lauantai 6. maaliskuuta 2010

Kesäkenkulit




Nyt kun elämä alkaa pikkuhiljaa voittaa, niin ajattelin tempaista esille juuri ostetut kesäkengät. ;)
Vaikka kevätkengätkin on vasta tulossa ja mietinnässä, niin olempas kerrankin ajoissa kesäkenkien osalta. Nyt joku varmaan kauhistelee, että miten uskallan ostaa 2v:lle nyt jo sandaalit. No uskalsin koska sain edullisesti ja toisekseen toisille on jo varalta ostaja, jos ne ei meille kesän kynnyksellä mahdukaan. Yhdet joudun vielä taatusti kuitenkin ostamaan lähempänä kesää.
Mutta olen melkein varma että koko osui nappiin, meillä kaikkien poikien jalankasvu on ollut melkosen tasaista ja olen aina osannut ostaa sen oikean koon vuottakin ennen.




Emil sai siis nämä ruskeat Superfitin sandaalit koossa 26, hintaa jäi vajaa 40e. Emil on nyt kengissä koossa 25 ja kevääksi ostan myös koon 26. Näihin jää n.2cm tai hiukan päälle tyhjää.



Toisiksi eli ranta/takapihakengiksi nappasin limet Crocsit, koko vastaa näissäkin n.26. Croksit on siitä hankalat ettei niihin voi jättää liikaa kasvuvaraa, kun ne ei sitten pysy jalassa. Saa siis nähdä kuinka näiden kanssa käy, mutta näille on siis varalta toinen koti. ;)

P.s. Kiitos teille kaikille ihanille virtuaalivoimasta! ♥
Meillä tosiaan alkaa tauti olla voitettu, ainakin paremmalla puolella ollaan. :)




21 kommenttia:

  1. Tosi kivoja sandaaleja, kuin suoraan meidän kenkäkaapista ^^ Mä olen ihan hurahtanut limenvihreään. Jännityksellä jään odottamaan minkäväriset Superfitin tai Eccon sandaalit tulee Stockan kanta-asiakastarjoukseen loppukeväästä. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä oli noi Superfitit viime vuonna käytössä 2-vuotiaalla. Olivat Stockalla kanta-asiakashintaan tai Hulluilla Päivillä, en muista, mutta sain silloin tosi edulisesti. Hyvät sandaalit, ja tykkään noista varpaita suojelevista umpimalleista ;)

    Crocsit veivät silti voiton eli jos lapsi sai valita itse, oli aina crocsit jalassa....

    VastaaPoista
  3. Hienoja! Pahoin pelkään että meidän sandaalit on liian pienet kesällä... Ostin varastoon samanlaiset paria numeroa isommat mitä kesällä, mutta aika sopivilta näytti kun kokeilin yksi päivä. No hinnaksi ei onneksi jäänyt paljoa mitään, kun oli alennuksen alennuksella, mutta kun ne oli niin kivat muuten.

    Ihanaa, että olette jo terveempiä <3

    VastaaPoista
  4. Kiva että olette tervehtyneet.

    Nätitltä näyttää Emilin kesäkengät. Saman tyylinen varustus hankittava omillekkin. Superfit on todettu meidän pitkä ja kapea koipisille lapsille parhaaksi. Kevääksi Aapella alkaa kengät olla, mutta Eetukalle ei ole kuin kumisaappaat eli shoppailemaan pääsee vielä...

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla, että tauti on helpottanut ja voitte paremmin. Nuo Crocsit ovat ihanan väriset, niin kesäiset!

    VastaaPoista
  6. Ihania kesä kenkuleita !
    Sä oot kyllä hyvissä ajoin aloittanut :)

    Meillä oli muuten viime kesänä kuopuksella just nuo superfit:n sandaalit ja olivat todella hyvät =)
    Saa nähä mahtuuko ne enää...tod.näk. eivät mahdu.

    - Wanilja -

    VastaaPoista
  7. Leila; Sekin on yksi syy että tulee ostettua sandaalit ajoissa, kun täältä ei saa mitään kivaa. Jos asuisin pääkaupunkiseudulla, niin varmaan tulisi jättettyä osto myöhemmäksi. Lisäksi ruskeat sandaalit on aina pakko saada, koska ne vaan käy meillä kaikkeen parhaiten. ;)

    Anonyymi; Minäkin luulen että Emil itse valitsee aina nuo Crocsit, oli jo nyt niistä innoissaan. Ne on vaan niin kevyet ja helpot sujauttaa jalkaan. Vaikka eihän ne mitkään hyvät kengät noin pienelle ole..

    Jamina; Toivottavasti ne kuitenkin mahtuu, jos jalka ei kasvais paljoa. Kiitos! ♥

    Mari; Nuo istui aika kivasti Emilillekin, vaikka ei sillä mikään hirmu kapea jalka ole. Mutta tuollaseen välimalliseen jalkaan istuu kans hyvin. Kiitos sinullekin! :)

    Unelmaa metsästämässä; Nuo on kivan väriset, oikeesti hiukan limen väriset vahvemmin kuin noissa kuvissa.

    Wanilja; Nuo Superfitit täyttää kyllä hyvän kengän kriteerit ja oli laatuunsa nähden edulliset. En mielellään maksa 50e enempää sandaaleista, mutta haluan hyvät pojille kuitenkin.
    Hyvä kuulla että ovat hyvät käytössäkin. :)

    VastaaPoista
  8. Kivoja kenkiä, tai no: mä inhoan Crocseja mutta kuitenkin... =D

    Etkös sä näitä etsinyt:
    http://www.brandos.fi/kavat-ecologic/kotte-5040-73-lime/a11871

    En tiedä onko teidän kokoa mutta käy vilkasemassa ennen kuin loppuvat! =)

    VastaaPoista
  9. Kivoja kenkiä ja edullisesti olet nuo sandaalit saanut!

    Meillä on kahtena kesänä ollut pojalla suprefitin sandaalit ja olen kyllä niistä tykännyt.:) Meillä on kesällä ollut sandaalit eniten käytössä, joten niihin haluan panostaa.:) Haaveilen lapsille Timberlandin sandaaleita, mutta viime kesänä ne ei ainakaan istunu oikein hyvin meidän pojan jalkaan, joten saa nähdä mitkä lopulta ostan...

    VastaaPoista
  10. MrsAgatha; Minäkään en tykännyt ennen. ;)
    Kiitti kun vinkkasit, tosin meidän kokoa ei ollut (26). Onko sitten isoja kokoja sittenkään tehty, koska Kavatin sivuillakin on koot merkattu vain 24 asti, vaikka aiemmin oli 26! :(

    Helmi; Minä tykkään myös panostaa hyviin kenkiin, en halua että lapsen jalat kärsii huonoista kengistä.
    Mutta sitten joillain merkeillä hinnat on ihan uskomattomat, ihan vaan merkin takia, niin pitää joku kohtuus ja raja olla kuitenkin. Siitäkin syystä että ostan neljälle ne hyvät kengät. ;)

    VastaaPoista
  11. Ihkuttimia!
    Pitäis vissiin Hipsunkin alkaa katselemaan kevät ja kesäkenkiä poikasilleen.

    VastaaPoista
  12. Mistä tilasit kengät? Superfit:ejä, kun on suht vaikea löytää, niin siksi kiinnostaisi.

    VastaaPoista
  13. hyvännäköset noi ruskeet sandaalit :)

    VastaaPoista
  14. Hipsu; Ei kun katselemaan. :)

    Anonyymi; Superfit on ostettu Stocmannilta eli en tilannut mistään.

    Ankkis; Eikös olekin. :)

    VastaaPoista
  15. Meillä oli viime kesänä ensi kokemus noista superfiteistä ja pojan lempparit olivat eli ilmeisen hyvät jalkaan.

    Harmittaa vaan kun noissa tuntuu olevan mallit ja värit aika sukupuolen mukaan suunniteltu, ehkä vähän tylsiä siis. Voipi silti olla että meille kotiutuu jotain tuolta merkiltä. Nuo umpikärjet ovat kyllä ainakin todellinen plussa käytössä.

    VastaaPoista
  16. Voi kun kivan väriset Crocsit. Meidän poitsullekin pitäisi ostaa kesämpänä sitten kenkulit, että pääsee kävelemään. Toistaiseksi pärjäämme vielä sellaisilla "töppösillä" :)

    VastaaPoista
  17. Reettamon; Nuo ruskeethan menee ainakin kummalle vaan. :)
    Meillä oli viime kesänä avokärkiset, nyt sitten halusin umpikärkiset vaihteeksi testiin.

    Liisa; Ensikenkiä saakin vaikka kuinka ihania. :)

    VastaaPoista
  18. Joku kyseli Villervallan takkien koosta, mutta en tiedä yhtään mihin postaukseen se meni vai katosiko kokonaan kun en löydä.. Vastaan siis tähän. ;)

    Minusta ne Villervallan takit vastaa hyvin kokoaan tai ovat jopa hiukan reiluja, ainakaan pieniä ne ei ole. Meille tuli n.94cm Emilille koko 98cm, joka menee taatusti syksynkin.
    En muista miten laitoit ne teidän mitat, mutta ota seuraavaa lähinnä pituutta olevaa kokoa. Uskoisin että on silloin sopiva ja kasvuvaraakin. :)

    VastaaPoista
  19. Hei!
    Hienoja kenkiä on Emil saanut :). Teetkö vastaavan postauksen Oliverin kengistä? Mielellään ottaisin vinkkejä vastaan mistä löytää kivoja kenkiä vähän isommalle pojalle.

    Hanne ja pojat 01/04 ja 09/07

    VastaaPoista
  20. Ihania kenkiä! :) Ite ostelin syksyllä alesta monen monituista kesäsandaaliparia hintahaarukalla 3-9e..ruskeita ja mustia..ihan markettikamaa. Saa nähdä miten koot täsmää sitte kesällä. Lenkkarit/kevätpopot on vielä hommaamatta..

    VastaaPoista
  21. Hanne; Toki teen, kun saan tarkastettua Oliverin kenkätilanteen. ;)

    Pieni Lintu; Halvalla oot kenkiä saanut haalittua. :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)