keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Sama kuosi, uudet värit


Lindexin tuttu traktorikuosi on nyt t-paidoissa.
Niin ihanan raikas kun tuo turkoosi-vihreä onkin, niin minua harmittaa kun liikkeet usein lähtee tälle "sama kuosi-uusi väri" linjalle..
Joillakin samat kuosit pyörii jopa pari vuotta! H&M:n kuvasto on toistanut ainakin itseään jo useamman vuoden.
Ei sillä etteikö jotain kivaa kuosia olisi kiva ostaa uudessa värissä, mutta vaihtelukin virkistäisi. Eikö nytkin tuon traktorikuvion tilalle olisi voinut painaa vaikka autoja? tai pyöriä tai vaikka ihan tähtiä!
Olette varmaan myös huomanneet saman kuin minä, että mikä määrä tytöille tulee Lindexille uutuuksia suhteessa poikiin? Pojille tulee tyyliin kaksi tyttöjen kuutta kohti.. Kevät takkejakin tytöt sai monen monta erilaista, mutta monta pojat sai?
Ei voi mitään mutta syrjintää se on..

Mutta taas tästä purnauksesta huolimatta tiedän että tuo turkoosi t-paita meille sieltä kaupasta kantautuu, kun eihän siellä ole muutakaan kivaa pojille. ;)



P.s. Just kun sain uudet sivut ja uuden paremman tekstieditorin, niin nyt se ei toimi. Pöh tätä bloggeria!



25 kommenttia:

  1. Ärsyttää täälläkin tuo että poikia syrjitään!
    Eikä se ole vaan Lindex vaan kaikki vaatevalmistajat (paitsi muuten ainakin Mini Rodini jonka vaatteet ovat unisex) syrjivät poikia! Olis kiva joskus saada kivoja vaatteita myös pojille eikä aina tytöille... =)

    Muakin ärsyttää tuo ettei se editori toimi.

    VastaaPoista
  2. Joo ei toimi mullakaa..pyh!

    Saman oon huomannut..miten tylsää, tyttöjä suositaan. Vauvapuolelta ku siirryttii isojen puolelle niin valikoima kutistui ja tylsistyi. :(

    VastaaPoista
  3. Saman noista kuoseista huomannut ja kyllä harmittaa!

    Tytöillä on se iänikuinen Hello Kitty; yhtenä vuonna päässä rusetti toisena kukka, voi yöks!!

    Totta on myös, että tyttöjen mallistot on paljon isommat kuin poikain. Ja varsinkin alle 130 senttisten pikkulikkojen.

    VastaaPoista
  4. Meillä ei tätä kuosia vielä ole ollutkaan joten luulen että molemmat taitavat kulkeutua kotiin kaupasta :) Jotain hyötyä tuosta keskimmäisestä tytöstäkin ;)

    VastaaPoista
  5. Meillä jää nyt kyllä nämä hakematta, kun traktorit oli jo talven käytössä eri väreissä.

    Meillä onkin jo t-paitoja pino, niin ei sitten yhtään haittaa, jos ei tule hottiksia kauppoihin.

    Äh, tietysti se haittaa ja ärsyttää, mutta kun ei voi mitään muuta kuin kiertää Lindex hieman kauempaa.

    VastaaPoista
  6. Totta. Tytöille on paaaljon enemmän valikoimaa. Itse päätinkin ratkaista asian, niin, että pojalle saa ostaa vaatteita sitten jostain muualta.;) Tuon turkoosin traktoripaidan kuitenkin luultavasti ostan meillekin.

    VastaaPoista
  7. Samaa mieltä kanssasi! Meillä on 2 poikaa ja 1 tyttö, joten varsin hyvin on huomattu poikien pienet mallistot. Tytöille on tosi ihania juttuja monessa eri värissä ja pojille AINA sinistä ja sitten pari muuta tylsää väriä. Onneksi oranssia, limeä ym kirkkaitakin värejä on, mutta kyllä niitä saa tosissaan metsästää!

    VastaaPoista
  8. Ihana uusi ulkoasu ja otsikon kuva!

    VastaaPoista
  9. olen huomannut ihan samaa,tytöille kyllä on niin ihania juttuja tullut kesäksi mutta pojille...ei niin mitään!
    Hedelmä paitoja ja trikoot ostin nuorimmalle mutta esim. tuosta traktori kuosista en pidä yhtään.Ostin pitkähihaisen traktori paidan sinisellä pohjalla keskimmäiselle mutten jostain syystä ole pitänyt siitä.liekö kyllästyttää traktorit....sama pätee iänikuisiin autot-elokuvan paitoihin.Kyllä tosiaan jotain pirteää kaipaisi pojillekkin!!

    VastaaPoista
  10. Minua harmittaa sama juttu, että tytöille olisi aina vaikka mitä ja pojille vain jotain tummansinistä
    :(

    Kiva on tuo ylemmän traktoripaidan väritys, mutta tosiaan vähän tylsää ostaa samanlaiset traktorinkuva-paidat kuin mitä on nyt talven aikaan ollut käytössä..

    Tykkään kyllä tosi paljon tästä uudesta blogipohjasta :)

    VastaaPoista
  11. kiva uusi ja pohja!!! tosi raikas! :)

    VastaaPoista
  12. Totta tuo valikoima homma. toinen mihin oon tosi pettyny on se että pojille tulee aina niin synkkiä värejä.. pitäs ihan adressi tehdä kohta =D

    VastaaPoista
  13. Amen.
    Turkoosi voisi silti tulla meillekin :D

    VastaaPoista
  14. Tiedän Mia tunteen kyllä näin on asia!! ;)
    ja tuo turkoosi on ihan kiva, alempi EI :D

    VastaaPoista
  15. Totta joka sana :D Meille on tulossa juurikin nuo paidat, vaikka on pitkähiasenakin. Pojat on niin rakkorimiehiä :D

    Kiitos siitä neuvosta, en nyt heti osannut sitä tehdä, mutta yritän ajan kanssa.

    VastaaPoista
  16. hih, no meille tuli tuo turkoosi, näytti kaupassa niin ihanan väriseltä. ja kun ei niitä pitkähihaisia vielä olla ehditty käyttää, niin ihan uudelta kuosilta näyttää :o)

    VastaaPoista
  17. Kiva et tykkäätte pohajsta muutkin kun minä, koska sehän on tärkeetä myöskin että se on lukijoille mieluisa! :)

    Meillä on muuten kanssa nuo traktoripaidat pitkähihaisina pojilla, ne vihreä pohjaiset. Mutta tajusin juuri ettei niitä ole paria kertaa enempi pidetty!, ne on ehkä liian tummat minun makuun.. Tuossa turkoosissa t-paidassa on kyllä tosi herkut värit, niin ehkä sitä tulisi pidettyäkin. ;)
    Alempi sininen on liian sininen minun makuun..

    Niin ja nyt pitää samalla sanoa, että kivaa kun uusia lukijoita ja kommentoijia on taas ilmestynyt monta. Täytyykin käydä kurkkimassa teidänkin blogit. :)

    VastaaPoista
  18. Oi kun kiva uusi pohja, tykkään!

    Samaa mieltä vaatevalikoimista :(

    VastaaPoista
  19. Minullakin on ongemia tuon blogin taustan kansssa. Nytkin on jotain suttu ja huttua siinä, mutta en ole jaksanut edes yrittää sitä korjailla.

    Tuo mitä sanoit lindexistä on niin totta ja ärsyttävää. Täällä keskellä Suomea ei oikein ole kauppoja, josta saisi koosta 98cm ylöspäin kivoja vaatteita pojalle.

    Tosi kurjaa muutenkin, että meiltä puuttuu täältä esim. poppi ja oz babyn vaihduttua baby styleksi vaatemyynti lakkasi ja esim. ticketille ei meidän kaupungissa ole jälleenmyyjää (ainakaan minun tietääkseni). Name itin vaatettakaan ei taida täällä myydä tällä hetkellä kuin yksi putiikki.

    VastaaPoista
  20. Kivalta näyttää blogin uusi ulkonäkö :)

    Täälläkin (edelleen) kismittää tuo poikien eriarvoisuus vaateasioissa. Esim. juuri Lindexille tytöille tuli vaikka mitä kivoja uutuuksia, mutta pojille ei. Meillä kun pienemmälle mahtuu vielä vauvapuolen vaatteet, on siellä ihan sama tilanne. Maatilakuosia ja Muumeja on tytöille vaikka missä muodossa ja värissä, pojille vain muutama hassu vaihtoehto. KappAhlin suhteen tilanne on vieläkin surkeampi :(

    Meillä ei edes ollut tuota traktori teepparia vielä, vaikka ollaankin "suuressa kaupungissa" :(

    VastaaPoista
  21. Mä olen miettinyt tätä tyttö/poika juttua myös sattuneesta syystä ja olen tullut siihen tulokseen, että tytöille tulee enemmän kivoja juttuja, koska tytöille myös tulee enemmän vaatetta. Jos miettii kesää niin missä pojat kulkee: t-paidoissa ja shortseissa. Entäs tytöt, t-paitojen ja shortsien lisäksi on tunikat, hameet ja mekot... Joten senkin vuoksi sitä tyttöjen värimaailmaa ja vaihtoehtoja on enemmän.

    Toisaalta, kun niitä tyttöjenkin vaatteita ostaa, niin mä olen todennut saman kuin joku edellinenkin kirjoittaja: siellä se yksi sama Hello Kitty seikkailee ja tämä äiti on ainakin ihan täysi koko hahmoa. Olisihan noita nyt muitakin olemassa.

    Mutta totta sekin, että enemmän värejä kaipaan pojille: itse hoidan tämän asian ostamalla lasten vaatteet ulkomailta, josta löytyy myös pojille kivoja vaatteita ja värejä.

    -Rose

    VastaaPoista
  22. Itse kävin eilen nopsasti Lindexillä ja huomasin tämän traktori-paidan. Piti heti napata mukaan kun poitsu tykkää niin traktoreista. Meidän Lindexillä oli tosin vain tota turkoosia versiota, onneksi! Myyjä sanoi kassalla että heti kun laittoivat ne paidat esille ne menivät kuin kuumille kiville. Huih. Pitäisihän siitä jo tajuta että raikkaan väriset ja kuvioiset paidat myyvät paljon paremmin kuin ne ikivanhat tunkkaiset tummansiniset, jotka makaavat rekeillä siihen asti kunnes myyvät ne alella pois. Niin ainakin meidän Lindexillä käy joka vuosi.

    VastaaPoista
  23. Joo tylsää kun samat kuosit toistuu vuodesta toiseen, Lindexillä traktoreita oli taas bodeissakin. Tuo t-paita on kyllä ihan kiva, poika tykkää traktoreista ja autoista joten ehkä sen hankin myöhemmin.

    Lindexiltä tuli pojalle (1v4kk) ostettua juuri maatilapöksyt 86cm mutta ei muuta...tulevalle tyttövauvalle kyllä tuli ostettua vaikka mitä, kun valikoima parempi.

    Oonkin alkanut tilailemaan netin kautta muita merkkejä, onhan ne kalliimpia mutta ehkä kestävämpiäkin ja menee huutiksessa hyvin kaupaksi sitten kun ei enää mahdu pojalle. Småfolk, me&I, Kameleont, Moonkids, Metsola jne tekee värikkäitä ja kivoja vaatteita pojillekin.

    VastaaPoista
  24. Totta varmasti on, että tytöille on isompi valikoima. Itsellä ei ole kuin tyttöjä, niin ei tule niin paljon kiinnitettyä asiaan huomiota. Välillä tuntuu kyllä että ne tyttöjen valikoimat on valtaosin vaaleanpunaista ihanuutta hello kitty-kuvilla kuorrutettuna, joka ei sitten ihan mätsää omaan makuun eikä myöskään tyttöjen luonteeseen.

    Lindexissä (ja Kappahlissa) minua ärsyttää tällä hetkellä se, että sieltä on turha kohta 6 v:lle juurikaan etsiä vaatetta. 122 menee nyt just, suurin osa ko ketjujen tän kokosista on jo liian pieniä. Sitten ne isommat koot on ihan liian teinihipleitä minun makuun. Niinpä meidän isommalla on hyvin rajattu valikoima housuja tällä hetkellä...

    VastaaPoista
  25. Rose on ihan oikeessa siitä että tytöille on enemmän vaihtoehtoja, kun siis on nuo mekot, tunikat ym.
    Mutta sitten taas väitän että työille on myös aina kaikissa värivaihtoehdoissa enemmän valikoimaa. Eli jos tytöille monesti tulee esim. paidasta 2-3 väriä, niin pojille on aina vähemmän värivaihtoehtoja.
    Ja sitten esim. ihan ne kevät takit. Lindexille tuli työille vaikka kuinka kivoja ja värikkäitä monta!, mutta pojille vain pari ja nekin ihan tylsiä..

    Ja Perlan kanssa olen samaa mieltä tuosta ettei lapsille tahdo saada lapsen näköisiä vaatteita! Kun siis puhutaan näistä edullisemmista kaupoista.
    Meilläkin Oliver siirtyy nyt 128cm ja monissa liikkeissä se tarkoittaa sitä että on siirryttävä sinne "teinien" osastolle. Todella kurjaa että näin on, koska 5-6v ei tosiaankaan minusta vielä kuulu sellaisiin vaatteisiin. :(

    Niin ja tosiaan on kokoajan minunkin ostot menneet enemmän noihin kalliisiin merkkeihen, ihan vaan siitä syystä että sieltä edes useinmiten saa kivoja kuoseja ja värejä isommillekin.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)