keskiviikko 31. elokuuta 2016

Hiljaisuus... & saa huutaa!Täällä ollaan! :) Minun oli ihan suorastaan pakko pitää taukoa blogista. Halusin keskittyä kesän perheeseen ja omiin ajatuksiin.. Tuntuu että tapahtui paljon, vaikka toisaalta ollaan vaan oltu kotona. Voimat ei vaan riittäneet kaiken keskellä bloggaamiseen. No sen tarkemmin asiaa en halua asiaa blogissa puida, koska tämä on se ilon paikka minulle. Haluan pitää blogin jatkossakin hyvin vaatepainotteisena ja luulen että sisustusjuttujakin tulen aina väliin esittelemään. Mutta en tässä blogissa! Nimittäin sen verran ajatukset blogin osalta on selvillä, että Poikien tyyliin blogi on tullut tiensä päähän. Työn alla on kuitenkin uusi blogi, jossa tulee olemaan enimmäkseen tyttöjen juttua ja samaa vanhaa vaatehömppää. ;)
Olen vielä hetken hiljaa ja koitan saada uuden blogin pian auki. Vinkkaan täällä sitten, kun juttu jatkuu uudessa osoitteessa. Palataan siis asiaan ihan pian.

Vielä piti tulla vinkkaamaan, että lisäilin huuto.nettiin ison kasan Olivialle pieneksi jääneitä 86-92cm vaatteita. Osa sulkeutuu jo tänään, osa myöhemmin ja tulossa on vielä lisäyksiä. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa tästä!
4 kommenttia:

 1. Kiva kun et päättänyt lopettaa, jään odottelemaan uutta blogia mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että jatkat bloggaamista 😊

  VastaaPoista
 3. Innolla odotan uuden blogin aukeamista, sinun juttuja on ollut ikävä <3

  VastaaPoista
 4. Näinhän se pitää ollakin, silloin kun ei jaksa/huvita, on hyvä pitää kunnon tauko. Mutta kiva kun olet takaisin! Uusi blogi on varmaan hyvä ajatus, kun pojat ovat sen verran vanhoja, että on hyvä jättää heidät nettimaailmassa taka-alalle. Odotan innolla uutta blogia. Tuleeko sinne myös talvimallistojen esittelyjä?

  VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)