä velourhousuja minun täytyy ostaa vielä syksyllä. ;)

    VastaaPoista
  26. Tulppaanisipuli; Ei ole tullut, höh. :/
    Muistitko varmasti ottaa kaikki välit pois tuosta minun s-postista? Kun muilta on postit kuitenkin tullut, niin ihme ettei nyt kulje.
    Voit laittaa sinun s-postin tähän kommenttilootaan, niin en julkaise sitä ja laitan sinulle s-postia. ;)

    VastaaPoista
  27. Mistä nettikaupoista saa tuota villervallaa hyvin tilattua? =)

    VastaaPoista
  28. Onpa ollut kiva löytää blogisi! Saa vinkkejä kivoista poikien vaatteista. Mulla on kaksi poikaa, 4v ja 6kk ja isommalle on niin vaikea löytää normikaupoista kivaa ja värikästä vaatetta. Kaikki on sitä mustaa, harmaata tai tummansinistä:( Kyllä 4-vuotias saa vielä pukeutua lapsekkaasti, ehtii sitten koulussa vaatia itselleen mustaa pääkallovaatetta....Paljon ostan kirppikseltä myös mutta 110-116 senttiset vaatteet alkaa olla jo aika kuluneita kun käytettynä ostaa.

    VastaaPoista
  29. Oi oi, ihania!

    Tuohon alempaan postaukseen, että meillä kurahousut on meidän lammikoissa uijille tarpeelliset. Mm. tänään kun oli ilman, niin oli sisähousuja myöten esikoinen märkänä. Kurahousut estää sen ettei pääse vettä imaisemaan housujen sisälle.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  30. Ihanan keväisiä ostoksia. Villervallan housujen värit on niiiiin herkulliset! :) Meillä ollaan pidetty kyseisen merkin housujen mallista...

    VastaaPoista
  31. Kauniin keväisiä värejä. Nuo villervallat ovat ihania.
    Oli pakko tilata, kun nuo kuvat näin (lasten metsolan kuvat olivat aika huonot). Pidän veluurihousuja jo liian talvisina, joten lapsi tarvitsi uusia sisähousuja. Nyt jännään mahtavatko nuo villervallat pysyä päällä (eli onko vyötärö tarpeeksi kapea).

    VastaaPoista
  32. Muistatko kuuluiko noihin ihaniin Tutan takataskullisiiin limevihreisiin velourhousuihin joku saman sarjan paita? Jos niin millainen?
    t.Hanna

    VastaaPoista
  33. Hanna; Noihin ei ollut paitaa, bodya oli sellanen Krokotiilikuviollinen. Oikein kiva!, harmi ettei enää viiti meille 92cm bodya enää ostaa..

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)