lauantai 27. maaliskuuta 2010

Kohta 6 veen välikautta


Parin päivän hiljaiseloa ollut, kun energia on suunnattu sulkeutuneisiin huutiskohteisiin.. ;)
Kivaa että olette muistaneet osallistua sillävälin arvontaan, täsmennän vielä että sen Maxomorran paidan tai tunikan saa valita itse Metkulan valikoimasta. Sieltä siis löytyy muitakin kun nuo kaksi kuvassa olevaa, mutta kokoja ei ole välttämättä kaikista enää jäljellä. Mutta kyselen sitten tarkemmin, kun voittajat on selvillä.

Nyt viimein isken tähän esille Oliverin välikautta. :)
Reilusti on näitäkin, mutta määrä on meille sopivaksi todettu. Toisen paljon, voi olla toisen sopiva. Tai toisen sopiva, jollekin liian vähän.. Kuten Emilin välikausipostauksessa totesin, niin en edelleenkään halua kuluttaa puhki paria settiä, jos voin ostaa muutaman ja ne säilyy siistinä vielä eteenpäinkin.
Nämä on siis ajateltu niin että osa kevääseen ja osa syksyyn, jotkut menee varmaan keväästä syksyyn.



Cupcaken tähtitakki, johon sopii kivasti Lindexin vihreät housut tai Nicolas ulkohousut (kaikki 128cm).
Tähän takkiin haluaisin kyllä vielä ne Cupcaken tähtihousut, joita ilman jäin kun en heti tilannut.. Jos joku siis bongaa 128cm jostain Suomesta, niin saa vinkata.
Toinen vaihtoehto vois olla viime vuoden mudan väriset Reimatec housut, pääasia että sävyt sattuu just eikä melkein ja ovat vedenpitävät kuten takki. ;)
Pipo Prismasta, johon kuva Pojan ja tytön vaatteita Helmiltä. Sormikkaat myös Prismasta. Tähti rukkaset Jonathan.



Nicolas takki 128cm ja samat housut, pipo, sormikkaat ja ruskeat rukkaset kuin edellis kuvassa. KappAhlin värikäs pipo kevään mallistoa ja turkoosit rukkaset Jonathanin viime kevättä.



Villervallan tähtitakki ja Lindexin housut 128cm. Tähtipipo myös Lindex, sormikkaat ja rukkaset Jonathan.



Ticketin Plan rain 122cm ja Jonathanin viime kevään cordurahousut 128cm (housut 9v:n vanhat). Pipo, sormikkaat ja rukkaset myöskin viime kevään Jonathania.



Ticketin plan rain fleecevuorella 128cm (9v:n vanha). Pipot Jonathanin ja Reiman viime kevättä. Rukkaset myös Jonathanin viime keväältä.

Näiden lisäksihän ostin sen KappAhlin vedenpitävän setin, joka menee kevään ensin 9:lle. Jätin siksi kuvista pois.
Nyt vaan odotellaan edelleen sitä kevättä! ;)




17 kommenttia:

  1. Ihania settejä isommallakin! Minkäikäisinä teillä on muuten siirrytty pelkästään kaksiosaisiin asuihin välikautena?

    VastaaPoista
  2. Kivoja settejä! Ei noita nyt niin mahottomasti ole mun mielestä.
    Meillä ei ole isoilla kuin kaksi settiä per lapsi, ja se tuntuu niin orvolta =D
    Mä vaan tiedän, että kun nuo ihastuu johonkin asuun, ei ne muuta sitten suostu käyttään ennenkuin ne on puhki. Alesta aattelin syksyksi metsästää vähän isompaa (ja uutta), jos on tarvis.

    VastaaPoista
  3. Hienoja settejä, reilusti :-)

    Eikö teillä Oliver enää halua haalaria, lähinnä syksyä mietin. Meillä on toukokuussa 6v poika, joka tarvisi välikausihaalarin 134cm syksyksi. Itse siis sellaisen mielummin laittaa kun housut ja takin. Sinulla kun on laaja tietämys, niin oletko nähnyt 134cm haalareita, kun minulla ei ole silmiin osunut.

    Sanna

    VastaaPoista
  4. Niin mukavia asuja. Meillä kanssa tuo Villervallan takki punaisena ja mittaria kyttään että saa alkaa välikausivaatteita laittamaan päälle. Märkää on jo sen verran että pian. Osaatko vinkata mitkä olisivat parhaat oikeasti vedenpitävät lämpöiset rukkaset 2-vuotiaalle joka iskee ne kätensä ensimmäisenä sinne isoimpaan lätäkköön =)

    VastaaPoista
  5. Oi ihania vk vaatteita ja asusteita!!Kyllä noilla kelpaa ulkoilla.
    Paljon löysin samaa kuin meidän 6v.:llä.:o)
    tuo villervallan tähti takki on niin ihana,meidän molemmilta pojilta se löytyy punaisena ja limeenä.Ostin Ruotsista reissultani.ostin niihin myös ihania villervalla asusteita,tuskin maltan odottaa et voin alkaa käyttää niitä pojillani!

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja! Maku menee aikalailla samoihin.

    T. ruskeafani 3v pojan äiti

    p.s. Olihan noita tosiaan aika monta settiä ;)

    VastaaPoista
  7. Kivoja asuja Oliverilta löytyy. Mun mielestä noita ei nyt ole edes paljon, kun on kuitenkin eritarkoituksiin.:)

    Mua harmittaa, kun en tuota Villervallan takkia pojalle tilannut. Cuppiksen tähtitakki koossa 104cm on hänelle iso ja mieskään ei halunnut sitä pojalle pukea, kun oli kuulemma liian ison näköinen. Uuden takin etsintään siis...

    VastaaPoista
  8. Kaikki on ihania ja varsinkin tuo ylin cupcaken tähti takki!! Tekis mieli hankkia meillekkin =)

    VastaaPoista
  9. Ihanan värikkäät setit!

    Onko tuo Nicolas takki millaista materiaalia ja onko yhtään vettäpitävä? Mietin voisiko tuolla korvata "perinteisen hullareiden Ticketin" joka on mielestäni ajanut ohuena ja notkeana asuna hyvin asiansa lämpimimmillä ilmoilla. Haalarina meillä on Po.p.

    -Hanna

    VastaaPoista
  10. Oijjoi mitä herkkuja taas. Ottaisin (ostaisin) noista vaikka mitä, mutta taidat säästää seuraavalle :D.

    VastaaPoista
  11. Kivoja ovat! Erityisesti nuo Villervalla takkiin ja Nicolas takkiin liittyvät setit on minusta kivoja! Ticketit on jo vähän sellaista "peruskivaa" & tuttua, mutta noissa on jotain uutta. Niin ja Cupcake on toki kanssa ihana. Hyvin oot taas saanut kaikki sopimaan yhteen! Eikä minusta näytä mitenkään älyttömältä määrältä, siellähän on niin paljon yhdisteltävää että samat housut mukana monessa setissä! Well done, jälleen kerran! :)

    Mitenkäs teillä, onko kovasti kuraleikkejä? Muistan ettette käytä kuriksia, meneekö kuraleikit rubberraineilla vai luotatko kosteussuojaan? Vai onko teillä pojilla vähän siistimpiä leikit? Minä olen varautunut kura&lotraus leikkeihin parilla kurahoususetillä viimevuodesta viisastuneena...

    Todellakin, kiva olisi jo päästä vähän keväisempiin tunnelmiin!

    VastaaPoista
  12. Hienoja vaatteita kaikki! Ole onnellinen kun Oliver tykkää värikkäistä vaatteista :). Minun 6vee poika tykkää vain mustasta (toki äidin pakottomana pitää muutakin väriä). Meillä ei muuten 6vee suostu ollenkaan pitämään enää rukkasia, haalarista puhumattakaan :).

    Hanne ja pojat 1/04 ja 09/07

    VastaaPoista
  13. Ei välikausisettejä voi olla liikaa ;)
    Meillä ei vanhempi poika ole oikein suostunut haalareita päällensä pistämään, sinä talvena kun oli 4-5v taisi olla viimeisen kerran haalari käytössä.
    Mun silmään kaksiosaiset ovat kyllä kauniimpiakin, ja housuilla voi tuoda vaihtelua kivasti =)
    Erittäin kivoja asuja!

    VastaaPoista
  14. Kivoja vaatteita! Minäkin tykkään kun on useampia settejä joista valita. Pysyvät sitten hyvässä kunnossa paremmin eikä tarvitse loppuunkuluneissa tai likaisissa vaatteissa kulkea.

    VastaaPoista
  15. Vauhtivekaroiden äiti; Kiitos! :)

    Oliviah; Oliver ei halunnut enää haalaria välikauteen kun oli n.4v, riiteli niin kovasti aina kun piti pukea välikausihaalari että annoin periksi. ;)
    Isommat on pitäneet välikausihaalaria n.5-6v asti.

    Hansu; No mutta silloin ei varmaan tosiaan kannata ostaa montaa settiä, jos lapset pitää vain yhtä tai kahta. :)
    Meillä kaikki on aina suunnilleen yhtä tykättyjä ja pidettyjä.

    Sanna; Oliver tosiaan n.4v riiteli välikausihaalarista niin paljon, että en enää ostanut sen jälkeen. Edelleen pukee mielummin takin ja housut. Talvella tykkää kuitenkin haalarista.
    134cm välikausihaalarit on varmaan kiven alla, kun tuntui että oli 128cm vaikea löytää kivaa haalaria talveksi. En nyt muista edes nähneeni missään.. Toivottavasti löytyy! :)

    Mari; Meillä on parhaiksi vedenpitäviksi rukkasiksi todettu Reimatecit ja Jonathanit. Hyvin on pysyneet kädet kuivina. Reimatecit istuu paremmin käteen, mutta Jonathanit on kolmannes halvemmat. ;)

    3xmami; Oi, asusteita olisin minäkin kaivannut enemmän noihin Villervallan takkeihin pojille. Lasten Metsolaltakin oli menneet ne trikoopipot ennen kun ehdin tilata..

    3v pojan äiti; Kivaa kun löytyy muitakin ruskeafaneja! :D

    Helmi; No voi kökkö, jos se sit syksyllä menisi kivemmin. Eikö lasten metsolassakaan ole enää Villervallan takeissa kokoja?

    Suwi; Se on tosi kiva ja pehmeä. Tottakai ostat! ;)

    Hanna; Tuo Nicolas takki ei pitä vettä, hylkii ihan hiukan kosteutta. Muuten kyllä on sellanen ohut takki, varmasti viileisiin kesäpäiviinkin tosi hyvä. Eli Ticket on parempi jos haluaa vedenpitävän, mutta kuiville keleille tämä Nicolas on varmasti nappiostos. :)

    Äitiliini; Varmaan niistä joatin tulee säästettyä, mutta ei kyllä kaikkia. Villervallan takki jää ainakin jemmaan. ;D

    Tulppaanisipuli; Kiitos! ;)
    Meillä ei tosiaan ole vuosiin ollut kuravaatteita erikseen, paitsi Emilillä ja jääneet sitten käyttämättä. Ei siis kannata edes meille hankkia..
    Ticketin rubberit on syksyllä ajaneet sen asian ja ihan nuo vedenpitävät ulkovaatteet. Suihkutellaan sitten ne tarvittaessa puhtaiksi ulkoilun jälkeen.
    Kotona kun vaan ulkoillaan, niin tuo meidän piha on suht siisti ja pojat ei juurikaan saa kauheita sotkuja aikaan muutenkaan. ;)

    VastaaPoista
  16. Kivoja. Hyvin olet löytänyt toisiinsa sopivia sävyjä.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)