sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Vihleetä!


En minä mitään oo tehny?!, tässä vaan istuskelin..


No okei, ehkä vähän piirtelin.. vähän meni yli, jos siis ihan rehellisiä ollaan.


Ai eiks nää lähde pois vai??
Eikö edes hiuksista? tai ainakin huulista?


Kivat äiti nää uudet limet collegehousut, jotka oli tänään ekaa kertaa jalassa..
Niin ja pst! ne veikan uudet Aappa-lakanat on ihanat kanssa, laitoin niihin hiukan lisää sitä vihleetä..

Loppuun se todellinen keskustelu joka 2v3kk kanssa käytiin;
Emil;
"Minä tykkää vihleettä!"

Äiti;
"Jooooo, niin äitikin tykkää.. Yleensä!"




29 kommenttia:

  1. Poikahan on luova. Sävy sävyyn uusien vaatteiden kanssa. Vau.

    VastaaPoista
  2. HIH =D Sähän kaipasit niin sitä väriä!

    Mutta eikö ollutkin kiva hetki, kun poika oli ihan hiljaa askareissaan =)

    Meillä poika piirteli viime kesänä sellaisen formularadan, joka lähi olohuoneesta ja jatkui omaan huoneeseen ja teki siellä koko huoneen kokoisen ympyrän. Mustekynällä ruudukkomallisen tien.... Putsaaminen kesti jokusen hetken.

    VastaaPoista
  3. :DD Voi ei! Hauska kuvasarja ja vielä hauskempi keskustelu ;)

    VastaaPoista
  4. Taiteilija taiteilee silloin kun siltä tuntuu ja minne vaan...
    Voin kuvitella että äidistä ei ehkä ollut ihan yhtä hauskaa kuin pojasta! ;D

    VastaaPoista
  5. Hih:D

    Muistin juuri, että mulla olisi Liberokoodeja nyt viisi aappa-lakanoihin, pitääkin käydä kurkkaamassa onko kampanja vielä voimassa:)

    VastaaPoista
  6. Oi ei. =( Tiedän tunteen yhden sohvan menettäneenä,meillä vihreän lisäksi sohvasta löytyi myös oranssia ja punaista. Ennen pieniä taiteilijoita sohva oli kaunis vaalea beessi.

    VastaaPoista
  7. Noh, pari vuotiaalta toi on vielä ihan ymmärettävää, mutta meillä toi 4,5v neitokainen harrastaa aina vaan näitä samoja touhuja. Toissapäivänä piirsi itseensä, vaatteisiin ja sohvaan kuulakärkikynällä.

    VastaaPoista
  8. :-D Ihana! Onneksi oli kuitenkin sävysävyyn housujen kanssa taideteokset, jos vaikka haalistuis pesussa niin paljon, että ei jää jälkiä! Hee, tuo mein taiteilija taiteli tyttöjen huoneiden väliseen seinään, ja tapetti on semmosta, että se oikein imasee musteet. Ei kyllä ollu ihan vielä tarkoitus tapetoida uusiksi, tää talokin valmistu vasta 3 vuotta sitten. No, minkäs noille mahtaa, aina sattuu jotain :-D Meillä ei vaan tytöt koskaan ole piirrelly kun paperille, mutta tää veijari kyllä keksii ja ehtii vaikka mitä!

    VastaaPoista
  9. Ihana!! (vaikka tiedän että tuossa tilanteessa ei naurata!!)

    VastaaPoista
  10. Ihana Emil! Vähän vihleetä. Meillä tykätään olanssista. Ei sitä kyllä onneksi ole vielä taiteiltu joka paikkaan =D

    VastaaPoista
  11. Voi ei..! Mutta hienosti vaatteiden kanssa sävy sävyyn on poika piirrellyt ;)

    VastaaPoista
  12. Eeeeiiihhhh :D

    Jos sulla ei ihan vielä mennyt maku vihleeseen ;), niin käypäs kurkkaamassa Stadiumin vaatemallistoa (jos osut ostosreissuilla sinne päin :)! Kuljin nopsaan Stadiumin lastenosaston läpi ja siellä oli paljon vihreää/limeä. Laatu riippuu merkistä, meillä on ollut jotain SOC-merkiltä (Stadiumin oma?) ja se ei tainnut olla mitään huippua. Mutta jos joltain muulta merkiltä löytyis.

    VastaaPoista
  13. O-ou! Aika vihreeätä tosiaan. Toivottavasti saat/sait kuitenkin vihreen lähtemään.

    Meillä vanhin neitokainen ollessaan 3 v. piirteli aamulla ennen muiden heräämistä uutuutta hohtavan valkoisen keittiön kaappeihin ja parkettiin (sekä mun ompelukoneeseen ja keittiön pöytään) mustalla tex-mark tussilla. Epätoivo kyllä meinasi ekaksi iskeä, ja ajattelin ensin, että keittiön kaappien ovet on laitettava uudelleen uusiksi. No, kuin ihmeen kaupalla kaikenlaisia tököttejä kokeiltuani pyykinpesujauheella sain keittiön kaappien ovet ja parketin puhtaaksi.

    VastaaPoista
  14. Jahas meillä tykätään vaaleanpunaisesta. Tänä aamuna tytöllä oli jo vaaleanpunaiseksi väritetty nenä ja posket. Viikko sitten ihmettelin jotain ihottumaa tytön navassa, mutta tussillahan se oli väritetty :D

    Tai oikeammin mikä tahansa väri käy kunhan se on tussia :D:D Esimerkiksi meidän kangaspehmusteiset ruokapöydän tuolit on koristeltu sinisellä tussilla :/

    VastaaPoista
  15. Tuota... pitäiskö tässä nyt itkeä vai nauraa, minä täällä hymyilen, syystä siitä, että meillä kävi valkoisen tuplapussilakanan kanssa samalla tavalla, mutta värejä oli vähän enemmän ja vieläpä sellaisia Copic tusseja, jotka eivät lähteneet tahranpoistoaineella eivätkä millään muullakaan irti siitä pussilakanasta.
    Eniten siinä oli sellaisia ruskeita pitkulaisia läiskiä :D piirrettynä, niin laitoimme lasten ihanan taideteoksen pois käytöstä.

    VastaaPoista
  16. Voi ei =D toivotaan että se vihreä lähtee irti =D

    VastaaPoista
  17. No ei voi kuin äitiin päin katsoa, kun poika tykkää vihreästä ;) Tosi suloinen, vaikka ei varmaan paljoa naurata siellä päässä... Mutta onneksi noihin vaatteisiin ja lakanoihn sopii tuo vihreä :D Tosi kiva tuo paita muuten!

    -Jamina-

    VastaaPoista
  18. Ups, meillä piirretään hiljaa viereisessä huoneessa, pitäisköhän mennä katsomaan;)

    VastaaPoista
  19. Voih... Onneksi meillä on piirrelty vaan käsiin ja vähän ehkä naamaankin :) mutta ei vaatteisiin! tai sänkyyn... Toivottavasti lähtee pesussa!

    VastaaPoista
  20. voi argh!! :D

    meillä on ihan samanoloinen kaveri joka piirsi yksi päivä itselleen huulipunaa mustalla tussilla kun pikkuprinsessassakin on ...

    VastaaPoista
  21. Kevät tulee ja vihreä :D
    Ei varmaan yhtään lohduta kun kerron meidän kolmevuotiaan tekevän vielä ihan samaa. Nyt on tussit takavarikossa, taas kerran.

    VastaaPoista
  22. Oioi, hurjia tussituksia muillakin. Kääks..
    Taiteilijan aluilta ei taida kukaan säästyä. ;)
    Meiltä lähti nyt tussit vielä ylemmäs säilöön, ne oli jo aika ylhäällä, mutta taitava löytää. Huoh.
    Onneksi iholta tussit irtosi iltasaunassa, mutta housut ja lakanat on vielä pesemättä. Saa nähdä kuinka käy, ei nuo onneksi mitään pahimpia tusseja ole.

    VastaaPoista
  23. EI voi muuta sanoa kuin "ihanan vihleetä", huonomminkin olisi värin voinut valita:)

    VastaaPoista
  24. Ihana tussitaiteilija.

    Meillä lapsi aikoinaan repi irti isot palat makuuhuoneen tapettia. Syyksi ilmoitti, ettei pitänyt tapetista. ( Makkarimme tapetti ei tosiaan ole mikään tyylin riemuvoitto.)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)