sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Kavat -värikäs kevät mallisto


Minä olen tasaisesti jupissut myöskin siitä, että poikien kenkiin ei ole saatu väriä (värien puolestapuhuja kun olen). ;)
No nyt jupinat on kai kuultu tai muuten vaan tajuttu, että myös kengissä voidaan iloitella. Kavatin ekologinen kevätmallisto on aivan herkullisen värikäs.
Viimeinkin laadukkaita ja kauniita kenkiä myöskin pojille. Ihania eikö?









Nyt jokainen varmaan arvaa, että Emilille tulee ehdottomasti nuo ylimmät vihreät eli Kotte kengät.
Viime keväänä tilasin saman merkin samaiset kengät ruskeana Ellokselta ja oli todella hyvät. Tovottavasti näitä taas Ellokselta löytyy kevättä kohti.
Lisää mallistoa ja värejä löytyy täältä.



29 kommenttia:

  1. Siis wau!!! Upeita värejä! Kerrankin väriä merkkikengissä. Nuo turkoosit ja ensimmäiset vihreät kengät on aika herkkuja ;)

    VastaaPoista
  2. Mustakin jotenkin tuntuu, että meiltä löytää kodin nuo vaaleanpunaiset toiseksi ylimmät kengät. Meillä oli ensikenkinä samat Kotte kengät kuin teilläkin ja oli tykästyin myös niihin, käytettiin niitä noin puoli vuotta melkein joka päivä, joten varmaan tulee kevääksi sitten myös samat. :)

    VastaaPoista
  3. Meille vois tulla ainakin turkoosit;). Tosi kiva että pojillekin on tullut väriä!

    VastaaPoista
  4. Ihania! Nöpölle noi vaaleenpunaset jos on kokoja.

    VastaaPoista
  5. Oispa hyvät noi ylimmät!! Mutta mimmoset kengät ois parhaat märille ilmoille ja lätäkköön ihan? oisko jotain erikois vinkkejä siis? :) Nää kengät ei varmaan sinne lätäkköön mee

    VastaaPoista
  6. Oi ihania! Täytyy tosiaan toivoa, että Ellokselle tulee näitä. Sinne kun saa alennuskuponkejakin aika usein. :) Kavatin talvikengätkin ostin 40 % alennuksella.

    VastaaPoista
  7. Vihreitä, nammmm, paljon vihreitä <3

    VastaaPoista
  8. Mahtavia, meidän molemmille pojille, kiitos!

    VastaaPoista
  9. Ihana kun kaivat näitä kevään uutuuksia esiin !

    VastaaPoista
  10. Ihania! Brandos.fissä niitä jo ihailinkin. Näitä meille ehdottomasti!!!!

    VastaaPoista
  11. Varsinkin nuo yksiväriset on kyllä ihania!

    VastaaPoista
  12. Hei! Noita Kotte-kenkiäkään ei näköjään ole kuin kokoon 26 asti :(

    Kuinka pieni jalka teidän Emilillä oikein on?? Meidän kuopus (2v11kk) kun on muuten samoissa mitoissa (vaatteet siis), mutta Kavatin talvikengät ovat nyt kokoa 28, eli kesäksi/kevääksi tarvii varmaan vielä isommat.

    Ja meillä oli varmaan vuosi sitten käytössä ne Kavatin Max-kengät, jotka teilläkin näkyi olevan, koossa 25. Ne olivat myös tosi nätit, mutta valitettavasti vauvakokoa :(

    t. mami75

    VastaaPoista
  13. Ihania värejä. Harmi, ettei Kavatin sovi lestiltään meille. Liian leveitä lestiltään tai jalka liian kapea. Pitäisi käydä kenkäkaupassa testaamassa, josko olisi muutosta tapahtunut kengissä tai jaloissa.

    VastaaPoista
  14. Ah ja voih!! Aivan mahtavia kenkiä! Pakko saada!

    VastaaPoista
  15. Ihania! Turkoosit ois aika namit!

    VastaaPoista
  16. Uppoo siis muihinkin kun minuun. :D
    Minä uskon että meille eksyy tosiaan nuo vihreät Kottet ja ehkä nuo turkoosit myös. Ruskeatkin on aina ihanat..

    Suwi; Nämä tosiian on ihan nahkakenkiä ja parhaat kuivaan keliin.
    Minä olen tykännyt kevään-syksyn märkään keliin pitää pojilla pienellä varrella olevia goretex kenkiä.
    Esim. Vikingiltä löytyy kivoja ja mielestäni laadukkaita goreja. :)

    Eliisa; Kuin myös, joka alekuponki on käytetty kenkiin Elloksella. ;D

    ninnu; Kivaa vaan kun on sitten vinkkiä ostoksiin. :)

    Mami75; Huomasin myös että niitä ei saa isompana, todella harmi. :(
    Meillä Emilillä on 25 koon jalka ja ne menee vielä niin että noin vajaa 1cm jää tyhjää.
    Kevääksi siis ehkä tarvitsee juuri 26 koon, eli juuri vielä nuo saan.
    Teidän pojalla onkin jo iso jalka tai Emilillä suhteessa pituuteen pieni? ;)
    Mutta Oliverillakin (5v9kk) on vasta koko 32 ja hänhän on n.123cm pitkä.

    Oliviah; Tuo on harmi kun lesti ei käy. Meillä on kaikilla oikeastaan suht helppo jalka, siis aika normaali lesti (mielummin myös kapea, ei ainakaan leveä) ja monet kengät sopii hyvin.
    Kavatitkin istuu ihan kivasti.

    VastaaPoista
  17. Ihania :D. Nuo turkoosit on lempparit! Vaan minun silmään tuo vaaleanpunainen ei ole oikein kauniin sävyinen. Voisin kyllä harkita noita vihreitä Piksulle enskikengiksi. Vähän vaan siltä vaikuttaa, että meidän pulleron liikkeellelähtö kestää vielä tovin, kävelemisestä puhumattakaan :).

    VastaaPoista
  18. Meillä oli yhdet Kavatin talvikengät viime talvena kun ne käytettyinä meille tuli. Eivät olleet hyvät esikoisen jalkaan, joten käyttämättä jäivät. Kaikki muut kengät ollaan aina ostettukin uusina. Kivoilta nuo näyttävät, joten kunhan kauppoihin tulee niin on käytävä sovittamassa. Milloin kevätkengät yleensä tulevat myyntiin??

    Kysyit mikä Ticketin haalarissa oli vikana. No.. Vetoketju on raapivaa, vyötäröllä ei ole kiristysmahdollisuutta ja vetoketjun jos vetää alasasti auki niin lapsi ei saa sitä itse kiinni. Vähän ylemmäs on nimittäin ommeltu läppä kiinni ja vetoketju menee sitten sen alle. Ymmärsiköhän tuosta sepostuksesta nyt mitään..

    Onko teillä muutes ollut sadehaalaria? Mietin pienemmälle sellaista. Keväällä todennäköisesti osaa kävellä, mutta meneeköhän haalari ihan puhki jos sillä konttailee ja kaatuilee?!? Se kun siis olis sellaista rubber rainia muistaakseni. Esikoisella on yhdet fleecevuoriset sadevaatteet olleet, mutta ainakin hänellä jäivät vähäiselle käytölle. Parilla leikkipuistotutun lapsella oli samanlaiset. Yhden lapsen äiti oli sitä mieltä, että ei se mikään sadeasu ole ja pojalla oli se päällä kuivalla kelillä ja kun oli märkää, niin hänellä oli kurahousut sen päällä. Toisen pojan äiti puolestaan puki puvun pojallensa aina vaan talvipakkasilla.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  19. Aivan ihania kenkiä! Meidän pienelle miehelle tarvitsisi kevääksi hankkia elämänsä ensimmäiset kengät. Suositteletteko näitä ihanuuksia ensikengiksi?

    VastaaPoista
  20. Oih, kerrassaan ihania, meillekin saattaapi eksyä pinkit tai lilat popot. Mallistosta löytyi myös valloittavat el naturalista-henkiset remmikengät tytöille.

    VastaaPoista
  21. Aivan ihania kenkiä!! Varsinkin nuo ylimmät vihreät!!! Meillekkin haluaisin, mutta taitaa olla tuo koko 26 liian pieni jo. Luulen että tarvitaan jo 27 kengät kevääksi/kesäksi. :/

    Otin muuten eri selaimen käyttöön niin nyt onnistuu kommentointikin...vanhassa oli ilmeisesti jotain vikaa. :P

    VastaaPoista
  22. Äiti ja pienet pojat; Nettikauppoihin kevät kengät taitaa tulla aiemmin kun muualle, mutta riippuu varmaan missäpäin Suomea asustaa. Meille tänne taitaa tulla vasta maaliskuussa..

    Ymmärsin haalarijutun. ;)
    Joissain Ticketeissä on kyllä aika napakka ja iso se vetoketju.

    Hassulta kuullostaa tuo miten erilailla sadehaalaria pidetään, kyllä minä ainakin miellän sen kosteankelin puvuksi.
    Meillä ei ole sadehaalaria ollut, joten käyttökokemusta ei ole. Kaksiosaisia Ticketin Rubber rain pukuja vain ja ne on olleet syksyllä kovassa käytössä. :)

    Hilkka; Minä voin suositella ensikengiksi Kavateja, meillä oli Emilillä tuon ylimmän kuvan näköiset (malli Max) ihan ensikenkinä. Oli tosi hyvät!
    Tietysti kannattaa sovittaa lapsen jalkaan ja katsoa että ovat lestiltään hyvät, mutta muuten kyllä Kavatin kengät on olleet tunnetusti laadukkaat ja hyvän kengän kriteerit täyttävät.
    Nahkakengät on ensikengiksi parhaat ja sellaisethan esim. nuo ekan kuvan Kotte-kengät on. :)

    Sifia; Kivaa että pääset kommentoimaan taas! :)

    VastaaPoista
  23. Siis ihania =D Eilen juuri kokeilin kuopukselle limen vihreää tickettiä sekä limen vihreitä asusteita,mies totes että vielä vihreät kengät niin on just ku kaalimato =D

    Nuo ekan kuvan kengät oli erityisestä niin namut,pinkit taitanee tulla meidän tytölle.

    VastaaPoista
  24. Tosi kivoja värejä. Täytyis vain ensin päästä sovittamaan näitä.

    Tytölle ois ihanat nuo vaaleanpunaiset ja pojalle vihreät.:) Meillä taitaa pojalle tulla kevätkengät kokoa 24. Talvikengät on kokoa 24 ja niissä tuntuu vielä olevan kasvuvaraakin.

    VastaaPoista
  25. Tosi kivoja, kerrankin. Turkoosit tai vihreet olisivat meille tervetulleita.

    VastaaPoista
  26. Voi mitä herkullisia värejä Kavat kengissä on! :)

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)