sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Hedelmäiset ostokset


Eilisen ostosreissun tulos oli kovin hedelmäinen, niin väreiltään kuin kuvioiltaan. Joo, ostosten määrän perusteella myönnän että olin täysin myyty noihin Lindexin All kids uutuuksiin. ;)
Lisäksi löysin Prismasta meidän kevätkamppeisiin sopivia puuvillalapasia ja pipon, joskus Ciraf merkkikin voi yllättää.


Maatilakuosi oli hypännyt pyjamaan, näitä oli myöskin vaaleanpunaisella pohjavärillä.
Lindexiltä 98/104cm.


Hedelmiä koossa 104cm Emilin kesään.


Turkoosipohjainen 122cm, menee hetken vielä Oliverille. Keltainen 110cm odottamaan Emiliä ja sukat heti Empsun käyttöön.


Turkoosit collegepökät 98cm ja tyttöjen osastolta pilvinen t-paita Emilille.
Tähtifarkut -70% alerekistä Emiliä odottamaan.


Prisman Ciraf puuvillaa.


Oliverille juuri Cupcake tähtitakkiin sävyttyvää.
Kuvassa vain huppu takista, kun minulla on nyt kulkenut laukussa mukana kevättakkien huput. Kaupassa on sitten helppo tarkastaa sattuuko sävyt. :)


Emilin tähtitakkiin ostin pirteää punaista.
Lapaset sitä Cirafia ja housut Kappahlista. Nuo housut on vähän napakamman ja kestävämmän oloiset kuin Lindexin vastaavat. Lisäksi kangas on vettäpitävää, vaikka saumat ei ole teipatut.
Kiitokset Jarnalle vinkistä!, osasin "etsiä" näitä kun huomasin blogissasi.




22 kommenttia:

  1. No niin, eihän meidän Lindexillä edes ollut noita kaikkia hedelmäpaitoja. Tuo sininenkin olisi ollut kiva. Eskarilaiselle en enää uskaltanut ostaa kokoa 122cm, popinkin 122/128cm paidat täytyy varmana käydä vaihtamassa suuremmiksi. Ovat liian sopivat nyt, joten kesällä varmana pienet. Kappahlin housut täytyykin käydä tutkimassa, toiset ei olis ollenkaan pahitteeksi.

    VastaaPoista
  2. jeps, noita hedelmiä täytyykin huomenna lähteä ostamaan, olkoon vaikka millainen pakkanen !

    VastaaPoista
  3. Kivoja ostoksia olet tehnyt.:) Nuo omput on aivan teidän näköisiä! Mä yritän nyt vähän valikoiden ostella noita Lindexin uutuuksia. Viime keväänä tuli hamstrattua niitä aasi yms. t-paitoja monta, eikä niitä tullut loppulta juurikaan käytettyä. Joku omppu paita saisi kuitenkin meille kotiutua molemmille lapsille, mutta molemmille siis vain yksi.;)

    Hyvännäköisiä lapasia olet löytänyt, niitä meillekin vielä tarvitaan.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa vihreetä Cirafia. Pitänee hakea meidänkin vk-haalarin kaveriksi vihreitä puuvillatumppuja.

    Pitää kyllä Lindexin hedelmätiskilläkin käydä katsastamassa :P.

    VastaaPoista
  5. Sä olet nero, eipä oo ikinä tullut mieleen että siitä takista voi napata hupun ja ottaa sen matkaan. Aikoinaan tuskailin kenkäkokoasiaa kunnes jonkun blogista luin ettö jalasta voi piirtää pahville kuvan ja leikata irti. Olenkohan mä jotenkin yksinkertainen? :D

    VastaaPoista
  6. Vitsit, mä olen kade! Meidän lindexissä ei vieläkään eilen noita kesäherkkuja ollut, ja sitten kun tulee, ne kanssa menee. Heti. Mä itken, saako nyt itkeä?

    VastaaPoista
  7. Kiva että sain olla hyödyksi=)

    VastaaPoista
  8. Meille lähti omppuja kolme pojalle ja yksi tytölle =D Poika kyllä sanoi, että plääh, mutta kun otin tytölle, niin ei voinut jäädä ilman =)

    Kiva, että muistutit noista ciragfin hanskoista, pitää käydä hakemassa - nuo pipot ei kyllä mahdu meidän lapsille.

    VastaaPoista
  9. Meidän Lindexillä ei oo vielä hedelmiä näkynyt. Noi Ciraf lapaset näyttää ihan samoilta kuin Kivat-merkin lapaset. Minkä hintaiset olivat?

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  10. Katja; Meidän Lindexin myyjä sanoi että mallisto täydentyy vieläkin, vaikka täällä oli kyllä kaikki nettisivullakin näkyvät esillä.
    Meillä jostain kumman syystä Oliverille menee vielä 122cm, varmaan siksi että hänellä ei ole pitkä selkä, pituus onkin sitten jaloissa. ;)

    ninnu; Kyllä! antaa pakkasen vaan paukkua. ;)

    Helmi; Nuo tosiaan on meidän näköisiä. :)
    Minä myös tahdon hamstrata liikaakin kivoja t-paitoja ja sitten niitä joitakin ei tule juurikaan pidettyä. Mutta minkäs teet, kun ei vaan osaa olla ostamatta. Heh.

    Äitiliini; Nuo on kivat ja meillä pidetään aika paljonkin pojilla lapasia ja sormikkaita kuivalla kelillä. :)

    Mari; :D Ei hätää, ei minullakaan aina sytytä ennen kun joku sanoo. Tuo huppujuttukin on ekaa kertaa käytössä nyt kevätkamppeissa. Sen peräti blondina hoksasin itse. :D

    Hansu; No höh! Saa toki itkeä, mutta älä itke. Kyllä ne varmaan pian tulee ja jos et ehdi saada niin voin toimia shoppausapuna täällä tarvittaessa. ;)

    Jarna; Tosi hyvä että olit, enhän minä noita olisi tajunnut katsoa. ;)

    Shaoli; Hyvä etten ole sitten ainut hamstraaja, heh. Mietin vielä vihreääkin t-paitaa että otanko, mutta sen sentää tajusin jättää. Enkä Oliverille viittinyt kun tuon yhden, kun ei välttämättä kesällä enää mahdu.. Jää onneksi sitten Emiliä odottamaan. ;)
    Nuo Cirafin pipot on tosiaan monesti yhtä kokoa, tuokin oli juuri sopiva Oliverille ja varmaan pesussa kutistuu. Toisaalta onneks ei tartte heti pestä.

    -Äiti ja pienet pojat; Tosiaan ovat ihan Kivateista kopiot. ;)
    Nuo kaikki oli 5,90e kpl, pipokin.

    VastaaPoista
  11. Ihana maatilayökkäri. Jos mä ostan ni käytän paitaa varmaan ihan normipaitana kun menee siinäkin ihan hyvin varmaan...

    VastaaPoista
  12. Ihania! Eilen kävin hakemassa meille noita omppupaitoja ja niitä housuja vielä odottelen.

    Ja kiitos Prismavinkistä, täytyy käydä tsekkaamassa valikoima=)

    VastaaPoista
  13. Voi kuinka ihania kesäisiä paitoja on teidän Lindexille jo ilmaantunut. Kävin juuri lauantaina tekemässä pikakierroksen "omalla" Lindexillä, eikä mitään tarttunut matkaan. Höh:( Saa nähdä miten hiihtolomalla suunnitellun ostosreissun käy, kun poika on ollut kipeänä jo useamman päivän.

    VastaaPoista
  14. Ihania nuo Lindexin uutuudet. Viime viikolla kun tuli se clubimainos, niin säntäsin heti niitä ostamaan, mutta eipä ollut täällä vielä mitään esillä..

    VastaaPoista
  15. Minäkin innostuin noista Lindexin uusista jutuista, kun posti toi mainoksen. Pakkomielteisesti kirmasin Lindexiin muka niita ostamaan ja PYH. Ei mitään herkkua! Pelkkää tummaa pojille. Kyllästyttää!

    VastaaPoista
  16. Tia; Varmaan menisi päiväpaitanakin. :)

    Myrmeli; Ole hyvä vaan! :)
    Minäkin odottelen niitä kuviollisia trikoita vielä..

    Unelmaa etsimässä; Toivottavasti teillekin nuo tulee pian myyntiin. :)

    Vauhtivekaroiden äiti & Mimura; Meillä myyjä sanoi että vko 9 on näiden virallinen ilmestymisviikko eli kaikkialla ei saata olla ennen sitä. :/

    VastaaPoista
  17. Kiitti Mia tuosta Cirafin vinkistä kivat lapaset! =)

    VastaaPoista
  18. joo ei vielä meidänkään lindexillä näkynyt. harmi, tahtoo kans! täytyy viisastuneena ottaa sen verran reilua kokoa, ettei tule päällekkäisyyksiä olemassa olevien kanssa :o)

    VastaaPoista
  19. Nyt oli hedelmät meidänkin Lindexillä. Ostin kaks paitaa ja punaiset collegehousut. Kuviollisia trikoita katsoin kans, mut saivat jäädä kauppaan.

    Oliko se niin että teillä on Lindexin alushousuja? Niitä oli nyt traktorikuosisia, joita oisin halunnut ostaa mutta en osannut päättää kokoa. Nyt käytössä enimmäkseen KappAhl:n 98/104cm ja alkavat pienet olemaan. Osaatko sanoa onko Lindexin reilumpaa kokoa?? Meniskö niissä vielä 98/104cm?? Seuraava koko ainakin näytti hurjan isolta.

    - Äiti ja pienet pojat

    VastaaPoista
  20. Pirtsakoita paitoja. Silmäni osui myös noihin paitoihin, mitkä ovat poikien päällä tuolla sivupalkin kuvassa. Tosi ihania:)

    VastaaPoista
  21. "Ei oo totta", pääsi multa suusta puoliääneen, kun näin tuon maatilakuosin. Mä olen ihan hulluna tuollaisiin. Nuo hedelmät ei iske ihan niin paljon. Kiitos tuosta huppuvinkistä! Villervallan takit on upeita!

    VastaaPoista
  22. Ihania !

    Mä hurahdin noihin hedelmä juttuihin ja onneksi saatiin niitä omalta Lindexiltä :)

    Kiitos asuste vinkistä tuohon Cupcake tähtitakkiin ! =)

    Kävin sit nuo hanskat hakemassa Prismasta. Harmi vaan, meidän Prismassa ei ollut ollenkaan tuon värisiä pipoja =(. Eikös tuo pipo ole samanvärinen kuin nuo puuuvillahanskat ? No ehkä on vasta tulossa tai sit jään(tai siis poika) ilman passelin väristä pipoa :/

    ps. Hyvältä näyttää uusi blogi pohja :)


    - Wanilja -

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)